Тя май е разбрала че съм дилър - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121238)
 Любов и изневяра (29721)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21898)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3180)
 Образование (7305)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18535)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя май е разбрала че съм дилър
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2745 пъти
Не знам какво да си мисля. По самото заглавие, явно се досещате, защо към тук и защо търся съвет от вас. Става въпрос, че приятелката ми се промени буквално за 2 дена. Не сме се виждали от около 4 дена и се чудя какво стана изведнъж, защо се отдръпна.
За последно когато се видяхме прекарахме почти целият ден заедно. Слушахме музика, разхождахме се, смяхме се, разказвахме си истории, правихме планове за бъдещето, прегръщахме се, дори правихме секс. Всичко си беше нормално. Тя се смееше, гушкаше се в мен както обикновено. Каза че ме обича много, че ще е до мен, че ме подкрепя във всяко мое решение. Всичко беше чудесно, тя сияеше до мен. Следобеда си тръгна от нас, защото трябваше да помага на техните и да учи. Изпратих я, целунахме се, уговорихме си за довечера среща дори. И това беше денят когато я видях за последно. Вечерта не си вдигна телефона(помислих, че е заспала или си е легнала, защото беше болна). Писах й-не отговори. Звънях и другите дни-телефона или даваше свободно или ми затваряше или беше изключен. Пишех й-само поглеждаше съобщенията или пишеше и триеше. Помислих, че се е разсърдила защото сега работя по цял ден и нямам време да излизаме. Накрая ми писа, че трябва да се подготвя за изпити, че няма да излиза, че не ми се сърди за нищо, че ми влиза в положението и че трябва да работя. И пак спря да пише. От яд казах на нейна приятелка да й каже, че не искам да я виждам повече, да не ме търси, да не ми звъни. Когато приятелката й и е предала каквото съм казал, тя се е съгласила и е приела спокойно раздялата. Просто не знам какво се промени, аз ли я засегнах. Яд ме е че губя нещо, стойностно, защото тя не е като другите момичета. Страшно добричка е, справедлива, начетена, ужасно скромна и свенлива. Приятелите ми я обожават. Викат й-Усмивката, защото винаги е лъчезарна. Никога не е била тъжна, ядосана или нервна. Заради нея станах по-добър човек, загърбих някои свои пороци, заради нея израстнах. Била е с мен, когато бях на дъното буквално. Досега винаги съм бил с някакви отракани кифли, но това момиче и на мравката път прави.
Твърдо не е заради друг. Просто тя не е такава, заразлика от другите все още е запазила чувството си за морал. А и щеше да ми каже, ако е така-открит човек е. Видях че е изтрила снимките ни, вече не е обвързана. Дори не знам къде е сега. Казала на най-добрият ми приятел, че ме обича страшно много, но не може да ми даде това което искам на този етап. Баща й ми каза в спокоен разговор, да не я търся повече, защото тя искала да се развива като личност. Според мен истината е че родителите й са й промили мозъка относно мен. Вината може би е и в мен. Понеже тук е анонимно, може да си призная че съм дилър. Продавам и взимам наркотици. Имам връзки с не дотам добри хора. Нещо, което тя не знае и съм крил от нея, за да не я загубя. Може и това да е разбрала и затова сега да ме отбягва. Прощавала ми е много неща и глупости. Не знам каква е причината сега, така като гръм от ясно небе ми дойде. Но знам че много я обичам, обожавам я. Какво да правя, това ли е края?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8e2431fe0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да, това е края.

Но все пак не е края на света. Запази си хубавите спомени и не се озлобявай. Остави я да си гради живота, да види свят.
А ти гледай да си намериш легална работа. С това ти занимание никое нормално момиче няма да иска да е на сериозно с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 89fd407629
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами момичето е постъпило много добре, и се надявам да прекрати всички връзки с теб. Ако наистина я обичаш разбираш защо.
Сега ще ти кажа нещо за бъдещето - дилърите като теб или свършват в затвора, или изчезват безследно или ако по някаква случайност се измъкнат от наркоразпространението стават пълни неудачници защото никой не ги наема на работа заради бившата им "професия".
Та добре прави момичето, като не иска да има нищо общо с теб! Браво на него!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 375b3f208a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Анонимно е трънки, вижда ти се IP АДРЕСА от модератори и админи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b47258eea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Моят съвет е да се върнеш назад и да си припомниш плановете ти или разговори относно бъдещето. Решението за раздяла от нейна страна може да е било взето по-рано. Щом е споменала нещо за отношенията ви на този етап, помисли какво и как можеш да промениш, за да успеят да се съгласуват очакванията за връзката и на двама ви. Или направо я попитай като се свържете. Иначе знаеш ли, може на последната среща да се е държала така, за да я запомниш по този начин- сияеща и обичаща те. Споменавам го, защото аз точно така бях решила да се разделя с моето момче. Преди направих много опити да му обясня причината, но той не се вслуша. Само това ми оставаше. Но независимо от причината, не позволявай това да е краят щом се обичате. Вярвам, че си готов да направиш компромис, ако се наложи. Защото въпреки заниманието си звучиш като свестен човек. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 52cd498d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма да те зареже не се плаши. Жените имат афинитет към смешници(лоши момчета).

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: a6e0281129
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен си направил грешка да я зарежеш.. както каза честна е и не би те излъгала, че има много да учи и иска да се развива.. просто е трябвало да изчакаш малко.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 02f2d79e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До някъде тази история ми е позната от личен опит.Значи и аз не знам от къде за започна,но ще се опитам да ти дам съвет.Когато се запознах с моят приятел ,той не спираше да парадира,че има пари ,че е много над другите заради това,пушеше трева.За мен той беше готин,тогава с детския ми акъл се радвах,че си имам гадже с което да пуша трева и двамата правехме това редовно.Ходехме по заведения,пръскахме пари за какво ли не, лично на мен пари на ръка не ми е давал,родителите ми са заможни и далеч не съм била с него заради пари,а по-скоро заради това,че сме на едно ниво и където и да идем винаги сме били баровци.Дълго време той криеше семейството си от мен,но един ден случайно се запознах с техните и те ми обясниха,че въобще не са богати.От там научих,че той е дилър и взима наркотици и продава.Бях шокирана,че ме е лъгал,а не че е дилър.Аз също понякога съм имала влечение към това и го разбирах,но исках 1 месец да не се виждаме.Осмислих нещата и се събрахме отново.Както казах не се сърдех заради дилърството,а заради лъжата,той представяше измислен живот и хубаво семейство,а нещата не са били така.Той доста се бори за мен и точно както ти описваш твоята приятелка как е различна,добра,не е от онези кифли,същото каза и моят приятел за мен.Аз съм като нея.Именно затова загърбихме лошото и вече знам истината,но ме боли,че кри от мен толкова време.Вече премислям всяка негова дума дали е лъжа.Дадох ти моят живот за пример,за да ти покажа,че явно нея също я боли от лъжата,защото явно си казвал,че работиш друго.Според мен трябва да я помолиш за една последна среща и да й обясниш,че ако е знаела за дилърството е можело опасни хора да я тормозят,защото тя знае и за тях и си искал да я предпазиш,бъди искрен,кажи й всичко.Ако тя ти прости както аз направих с моя приятел,значи те обича и превъзмогва егото си,но ако предпочете да нямате нищо общо,тогава я остави,знам че е трудно да я оставиш,но може би така ще е по-добре за нея.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 14bad0551d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не се отказвай от нея, намери я, докажи и колко значи за теб. Седни на някое спокойно място и бъди честен с нея, за всичко. Лъжите до никъде не те докарват, рано или късно всичко се разбира. Може би е много наранена и, за това да не иска да те търси. Не се чуди какво да правиш, говори с някои нейни приятелки да ти помогнат да си уредиш една среща с нея, нямаш какво да губиш, може само да си я върнеш. Успех! И събери смелост да и кажеш, че си дилър, но по-добре спри да се занимаваш с това. Очевидно е, че си добър човек, който може да постигне много, не се захвърляй за наркотици.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7454b43daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Хората винаги ме изумяват. Лично на мен ми е все едно, но сериозно ли никога не ти дойде на ум, че ще се стигне дотук. Ако не знаех как работи светът, щях да попитам : " Защо, когато бях келеш като теб, не се намери свястно момиче като това и за мен, а дойде при теб? "
Сега разбираш ли защо. Изложи се на теста. Имаше възможност и се провали. Следващият път, може би.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e67318c507
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе хора какви са тия коментари?
Този човек е ПРЕСТЪПНИК!

Надявам се администратора на сайта да го засече по IP адрес и да го докладва на полицията или родителите на момичето да се обадят.
Момче мястото ти е в панделата!
Какви момичета, какви гаджета?
Как въобще такова добро момиче като нея ще заслужава отрепка като теб.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: cf10919db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора:Нали знаеш, че историята може да е измислена №10?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker