Връщали ли са се подобни бивши при вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връщали ли са се подобни бивши при вас?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3027 пъти
Здравейте! Реших да напиша темата от чисто любопитство, но и не само. Имали ли сте половинка, която ви е зарязала най-безпардонно, наговорил/а ви е, че не му/и пука повече и че живота продължава и без вас? Проявили са неуважение, станали са безчувствени егоисти. Въпроса ми е лично при вас съжалявали ли са след време тези хора, искали ли са да ги приемете обратно и какво решение сте взели, при положение че сте били наранени от тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: d6ba4731ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Случвало ми се е да ме зарежат така преди около година, но този определен човек не е искал да се върне обратно, не помня дори да ми се е извинил. Ако го направи някога, въпреки че се съмнявам трябва да бъде е лично, аз никога не бих отказала да срещна човек който е бил част от живота ми без значение колко ме е наранил и с какво впечатление съм останала. Ами зависи, ако има някаква любов е възможно, но ако сърцето ми е празно няма как да се съберем разбира се, но поне най малкото ще си оправим отношенията във рамките на възможното. При мен причината не беше ясна, защото той никога не ми е казвал с точност защо иска да се разделим, но ако е спрял да ме обича или нещо подобно мисля че трудно може чувството да се възроди отново, но ако проблема е бил другаде вероятно може да се пробва, много зависи каква е била причината за раздялата. (ж26)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f758b6654d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз това се чудя, но от другата страна. Аз съм от тези половинки. Нараних дълбоко момче, което много обичах дори и да не го исках, но знаех че нямахме бъдеще в този етап от живота си понеже бяхме на 20 и исках да бъде щастлив и да изживее младите си ергенски години както трябва, но той така и не знае точната причина аз просто изчезнах от всякъде. Още се чудя дали ако някога се срещнем отново би ме разбрал ако му кажа, че е било от любов. Исках това момче да успее аз вярвах в него, просто трябваше да го поучука живота и да не се ограничава с такава сериозна връзка. Не е спирал да ме търси и да ми напомня за себе си с години въпреки, че знае че имам дете и не му отговарям. Мисля, че няма да ми повярва за нищо и дори няма смисъл да се обяснявам и едва ли би преглътнал някой нещо такова, но знам в момента, че е много щастлив и е станал истински Мъж с богат житейски опит, който не се оставя да го върти някоя и дори и да съм кучка аз съм направила добро.
Относно последните въпроси, които питаш много хора биха казали, че не биха го направили, че това е непростимо, че не може така и т. н., но може би те не са срещали още този човек за когото биха дали всичко без да искат нещо в замяна. Винаги има хора които могат да променят мирогледа ни. Винаги ще има хора заради, които бихме пренебрегнали и най-закоравелите си принципи. Случва се така, че в определен момент обичаме някой повече от всичко и ние и нашите емоции не са важни. Според мен в живота трябва да се опитва и да се рискува така, че ако е истинска любовта няма дори да питаш, а ще действаш.
Ж. 24

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b72ecddbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм се чудил и се надявам в моят случай, да се получат от положителна гледна точка нещата. Ако е имало истински чувства, но разнообразието и емоцията са си отишли и си тръгне даден човек от нас е напълно възможно да се върне след като си поживее живота. Все пак, понякога човек осъзнава какво губи, едва когато си тръгне.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: af2d190a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тъп въпрос, кой би имал доверие на подобен рестарт?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: c173a0d4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Здравей. Интерсена тема подхващаш. Дам,
имала съм такива два случая. Не се е стигало до грубости, но да речем, че човекът срещу мен е направил куп глупости, и съм преценила, че не е за мен! След 4 месеца след раздялата пак искаше да се връща ама аз не ги искам обратно. Да ти кажа ли истината. След раздяла излизат на пазара, търсят нещо по-добро от теб и когато не го намерят искат те обратно. Веднъж разделил се с някой не поглеждай назад, няма особен смисъл освен ако не искаш повторен сценарий.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 17d316858f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Какво има да приемаш обратно. Свършеното е свършено, а за да скъса някой по такъв начин с теб е ясно, че не иска да си част от живота му и явно е преценил, че не може да се оттърве по друг начин! Забрави за този човек и продължи напред

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 87ba9ef8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да случвало ми се е дори не толкова отодавна... Накратко, ние и двамата си се зарязвахме многократно преди истинския край и когато аз бях решила да му дам поредния шанс и се държах добре той се държа изключително грубо с мен, наговори ми какви ли не простотии по мой адрес и ми затвори телефона дори. След тази случка не се видяхме почти година, аз го избягвах по всички възможни линии. Не ходех там където ходехме заедно, блокирах го от фейсбук и от телефона си, опитвах се да направя така, че той да има минимум информация за мен. И така около година по-късно се засякохме на едно парти с общи познати и това, което питаш се случи. Човекът като, че ли никога не си бяхме казвали такива гадни неща, като, че ли той не беше говорил зад гърба ми, а и напротив. Лепна ми се вечерта, само ми се усмихваше, носеше ми поредната чашка, направи ми не знам си колко комплимента и накрая ме хвана за слушател, казвайки ми, че все още има чувства към мен и, че само ако щракна с пръст сме щели да се върнем и да бъдем отново заедно... Резултатът : този път не му повярвах, просто се усмихвах и флиртувах с него, защото аз много обичах този мъж и да си призная все още не ми е безразличен. Просто и обаче когато един мъж многократно ме нарани ми става ясно, че той няма да се промени и че винаги ще ми играе същите номера и няма смислъл.
И така флиртче, недостъпна и накрая си тръгваш - така мъжете те запомнят и не те забравят, поне така мисля аз и поне е така в моя случай...

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5159230522
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   В никакъв случай не приемай обратно тази бивша половинка.
Тази половинка те приема за даденост.
Имай достойнство.
И спри да възприемаш себе си като половинка, а започни да виждаш себе си като цяла, самостоятелна личност, каквато е всеки човек.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: d96ab87185
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Случи ми се преди повече от половин година. Правил е опити да ме зарибява дори след като си хвана приятелка, която в последствие заряза по същия начин. Това не е стойностен човек. Не заслужава нито любов, нито омраза. Заслужава едно голямо нищо. Не си прави илюзии, че такива хора се променят. Това са манипулатори, които лъжат единствено за собствена изгода. Но всичко се връща. На въпросното момче вече повечето приятели започнаха да странят от него. Вече е сам. Върна му се и ще продължава да му се връща.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 63034a7fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Бях с едно момиче на 14г.
Реши, че предпочита друг, и ме заразя.
Обидих се много, нарани ме и гледах да я забравя за това и гледах да не контактувам с нея.
Но след месец - тя ме потърси пак.
Бях и сърдит - но си казах, че поне мога да и кажа всичко лошо което си мислих за нея. Казах и куп неприятни неща, всичко което мислих.
И така някак по детски - тя приемеше всичко, без капка гордост, със сълзи и молби се опитваше да ме прегърне. Трепереше и искаше ме. Уверяваше, че иска само мен, извиняваше се. Но аз бях непреклонен, бях казал край и толкоз. После тя
буквално показа, че нейният живот зависи от мен. Преряза си вените.
Може би гневът ми бе отминал поне малко, защото отидох да я видя в болницата., най - вече да ѝ кажа да спре този шантаж. Тогава тя ме прегърна и понечи да ме целуне. Но не позволих целувка.
Каза значи все пак ти пука поне малко за мен. Отговорих да малко - но ей толкова (посочих с пръсти) но беше в живота ми и се чувствам до някъде виновен за състоянието ти, макар да знаеш - сама си виновна. Не спореше, приемаше и пак ме увещаваше. Тогава и казах, че може да и позволя да сме познати отново и може би някой ден отново заедно, но това е почти невероятно. Но започнахме пак да се виждаме. Бях и казал, че и при най - малката грешка този път ще я оставя за винаги. Все още ме бе яд. Но тя бе идеална този път и толкова послушна, че лека - по лека се влюбих пак в нея. Върна се и доверието ми към нея - макар това да отне много време. И в един момент поисках да и дам равенство във връзката ни.
Сега и вярвам, макар понякога бившият (заради който ме заряза) да я търси и аз ревнувам. Но тя толкова пъти ми доказа, че желае мен, че не може без мен. Че аз отново и се доверявам. И дори не мисля, че може да кривне пак.
Вече 2г. сме заедно. И се обичаме силно.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7fa8706ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След над половин година връзка за раздяла ми прати само едно съобщение - в отговор на въпроса ми иска ли да се разделим, т.к. ми създава такова впечатление поведението му. Още тогава всяка емоция спрямо него загина, дори една сълза не успях да пророня, изключително грозно ми се стори. Няколко месеца по-късно поиска да се съберем, съгласих се да се видим само за да чуя едно много закъсняло любовно обяснение и да му натрия носа с новата си връзка и безмерно щастие - женското отмъщение е грозно понякога.
Ж. 20

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: fe8249b802
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   С бившия ми се разделихме преди 4г, по негово желание, не е искал да се събираме повече под предлог, че искам прекалено сериозни неща....??? всъщност не исках :D, но това се оказа глупавото му оправдание. Един единствен път ме потърси, няколко седмици след раздялата, за да ми заяви, че като си дойде в София, задължително излизаме на кафе, липсвала съм му!! .... След една седмица видях снимки с новото му гадже в соц мрежа :D Радвам се, че не се стигна до кафето, знам ли, можеше да се излъжа и да му дам 2-ри шанс :D

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d3de72c099
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   По мои наблюдения, такива събирания нямат голямо бъдеще. Но не защото хората не заслужават втори шанс, напротив- при някои двойки се получава от втория път, именно след дълга раздяла, когато хората осъзнават грешките си, израстват, може би се променят. А защото едно такова грубо и неуважително отношение ще ме накара да се съмнявам в чувствата на човека, които той е имал някога към мен. Не може някой да си позволи да нагрубява и безцеремонно да обижда половинката си, да слага категоричен край на връзката, и след това да реши, че е сбъркал. От грешка до грешка има разлика. Тук говорим за незачитане на чувствата на човека до теб, за непостоянство и чиста простащина. Не, не бих допуснала такъв човек обратно в живота си, най-малкото защото моите чувства биха се изпарили, при подобна грозна раздяла.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d6ba4731ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 14 в грешка си, то си е до характер a не до чувства как ще те зарежат, само страхливите хора постъпват по този начин. Ако говорим за 2, 3 месеца е възможно да ти е все тая и да го направиш безцеремонно, но ако си имал връзка с един човек повече от една година примерно няма как да ти е напълно безразличено. Ако си мислиш че ти нямаш никаква вина за развоят на събитията възможно е да ти изтинат чувствата по бързо и да не искаш този човек обратно в живота си, без прошка и тн. но ако знаеш че има вероятност от части вината да е била и твоя тогава вече е друго.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d6ba4731ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 14 в грешка си, то си е до характер a не до чувства как ще те зарежат, само страхливите хора постъпват по този начин. Ако говорим за 2, 3 месеца е възможно да ти е все тая и да го направиш безцеремонно, но ако си имал връзка с един човек повече от една година примерно няма как да ти е напълно безразличено. Ако си мислиш че ти нямаш никаква вина за развоят на събитията възможно е да ти изтинат чувствата по бързо и да не искаш този човек обратно в живота си, без прошка и тн. но ако знаеш че има вероятност от части вината да е била и твоя тогава вече е друго.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker