Дали ме обичал? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ме обичал?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1982 пъти
Здравейте, моля от екипа на "сподели" да публикуват историята ми. :)
Аз съм Х. на 19, туркиня съм влюбих се в българин. Имахме щастлива връзка 4-години. Обичахме се много, общо взето още от малка до сега свикнах с него, той беше първата ми любов моята "детска" любов. Родителите ми бяха против него и му нямаха никакво доверие, той се опитваше по всякакъв начин да спечели доверието им. Родителите ми го обиждаха, какво ли не му казваха а той се усмихваше никога нищо не е казвал лошо за тях а те гледаха всеки път да го засегнат като го видят.
Той си бе татуирал името ми на лявата му гърда, доказваше ми по много начини че ме обича. Но това бе най-милото което правеше за мен. Имахме караници в връзката понеже нямаше "секс" той ми казваше че ще ме чака колкото е нужно, но последната година много ме притискаше. Аз не бях готова и не исках, исках да имам полов контакт като се оженим. Той ми се ядосваше много, дори като му отказвах не си вдигаше телефона после се извиняваше казваше че това е мъжка нужда. Много ме болеше и губех към него доверието си. Бях платила на хакер да му хакне паролата в "facebook" не ми е приятно от постъпката ми.. Но имаше период в който имах инстинкт че прави нещо зад гърба ми. Видях че си писал с наша обща позната приятелка която не харесвам особено, и на кратко тя му даде адреса си. Той бе казал, че ще дойде след час. Бях съкрошена. Та и аз отидох хванах такси, бях на дадения адрес не можах да звънна веднага но най-накрая събрах сили звъннах, той ми отвори.. Няма да описвам какво видях.. Аз му казах че всичко приключи и още много.. От месец и 2-седмици всичко приключи, той не спира да ми звънни и да ме търси. Не бих му простила.. Но според вас обича ли ме? Все пак търпял обидите на родителите ми, татуира името.. Но ако ме обичаше щеше дс ми е вярен до край нали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 369ccd80bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен момчето все още те обича, но вие сте големи хора - ти си на 19 г., той най-вероятно и по-голям, а любовта между възрастни и полово зрели индивиди иска да бъде консумирана.
4 г. той не е бил без секс, освен ако не е бил болен или нещо ненормален, но вината чия е? На теб традициите, родителите, девствеността са ти били по-важни от вашата връзка и любов, а в някой момент при него тялото е надделяло и е правил секс с други жени. Е и? Кой е прав и кой е крив?
Според мен зависи изключително от теб дали ще имате бъдеще заедно, но жертвата може да е и много голяма - да се откажеш от възпитаните ти „ценности“ и да заживееш като модерна жена от 21 век.
Ти много добре знаеш, защо твоите родители не го харесват и никога няма да го харесват - не заради него като човек, а заради произход и религия. Ти докато не се омъжиш за някой избран от тях човек - друг турчин, братовчед някакъв или поне друг мюсюлманин, те няма да мирнат.
Не ти говоря само за това момче. Дори да решиш, че няма да простиш, същият проблем ще имаш и после, освен ако не се ожениш за избраният от родителите ти мъж. Приятелят ти веднага би се оженил за теб, но сама знаеш, че това няма да е достатачно за вашите - той ако ще салто мортале да направи няма да е достатачно, защото не може да промени нито етноса си, нито рода си и никога няма да стане истински мюсюлманин, защото не може да си израстнал с модерни ценности и да се върнеш в Средновековието дори да обичаш една жена, а и 4 години не са много - той до кога ще издържи на тормоза?

Но да - човекът те обича.
От теб зависи какво ще направиш от това и кое ти е по-важно в живота - любовта или родителите ти.

И няма да те лъжа, че любовта дава някаква гаранция за вечност и до живот, защото това не е така. Ти ще имаш доста културни проблеми ако заживееш с българин, включително за нашите мъже девствеността не те прави по-ценна или по-малко ценна, а е просто ципа. Да, ще я оцени, защото ще е първият, но ако не е щастлив с теб и не се получат нещата няма да му попречи това да се раздели с теб, защото няма да мисли, че ти дължи кой знае какво заради една ципа, с която се е родила всяка жена.
Ей това е твоят риск - ако нямаш нищо освен девствеността, което да предложиш на един мъж, по-скоро я пази за избранникът на родителите ти, но тук ти ще кажеш дали връзките между мюсюлманите са до живот или просто практикувате серийна моногамност, но под брачна премяна и също толкова често се разделяте като другите хора...ти тук ще кажеш...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 304d531f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако те обичал нямаше да ти изневери.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: cb6b524815
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Този филм съм го виждал и друг път. Няма среден вариант. Авторката или трябва да се откаже от семейството си или да се откаже от това да има половинка, която наистина обича. По стечение на обстоятелствата общувам с доста добре образовани наши мюсюлманки и мога смело да заявя, че никак не им е лесно. Интелигентността и културата им дава широк мироглед и съответно по-сериозни изисквания към мъжете. Изборът им обаче често влиза в противоречие със семейството. Българите не можем да разберем колко е важно семейството и роднините за мюсюлманите. По тази причина процентът стари моми сред интелигентните и образовани мюсюлманки у нас е страшно висок. Съветвам авторката да се съобразява със семейството си, не някакво сляпо подчинение разбира се. Семейството ще ти е подкрепа през целия живот, а в любовта нямаш гаранции. Колкото дали те е обичал. Да, сигурен съм, че е било така. Просто сте се срещнали прекалено млади. Не те съветвам да се "събирате" и жените. Съветвам те да отидеш да поживееш в друг град, отделно от вашите. Аз лично не мога да приема хората да се женят без да са правили любов преди това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6c0b844c94
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Влез в 21-ви век, защото сега си в 17-ти!
Разбира се ти не си виновна за средата, в която си израсла, но си виновна за това, че не си направила нищо за любовта ви.
Мъж съм и загубих девствеността си, когато бях момче на 17, при все че не съм нито много сексуален, нито нахален. Не мисля, че е нормално да се отлага за по-късно.
Разбира се, че те е обичал. Въпросът е ТИ дали си го обичала? Това, че 4 години е търпял безсмислените, незаслужени и с нищо не предизвикани обиди на вашите не смяташ ли за достатъчно? Това, че ти си го държала "на сухо" не смяташ ли за достатъчно? Всичко това го е изтърпял той зара ди тебе! А ТИ какво направи, какво изтърпя заради него, заради вашата любов?
Има си и други форми на секс, не е само пенетрацията - попрочети из нета - некинг, петинг, фелацио (свирка), анална (особено популярна сред мюсюлманите), има дори повторно зашиване на девствената ципа, за да излезе, че момичето е девствено за сватбата - широко практикувано сред 90% от "туркините" в Хасково (имам приятел доктор та знам - къща построи от подобни зашивания... ). А ти какво? Предприе ли нещо? Направи ли нещо? НЕ! Предпочете да останеш сляпа и глуха за тези неща, да продължаваш да живееш със и заради предразсъдъците на вашите! Вместо това му хакна акаунта... ДОВОЛНА ЛИ СИ ОТ РЕЗУЛТАТА СЕГА?
Заслужаваш си го не на 100, а на 1000%!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a5e97ffcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей авторке и аз съм туркиня на 19г. съм с приятелят ми сме от 2, 5г. Заедно направихме го още на 5тия ден след запознанството не ви разбирам в 21 век сме.. щяла като се ожени да го направи сори ама много си изостанала моя приятел нямаше въобще да ме чака... даже се чудя кое момче ще чака в21 век.. срам ме е, че съм туркиня сериозно!!! Само ни излагат такива като вас...

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c199aa600f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На 19 години по закон в България си зрял и пълнолетен Български гражданин. Имаш право сама да решаваш какво да правиш с тялото и живота си, както и с кого да се срещаш да разговаряш да правиш секс или каквото ти се прави, стига да не е незаконно и да не нарушава правата на останалите. Приятеля ти те е обичал много за да изтърпи отношението на семейството ти, а това че е задоволил нагона си с друга жена след 4 години чакане не е болка за умиране. Все пак ясно е заявил многократно че желае теб. Аз когато огладнея искам ябълка, но когато няма ябълка си задоволявам глада с каквото има.. трябва ли да умра от глад защото нямам ябълка? ! Нагона е физиологична нужда както и глада, която при нас мъжете прераства и във физическа болка в областта на слабините и ако не се задоволява редовно води до увреждания. Момчето те обича и съм сигурен че и ти желаеш интимност с него, на твоята възраст е нормално да изпитваш желание за секс. От теб зависи дали ще ви се получат нещата - не от родителите ти, нито от всевишния.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker