Една любов с неочакван край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една любов с неочакван край
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3609 пъти
Добър ден..пише ви едно момиче .. Дори не знам какво точно да напиша.. Да кажем, че най-после бях срещнала любовта на живота си, бях толкова щастлива и доволна - сякаш животът ми вече беше намерил своя смисъл.

Човекът до мен ми обещаваше и дълго ме убеждаваше да му повярвам, че ще е с мен до края на живота ми (което си е доста време, защото съм млада - както и той). И най-накрая аз повярвах..повярвах и ето какво се случи.. Допуснах една грешка - не толкова фатална за мен, но фатална за него явно.. И какво мислите стана - той ме заряза..типично по мъжки, нали? "Търси си друг", "предпочитам да съм сам","не те обичам вече"...И какво се очаква да направя аз, а??? Да го приема и да кажа - СЛЕДВАЩИЯТ! Да, но не мога..не мога...Аз осъзнавам в какво сгреших и се опитах да го поправя, наистина направих всичко което можех..дори се МОЛЕХ, плачех и нищо.. Можете ли да ми обясните как за по-малко от месец, човек може да се промени коренно? Как от "Обичам те - ти си ми всичко" той се превърна в "Предпочитам да те бях блокирал още в началото"..Можете ли да ми кажеше как от сигурността за вечната любов всичко се превърна в "ти си ми в тежест вече"..Аз му дадох всичко, всичко което имах, всичко което бях...което беше останало от мен. И оценявам всичко което и той ми е давал, но ТОЙ не оценява нищо, което съм правила за него... От любовта на живота му, смисълът на съществуването му се превърнах в неговото нещастие, лошият му опит, гадната лицемерка и кучка... Аз дори не съм помисляла за друг мъж, дори не съм поглеждала. Бях му вярна и тялом и духом.. Копнеех и мислех за него всяка секунда..Приемах го с всичките му недостатъци а той не можа да ми прости няколко думи, изречени в пристъп на гняв..за които се извиних многократно и опитах всичко за да ги поправя..Да, знам поговорката че думите са тежки колкото камъни.. Но и той ми каза отвратителни неща, обидни и аз съм му прощавала винаги, и въпреки че той е този който ме захвърли, като някакъв непотребен боклук, който е свършил предназначението си, предполагам бих му простила някога...Болката понякога е толкова силна, че дъхът ми спира..сърцето ми сякаш става черна дупка..празно и болезнено, като сол в рана и лошото е, че мисля че изобщо не му пука за мен вече, защото "аз си го заслужавам"...Как чувствата на мъжете могат да изчезнат за миг, и изобщо ако е така били ли са някога истински..Изобщо мъжете могат ли да обичат, или това е просто поредното влюбване за тях и преход между ТАЗИ и СЛЕДВАЩАТА...Не мога да опиша как се чувствам след това.. И какво ли ще правя отново сама по Коледа и Нова година.. А исках той да е първият и последен, исках той да е единствения, независимо от всичко, исках ТОЙ да е мъжът.... а той просто каза: "КРАЙ!".........................
Lovely bones*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 18e8bf3df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъжете са по-честолюбиви. Мисля, че той те обича и сега, но още се чувства обиден от думите ти. Затова е реагирал така крайно. Дай му малко време да му мине.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8d91a3770c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Излъгал те е скъпа! Неприятно, но факт. В любовта е като на война. Правила няма. Важна е само победата. За някои тя се състои в броя жени/мъже, които са изчукали. Преглъщаш, правиш си изводите и продължаваш напред. Това е единствено правилно действие за теб в момента! Успех!
wanderer

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 22c40d2d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Миличката..мъчно ми е за теб, не за това,че си сама, а за това, че страдаш толкова много. Не знам обаче дали си заслужава, едва ли ще ти послужи като успокоение, но има доста такива мъже /не казвам обаче всички/. Аз обаче също като теб съм срещала не е дин в живота се такъв. Колкото повече се отдавах, бях вярна и обичах истински, толкова по-силно бях наранявана. И винаги съм си задавала същите въпроси като теб. Защо? Дори понякога колкото и да странях, да избягвах, да се пазех от любовта,те успяваха да ме обедят колко много държат на мен,и накрая..изведнъж всичко им омръзваше сякаш. Т.е плячката е завзета, повече не е интересна. Е, колкото и да е заложено в мъжката природа, няма разбиране! Аз съм доста по-голяма от теб сигурно, но се научих да не съм такава "риба". Сега вече гледам по-друг начин на нещата. А и вече съм семейна, слава богу не за някой от лицемерите минали през живота ми. Горе главата, живота продължава, хубавото тепърва ти предстои!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 409e94f9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: Благодаря искрено на първите 3 комеара. Значи, аз не казвам, че само той е виновния. Напротив, но просто не мисля че грешката която допуснах беше толкова непоправима и толкова фатална за да ме предаде по този начин. Пък и в крайна сметка той постъпи по същия начин с мен, дори и по-зле.. Въпросът е, че дадох ВСИЧКО от себе си а той не го оцени и отрича всичко.. а аз, не отричам неговите жестове. И само ако имаше начин да си кажа - "ще продължа напред"..знам че трябва, но не знам КАК да го направя.....

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 2b0915031b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не си струва да си пропиляваш живота заради такъв боклук като него !!! Не те ЗАСЛУЖАВА МОМИЧЕ ...

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ef33e1b321
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да,може да минат чуствата много бързо.Моята история е различна.Аз съм мъж,мислех че намерих любовта си.Влюбих се,вложих чувства,всичко.Говорехме сериозно,за дом,семейство.Доволен бях.Обаче,наложи се да патувам само на 2 дни.Па приятелката,ми не се прибра в къщи тези 2 дни.И найинтересното е,че ми се обаждаше в 5 ч сутринта,да ми каже къде е и че ме обича.Просто,за секунда ми минаха чувствата :).А наистина я обичах.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 850f64da07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си момиче за милиони - това го помни винаги, казвам ти го момче, което видя доста к.рвенски изпълнения в тоя жовот - не бяха всички на мой гръб, макар, че имаше и такива. Не виждам какво толкова може да си му казала, че да сложи край на връзката ви, каквото и да е, той трябва да е наясно, че човек в момент на гняв може да каже много неща, та нали за това го има извинението и прошката. Не е това причината според мен. Или просто му е омръзнала вашата връзка, или (с риск да те заболи) е хлътнал по друга, и просто е търсил удобна причина за да се разделите. Болката ще отмине, бъди спокойна, просто трябва да мине време. Той някой ден със сигурност ще осъзнае какво съкровище е имал в твое лице и ще те потърси, но ти тогава вече най-вероятно ще си го забравила и ще обичаш друг. И приеми един съвет от мен - никога не давай на момчето до теб абсолютно всичко, нека има за какво още да се бори. Ако вървиш постоянно след него, даваш му всичко и се съгласяваш се с всичко, което той иска, интереса се губи. Казвам ти го, защото ми се е случвало, защото момчетата (а всъщност и вие :)) сме така. И още веднъж ти казвам - ти си уникално добро и вярно момиче, радвам се, че има и такива като теб, ти си гордост за вашия пол, ти заслужаваш цялото щастие на този свят и някой ден ще бъде твое - било то със същия този, осъзнал се и цъфнал на вратата ти, да се моли за прошка, било то с някой друг, който наистина ще те заслужава :). Стискай зъби и болката ще мине рано или късно, по един или друг начин. И ще бъдеш много много шастлива :).

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f1f4698faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здравей миличка,няма да се впускам в подробни обяснения и съвети,но с времето разбрах,че ако някой те обича може да прощава и да прави компромиси (в рамките на допустимото),ти наистина го обичаш,но колкото и да ти е болно да го чуеш,може би той просто е бил временно влюбен в теб.Защото м/у харесвам,влюбен съм и обичам има голяма разлика...Не си заслужава да страдаш за такъв човек,който при най-малката трудност бяга и който не е разбрал колко го обичаш и че си казала нещо лошо в изблик на гняв,което не мислиш...понякога всички го правим... паднала си,просто се изправи и продължи напред,имай силата и смелостта,пожелавам ти успех:)))

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 409e94f9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От явторката: Към коментар 8 и най вече 7 - Благодаря ви за подкрепата.. Аз съм такъв човек, че винаги поемам по-голямата част от вината и смятам, че това което получих е заслужено - приемам го. Към коментар 7 още нещо - наистина МНОГО бих искала да познава повече стойностни хора като теб, истински мъже (както ми се струва). Ако имаш желание с удоволствие бих контактувала занапред с теб може да оставиш скайп или каквото искаш при желание) - имам нужда от повече такива НЕ лицемерни познанства в живота си :)) Благодаря ВИ!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 850f64da07
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От коментар 7 към авторката: Аз също с удоволствие бих поддържал контакт с теб, но не искам да оставям скайпа си тук пред всички. Ако има някакъв начин за лични съобщения в този сайт или какъвто и да е начин да се свържем без да е достояние на всички, пиши ми. Ще ти отговоря с радост :). Ако ли не - помни винаги моето безпристрастно мнение - ти си пример за стойностно момиче, дано има повече като теб :).

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 409e94f9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката: Ами тогава аз ще ти оставя мейл-а си, и ми пиши там. Когато се свържеш с мен ще ти дам и скайп :)
lovely_bones@abv.bg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker