Влюбена в гей - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121234)
 Любов и изневяра (29717)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в гей
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3060 пъти
На някои от вас историята може да ви се стори като банален филм и да ме сметнете за глупачка, но човек не избира в кого да се влюби.
Момиче на 19 години съм, миналата година завърших и дойдох тук, в Канада, след като ме приеха в университета, в който исках.
Желаех отделно и сама да припечелвам, за да може стипендията и парите от нашите да ползвам за обучението, а за личните нужди и удоволствия да си харча свои пари. Затова започнах почасова работа в един пиано бар като сервитьорка. И тук срещнах идеалния за мен мъж. На 27, строен, с тъмна коса, прекрасна усмивка и най-красивите сини очи, които бях виждала. Той беше барман и нещо като управител, тъй като собственичката винаги отсъстваше. Но не външният му вид ме привлече така, както прекрасният му характер. Когато отидох да работя там, бях много притеснена да не сгафя и въпреки че знам езикът почти перфектно, не съм англоговоряща по рождение и това ме караше да се панирам.
Той забеляза това и ми помогна да се успокоя, беше много мил, караше ме да се отпусна, заговаряше ме и така се сближихме. Започнахме да излизаме извън работа, на вечери, по кафета, гледахме филми у нас или у тях. Изобщо - като гаджета, само дето бяхме най-добри приятели (и все още сме). Но аз се влюбих, обикнах го като повече от брат. Все си повтарях, че той не би ме харесал, че не съм толкова красива за него, въпреки че той все ми повтаряше колко съм уникална и че мъжът, който ме спечели ще е най-големият късметлия на света. Не знам как точно стана и как се заговорихме за гаджета, но той ми сподели, че е гей и дори си харесва там някакъв мъж, с когото си пишат, показа ми снимки, даже са се били виждали няколко пъти. Зарадвах се, че е щастлив, но ми стана много тежко отвътре. Никога не съм имала късмет в любовта, винаги съм избирала неподходящите, затова и все още съм девствена, но това е друга тема и тъкмо когато уцелих 10-ката, той се оказа гей... Нищо, казах си, че след като знам това, поне ще ми "мине" влюбването постепенно, и е по-добре отколкото да се измъчвам, но вместо това стана по-лошо. С всеки изминал ден все повече се сближаваме и аз все повече се влюбвам в него, но той вече си има гадже (онзи, когото споменах по-рано), а мен ме обича като сестра. Как аз също да го обикна като брат, как да си го избия от ума? Не мога да го заменя с друг, не е толкова лесно, пък и не искам да наранявам когото и да било. Какво да направя, мили хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 81dac04a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той знае ли за чувствата ти? Не, че би се променило нещо, но поне, ако се отдръпнеш от него /най-добре е така за теб/, ще знае каква е причината и няма да оставиш неприязън у него към теб.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 65b6aa674b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намерила си чудесен приятел, трябва да си щастлива за този факт. Повечето нямаме даже обикновен приятел. Ще си намериш гадже, няма смисъл да се вманиачаваш в невъзможни филми с този гей. Просто допусни разума в себе си и трасформирай обичта си.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6e2eaa8704
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Зарадвах се, че е щастлив, но ми стана много тежко отвътре. " - уж се радваш, а отвътре ти е тежко!? Това не е искрена радост, а егоизтична. Той не ти е притежание, можеш да го обичаш какъвто и да е. Аз имам домашен любимец-куче, което повече обичам от жена си, защото ми е вярно до безкрай, но не ми тежи "отвътре", когато друго куче го чука. Обичам си го искрено и винаги съм щастлив когато го виждам, че и то е щастливо. Гушка се в мене като малко дете, гледаме в очите с искрените си очи и без думи ми показва колко е щастливо. Не искам да сравнявам приятелят ти с куче, но искам да ти кажа, че чувството любов се ражда в добри души. Не е любов онова, което ти причинява "болка отвътре". Само патологичните случаи вършат това. Ти не търсиш приятел, а сексуален партньор, затова си се разочаровала и завиждат на другите. Можете да си направите тройка и да ти се сбъдне мечтата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b147521aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, не ти е лесно. Гейовете са изключително привлекателни, защото те не само знаят как да се потдържат, но и имат мисленето на една жена. Не се страхуват да бъдат нежни, мили и са много добри приятели, тъй като са мъже реално(при тях липсват в повечето случаи интриги и тем подобни), но всъщност с тях можеш да говориш на всякакви теми. Но, както е и в твоя случай, ако се влюбиш са като забранения плод-толкова близо, а същевремено невъзможно да го опиташ. Той няма как да промени себе си, затова ти трябва да се постараеш да откриеш другаде любовта-заради теб, заради него и приятелството ви.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9515950329
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Моето мнение е, че щом си толкова влюбена е по-добре да се откъснеш от него. Аз имам един приятел гей, много е сладък, но още като се запознаехме знаех, че е гей, по фейсбук профила му се личеше и той не го е криел никога, понякога си излизаме, но не съм влюбена, но ако не беше гей сигурно щях да пробвам да имам връзка с него. За да не започвам да имам чувства, просто отбягвам да се виждаме често. Най-добре си намери друга работа и напусни тази, за да не го виждаш и ти, просто друг начин няма, или го въприемаш като приятел, или щом си толкова влюбена се махни от него, освен да се нараняваш сама нищо друго не правиш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 7a1412ac64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторката: Колкото и трудно да ми е, коментарите тук ме накараха да се замисля, и смятам, че ще превъзмогна чувствата си, ще излизам по срещи, както и с други приятели, но няма да оставя моя човек и ще продължа да съм неговата най-добра приятелка. Не съм егоист, а мисленето ми досега граничеше с егоистично, но все пак съм човек... Благодаря ви много!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 756e9908da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Позволявам си да ти дам капка оптимизъм, питай го... може да се окаже Би.
Според мен е по добре да го делиш с някого, отколкото да го ревнуваш и да го нямаш въобще. Това ревноста няма нищо общо с любовта А неговото гадже пък може да се окаже и прекрасен и той :) Ще си спретнете фантастична тройка.... мале даже вече си представям как ти правят дабъл вагинал.

Баси, да ти имам проблема честно!
М35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker