Шок - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Шок
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1898 пъти
Ами в пълен шок съм.

Любовният ми живот е кръгла нула, а не мога да кажа да съм неохажвана жена. Просто имам някаква бариера, която ме срива и спира да направя каквато и да е ило смислена крачка. Ето сега ме охажва изключително готин мъж, ама под готин мъж визирам - изключителен в пълния смисъл на думата - млад, красив, луд, галантен, от добро и успешно семейство, с общи интереси очевадно и аз бия задна и спирачка все една съм попарена с нещо. По принцип имам проблемно детство със студена и крайно неемоционална майка и практически почти без баща, защото нашите са разведени, но толкова зле никога не е било. Направо съм като мишка наплашена и изпадам в някакви пълни депресии. Не мога да отговоря адекватно на никакъв проявен към мен интерес. Ужасна е ситуацията. А далеч не съм млада вече, за да имам подобно идеотско поведение.

Работата е.... пълен провал. Имам частен бизнес, който се срина заедно с реномето ми в последните месеци стремглаво надолу като лавина и хората ме отхвърлят като парцал, защото емоционалното ми здраве е крайно нарушено от липсата на здрава връзка и безбройните проблеми, а и не ми липсват недоброжелатели, които говорят простотии зад гърба ми. Вися на след косъма така да го кажа.

Общо взето според мен положението е почти безнадеждно и в личен и в професионален план и дори да се събера някак от този провал и да реша да започна някъде работа, личните ми бариери да имам и дори да опитам да изградя здрава връзка ме правят най-емоционално нездрава.

Подведох редица хора, обидих безброй други, чувствам се като пълен провал и занм, че всичко тръгва от липсата ми на адекватен личен живот и си мисля, че това трябва да има как да се оправи, но не знам как.

Някой сблъсквал ли се е с подобен страх към обвързване и в последно време дори от флирт. Като вкаменена съм, а съм на доста години и съм по-зле от тийнейджърка в поведението си. Просто се чудя как да постъпя, за да оцелея психически, а наистина нямам на кого да се опра.

Всякакви съвети са добре дошли. Благодаря Ви много предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 478155c0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е написано от мъж, една жена никога не би говорила за себе си по този начин. Нещо те човърка от вътре, ние няма как да знаем, но ако имаш проблеми със някаква госпожица.. разреши си ги вече докато не се влошило състоянието ти демек да стигнеш до болница, никой не длъжен да се занимава със "творческите ти умения". Имайте поне малко уважение, този сайт стана за подигравка, тук хората споделят за сериозни и лични проблеми, а това по горе е написано само от някой болен мозък.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: dd981ea98f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Охажва(на)!??

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 89626db662
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Най-вероятно просто не харесваш този мъж или няма привличане. Съветвам те да си търсиш нормална работа и да затвориш бизнеса си, да си стъпиш на краката. Това, че един мъж обективно погледнато е добра партия не значи, че ще можеш ти да се влюбиш в него и така нататък. Не се насилвай. Всеки иначе е имал лоши моменти в живота си - разликата между успелите и неуспелите хора не е в падането - всички падат - а в ставането! Успелите хора стават и продължават напред, а неуспелите остават долу и се отказват

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker