Приятелят ми ме заряза заради по-младо и красиво момиче от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми ме заряза заради по-младо и красиво момиче от мен
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 3501 пъти
Ще премина направо към темата, надявам се, че ще публикувате историята ми. Много ми е тежко, този човек толкова много го обичах и дадох всичко от себе си за нашата връзка и бъдеще, и накрая разбирам, че той ме е лъгал цели 8 месеца с друга.
Това момиче е с 8 години по-малка от нас - на 21 години е, а аз и той сме на 29, бяхме заедно студенти в един и същи курс и тогава започна нашата връзка. Бяхме отначало много щастливи, докато той в един момент започна да се заглежда по нея (тогава явно не съм го забелязвала, няма да разтягам локуми откъде я познавам, те как са се запознали и т. н, карам направо). Тази проклетница е толкова красива, за съжаление. С голямо, стегнато дупе, с тънка талия, с голяма, черна и гъста коса, с едни огромни зелени очи, леко мургава и с огромни и стегнати гърди. Да, аз съм точно обратното - много висока, слаба, много бяла и без никакви женствени форми. Бившият ми приятел неведнъж ми го е казвал... Много ме боли... боли ме факта, че той предпочете хубавия секс и удоволствия с тази кифла, отколкото работата и подкрепата с мен. Дори когато първият път беше явно в леглото и, аз му звънях като луда, притесних се, понеже го нямаше никакъв вкъщи (живеехме заедно) и ходих до приятелите му, нямаше го никакъв... Постоянно ми казваше колко съм скучна, че искал да се обличам по-секси, но не мога, това не е в мой стил... И ето, че заради това мое упорстване години наред, го изгубих за един миг. Нямам и приятелки дори, неговите приятели момчета са и мои приятели. След като се разделихме, той ги заряза и тях дори, тя му е превзела ума. Познат ми разказа колко неща и купувал, водел я в скъпите и луксозни ресторанти в София, а мен почти никъде не ме водеше, а и двамата сме с такива професии, че можем да си позволим абсолютно всичко. Можете ли да си представите? :( Моля ви помогнете ми, не мога да го забравя, много ми е трудно :(
Според вас какво толкова е намерил в нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5782ee62cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според мен просто се е изчерпала връзката ви. Дали човек е на 21 или на 29 г. няма голямо значение за младостта и красотата, не си престаряла и изобщо не си стара (!!!), но просто момчето ти не си пада (вече) по теб и изобщо по жени като теб.
Нормално е това и се случва на много млади хора, а не само на младите - с течение на времето двамата се развиват в различни посоки или по-лошото - единият се развива в различна посока и вече разбира, че не това е търсил в една връзка.
За теб приятелството, подкрепата, работата може да са били най-важното във връзката ви, но мъжът е искал нещо различно от теб - сексуалност, тръпка, социален живот, чувството, че е МЪЖ, че някой го цени и му се възхищава.
Ти пък имаш нужда до равностоен човек до себе си, с който да се гледате в очите и просто това не е бил вече за теб човека.
Красотата на момичето има действително някакво значение, но това е било повече в началото. Тя най-вероятно просто е типа жена, която търси твоя човек. Някога е мислил, че иска да е с жена като теб, но явно е сбъркал. Случва се.
Не го приемай лично и не се озлобявай. Не си по-стара или по-грозна от момичето, а си просто по-различна, ти си по-съвременен, еманципиран тип жена и ще трябва да си намериш мъж, който може да живее с теб без желание да доминира, да е по-малко сексуален, да е по-прагматичен и така нататък.
Колкото до приятелите - заблуждаваш се, че ги е зарязал. Просто в момента не иска да ги кара да избират между вас двама ви, може и да те съжалява, но с течение на времето сама знаеш, че неговите приятели ще се върнат при него. Отделни приятели-мъже е възможно да те търсят, защото са те харесвали и сега си свободна - тоест имат съвсем неприятелски намерения. Не е рядкост не толкова близки приятели да свалят вече бившето момиче на някой от компанията, така че не се води по думите им срещу бившия ти и новата му приятелка - те са думи, които целят да те спечелят и поласкаят, но се самозаблуждаваш, че бившият ти някога ще зареже момичето си, за да се върне при теб. Дори да не се получи между тях, то той ще търси друга и така нататък, но за теб и твоя тип жени просто не е правилният.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c4b6ebd0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мен пък ме зарязаха заради една по голяма жена, тъй че при теб се е случило нещо каде, каде по нормално. Ами и аз съм слабичка но все още има мъже които да харесват жени като нас, тъй че не се притеснявай.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c4b6ebd0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Подразни ме коментар 1 й кой ти каза че никога няма да тръгне с подобно момиче като нея или след години например че няма да имат никакви допирни точки, сякаш ти си мъжът за който говори.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 44b566fb74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   така като те чета отдавна не сте били един за друг и само навикът ви е държал заедно. не го оправдавам, защото те е лъгал толкова време, но иначе не виждам защо си изненадана. било е въпрос само на време да се случи. не мога да кажа какво е видял в тази жена, но защо не си представиш, че наистина се е влюбил. очевидно не е бил влюбен в теб, а и ти не звучиш като, че си била влюбена. друг път не си губи времето с подобни хора, а се свързвай с такива, с които сте на едва вълна.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5df93820f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако наистина е кифла, приятелят ти е направил голяма грешка и доста скоро ще го осъзнае. Не обичам кифли и дори не мога да ги понасям, попадна ли случайно сред такива, гледам бързо да се изнеса. Прекалено практичните и консервативните жени обаче, също не са ми особено привлекателни ( не казвам, че си такава ). Като казвам консервативни, нямам предвид, че харесвам курвенско облекло или държание, просто има жени, които малко преиграват в опита си да изглеждат сериозни пред останалите. Имах подобна приятелка за кратко и наистина за мен бе супер дразнещо. Още в началото започна да се опитва, да ми налага някакви си нейни норми на поведение и да ми прави забележки, а смея да твърдя, че съм доста сериозен и отговорен човек. Момичето явно бе свикнало да се налага и да се прави на важна. При мен обаче такива не минават. Ставал съм свидетел на подобно поведение и при други двойки, където общо-взето мъжът няма думата и дори не се и допитват до него. Пак казвам, не твърдя, че вашият случай е такъв и че ти имаш някаква вина, просто се опитвам да ти дам насока за размисъл. Лично за мен, фактът че е отишъл при малка кифла, както я описваш, ме навява на мисълта, че вината си е в него. Ако беше ти проблема, пак щеше да те напусне, но нямаше да отиде при такава.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b515fbc471
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз имам до себе си същата жена като теб, много умна, красива и също не се облича така както искам. Секса е пълна катастрофа. Но не бих я оставил никога, въпреки че постоянно имам сексуални отношения с други жени. Обичам я, много пъти съм се опитвал да и кажа какво точно искам, но тя ми казва съжалявам не съм тъкава не мога и започва да плаче. Не съм искал много от нея а само веднъж да поеме инициативата в леглото. Ще ме направи истински щаслив. Понякога даже усещам че прави секс с мен само защото да нецми откаже-и аз да не започна с разговорите. Та ако нещо от това отговаря на това което си не се чуди защо те е оставил заради друга

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 31306e055e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дали е прав, или не бившият ти приятел е друга тема, но твоята история може да се опише по един единствен начин - класика в жанра!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 79502d5489
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Според вас какво толкова е намерил в нея?

Здравей, авторке ,
Въпросът ти е безсмислен, защото ти си си отговорила на него в историята. Намерил е това, което у теб липсва- откровена, изкусителна сексуалност. Преобладаващата част мъже са прасета, това е поредната история, която го доказва. Бившият ти като разгонен нерез е тръгнал след една перната женска, гонен от тестостерона, без мозък и без въобще да е в състояние да направи сравнителен анализ на цялостната ситуация.
Предполагам, че си потресена, защото ти си всичко, което някой семеен тип мъж би искал да има- реализирана, сериозна, порядъчна. Тя е Ева от райската градина, заради която човешкия род е прокълнат. Това си е и библейска ситуация. В живота винаги ще има по-красиви от теб. Не е в това проблемът. Проблемът е в партньора ти, който винаги ще тича след други кифли, това е човек, който се отдава на нагона и остава той да го владее като животно. Знам, че ти е трудно от предателството, но трябва да се радваш, че се е случило сега, а не по-късно, когато бихте имали вече семейство и деца. Такъв мъж е добър за компании, за секс и за авантюри, но не и за сериозни хора като теб.
Не се сравнявай с кифлата, не променяй себе си, а тъкмо напротив- бъди силна и горда с това, което си. Това не е бил просто твоя човек.
Всъщност, такъв тип, не е ЧОВЕК за никого.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 60e7356685
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Според мен приятеля ти е бил цял живот задръстен и комплексиран смотльо и сега като е станал финансово стабилен и му е дошло самочувствието и си е хванал това момиче, което повярвай ми и да се влюби в него до 1-2 години ще го зараже освен, ако и тя не е някоя по - задръстенка вътре в себе си. Мисля така, защото до 1-2 години ще види истинското му "аз", човека, който се крие зад външния вид, дрехите и доходите - един комплексар.

Но ти не се сърди на момичето, тя не е виновна с нищо.
Ти е трябвало да имаш повече уважение към себе си и още първия път като е започнал да ти говори за външния ти вид просто да го оставиш.
Защото, защо не е имал проблем с външния ти вид преди да му дойде самочувствието, ха сега де?


То и ти нямаш достатъчно самочувствие, но е крайно време да започнеш да го градиш.
Замисли се, защо изобщо първоначално си се била влюбила в него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3eb94cd41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила авторке,
Не искам да бъда груба, или да звуча като някаква хейтърка, която си няма на идея как се чувстваш, така че, ще ти кажа, че това, през което ти преминаваш, аз съм го преминала, и искам да ти кажа, че приятелят ти има големи основания да е с другото момиче. Всеки един мъж иска жена, която да му доставя удоволствия, да го подлудява, да е по-силен от нея и най-вече: да е ЖЕНСТВЕНА! Една жена трябва винаги да показва своята красота, тя трябва да се облича модерно, да се гримирва, да си прави различни прически, за да може именно мъжете да я забелязват! Такива измишльотини, че мъжете харесвали естествени и слабички жени, е вече мит! Както ти каза, това не било в твой стил. Хубаво, но щом не е в твой стил, с какво привличаш гаджето си?? Той иска ласки, страст, женско и поддържано тяло, а ти даде ли му това? За напред ти давам следния съвет: Бъди женствена и смела!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2fa73d68cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не се комплексирай за визията си.
Аз приличам на описаната от теб девойка, с изключение на очите.
Бившият ми обаче харесваше много слаби русоляви девойки, със светла кожа и без извивки.
А това, че те е зарязал заради някаква си визия - вдигни банкет просто, не ти трябва някой толкова повърхностен.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 8c4629ceb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ох, да! Къде ги намирате тия мъже дето харесват женствени брюнетки със зелени очи? ! Щото аз съм от тия, ама със сини очи и не толкова висока 1. 70. Имам чувството че всички мъже се женят за някакви високи и стройни мадами като авторката. :( И аз съм харесвана, но повече заради сексуалността и екзотиката на цялостното ми излъчване. А да не казвам, че умирам да съм висока и бих дала всичко... Но съдба..
Авторке, ако питаш мен ти е време за онези повърхностни женски решения :))
* Смени стайлинга на косата си кардинално (защо не и леко удължена)
* Започни да играеш тенис, аеробика

Ох, имаш толкова много варианти и възможности :(((( Само ако бях висока...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 221542e9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От историята оставам с впечатление, че авторката сексуално не е задоволявала гаджето си!
Боли те, че той предпочел хубавия секс! Добре бе миличка, да те питам, защо ти не му даде хубавия секс? Мъжете сме простичко устроени, нямаме кой знае какви претенции в живота, но сред малкото ни претенции са женственост и сексуалност у жената до нас. Обичаме секса, обичаме топлото женско тяло, топлата и мокра вагина, гърдите, дупенцето и страстта у жената. Обичаме жените, които знаят как да ни доставят удоволствие, да ни карат да се чувстваме готино в леглото, обичаме свирките, обичаме да чуваме как пъшка и стене жената под нас, обичаме да правим секс често, жената до нас да е жизнерадостна и усмихната. Номер 10 е разбрала какво искат мъжете, честито! Авторке, не слушай кривите феминистки и сексуално фрустрирани женички, а прочети пак какво ти казва номер 10. Аз съм мъж на 32 години и смело заявявам, че като мъж търся у жената сексуално да ме задоволява. Това е сред най-важните неща за нормалния и потентен мъж с нормални нива на тестостерон. Ако ли не, намери си някой педал, когото хем да командваш, хем да определяш кога да правите секс, хем да имаш инициативата в живота. Но такъв мъж няма да те направи трайно щастлива, рано или късно ще се сетиш, че си имала един пич, който е кипял от живот, който е бил мъжкар, който е умеел да взема решения, държал е на думата си, но "проблема" му е бил, че просто е искал да бъде сексуално удовлетворен! Тогава ще разбереш.

Ако секса ви е бил готин, но предпочел другата заради визията, значи е глупав. Щом си слабичка и висока, какъв ти е проблема? Е, ако си ходила облечена като погребален агент, тогава проблема си е твой. Толкова ли ти беше трудно да се правиш красива за него, да се гримираш, лакираш, да си правиш прически, да се обличаш елегантно без да е прекалено предизвикателно и курвенско. Сама си си отговорила, впрочем…..
И все пак, за финал, не съжалявай за него, щом те е зарязал заради друга, значи не е за теб. Ще ти мине, ще срещнеш друг, но промени модела си, защо иначе пак ще страдаш, когато поредния мъж те зареже, защото секса с теб например е трагичен!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4afcf5cc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ето затова хората не бива да пресилват нещата във връзката. Търчат като луди след другия, след гъза му и не го оставят на мира и той, видиш ли, не може да се отърве от тях, след което се примиряват и си карат с тях по течението... докато не се появи някоя като тая кифла и не им повдигне интереса и адреналина. После става кофти.
Наблюдавайте партньорите си, хорааа! Ако нямат интерес и се държат несъобразително и неправилно, значи не ви обичат и няма смисъл да си губите времето. По-добре сам, отколкото с лоша компания. След време ще намерите някой от вашата партия, човек, който ще бъде справедлив към вас.
Не се натискайте никому. Може ако харесате някого да покажете интерес, разбира се, и вие да инициирате да се запознаете, окей, но във дългосрочен план инициативата трябва да е поета и от двете страни. Наблюдавайте поведението на другия.

Иначе, авторке, много е болезнено знам! Но единствената ти алтернатива е да продължиш напред, да го забравиш и да потърсиш друга, по-подходяща любов. Много щастие ти желая.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c4b6ebd0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Тука чета някакви коментари от мъже че бившия на авторката я е зарязал защото не го задоволявала. Аз се чудя моят бивш като се стараех толкова във секса защо не го забелязваше като начин да се докажеш и да направиш нещо за някого, колко неща му позволявах да прави с мен, колко пъти съм поемала инициативата. Никога не съм ходила като застаряваща мома опитвах се да изглеждам много добре почти винаги.. да му привличам вниманието и всичко, но ето смени ме с друга и не мога да кажа че е по красива. Според мен има друга теория аз май му бях омръзнала, може би й при авторката това е била причината за раздялата.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0cd9cd1051
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторке, в случая проблемът е в мъжа, ти си супер. Предпочитам да имам умна и свястна жена до себе си, а не някоя кифла понеже била по-красива. И между другото една жена с бяла и светла кожа е много по-привлекателна от някоя мургава и тъмна :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c4b6ebd0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Моля, моля номер 16 спести си ограничените разсъждения, в днешно време да притежаваш приличен външен вид явно е недостатък.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f03818aa28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторке
Бъди благодарна че този кърлеж е избрал друга!Няма какво повече да се коментира.Един гол кърлеж,точка по въпроса

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 15f57fe085
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Той явно просто е търсел повече сексуалност и женственост в жената до него, но това не значи че ти си боклук, има и мъже които точно това ги привлича и точно това ще харесат и търсят в една жена : висока, слаба, сереозна.. Явно той не е от тези и ти не трябва да се впечетляваш :) За всеки влак си има пътници, не се съкрушавай затова че е предпичел друга - това го влече, пък и той си е виновен, че те е лъгал, според мен не е искал да те нарани, трябвало е да ри каже тогава, но по-добре късно, отколкото никога! Така че усмихни се гледай си живота и не отразявай този мъж, който те е наранил така, защото той самия не го заслужава. Като погледнеш от друга страна - кой разумен, сериозен мъж (какъвто би искала ти до себе си) ще ти изневери и то по доста глупав начин с оправданието че "просто тя е по красива и ме привлича". По добре първо да беше поговорил с теб за отношенията им. Това е гледай да не го приемеш много навътре, въпреки че знам че това няма как да стане или поне изцяло.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9c99bb26b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Лошо лапаш. Старай се повече.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e76288b2cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Добре е направил, че те е оставил. Сега си свободна за някой, който ще те оцени. Незнам, но щом си отишла да го търсиш вечерта значи наистина си държала на него и си го обичала, но уви това е бил грешният човек. Де да имаше повече жени, като теб. Примерно, ако моята приятелка би била, като теб ще съм дълбоко трогнат и още повече влюбен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker