Харесвам жена на 40, а съм момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124229)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6736)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам жена на 40, а съм момиче
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 4345 пъти
Момиче на 18 съм. Досега никога не съм имала връзка, освен няколко мимолетни по седмица-две. Винаги съм прекратявала бързо връзките си, защото просто не се чувствам комфортно и не съм щастлива. Също така съм и девствена, защото не мога да приема мисълта да си легна с момче. Естествено най-нормалното е да решите, че съм лесбийка. Всъщност и аз не знам дали е така. Момичета също никога не са ме привличали. Няколко пъти обаче съм се заглеждала по жени, по-големи от мен, но не го вземах на сериозно. Всичко обаче се промени преди няколко седмици. Запознах се във фейсбук с една жена на 40, която е лесбийка. Тя много ме хареса и аз нея също. Разказах и всичко което и на вас сега и й казах че много искам да опитам с жена. Най вече за да разбера дали наистина ще ми хареса или е някакъв така да се изразя каприз на психиката ми. Тя ми каза че ще ме предразположи и ще направи всичко възможно да ми хареса. Ние сме от различни градове но тя обеща че когато може ще дойде при мен. Освен това иска след като завърша да отида да живея при нея. Мисля че наистина започвам да се влюбвам в нея. Никога не съм се чувствала така. Не мога да се храня, нито да спя добре, само за нея мисля. Имам чувството че ще полудея. Има едно нещо което обаче малко ме притесни. Предложих и да си разменим телефоните но тя каза че иска първо да се видим. Не е ли логично първо да си говорим и после да се видим? Знам че може би всичко ще се окаже една заблуда и може би тя няма сериозни намерения към мен. Толкова ми се иска всичко това да е реално и наистина да бъда с нея. Всичко това го тая в себе си и не мога да кажа на абсолютно никого. Толкова ми се иска да съм като всички момичета около мен, да си имам приятел с който да съм щастлива, но какво съм виновна че това не е живота който сърцето ми иска? Моля ви посъветвайте ме какво да правя, как да продължа живота си от тук нататък. Ще се радвам да чуя всякакви мнения и съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9b83856bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Здравей, аз съм момиче на 18 и имам връзка от 3 години с момиче, много съм щастлива с нея. Крием връзката си. Аз също бих искала да имам приятел и т. н. Но съм щастлива, влюбена. Не ми липсва мъжко внимание, но жените са много по романтични и чувствителни от мъжете. Опитай с тази жена, това е моят съвет. Няма да забравиш тази връзка. После разказвай :) успех мила

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b758266a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Не се обвинявай за нищо, сърцето не избира кого да обича, но трябва да се борим за любовта си! Внимавай обаче тази жена да не се окаже просто измамница, която си е търсила младо момиче за забавление. Опознай я първо преди да предприемеш каквото и да било! Пожелавам ти късмет от сърце и горе главата! А колкото до разликата - в повечето случаи няма никакво значение!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 945067125d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек на 40 години се запознава с 18-годишен и без да го познава лично му се обяснява в любов и предлага да живеят заедно? Но същевременно не иска да се чуете по телефона, по скайп или да се видите на камерата? Извинявай, но ми се вижда странно, без значение полове и сексуална ориентация. И мъж на 40 да ти го беше казал, щеше да ми се вижда пак толкова странно. Може би съм старомоден, но смятам, че е нормално двама души, дори да си допаднат като характери онлайн, да се запознаят лично, да видят дали има химия между тях, да се виждат известно време и после да мислят да живеят заедно. Съвет - не влагай прекалено много надежди и емоции в тази жена. Подходи предпазливо. И настоявай да се чуете и видите по скайп първо. Допускаш ли възможността да е фалшив профил, зад който се крие мъж? А ти не си влюбена в тази жена, а само в представата, която имаш за нея. Като се видите, не знаш дали изобщо ще има привличане между вас. Иначе дали ще имаш приятел или приятелка - имай каквото ти душа иска и те влече. Хора сме, сексуалната ни ориентация не ни определя.
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0160d37b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за съвета н. 2. Но не знам дали изобщо да влагам надежди. Тя не иска дори да си разменим телефоните, искала първо да се видим. А като я питам кога ще стане това казва че още не знае. Дали не крие нещо?
Авторката

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f16d8c9ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Действай както ти е кеф. Хвърли се и се забавлявай! И естествено, че може да имате дългосрочна връзка!

Към коментар 2: Радвам се че имате щастлива връзка, но не мога да разбера защо в България, гейовете и лесбиийките се криете? От кого? Докато се криете една част от хората в България, ще смятат че гейовете и лесбийките са няколко объркани човека прихванали нещо от друга държава или защото е модно. Двама човека се обичат, естествено че няма значение от кой пол са. Нито пък, това да го показват на околните е парадиране... Бъдете себе си!

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: fd5e8dd783
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж да не се окаже извратен измамник! Не отивай на среща сама!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 068eacbb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   С тези интернет запознанства... малко ми е съмнително, че не иска да говорите по телефона. Щом не иска да си дава номера, пробвай поне да поискаш да говорите по месинджър или скайп, защото така реално не знаеш кой може да стои отсреща - възможно е дори да не е жена или намеренията да са различни, или и двете. Не се доверявай така сляпо на случайни хора в интернет, за да не страдаш после.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f9192a1ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Според мен трябва да опиташ и с мъж и с жена, за да прецениш кое ти харесва повече. Има ли начин човек да се свърже с теб?

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 34227fafec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ти си объркана. Не сте ли се чували чрез фейсбук?
Познавате се от няколко седмици, а тя вече ти е предложила да живеете заедно... иска първо да се видите, а не иска да се чувате... red flags! Не пренебрегвай такива неща, много са съмнителни. Не се доверявай и си пази ума от положителен развой, защото едва ли ще има такъв. Само ще страдаш, за твое добро ти казвам нещата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0160d37b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Съмнявала съм се във всички тези неща, които изброихте. Но няма логика да е мъж, криещ се зад женски профил. Все пак тя започна да ми пише и нямаше откъде да знае че харесвам жени. И аз я питах как може да иска да живее с мен след като не ме е виждала а тя каза че още като е видяла снимката ми е осъзнала че иска да бъде с мен. Предлагала съм и да говорим по скайп или месинджър но казва че няма скайп а в фейсбук влиза само от компютър и няма месинджър. Просто държи на това че иска първо да се видим, а когато я питам кога ще стане това казва че още не знае и че ще се видим "някой ден". Също така ми прави впечатление че не споделя нищо за себе си и личния си живот. Казвала съм и че искам да знам повече за нея, какъв човек е, какво обича да прави, а тя измества темата и казва че би правила всичко само да е с мен. Според мен до среща изобщо няма да де стигне. Първите дни постоянно ми пишеше, а сега или е заета или изморена и си пишем най-много по половин час на ден. Толкова ми се иска всичко това да е реално, но вече честно казано почти никакви надежди не влагам.
Авторката

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 484d086a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Мила, много си млада...
Това не е истинско... съжалявам, че ти го казвам.
И не е проблемът във възрастта или в пола.
А в това, че не иска дори да се чуете, а ти предлага да живеете заедно!
Вие не сте де виждали дори, не можеш да обичаш човек, който не Си виждал.
Ако искаш с жена ок, но нека да бъде запознанство>връзка, а не обратното...
И все пак мисля, че тр да опиташ и с мъж.
Повярвай ми, чисто физически сексът с мъж си е много по-задоволяващ и мисля, че е тъжно никога да не опиташ.
Опитай от всичко, срещай се с хора, мъже, жени, каквото там искаш, но търси истинското и не вярвай на думи, казани (написани) по интернет.
Съжалявам, но на мен тази 40-годишна ми прилича по-скоро на 40-годишен извратеняк... Или по-зле-сутеньор...
А и жена да е дори-мн съмнително и незряло поведение.
Да не говорим, че жените на 40 вече са си старички, тялото и кожата им са отпуснати, имат бръчки, гадни зъби, побелели корени... абе ужас!!
Ти на 18, млада, хубава, тръгнала да се жертваш като агнец, само защото някой те манипулира (доста успешно при това! )
Виж дори Кейт Мос, която е супер модел и е на 40 не изглежда особено добре, смятай една средностатистическ бг жена....

За добро ти ги казвам тези неща!
И ти пожелавам да срещнеш истинската любов и да си щастлива!

ПС 40-годишните, които ме четат, да не се сърдят :)

Next

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b2dbffea8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мила, намери си момиче на твоята възраст.
Ще се откривате разни неща заедно и ще ви е супер готино.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9b83856bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От номер 2, до авторката: Няма ли начин да разбереш дали не се крие нещо съмнително. Аз също съм такъв човек,не си давам телефона просто така и предпочитам да се видя с човека най-напред.Пращайте си снимки например или нещо такова . Надявам се нещата да се получат.
До номер 9 : Крием се ,защото хората в България са такива. Много малко хора приемат това без предразсъдъци. Отношението се променя. Бях открита , преди време и забелязах разликите. Хората са ограничени и не приемат това .

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c2461c7afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Е мъж е. Много ясно.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e3c213eba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Уаааууу... чакай малко. Тази ситуация изглежда мноооого подозрителна, да знаеш. Замисли се, това е жена на 40 години, която само след няколко седмици "познанство" във фейсбук, ти предлага да живееш при нея, без дори да сте общували на живо или по телефона? ! Изключително съмнително и смея да добавя, дори опасно. Неслучайно постоянно отвсякъде ни предупреждават да внимаваме с кого и как контактуваме в социалните мрежи, да бъдем изключително предпазливи и да не разкриваме лична информация. Нямаш си на идея на какъв човек можеш да попаднеш и какво може да ти се случи! Особено някой, който не желае да говорите, а държи направо да се виждате? Ти си на 18, не си дете.. помисли малко като голям човек. Нормално ли ти се струва такова поведение? Абстрахирай се от това, което ти е писала, предлагала и прочие.. каква гаранция имаш, че жената от снимката на профила, реално ти пише във фейсбук? Или че е тази, за която се представя? Намесваш се в нещо много рисковано.
Разбирам те, до някъде.. Объркана си, не се чувстваш на мястото си сред другите момичета на твоята възраст, виждаш, че имаш други желания. Добре, в това няма нищо лошо. Човек трябва да пробва, за да разбере. Но това няма нищо общо със сексуалната ти ориентация! Ами ако тази "жена" те манипулира, именно защото вижда, че си още млада и наивна, вижда, че не си наясно с чувствата си и ти говори какво ли не, за да й повярваш? Имаш ли представа какво може да ти се случи? НЕДЕЙ в никакъв случай да се съгласяваш да се виждаш сама с нея! Помисли за себе си, не бъди заслепена от някаква емоция.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0160d37b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Благодаря много на всички за съветите. Напоследък нещата хич не вървят и до среща май така и няма да се стигне. Отначало все приказваше какво ще правим като се видим и т. н., а сега като я питам кога ще стане това и винаги сменя темата. Когато и кажа че искам да я видя не ми отговаря. А преди беше съвсем различно. Според мен ако беше мъж или измамник щеше да бърза да се видим колкото се може по бързо, а тя все избягва темата и сякаш вече дори не иска да ме види. Също и си пишем много по рядко, винаги аз и пиша първа. Ако аз не й пиша тя няма да се сети. Мисля че просто в един момент всичко това ще приключи, защото ми писна да се чувствам като досадница и все аз да и пиша. А тя започна всичко, първите дни постоянно тя ми пишеше. Също така както споменах категорично отказва да каже нещо за себе си, като я питам сменя темата. Знам единствено какво работи, не знам нищо за живота й и за самата нея като човек. Всичко това ми е повече от странно.
Авторката

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 32b8daf743
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Обзалагам се, че зад профила във Фейсбук, стои мъж! Именно за това не иска разговори, а направо среща, за да те постави пред свършен факт, надявайки се, че ще ти се хареса. Някъде бях чела за едно момиче, с което са процедирали по подобен начин. "Дамата" първоначално правила намеци за интимности, но момичето не се вързало. След това и предложил"а" чисто приятелство между две жени. Клъвнало момичето и дори не се замислило защо "дамата" не желаела да говори по телефона. На финала се срещнали и се оказало, че е мъж, който-представи си-толкова искал да е с нея, че се страхувал да каже истината и рискувал. Не знам какво е станало по-нататък, но и твоята история е същата.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0160d37b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравейте, авторката съм. Продължаваме да си пишем, но общо взето тъпчем на едно място. Все не знае кога ще е свободна, за да се видим. От няколко дни обаче започна да ме кара да опитам с друга жена преди нея, за да можело с нея да съм на ниво. Не знам как да го разбирам това. Изобщо не е възможно да се случи дори и да искам, откъде да я намеря тази другата жена.. Според вас нормално ли е да ме кара да правя подобно нещо?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6aaa5c430b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Здравей мило момиче! Ако ако желаеш да споделиш проблемите си и искаш някакъв съвет потърси ме на този линк : https://help-and-advice. alle. bg/начало/. Ще се радвам да помогна с каквото мога. Поканата важи за всички. Благодаря ви!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a93c647ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   То днешно време забелязвам, че младежите вече са се побъркали.
Преди известно време се чудех, защо младите и красиви момчета 18-25г, не обръщат внимание на съученичките си и младите момичета около тях. След време видях истината, която ни заобикаля, всички млади се хвърлят на дърти и омъжени жени. Много ми е грозно чак противно. А младите момичета и те са с чичковците и изобщо пълна анархия. Отвратена съм, постарай се да си намериш някой на твоите години, че не ви отива да се движите с жени, които могат да ви бъдат майки...
Йорданка:18г

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: efbec26851
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравей! Макар, че са изминали 6 години и половина искам да се включа в тази дискусия. И аз мисля, че това е мъж, поради причината, че преди известно време имах много подобна ситуация, с изключение на това със срещата и предлагането за съвместно съжителство. Аз съм момиче, на 16 години и преди няколко години разбрах, че си падам по по-възрастни жени, дълго се обвинявах, но спрях и започнах да се приемам такава, каквато съм. Наскоро се бях запознала с една "жена" в една социална мрежа. Тя започна да ми пише първа. След това само аз ѝ писах, тя не се сещаше. Винаги, когато исках да се чуем, тя отказваше. Въпреки, че знаех, че това е много вероятно да е измама, аз все пак имах надежда, че всичко е реално, но уви.. после разбрах, че това е било мъж... толкова зле се чувствах от този факт... за това много внимавай!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker