Объркан и самотен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркан и самотен
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1561 пъти
Всичко започна преди няколко години. Занимавах се с едно момиче в Интернет, след това се срещнахме. Всичко беше нормално, леко странно защото не се познавахте. С времето се опознахме доста, почнахме да споделяме и т. н Тръгнахме и всичко си беше нормално. Много се привързах към нея. Почнах да страня от приятелите си, от семейството си.. всичко споделях на нея. Тя много ме обичаше и всичко правеше за мен. Биеше се в гърдите, че ме обича повече от колкото аз нея, но не мисля вече че е така. Последния един месец тя ми каза, че няма чувства към мен... Изведнъж била спряла да ме обича и иска да останем само приятели. Заяжда се постоянно, скачаше ми за всичко... все едно не беше тя. Мислех си че няма да ми пука толкова много когато се стигне до тук, но изглежда съм се заблуждавал. Много ми пука и не мога без нея. Всичко свързвам с нея, постоянно мисля за нея, гадно ми е и не знам вече какво да правя. Просто след всички думи които ми е казвала наистина не очаквах да ми каже изведнъж такова нещо и да ме срине. Говорих с нея доста пъти, казах и да преосмисли нещата и да опита да промени това нещо, а тя ми каза че не иска нищо да променя и ме убеждава, че "съдбата" е била виновна да стигнем до тук. Мислех си че има друго момче за което не ми казва, но знам ли.. До преди месец си говорихме, че след известно време може да живеем заедно, на бъзик сме си говорили и за семейство.. и накрая да ми каже, че няма нищо вече. Дойде ми като гръм от ясно небе. Преди когато сме се карали ми е казвала, че не може без мен, карала е приятелите си да ни сдобряват, плашела ме е с какво ли не и по всичко личеше, че наистина ме обича. Скоро почина нейн близък и от тогава е така. Не мисля че това я оправдава по никакъв начин, защото ако ме обичаше щеше да е всичко както преди, а не да излиза с номера че заради това и било "писнало" от всичко. Бях до нея, подкрепях я.. Не е в мен вината. Казва ми че ако намеря "друга" щяла да ме разбере и не осъзнава, че аз исках нея. Толкова компромиси съм правил за тази връзка, толкова пъти съм преглътвал егото си, карал съм се с приятелите си защото не я харесват, не съм бил с други момичета въпреки възможността, а тя не го оцени. Казва ми че съм бил много добро момче и не заслужавам това, а го прави. От тук нататък не знам какво да правя. Мисля че няма шанс вече да се сдобрим, а и аз не го искам защото на сила хубост не става. Хора около мен ми казват, че просто сега е по-уязвима и ядосана и просто е показала истинското си лице, че всичко това е било една роля и просто сега е уморена да я играе. Дайте ми някакъв съвет какво трябва да направя. Да се боря ли за нея или вече няма смисъл и трябва да продължава напред?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3988e43a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На сила хубост не става. Според мен няма какво да направиш друго. Остави я, не й досаждай, щом не те иска.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8ec87d98eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето ти съвет: Не се бори за нея, заеби я и знай, че си извадил късмет, какъвто аз нямах. Упех!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d21a6a85f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това са тийнейджърски, да не казвам детски истории. За твое успокоение - много и от по-възрастните се държат тъпо във връзките си.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 39ade43547
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-напред трябва да изясниш следния въпрос - действително ли я обичаш и не можеш без нея или просто си свикнал с нея и новото начало те плаши. Понякога хората не си дават сметка до каква степен са изпаднали в рутина с някого, до такава степен всъщност, че не могат да си представят ежедневието си без този човек. Трудно се излиза от това състояние, но не е невъзможно.
Ако в крайна сметка си убеден, че я обичаш, вече идва преценката заслужава ли си да се бориш за това момиче. Защото това да обичаш някого обикновено не е достатъчно. Ако усещаш, че е уязвима, говори ти напук и т. н., може би наистина минава през труден период и нищо не е загубено. Ако обаче изглежда твърдо решена да приключите връзката си, значи не си заслужава усилието. (Това да си намериш друго момиче, което ти е казала, не говори много добре... ). Както и да е, ти я познаваш най-добре, преценката е твоя. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 467acce98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на №4 за съвета. Явно наистина не си заслужава да се боря за нея. Тя ако ме е обичала щеше един вид да ме "подготви" за това свое решение, а не да ми го каже така изведнъж. Вярвам че много губи, защото всеки търси само секс, а аз и давах повече от това... Щом не го е оценила за толкова време... Прав и път както се казва. Тъжно ми е, защото не очаквах точно тя да се държи така. Принципно беше съгласна на всичко което и кажа, даже и да не съм прав. Винаги ме подкрепяше даже и да не бях прав, но явно е било повече лицемерие. Знам ли и аз? Коренно различно и е държанието вече. Сигурно и на вас ви се е случвало... Уж познавате някой, а той се оказва съвсем друг човек.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ccce872dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И на мен ми се случи подобно нещо.. и ние така мислех ме да живеем заедно сичко чудесно, но се оказа един фарс. Хубавото за мен в такива ситуации е, че имаш късмет в смисъл по - добре сега от колкото по- касно. Всичко се преодолява и е хубаво да се продължава напред, независимо от болката и колко трудно ще е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker