Възможно ли е момиче да остане с ПЪРВАТА си голяма любов завинаги? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е момиче да остане с ПЪРВАТА си голяма любов завинаги?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 3136 пъти
Здравейте, моля историята ми да бъде публикувана!!
Жена съм на 20г. имам си сериозен приятел от 4 години, а от 2 сме сгодени. Той ми е първата истинска любов и вобще първи във всяко едно отношение. Много е мил, добър, хубав, обича ме много и аз също.. абе перфектният мъж(той е на 21). Също така и живеем заедно. До тук всичко цветя и пеперудки, НО...
Аз до преди него не съм имала никакви контакти, свалки, гаджета и прочие с други момчета, а той да естествено. Твърди, че не иска друга, че не бих му омръзнала, че е намерил в мен каквото търси и т. н. НО, на мен постоянно ми се задават въпроси от сорта:"Ами ако ти омръзна? ", "Ако искаш да пробваш нещо ново? ", "С мен ли си само защото си свикнала? " и така нататък.
На тези въпроси аз му отговарям, че не мога да му кажа "Не, няма" защото не знам какво ще ми предостави живота след години, не знам какво ще мисля тогава.
Много хора са ми казвали, че хората, които се женят рано и са заедно от млади.. завършват с развод. Типичен пример за това имам в моята рода. За момента не изпитвам чувство да искам да съм с някой друг, да пробвам нещо ново, а и не мога да си се представя с някое друго момче.. не мисля, че някога ще мога да се отпусна така както с него във всяко едно отношение. Освен двойка ние сме и най-добри приятели.. нищо не крием един от друг.
Та въпросите ми са:
1. Мислите ли, че една жена може да остане с 1 мъж завинаги?
2. Връзките, които са започнали от ранна възраст имат ли бъдеще и винаги ли се стига до развод в резултат на това, че двамата просто са се изчерпали един към друг и са си омръзнали?
Както и при всички други двойки, които живеят заедно и ние имаме караници, но те са основно битови, защото аз ходя редовно на лекции, а той е задочно и си седи по цял ден в нас.. все още няма работа, но след 2 седмици започва. Караме се основно за това, че аз правя и върша всичката работа и не ми остава много време да наблегна над лекциите:(За нищо деуго не се караме иначе.
Моля ви.. някой по-опитен да сподели своето мнение по въпроса :) К. 20

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 8b4ff94ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   На теория е възможно, на практика се случва изключително рядко. Така, че стискам палци вие да сте от щастливците и да успеете да съхраните връзката си за цял живот. От всичките си роднини и познати само 1 такава двойка познавах-баба ми и дядо ми. Запознали са се като деца и са останали заедно близо 70 години (50 и няколко от които бяха женени). Така, че не е невъзможно, но... е да кажем случва се изключително рядко.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 5d84aae07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не не мисля че е възможно.

Ще обясня защо.. аз и аз си го мечтаех на времето и го мислих.. но не става заради няколко причини:

- първо пропускаш МНОГО и това е факт... колкото по рано го осъзнаеш по добре
- хората се променят и вие също.. на 15 сте едни на 20 други на 25 трети имате различни мечти и ценности и да дори на 15 да сте си пасвали на 30 вероятно няма и обратното.
- хората дори да не си омръзва им дотъпява... и в един момент някой друг е по интересен.

Как бихте могли да сте заедно :
1 вариант )да имате дете и да сте нещастни но да си седите заедно
2 вариант ) да изневерявате от време на време... и да сте си отдих един за друг или сигурното в живота..


Аз лично не мисля че ти би харесала нито 1вия нито 2рия вариант според мен няма 3ти.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3b6f9271ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   При днешните условия на живот, това е почти невъзможно. Може до смърт да останете заедно, но не и в разбирателство, а в съжителство като съквартиранти.. Дават по телевизията много възрастни семейства, които живеят по 50-60-70 години заедно, но за всички вълшебната формула е компромиса. А щом се налагат компромиси, значи не всичко върви по мед и масло. При тези трудни времена, компромисите трябва да са още повече. Според мен е невъзможно цял живот да преживееш с един човек и то в любов. Авторке сама си стигнала до извода, че не можеш да гарантираш, че ще си вярна до гроб. Даже и монахиня не може да го каже това, а какво остава за свободна жена. " "Не, няма" защото не знам какво ще ми предостави живота след години, не знам какво ще мисля тогава. " Сама си си отговорила на въпроса, това е истината.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 06923d7420
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отговорът и на двата ти въпроса е "не". Изключения винаги има, но те са изключенията, не правилото.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: b03b06ae90
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не виждам проблем човек да остане с първата си голяма любов завинаги. Баба ми и дядо ми са се запознали на 16 и бяха най-прекрасното семейство, което съм виждал. Не са имали по-тежки проблеми от обичайните битовизми. А след като дядо ми почина на 58, баба ми така и не потърси живот с дуг мъж. А не беше много стара, на 55. И до днес твърди, че за нея друг човек, освен дядо ми, никога не е можело да има. Аз например съм мъж на 30 и още не съм намерил голямата любов. Не знам дали ще ми се случи. Но според мен за тези неща възраст няма. Ако наистина си убедена, че обичаш човека до себе си, не го изпускай, само защото искаш да опиташ нещо различно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f95db93634
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   В живота съществуват най - различни варианти. И дори това което смятаме за напълно невъзможно. Вероятно вече се е случвало.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: a175204142
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1. Да, може ако истински и безусловно обича човека за който ще се жени.. възможно е!
2. Не притеснителен факта че сте млади а това че ти нямаш опит, не си пробвала с други мъже. Според мен както мъжът така й жената трябва да смени двама, трима различни партньора и чак тогава се разбира кой е този-правилният. Разводи има точно поради тази причина, искат да пробва как ще е със някой друг, рутина, проблеми възникнали след брака и променящи се възгледи за живота, не случайно повечето хора се променят като минат трийсетте. Но има и подобни случай като твоя кадето да сте един за друг и да се обичате достатъчно. Да не забравяме за другия проблем, хубаво е че сте приятели и това ще закрепи връзката ви но може би тръпката и привличането ще изчезнат още докато сте във разцвета на силите си, трябва да си помислиш от какво значение има за теб това! Можеш ли да се откажеш от чувството да си влюбен, сигурна ли си че няма да се изкушиш да оставиш човека заради примерно някоя нова тръпка?

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 669981732d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да, възможно е.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f9d252a438
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Специално вие едва ли ще останете завинаги. Защо го мисля ли? От написаното не се вижда приятелят ти да има проблем (поне не си го усетила и/или споделила тук), но ти се терзаеш от несигурността си, която с времето без да искаш ще предадеш и на него, а реакцията ще бъде (без значение от скоростта на развитието на същата) край на връзката. Как го виждаш да стои до теб, ако ти самата не вярваш, че ще го направи? Ти постоянно го бомбардираш (подсъзнателно) с намеци, че не си заслужава да е с теб и едва ли не си като недъгава в дългосрочните връзки поради това на каква възраст сте се запознали - все някога ще се поддаде на това твое несъзнателно внушение и ще те послуша. Повярвай си малко повече и току-виж опровергаете примера в родата ти и всякакви статистики! Ти и приятеля ти не сте Димитър и Елена, Спас и Мария или която и да било друга двойка на този свят - защо тогава ви обременяваш с чужди непреодоляни различия и невъзможност за продължаване на връзката? Не някаква гадна статистика, съдба или нещо друго, а ти самата несъзнателно рушиш връзката си с неувереността си, която дори още да не е забелязал, все някога ще види и повярвай ми - малко е вероятно да успее да ти внуши увереност! По-вероятно е ти да разколебаеш него, защото това става по-често в този живот. Неувереният разколебава увереният, негативистът сдухва позитивно мислещия, глупавия насажда съмнения на умния (а не обратното на изброените, което би било добре и за двамата, но уви).

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 32d5b4f4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще споделя и моят опит като омъжена жена на 25г.
Съпругът ми е на 27 и сме Женени от 2 месеца, заедно от 3 години. Аз съм първата жена в живота му, а той на мен 20тия... :))
След като завърших училище последваха и нормалните неща от живота на един млад човек - работа, университет, запознанства с нови хора. В този период от време реших да се отдам на "несериозни" връзки. Университетът беше прерогатив. От малка познавам себе си и знам колко емоционално-повърхностна съм /особено в онези ранните периоди на самоосъзнаване/ и всичко заради страха от отхвърляне. Мразех да плача. И все още е така :)
Сега като правя ретроспекция над живота си съм абсолютно сигурна, че съм взела най-подходящото решение в този случай за мен - наживях се в този аспект. Не съжалявам за нищо и точно на време срещнах моят човек, готова да се отдам напълно и единствено само на Него.
Вярвам че и ти ще намериш начин за самата себе си да се чувстваш удобно, и да не си за даваш въпроси от сорта на "толкова съм млада, защо това - не онова, с кой и как и т. н. ". Разпредели си прерогативите и очакванията за живота след няколко години. Същевременно вярвай и не губи надежда в сегашната си връзка, която може да трае докато смъртта ви раздели... все пак годежа е сериозна крачка и се прави само тогава, когато си наясно със себе си.

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6254e9878e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ужас. Съсипвате си живота. Все единия няма да издържи и ще има изневери много и то тайни. Пропиляни младини. Аз от любов оставих момче да си изживее младините както трябва, защото знаех какво ще стане а аз не исках да се лъжем. Горкото момче жал ми е, че от толкова малки се залъгват. А това, че сте сгодени е прекалено. На 23-4 стават майки, а до тогава ти нищо няма да си видяла от живота.
Така друг е въпроса, че има изключения и има истинска любов от младини, но пак всичко е придружено със много изневери, а и сигурно ще те зареже за по-млада като вече си минала 30. Не аз не виждам нищо хубаво във вашата връзка. Съжалявам не искам да хейтвам, но се притесних за младите хора напоследък доста неща прочетох и се отвратих.
ж. 24

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9348a3001b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами зависи. Моите родители бяха заедно от 15- 16 годишни, докато смъртта ги раздели. Аз съм била само с един мъж и едва ли ще има друг. Но твоят е комплексар, очевидно.
Ж41

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 17b9caa81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Рецептата за дългогодишен брак, заедно двамата докато смъртта ви раздели, включва една единствена подправка, която се слага и от двамата партньори, нарича се компромиси. Другото важно нещо е да се стараеш да се съобразяваш с половинката, как ще се почувства той/тя. Хората се развеждат само и единствено защото не могат да простят постъпката на партньора си, действието или бездействието му в дадена ситуация. Няма друга причина за разводи, другите причини са само предтескт и замазване на истината.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9fbf302b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Виж ся, като си се сгодила няма такива като ''Не знам кво ше ми предостави живота''. ИЛИ ОБИЧАШ този човек с душа и сърце и искаш да остарееш с него, или не му тровиш живота с лъжи и напразни надежди. Така че мисли преди да искаш да се ожениш за него, а не после да се начешеш на друг чеп. Щото аз такива жени много ги мразя и нищо, че са слабия пол, шамарите и тва е. Като си го заслужавате, ще го понасяте. :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: ca85a07ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не го мисли, всичко с времето си. Недей да избързваш с брак и деца само, поживейте малко заедно, изучете се и т. н. Риск от раздяла винаги има, независимо кой поред ти е партньора, но не виждам кой знае каква драма в това. По-голямо нещастие е да търпиш някого цял живот само заради идеята да ти е пръв и единствен. В нашето общество моногамията е почти невъзможна и не виждам нищо нередно или срамно в това.

П. С. Какво означава годежа в днешно време? В миналото е бил тип договор, а сега?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 343df822e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Разбира се, че е възможно. Какво си мислиш, че предците ни са имали по 100 мъже/жени в живота си ли? Ами не, и въпреки това са остарявали заедно, щастливи. И с най- голямата ти любов все някога ще си омръзнете, защото това е неизбежно. Важното е да намериш човека с когото ИСКАШ да остарееш

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 499023c705
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   До авторката: Моля прочети това, което съм ти написала, мисля, че поне малко би ти хвърлило светлина в тунела. :)

Баба ми и дядо ми са си били първи гаджета, живяха заедно докато дядо не се разболя и не почина. Имаха щастлив и пълноценен брак.
Майка ми и баща ми също са си първи гаджета, виждала съм ги да се карат само веднъж и то за глупост, която мина и отмина за ден. Все още са щастливо женени, без абсолютно никакви наченки на напрежение помежду им.

А сега на въпроса ти: Общо взето МОЖЕ, но се замисли. Щом ти се зараждат такива въпроси в главицата, то това значи, че не си сигурна в мъжа до себе си малко или много. Не се омъжвай преди да си абсолютно убедена, че искаш това да е мъжа, с когото да изкараш младостта и съответно живота си. Ако се наложи дори обсъди тези въпроси с него, все пак той е човекът до теб, НО ако е човекът ЗА теб (демек правилният) би те разбрал от раз, опитвайки се да ти помогне.

Ако в един момент връзката ви ти омръзне: Ами тогава вместо да чакаш той да предприеме ход, внеси ти малко разнообразие от типа на:
- Романтична вечеря;
- Предложение да отидете на малка екскурзия сред природата (на палатка или в планината);
- По предизвикателно облекло вечер;
- Или изобщо някаква изненада, която би му се харесала на половинката си, все пак ти се предполага да го познаваш най-добре.

Вече от личен опит желая да те посъветвам, или по-скоро да ти припомня нещо, което може би не се сещаш, а именно, че силните и продължителни връзки не "стават", ами се правят! Когато изникне проблем, вместо да се инатите и да си крещите един на друг, седнете, обсъдете го, излейте си мислите, така че другият да те разбере и да ти отговори на чувствата с реални действия, за да не се карате все за едно и също.

Дано да съумееш да вникнеш в същината на това, което се опитах да ти предам на кратко като съвети и успех в граденето на доверие помежду ви! :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: f797d31d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Съвсем възможно е, моята леля е с тинейджърската си любов до ден днешен и са много щастливи. Но наистина не трябва да прибързвате с някои неща, трябва първо да си изживеете младостта. Това, че се обичате, не значи веднага да се жените, младите сте за брак. Образовайте се, забавлявайте се, вижте повече от живота и тогава. Още нещо много важно, НЕ ставайте родители на по 20-22 години!!! По-добре като двойка излизайте по ресторанти, заведения, наживейте се хубаво заедно, пътувайте, а децата и на 30 години идват и тогава е много по-добре, защото сте по-улегнали и сте видели повече от живота.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 28579de7fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Прекалено сте млади и не сте видели нищо от живота. Един ден ти или той ще поиска и друга връзка, да види как ще е с нея. Не бързай да се жениш на 20г. и да раждаш деца. Походете още, дори поживейте заедно и вижте и двамата дали на по-сериозна възраст - поне на 25г. - ще искате още да сте заедно. Повечето ми съученици, които се ожениха рано, се разведоха. Само за една още не съм чула да се е развела.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4cbc49c41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Провокирана съм да пиша от Н. 11.

Извинявай, но от какво точно се отврати? От това. че една млада двойка се обичат? ! Или от това, че мислят да прекарат живота си заедно? ! Щом от това се отвращаваш, тогава може би е по-добре да ги посъветваме да се разделят, да правят безразборен секс, докато се "наживеят" и тогава да си търсят половинките, така ли?

И за да е по темата, няма универсално правило за това. Както каза някой, на 15 си един, на 20 друг, и т. н. Хората ежедневно се променяме и израстваме. Няма гаранция за в бъдеще, че ще се допълвате така, както сега. Но, ти дадоха и примери за бабите си и дядовците си, които са си били първи и са останали заедно. Естествено, тогава е било друго време, но искате ли го, правите ли нещо по въпроса (говорене, компромиси, обсъждане на проблеми и т. н. ), имате шанс. Връзка се изгражда, влагат се много усилия, средства и време, но ако има любов и се чувствате добре заедно, си струва.

Когато бях тинейджърка, имах връзка с момче, 3 години по-голямо от мен. Много любов имаше в началото, но както става с годините, се променихме и се разделихме. Това, че така се е случило с мен, не означава, че така ще бъде и с вас, защото да, хора сме и имаме сходни проблеми, изпадаме в сходни ситуации, но всички сме и различни, и подхождаме различно.

Успех! Всичко зависи от ас двамата.

Depravity

 
  ...

...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: e686239a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторке, ще ти напиша моя личен опит и ти сама си извади изводите.
Срещнах първата си любов, когато бях на 13. Ето, само като прочета това изречение виждам нещо нередно- на 13 аз не знаех какво е любовта. Имах чувства, но това беше нещо детско и недорасло, за да може да се развие. Бяхме " заедно" 1г. и 9 месеца. Аз упорито исках да съм с него до края на живота си. Докато не разбрах, че ми изневерява. И си намерих и аз друг.
Следващата ми връзка започна, когато бях на 15 и половина. Той беше 6 години по-голям вече с една връзка зад гърба си. С него бяхме заедно точно 9 години. Да 9! Отначало несериозно се отнасяхме и двамата към връзката си, но после всичко стана сериозно. Живяхме заедно 6 години. Бях много млада като заживяхме заедно - едва на 18. Точно като бях първи курс в университета. И изпуснах много. Не, не ти говоря за купони, напивания и други мъже. Чувствам го по-скоро, че си играехме на семейство, а ни беше твърде рано. И двамата се променихме ужасно за тези 9 години. Не можеш да си представиш колко много може да ти даде една такава връзка, започнала на ранна възраст. А може да ти вземе още повече. Мен лично ми повлия и в двете направления. Първо разбрах, че аз търся само сериозни взаимоотношения. От доста ранна възраст исках семейство и деца. Но! Човекът до мен беше недорасъл (макар да беше по-голям от мен).
И сега най-важното. Скоро след като прекратихме вързката с бившия, която беше мъка особено последните 2 години, аз срещнах един уникален човек. Вече съм на 25. Той също е доста по-голяма от мен. Но не и съмнявам, че ако го бях срещнала по-рано, щях години да съм с него. Но не и съмнявам, че нямаше да издържи връзката ни, ако го бях срещнала на 15.
Моят отговор е - всяко нещо с времето си. На 25 разбрах какво е истинската любов. Тя не те ограничава. Тя не те притиска. Не манипулира. Не ти срива самочувствието. Не ти се иска да търсиш нещо " странично", защото ти е достатъчна. Дава ти всичко, от което имаш нужда - сигурност, доверие, романтика, страст... Истина е, че няма идеални взаимоотношения, но според мен трябва да направиш известно количество грешки преди да разбереш какво е правилното за теб.
Аз ако можеш да върна времето назад нямаше и за секунда да продължа да съм с бившия след като в един момент ясно си дадох сметка, че той не е за мен. Но тогава бях МАЛКА и си мислех, че човек се променя. Да, възможно е, но е много трудно. А най-голямата заблуда беше, че смятах, че аз мога да го променя. Голяма глупачка съм била.
Трябва усетиш ли, че нещата не вървят - да вземеш тежкото решение.
Аз естествено ти желая с твоето момче нещата да вървят. Но все пак брак на ранна възраст не е вариант за мен.
Успех ти желая.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 0dae70dc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Сякаш чета за себе си:) Всеки взима сам решенията в живота си, защото само и единствено той живее след това с последиците. Разделихме се и не съжалявам за избора си (бях млада и вярвах, че светът е в очакване да го завладея :) - съжалявам, че не го срещнах в подходящия момент. И до днес мисля за него. А ти трябва да прецениш дали той е това, от което имаш нужда в живота си. Всеки е различен- доброто за един не означава правилно за друг. И каквото и да решиш сега нямаш гаранция, че след 5 или 15 години ще ти изглежда правилно. Обмисли добре!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4bdaf0ef0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Да може едно момиче да бъде с първия си мъж цял живот. Това е най-добрия вариант, първата любов е най-силна, ако едно момиче е имало много партньори се превръща в захабена вътрешно и външно к0вра. "Такива са времената" ще кажат някои, тези времена нарочно се правят да са такива за да се внушава морална деградация и падение. Стой си с приятеля ти и не се карайте, изглаждайте различията с комуникация, откритост и истина.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 1f8b8c61cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Абсурд. Дори и да стане, 100% има изневери и хойкане при други обекти на страст. Но не омръзва се, не е възможно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 2d4ea8fa6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   От авторката:
Благодаря на всички за уотговорите и съветите.. накарахте ме да се замисля. Но мойте въпроси не са породени от това, че не съм сигурна или не обичам приятеля си, а просто от различните мнения които ми изказват хората всеки ден.
Отностно това, че трябва да се наживее човек съм съгласна, НО не съм съгласна, че наживяването включва спане с мъже докато откриеш правилния. Съмнявам се, че някой мъж би се очаровал ако разбере точната бройка на жена си 10, 20 и т. н
Аз лично нямам това желание за подобно "наживяване" защото съм прекалено стеснителна и не съм с подобно мислене. За тези, които ми дадоха пример с техни близки и познати, благодаря много защото дадохте светлина в тунела с негативни мнения по въпроса. Много се радвам на такива хора, възрастни, които се обичат до старини. Надявам се и ние да сме от тях :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 21 дни
hash: f36663abcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не криеш нищо. Това е добре! Браво! Сподели ли му, че си публикувала и тук тема. Разговаряй с него. Попитай него за тези неща. Ние сме просто произволни хора - хейтъри, най-различни типажи. Пожелавам ви късмет, но... Много хора сме стеснителни. Не си само ти. Започни да общуваш с други по-асоциални личности, които стоят самотни в някой край на стаята. Заговори ги. Няма значение пола, няма значение визията. Просто говори с други като теб, за да не си мислиш, че ако не дай си Боже се разделите, това ще е последната ти връзка.
Има много, които си нямат приятели, близки, не говорят с никого, нямали са първа любов, а дори да са имали е била несподелена, неразказана. Говори с тези хора. Те се нуждаят от хора, с които да си говорят. Дори да не се получи връзката ви, ще имаш вече приятели. Няма да си сама. Просто си отвори сърцето за хората като цяло.
Още на следващия ден, когато (ако изобщо) прочетеш това, отиди при някой "стеснителен" като теб и го заговори. Създай приятели, сподели им тези неща, не с очакване на съвети, а на разбиране.
Не се отдавай изцяло на този "сериозен приятел", създай малка приятелска зона от такива като теб и всички ще бъдат щастливи, а твоите мъки ще бъдат споделени. :)
А и дори да не бъдете заедно "до старини", най-малкото ще имаш невероятни спомени, а всичко това го правим за спомените, нали? :)

 
  ...
преди: 8 години, 21 дни
hash: 6df62efda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторке, никой не говори за 10-20 бройки а само за към поне 2-3 примерно или просто да си излизала и с други мъже на срещи, да си имаш някаква представа от връзки и други нямам предвид секс. Да не се стане така че да се появи някой си, който да ти дойде като гръм от ясно небе. Ама тогава ако си вече женена и с дете смятай колко по зле може да стане но ако си имала опит преди това то със сигурност няма да се излъжеш бързо.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 20 дни
hash: 300c8e1e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   много и уникално рядко

 
  ...
преди: 8 години, 20 дни
hash: 0c5ccd9853
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Възможно е, но малко вероятно в днешно време. За да се случи, трябва любовта и от двете страни да е искрена и всеотдайна, както и двамата партньори да са много израснали на духовно ниво.
Ж - 28 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker