Миналото ми тежи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121464)
 Любов и изневяра (29775)
 Секс и интимност (14398)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9615)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7316)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Миналото ми тежи
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2057 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас и да намеря малко утеха в този сайт. Проблема ми е самотата и страха да не остана сама или по- точно да не намеря подходящия партньор. Може да звучи глупаво от устата на 23 годишно момиче, не съм "изтървала последния влак", знам, че съм още млада, но аз съм романтична натура, най- голямата ми мечта е просто да създам щастливо семейство и деца. Не искам много пари нито кариери. Драмата ми е, че като младо и още наивно и глупаво момиче, аз направих някои грешки спрямо себе си. Била съм с доста мъже до сега, за мое съжаление, не харесвам този факт от досегашния ми живот и ако можех щях да го променя. Говоря за 19 мъже.
Не си давах сметка като по- малка, колко е важно това една жена да се пази и колко са гадни бройките ( и ненужни). По- голяма част от тези бройки направих, след като отидох като студентка 1ви курс в големия град, класическа история на "отвързана" млада жена, която не е виждала много много живот преди ( Искам да уточня, че съм от нормално, сплотено семейство, не от разведено). Бяха купони, дискотеки, излизания.. случайни бройки и т. н, знаете как е. За повечето бройки съм се надявала, че ще стане нещо повече, че няма да е просто секс, а ще излезе нещо от това ( колко наивно! ). Това беше за период от 2 години. От 2 години насам пък, е друго. Имала съм, разбира се, и доста връзки, тоест не всички тези мъже са ми случайни бройки. Имала съм 4 сериозни връзки, като 2 от тях са още в гимназиалните ми години, когато си бях в моя град. И още 2, 3 по- несериозни, от порядъка на 4, 5 месеца. Не знам как така все ставаше, че момчетата не излизаха точни и все имаше причини, понякога и чисто обстоятелствени, да се разделим. В момента съм в поредната си връзка, от която не съм много щастлива и доволна, и мисля скоро да я прекъсна. Но докога? Омръзна ми, гади ми се буквално все да започвам наново и отначало с нов човек някакви отношения с романтичната представа, че ето този път това е ТОЙ и ще се получи, ще сме заедно занапред. Това раздаване ощетява душата, и психиката, чувствам се изморена, губя вяра, че ще ГО срещна. В любовта вяра трудно ще загубя. Влияя се от околните също, от майка ми, баба ми, приятелките ми, които все ме питат какво става, има ли някой сериозен вече? Мразя този въпрос. Гледам момичета на моята възраст с връзки от 3, 4 години, които са пред сватба вече, гледам моите приятелки с техните гаджета от 2, 3 години, как ги запознават с родителите си, как прекарват заедно семейните празници. Искам и аз това! Искам нормални неща, не съм нито златотърсачка нито курва, не и по душа, въпреки, че ДА спала съм с 19 мъже!! Но не мисля, че това ме прави курва, защото мисленето и целите те правят курва или не- курва. Аз познавам себе си, целите си, ценностите си и не се считам за такава! Тогава защо не ми се получава? Драматизирам ли, бързам ли на 23 вече да се отчайвам? Може би заради многото предишен опит рано идва това отчаяние при мен. Разкайвам се за това си минало искрено. Честно казано не искам съвет от вас, а просто утеха или коментар, нещо.
Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: d9373837d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да създадеш сериозна връзка, ако разправяш на всички колко са ти бройките. Никой не иска леко момиче за сериозна връзка. Явно им се пускаш на първата или втората среща. Ккаво искаш да си помислят за теб мъжете. Винаги съм ги поставяла на изпитание. Този коио наистина ме хареса и иска да е с мен, чака поне няколко седмици. А последния, който ми стана мъж и баща на детето ми, . чака около месец. Никога не ме е питал за бройките и бившите ми, но ми е споделял че ако бях му пуснала веднага, щеше да ме зареже. Така че според твоето поведение е отношението на мъжете. Бройкаджийти веднага ще те зареждат пуснеш ли им или не.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8ae9c66513
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти опитваш ли се да поопознаеш човека преди да спиш с него? Съветвам те да направиш така : при поредния вместо да му скачаш в леглото, първо го опознай, срещайте се 3-4 пъти и след това ако още имаш интерес ЧАК ТОГАВА си легни с него. Иначе така като се хвърляш в леглото на всеки едва ли ще се получи нещо...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8ae9c66513
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съжалявам, но според мен ти си заблудено и много комлексирано момиче. Нищо не оправдава безразборния секс който си правила, по-добре се тествай за някоя болест. Губиш времето си и се съсипваш емоционално за какво? За абсолютно нищо. Намери някой сериозен и не пропилявай повече от младостта си. Ще съжаляваш много.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cfac7aea5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи, съветвам те да не афишираш с колко мъже си спала. Не се гледа с добро око на това, но това, че си спала с 19 мъже не бива да те притеснява. Това си си ти, искала си секс, получила си го, и толкоз. Не всички намираме голямата любов на 18-20, нормално е да си била с други мъже. Била си "отвързана" студентка, както се изразяваш. Знаем какво значи това, но както ти казваш, това не те прави к*рва или нещо такова. Да, к*рва не се става като спиш с Х на брой мъже. Да си к*рва, значи да мислиш по к*рвенски, да нямаш цели и мечти, освен тези да си хванеш някой мъж, да му източиш парите, да си начешеш крастата. К*рвата си е к*рва по рождение. К*рва може да бъде както и жена, така и мъж, нищо че се ползва думата главно за жени.

Има мъже, които изискват от момичето да е девствено, за да се обвържат по-сериозно с нея. Но, има и мъже, които търсят вече наживяло се момиче, което на младини е била по-щура, а вече с възрастта се е наживяла и е готова да създаде семейство. Така че, всичко с времето си. На 23г. не си изпуснала последния влак, дори си много млада още, но разбирам огромното ти желание да срещнеш НЕГО. Разбирам го, защото аз вече съм го срещнала, и като се замисля, ако го нямаше, животът ми щеше да бъде празен без него... Просто трябва да имаш търпение и всичко ще си дойде на мястото. Просто не знаем какво животът е приготвил за нас, и кога, но имай вяра, че всичко ще се нареди по най-добрия начин за теб.

Успех!

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: de50c3db67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не си курва щом не си го направила за лични облаги. Приеми тези връзки като път за съзряване и гледай напред. Поне си разбрала какво искаш от мъжете по този начин.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 758dcee565
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Честно да ти кажа аз съм момче на твоите години, но съм спал с 4-5 жени. Твоето си е адски много. Това, което казваш, че си изтървала последния влак не е правилно, особено за жена е много по-лесно да си намери мъж, отколкото обратното. Но това твоето е наистина ненаситване. За всеки влак си има пътници и аз си нямам приятелка в момента, но знам че тя ще се появи в точния момент.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d6b9d2c53a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво толкова ще стане, ако останеш сама?
Естествено всеки иска някой до себе си. Но пък ако не се появи тогава какво? Всъщност той някога ще се появи, няма как да не се появи. Но до тогава какво? Нима не можеш да се справиш сама с живота.
Не казвам не го търси - но разкрий истинските причини за страха си, и помисли, как би ги преодоляла. И не някой - който и да е няма да ти реши проблема. Първо ти ще си решиш проблемите сама и тогава когато си уверена в себе си, той ще се появи. Много е трудно да останеш сама.
Но ще го намериш, когато се примириш с положението си.

Разбираш ли негативното мислене спрямо себе си?
Младо, наивно, глупаво момиче, правещо много грешки.
Замени го с - имам някакъв опит ще се оправя, аз съм умно и разумно момиче, правила съм грешки, взех си поука и сега съм по - способна. Ще видиш, че промяната в положително мислене, ще ти помогне много.

Изясни си какво искаш от една връзка и се стреми да получиш това което търсиш. Така няма да се раздаваш, а ще получаваш.
Когато търсиш някой първо се сприятели с него и го опознай, и чак след като му вярваш ще допуснеш интимност.
Не се влияй от другите - кой, какво пита, кой какво има важната си ти. Инак избързваш а това е пагубно.
Заради бройката си - се определяш като к - ва. Но трябва да го замениш, да имала съм връзки, но не съм такава. Пък и не е добре да се хвалиш с колко си излизала. Нали знаеш - ти си ми вторият : -).

Като цяло имаш отрицателно отношение спрямо себе си, а трябва да е много по положително, за да се получи. И второ ти търсиш препряно идеалният. А той идва тогава, когато не ти пука много за това. Нали знаеш намираш нещо, когато спреш да го търсиш. Дори не съм сигурен, че ти знаеш какъв би бил идеалният и в резултат мъжът до теб бързо ти омръзва.
Изясни се пред себе си, мисли положително, не бързай.

Както се изразяват някой момичета, той ми предложи да бъдем заедно. Дойде и ми предложи. Да но опознали ли сте се, колко добре се познавате, притежавате ли качествата да бъдете заедно, вярвате ли си?
Ей поради тази причина с много момичета аз оставам просто приятел. Но когато съм с някоя тя е идеалната.
И колкото повече сме заедно толкова повече, се уеднаквяваме и толкова повече се желаем. Да омръзваме си, но чакаме омръзването да отмине.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: bdaaa61de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Много смешно ми стана как съдите, че го афиширам навсякъде, след като съм го афиширала тук? Еми затова е анонимен сайт, за да си изплаче човек мъката. Естествено, че не го казвам на всеки това, тоест на никой не го казвам, знаят го само 2 мои приятелки. Не съм малоумна. Плюс това, не се гордея с това, даже напротив, както става ясно от поста. И да подчертая още веднъж, че това БЕШЕ един период от живота ми, около 2 години, който отмина. Не ме съдете в СЕГАШНО време, моля!
На останалите благодаря за разбирането :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 111303e009
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По принцип съм забелязала, че и при мъже и жени с много бройки трудно се получават сериозни връзки. Това е защото са си изградили модел на поведение бързо да скачат в леглото с някой и бързо да го заменят с друг, ако нещо не им харесва. Не знам дали при теб е това случая, но по принцип на такива хора им липсва задълбочаване и поведение насочено към това да изграждат връзка и да опознаят човека. Аз съм по-голяма от теб и съм имала 4 връзки, но винаги съм подхождала към мъжете с идеята да стане нещо повече от секс за вечер. Докато имах приятелка която беше се отчаяла от една любов имаше дълга връзка, след това започна да спи с много мъже и досега не може да се задържи с никой. Може би трябва да действаш в друга насока, но и това че си живяла така досега сменяйки мъжете доста ти предопределя поведението.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 87aa19ef39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Бройките са почти колкото годините ти, а твърдиш че не си к*рва? Такава си и много добре го знаеш, иначе нямаше да пускаш темата тук с цел малко да успокоиш съвестта. И как точно си успяла да имаш много сериозни връзки на 23г не е ясно. И какви са били тия сериозни връзки, щом никой не ти паснал - от 19 мъже един не си избра за нещо наистина сериозно. Явно каквото предлагаш, това и намираш - с твоя акъл и опит все така ще те знаят и занапред.

Но не се притеснявай, рано или късно ще срещнеш някое свестно и наивно момче, ще го излъжеш че ти е втори и по-натам ще му съсипеш живота, обикновено така става.
Въпреки всичко ти пожелавам да намериш късмета и щастието в живота :)

М27

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 374d5c1654
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво бе, съветвайте я да не казва, а след време приятелят и като разбрере? Не е ли по-добре да знае отначало? Това са неща касаещи връзката, как така да не им казвала... Сега кажете, как мъж търсещ си неразхайтена приятелка да вярва на жена, като проче тук как се агитирате да крие? Това сериозна връзка ли ще бъде или игра на криеница? Как давама ще градят общо бъдеще с лъжа и измама? А ти авторке от съвет имаш нужда, а не искаш такъв. Смяташ, че причините не са в теб, но ти трябват големи промени в мирогледа, за да постигнеш това, което искаш. Такова безочие и фалш лъха от коментарите и историята... не може да творите прекрасни неща с гнил материал.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ad34cb1fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   "В момента съм в поредната си връзка, от която не съм много щастлива и доволна, и мисля скоро да я прекъсна."

Това не е ли к0вренско? Не ти харесва нещо и сменяш партньора.

"Това раздаване ощетява душата, и психиката, чувствам се изморена, губя вяра, че ще ГО срещна."

Така е, подобно държане води до това.

Аз съм християнин и искам да те информирам за нещо което е вярно, но което няма да ти хареса и което може и да не приемеш а и не само ти. К0врите не разбират какво си причиняват. Когато си с някой мъж или мъж е с жена, двамата стават една плът и се създават душевни връзки, душите ви стават свързани. Когато някоя/някой спи с различни партньори се създават множество негативни душевни връзки и се отваря вратата за демонично обсебване. Секса не е просто секс, секса има много драматични последици след себе си. В Светите Писания се казва, че жените прелюбодейки/к0ври макар да лъстят и да изглеждат приятно са пълни със скорпии/нечисти духове и, че вратата на такава води към смъртта, самия Христос изгонва от Мария Магдалина множество демони. Има свидетелства на жени стриптизьорки и подобни освободили се от това положение. Същото важи и мъжките к0ври.
Препоръчвам ти да се обърнеш към Бога и Христа и да се молиш да ти се простят греховете и да бъдеш очистена от злото а след това да започнеш да възприемаш връзката си с мъж крайно сериозно и да спреш да се държиш като лека жена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8fef21c625
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   " Никога не ме е питал за бройките и бившите ми, но ми е споделял че ако бях му пуснала веднага, щеше да ме зареже. " - гадни женски номера. Той и да не те пита, все от някъде ще го чуе, бройкаджиите проговарят, точно когато не трябва. Дано минеш между капките.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 720a693ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Нищо ти няма, бил съм в подобна ситуация /от другата страна разбира се/, но по-добре си запази бройките за себе си, че любимеца ти може и да размисли. Просто гледаш романтично на живота, а перфектни хора няма. И това ще го разбереш. Живей си живота, не се притеснявай, нормална си.

lis

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6568424cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не харесвам жени с много и безразборни връзки, но те оправдава това, че си била млада и глупава. Според мен много по-страшно от това, което си правила е да изневериш дори еднократно когато си в брак или сериозна връзка. Поне моето мнение е такова.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker