Чувствам се ужасно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се ужасно
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1084 пъти
Здравейте! Не мислех, че ще се стигне до тук да споделям чувствата и емоциите, който бушуват в главата ми.
От година имам връзка с моят приятел, той е страхотен труден характер е но се разбираме. Студент е. Имах проблем с момиче, което е в една група с него. Тя ме познава лично пред време имах връзка с братовчед и тя започнала да говори пълни глупости и истории по мой адрес. Бях много ядосана, че той вярваше на нея и мислех, че дори има нещо между тях.. Нямаше нищо всичко се оправи между нас, но наскоро усещам голяма агресия и желание да и причиня болка за пръв път ми се случва да имам толкова силен изблик на агресия. Всеки път като си представя, че дори си говорят и откачам, а когато я погледна почвам да треперя от нерви. И всичката тая негативна енергия отива върху него аз не му казвам нищо от това което мисля, че ревнувам и т. н. цупя се постоянно, а той си мисли че имам някой друг и се почва дразненето между нас. Моля дайте съвет за моята история и как да укротя тази агресия в мен, защото не издържам така....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4b781fb9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вземи говори с него, изкажи си абсолютно всичко, особено за тази - че не я харесваш, че тя те дразни и го ревнуваш, затова като си ги представиш заедно се вбесяваш! Изобщо не мълчи, защото ще си развалиш връзката заради някаква идиотка.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4e8760df75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съветът ми е да се опиташ да погледнеш ситуацията отстрани. Казваш, че всичко е ок между вас, справили сте се с проблема, но ти продължаваш да таиш гняв и злоба, които се натрупват постепенно. И защо? Погледни го така, струва ли си заради някаква кифла, да се натоварват един път твоите нерви, и втори път- връзката ти? Толкова ли е важна тя, за да се отразява всичко това върху отношението ти към приятеля ти? Едва ли, по-скоро е изключително незначителна. Остави я настрана, авторке. Бъди над нещата. Млада си още, недей да си хабиш нервите още от сега с глупави хора и интриганти, всичко се пише само на твоята глава. Тепърва ще ти предстоят най-различни трудности в живота, ще се сблъскаш с подли и коварни хора, с лицемери, завистливци и всякакви подобни персонажи, правилният начин ( а и най-здравословен) за справяне с тях е да ги игнорираш- напълно, тотално, категорично. Само така ще се съхраниш.
И все пак, ако не успееш да се овладееш, нищо не пречи да споделиш на някого за това, което изпитваш. Може да ти олекне. Или потърси медицинска помощ. Понякога просто един разговор със специалист може да е от огромна полза. Твоето здраве и връзката ти, са далеч по-важни от някаква никаквица, не го забравяй.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6734f3eacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здрасти, съветвам те да комуникираш искрено с него и да му кажеш, че изпитваш гняв към момичето и се обиждаш когато той говори с нея. Кажи му, че за това се такава напоследък. Помоли го да не говори повече с нея. Отношенията се развиват с компромиси. Той ще направи компромис сега а ти в бъдеще. Когато той те помоли да спреш да правиш нещо което го дразни - ти ще го направиш защото така се развиват отношенията - с компромиси.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker