Драстична промяна в личността ми след раздяла. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Драстична промяна в личността ми след раздяла.
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 2454 пъти
Мъж на 26 съм. Имах 3-годишна връзка. Бяхме много влюбени. Имах най-красивата жена до себе си. Тя ме промени като човек. Преди това си падах по нощният живот. В главата ми бяха само дискотеки, леки жени и коли - като почти всеки мъж на моите години.
Това момиче ме направи романтик, мотивира ме да започна работа по специалността си и изхвърлих настрани всичките си грехове като алкохол, хазарт, марихуана и затрих от живота си лошата част от приятелският ми кръг.
След като ме остави, се затворих в себе си. Много тежко ми повлия. Чувствах се много самотен. Но след около 2 седмици ми проблесна, че щастието ми не би трябвало да зависи само от друг човек. Направо психически се промених и погледа ми към живота се пречупи и виждам нещата от друга гледна точка.
Брат ми ме посъветва и ми каза:, , За да забравиш една жена, легни си върху друга, "
Преди връзката ми съм имал винаги успех с жените, имал съм много контакти и т. н. Започнах да тренирам усилено, да се храня здравословно, направих си татуси, скъпи дрехи. Спрях цигарите и се отрази положително на външният ми вид. В момента излизам и спя с 3 различни жени, 2-от които си мислят, че сме във връзка. Изтрих си фейсбука, за да не ме заподозрат. Когато спя с тях си представям, че го правя с бившата си приятелка. Съответно ми е малко гадно, че ги лъжа и ги заблуждавам със чувствата си. Използвам ги само като частици от голям пъзел, който се опитвам да запълня.
Още си представям как ще се събера и ще бъда потърсен от любовта на живота ми. Каза ми, че след известно време сама ще ме потърси, защото човек винаги се връща при хубавото и истинското. Не искам да я търся и да падам ниско. Казвала ми е, че я задушавам и я поставям в клетка чрез моята ревност.
Според вас какво мога да направя, че да я накарам сама да ме потърси и да желае отново само мен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: f30161c414
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не можеш да я накараш да те потърси или да се сети за теб, щом не можеш да паднеш толкова ниско и ти да направиш първата крачка ще си останеш със чакането.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1e3e0c14d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Такова е положението, но предимството при теб е, че ти си силен човек и не виждаш само външни проблеми и причини, а непрекъснато работиш над себе си. И без тази жена съм сигурна, че рано или късно щеше да се стегнеш.
Периодът, през който минаваш в момента е временен. Не знам защо сте се разделили, но според мен има сериозни причини тя да се разели с теб, след като е инвестирала в тази връзка толкова много. Може дори да се е появил друг мъж в живота ѝ, но също е възможно тя самата колкото и да ти е странно да те е харесвала такъв, какъвто си бил. Има доста жени, които имат нужда от някакъв мъж в нужда, който да измъкват от калта един вид като майчици, но ти като вече си нямал нужда от майка, а от равностойна партньорка връзката за нея да се е изчерпала.
Но това са само догадки - малко споделяш.
Не се чувствай виновен към момичетата, които лъжеш в момента. Не е виновен човекът, който яде салама, а този, който му го дава. Който е толкова дащен с прелестите си е възможно да попадне и на човек като теб или в твоето състояние. Съвсем нормално е ти да имаш нужда от време, за да се справиш с емоционалните си проблеми.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 46b56e8045
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Сам си знаеш, че не вършиш добро като си играеш с чувствата на момичетата. Имаш проблем, но защо други трябва да плащат за това? Ако са евтини курви, тогава няма да бъдат наранени, но ти ги описваш като добри момичета, които копнеят за любов, искат сериозна връзка, а не да бъдат средство за облекчаване на страданието ти и за изпразване на ташаците ти. Остави ги, не живей в лъжа! Заради мъже като теб, тези момичета ще станат същите гадни кучки или курви с цицнично отношение към живота, връзките и любовта. После самите те ще смачкат някой мъж. Недей да бъдеш страхливец, стани мъж, преболедувай си раздялата, но без да нараняваш!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b0f339bb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Започнах да тренирам усилено, да се храня здравословно, направих си татуси, скъпи дрехи" - брато, звучиш като мега селянин с това изявление!
Направил си "татуси" - и с татусите ли сваляш мадамите?? Това ли ти е конкурентното предимство?? Направо ми е жал за жените, които спят с тебе.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 98ea7f4125
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От Автора. До коментар 2.
Причината да се разделим, е че прекалено много я ревнувам. Питам я къде е, с кой се вижда- отговора винаги, е че няма друг и си измисля оправдание, че не си е чула телефона. В последно време усетих дистанцираност от нейна страна, не ми отговаря редовно на чат съобщения и т. н. Когато е навън в заведение без мен не си вдига телефона и ме кара да си мисля, че е с друг и не иска да комуникира пред него с мен. Както казах, тя е много красива и харизматична и винаги е обект на свалки и т. н. Каза ми, че и нямам доверие и не е нужно да я поставям в клетка и да и ограничавам вижданията с хора.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 793b75427d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен си прекалено самоуверен, да не кажа самонадеян. Какво значи "да не падам ниско", като потърсиш любовта на живота ти, за която твърдиш, че е такава, падане ниско ли е? Покажи й, че не ти е все едно, че си се разделил с нея! Доколкото разбирам, раздялата е нейно решение, но по твоя вина, щом си я ревнувал и задушавал.. типичен тип.. сега ходи да помпаш мускули и фитнеси и си лягай с по 3.. има ли смисъл в тези безсмислици? Замисли се как да си я върнеш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 91c3dbaa90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прецакал си се. Като си зарязал всички пороци защо сега се връщаш към тях?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1e3e0c14d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От 2 до Автора,
ами ти си знаеш, но мъжете си имате трето чувство за тези неща. Съвсем възможно е и да е имало друг мъж, още повече, че повечето жени не са склонни да пуснат така изведнъж клона преди да са хванали друг.
Напомняш ми малко за моя съпруг като ходихме с твоята ревност, но по-скоро мисля, че вие съдите по своите грехове от миналото за партньора си, съдите от това, на което вие сте способни за партньора си, така както и става дума за контрол над партньора. Мъжът ми с времето се научи да ми се доверява и да се контролира и затова сме семейство, но ти трябва да работиш над този аспект.
Факт е, че един човек, който иска да ти изневерява ЩЕ ти изневерява. И да следиш, и да не следиш, ефектът ще е никакъв - най-много да тласнеш партньорката си към истинска изневяра. Мисля, че и така се е случило горе-долу - тя се е почувствала може би самотна или несправедливо обвинена и се е отворила пред друг мъж. Но както и да е - приключеното е приключено.
Според мен не бива човек да се завръща към стара връзка, защото вече има достатачно „трупове“ във връзката, за да не се е получило веднъж - защо да се получи 2ри път.
По-добре е да останеш с добрите спомени и преживявания с момичето, но да преминеш напред и да почнеш на ново с ново момиче. А и както ти казах - 90% съм сигурна, че вече има друг мъж в живота ѝ. Такова е положението - реално ти не си я заслужавал. Хубаво е, че си го разбрал това, за да подходиш по различен начин с ново момиче.
Освен това тя винаги ще знае за това какъв човек си бил преди и може би очаква признателност от теб - тоест не можете да сте и равностойни партньори за напред. На достатачно голяма възраст си вече да се оглеждаш за Жената на живота си, а тя просто не е била тази жена. Виновни няма - приеми го просто, че миналото е минало.
Аз като жена ти казвам още да не се чувстваш виновен към сегашните си партньорки - имали са, дали са. Много добре са на ясно ти в какъв период си и най-вероятно знаят и за съперниците си, но сигурно предлагаш добро прекарване, хубав секс - няма от какво да се срамуваш, но това е временен начин на живот. Не се срамувай иначе, че „мамиш“ дащни жени - не подценявай жените. Те съвсем добре знаят каква е играта - какво да дадат и какво ще получат и имат избор да си тръгнат все пак.
Време е да се фокусираш върху истински важните неща в живота обаче - сексът си е секс, но не е достатачен за щастие. Също не е достатачно да си с някоя мис Перфектна. Ти имаш нужда от любов, внимание и връзка очи в очи, на недно ниво - някой да те хареса такъв, какъвто си ТУК И СЕГА - не какъв си, не какъв ще си и не да иска да те оформя

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6d395110b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Спешно отиди на психотерапевт!

Много внимавай да не забремениш някоя, че в никакъв случай не трябва да допускаш да ставаш родител в това емоционално състояние, в което си в момента.
Наистина докато щастието ти зависи от това дали определена жена е до теб ти не живееш пълноценно и се тровиш психически.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f30161c414
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8/2, като те слушам направо ми призлява, не знам от каде си останала със толкова погрешни впечатления от живота, но мисля че ще е най добре да си ги пазиш за себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker