Този нелеп проблем ме комплексира адски много ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Този нелеп проблем ме комплексира адски много !
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2069 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18 и преди една година някаде, както нямах никакви косми на стомаха си.. изведнъж започнаха да никнат! И тъй като беше лято и плувах всеки ден на морето, всеки ден ги наблюдавах как растът! И накрая си направих кола маска! Но всъщост това беше ужасна грешка, стомаха ми пъпчаса, защото кожата ми там е чувствителна, космите се разрастнаха и направо незнам какво да правя! Скубя ги по 1 на месец, но факта, че имам косми на стомаха и ги махам ме комплексирва! Аз съм с бяла кожа, руса коса и точно на корема и си личи че си ги махам! Нямам косми на други нетипични за жените места. Ходих и на добър ендокринолог, той ми каза, че нищо ми няма и то било нормално?? ! Това не ме успокои въобще!
Пиша тук, защото ме е срам и не мога да кажа на никой дори и на баща ми (само с него живея). Немога вече да имам приятел, заради този корем! Купих си фотоепилатор, но мириша като опърлена и не виждам ефект. Незнам, ще полудея, това е толкова нелепо, преди си показвах стомаха, всяко лято на морето... а сега с тия косми... имам чувството, че повече момче никога няма да ме хареса и като ми види стомаха ще избяга, няма да мога да задържа никой до себе си! А, много харесвам едно момче, както и той мен, но нарочно не му го показвам.
Моля, нека някой ми даде съвет какво да правя и ако има някое момиче със същия пробоем да ми каже, защото се чувствам единствената!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: edcf07c8fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Проблемът ти е нелеп, нaистинa. Всички жени имaме окосмявaне тaм. Някои повече, други по-мaлко. Aз също съм русa, нa бедрaтa и ръцете космите ми сa руси. Но точно нa коремa сa черни. Мaхaм ги с колa мaскa. Иди нa козметичкa. Може би първия път не си си нaпрaвилa колa мaсктa кaкто трябвa и ти се е рaздрaзнилa кожaтa. Трябвa дa се прaви след душ, порите сa по-рaзширени.
Фотоепилaторите сa измaмa. Единствено aко си нaпрaвиш фотоепилaция или лaзернa в КОЗМЕТИЧЕН СAЛОН, ще видиш резултaт. Всякaкви aпaрaти дето ги продaвaт и уж сa зa фотоепилaция, сa менте.
Кaто крaен вaриaнт може дa използвaш пинсетa. Имaй предвид, че чувствителнaтa кожa след време свиквa с колa мaскaтa и престaвaт дa излизaт пъпки и зaчервявaне. Товa е сaмо първите пъти

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 003042a8ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нормално е, да. Много жени имат линия под пъпа и мъх на корема/гърба. Ако имаш 10 косъма ги махай с пинсета за да не личи къде си минавала с кола маската.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b630fc75da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъх или косми? Мъх имаме всички, но ако са дебели косми като на мъж задължително отиди на лекар за хормонални изследвания. И в двата случая спри да се скубеш, няма смисъл!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2aefd8d749
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен си направи едни изследвания на хормоните и, ако мъжките ти хормони са над нормата, започни някакво лечение. Такива изследвания се правят при ендокринолог. Вземи си направление от личния лекар и си запиши час в някоя болница.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ca0a363811
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Лазерна епилация versus, на мен ми помогна мноого

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bcbf58f6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, това не е сериозен проблем и аз имам и ги махам с кола маска. Купи си антибиотично кремче и няма да има пъпки

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1af2840f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защо не ги изрусиш с кислородна вода или с блондор? Аз така направих, вместо да ги махам, и се получи. И аз имам много бяла кожа, но разликата е, че не съм руса, а имам черна коса и космите ми бяха черни, беше просто ужасно!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 89d067d5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Може да звучи смешно, но... пърли ги. Много внимателно, с кибрит, но наистина много внимателно, за да не се изгориш.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e554449f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, аз не съм момиче, но искам да се включа. Страшно много ми харесва и възбужда точно там жената да е окосмена. Така че стига се филмира. За всеки влак си има пътник. Преди време имах приятелка, която беше окосмена там и имаше комплекс, много трудно я убедих че това ми харесва, за да не ги бара и крие, че ще станат повече.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker