Една стара любов не иска да си тръгне - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една стара любов не иска да си тръгне
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 2657 пъти
На 32 години съм. Съпруга и майка, обичана и обичаща вкъщи. Със съпруга ми нямаме никакви проблеми, освен дребните битови нерви, но те са по-скоро някакъв необходим фон, отколкото нещо, на което обръщаме внимание наистина.

Преди десет години се запознах с един мъж, когото лудо обичах и който дълго време не можех да превъзмогна. Всъщност забравих за него и го преодолях окончателно, когато се запознах със съпруга си.

Онази връзка беше повече страст и болка, отколкото любов или нещо градивно. Всъщност тя изпиваше и двама ни. Разделяхме се, събирахме се. Той се ожени, разведе, събра се с друга жена. Сменяхме работи, приятели, дори градове и винаги, винаги след период на мълчание той се появява отново в живота ми. Или ще го видя по улицата, или ще попадна на наши общи познати, които му дават после номера ми и той ми звъни.

С него сме си казвали "Край" (ощ тогва преди 10 години) хиляда пъти и винаги знаехме, че не е край. Краят истински дойде, когато преди три години се запознах с мъжа ми. Тогава даже не се заричах или нещо. Просто спрях да мисля за него, бях ообхваната от нещо ново и вълнуващо, което ми носеше единствено щастие. Нямаше блокирания на номера, заричания и т. н. Толкова в един момент ми стана безинтересен, че дори не си направих труда да го трия и блокирам.

НО при него не е така. Отвреме на време ми пише. Звъни ми. Казах на мъжа ми и той ме попита дали не искам да ходи да му каже две приказки. Но подобни неща не са ми ок и казах да не се занимава. "Като не му отговарям, ще види, че е безсмислено и ще се откаже"

Да, но не се отказва. Точно обратното. От общи познати разбрах, че е останал сам и явно това го тка към мен. Не знам. Писмата му стават все по-чести и по-дълги. С някакви любовни обяснения и колко много съжалявал, извинения, глупости. (Като си помисля колко много съм чакала преди подобни думи от него, а сега ме плашат). Аз не отговарях, за да му покажа, че не искам нищо, но накрая ми писна и написах "Ще те помоля да спреш с тези писма, защото ми създаваш неприятности. Не искам нищо от теб. Имам си съпруг и семейство, които много обичам. "

И сякаш го амбицирах още повече. Започна да ми обяснява, че го лъжа, че не съм щастлива всъщност, че се заблуждавам, че съм с мъжа ми заради детето, но имало и други варианти. Той щял да ми гледа детето и да го обича... и всякакви подобни, сякаш е надрусан, хора.

Рших да съм по-брутална и му написах, че ако не спре да ми пише ще се оплача в полицията или на мъжа ми. Да спре да ме тормози.

И той спря да пише. НО почна да звъни. Блокирах му номера, започна да звъни от други номера. На няколко пъти умишлено ми звъня към 12 вечерта, което започна да буди подозрения в съпруга ми, защото аз затварям без да вдигам и не искам да кажа нищо. Какво да му кажа? Бившият е! И защо си позволява да ти звъни?

Един ден му вдигнах с намерението да му се развикам. Той оттам "Най-накрая ти чувам гласчето. " Казах му, е е болен. Той се смее и сякаш никоя от обидите ми не стигаше до него, накрая дори му се помолих да спре и се разплаках. Той започна "моля те, не плачи, сега ще дойда да те гушна"

Това неговото прилича по-скоро на някакво тъпо отмъщение, че съм щастлива, защото той не е. Защото определено едва ли е любов. Сякаш се е заинатил да ме съсипе. Какво цели с тзи среднощни подзвънквания от непознати номера - да ме скара с мъжа ми!

И вчера с цялата си наглост получих в 23 часа смс от някакъв номер "Спиш ли, красавице, измъкни се да говориш" Мъжът ми "Какво получи? ", аз мънкам.. и побързах да го изтрия. Той обаче се пресегна и ми взе телефона, защото цялата стратегия на онова влечуго явно е това да накара мъжа ми да си мисли, че го лъжа. Прочете смс-а "Какво означава това? " Аз оттам "Не знам, може да е грешка" Не знам защо ме е страх да му кажа, че онзи ме тормози. Може би ме е страх, че онзи е голям лъжец и ще започне да си измисля някакви истории. Той ме погледна с погнуса и си легна. Никога не сме си лягали така.

И сега мисля, мисля, мисля...
Да му разкажа всичко, обаче тъпанарката изтрих всички писма и нямам доказателства. А като знам онзи какъв е, ако мъжът ми отиде да се разправя, ще му наговори такива велики измислици, и той, както вече ме подозира - не знам дали няма да му повярва.

И ей така заради някакъв болен мозък да си разбия живота - не знам какво да правя. Моля ви, помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: d31c87bd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави нещата там, където са спрели, и си бъди с мъжа си. Това е приключило в миналото, така е трябвало. Историите не се повтарят. Живота е един.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4c8ff0ceeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разкажи всичко на мъжа си. Нямаш нужда от писмени доказателства. Криейки, сама се убеждаваш, че той самия се филмира и започва да не ти вярва.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d31c87bd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Знам ли,почувствай сърцето си..сложно е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6da137cde1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди всичко, мъжът ти трябва да има доверие на ТЕБ, а не на някакъв човек, когото дори не познава. Трябва да знае, че хора има всякакви, а бившият ти очевидно има някакви психични или емоционални проблеми. Това не е поведение на здрав човек, той е буквално обсебен, до степем, която вреди сигурно и на самия него. Смятам, че трябва да разкажеш всичко на мъжа си, до най-малката подробност. Досега трябва да те е опознал достатъчно, за да знае, че няма как да си измислиш подобно нещо. И трябва да му кажеш, не за да ходи той да се разправя сам с този умопомрачен човек, а за да можете двамата да прецените ситуацията и да решите какво да правите. Не допускай саморазправа в никакъв случай, защото може накрая мъжът ти да се окаже потърпевш. Ти не си направила нищо нередно, бъди абсолютно честна с него, би трябвало да те разбере. Обясни му, че се страхуваш, защото ситуацията излиза извън контрол, и се чувстваш безпомощна. Като види най-малко изражението на лицето ти, ще му стане ясно, че казваш истината.
А относно бившият, смятам, че той определено има нужда от помощ. Никой, който има и капчица здрав разум, не би се държал така. Дали е изпаднал в някаква депресия, емоционална дупка, или му се е отключило някакво психично разстройство, това няма как да знаем за момента. Но очевидно има някакъв много сериозен проблем. Реално погледнато, на всеки може да се случи. Не знаеш кое събитие в живота ти, към какво може да те тласне. Психиката е комплексно нещо, някои са благословени със здрава и устойчива такава, а други могат много лесно да се сринат. При всички случаи, има нужда от медицинска намеса. Не знам към кого да се обърнеш, това трябва да обсъдиш с мъжа си, но освен полицията, трябва да се намесят и други хора, според мен. Казваш, че имате общи познати, можеш да поговориш с някого, на когото имаш доверие, и да споделиш какво се случва. Все пак, човек, който го познава, може да има някакъв поглед над нещата. Искрено ти съчувствам, била съм в подобна ситуация, но в мноооого по-лек и безболезнен вариант. Затова смятам, че на първо място, трябва да се постараеш да не изгубиш доверието на съпруга си, просто заради някакво недоразумение и стечение на обстоятелствата. Колкото по-бързо му кажеш всичко, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1eed88ffab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хем не искаш да се оплачеш на никого, хем искаш проблема ти да се реши от самосебе си. Всичко разкажи на съпруга си, ако не искаш да си развалите отношенията. Да отиде и да му разбие муцуната, няма какво да го разпитва. Да не би нещо нередно бившият да знае за тебе и затова те е страх, да не каже нещо на мъжа ти. Ако ти е чиста съвестта, кажи му и оня идиот да си получи заслуженото. Такъв бих го смачкал. Мъжът ти да не е някой пъзльо? Ако не мислиш за мъжа си, помисли за децата си. И какво означава това "който дълго време не можех да превъзмогна. ". " Краят истински дойде, когато преди три години се запознах с мъжа ми. " Краят дошъл, но не си могла да го превъзмогнеш. В какво се заключава, че не можеш да го превъзмогнеш? Как си правила секс с мъжа си, как си правила деца, явно без желание, а по принуда. Явно бившият знае всичко това, и затова сега те изнудва.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 764ebea70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ж. 41 г. Била съм в подобна сигуация. Преди години един ме сваляше без да съм имала връзка с него. Независимо от моя отказ той непрестана. Стана брутален като в твоя случай. Изходът е един: уреждаш си среща с този навлек, така че да присъства и съпруга ти, но навлека предварително не тряцва да знае. Аз така направих и си уредих въпроса. Мъжът е до тебе е за това да ти помага и разбира в трудни моменти. Смело напред, иначе ще трябва да сменяш номера, мейли и какво ли още....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 1fefbce762
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябвало е от самото начало да си искрена с мъжа ти.
Нищо де, колата не се е обърнала... още.
Бъди честна с мъжа ти. Знам колко е трудно, защото аз самата не съм честна с моя.
Също като теб имам такъв бивш. Вече пет години не сме заедно, но той не спира да ме търси. Минава време, намира си нова приятелка, уж спира да ме търси, но разделят ли се - пак се започва скайп, имейли, фейсбуци. Аз поне го възпитах да не ми пише смс-и през нощта. Той с цялата си наглост ми пишеше по вайбър в 2 часа. Телефоните ни с приятеля ми са на нощното шкафче до леглото. Аз само се пресегнах, видях кой пише, спрях си звука на телефона... приятелят ми се размърда, реагира на шума, но на сутринта нищо не каза. Това беше преди 2 г. След този случай въобще му забраних да ми пише и май подейства. Много рядко се опитва да общува с мен вечер.
Заради него почти спрях да влизам в скайп - не го знам каква мръсотия може да изръси. Пише ми през деня, когато съм на работа, защото знае, че вечер може да не съм сама като си пусна компютъра. Сякаш го дразни самия факт, че аз срещнах друг, който е по-добър за мен. Преди това ми изневеряваше и ме лъжеше най-нагло, а сега станах перфектна и много съжалявал. Не сме заедно от февруари 2011 г. Той е едно непораснало лигаво мамино синче. За цялото време смени 20 жени. Страст и секс имаше, но май беше само това. В повечето време той ме наранявяаше. Ако някой те обича, няма да се опитва да руши новото ти щастие.
Аз успях да скрия тази стара връзка и новият ми партньор не знае за нея. Това ми се стори по-добре, отколкото да му се обяснявам и да будя недоверие. Но при теб нещата са стигнали вече много далеч.
Ако искаш да имаш доказателство, че ситуацията е такава, каквато я описваш, напиши на бившия ти, че го молиш да те остави на мира и че не ти е приятно да те търси по нощите. Той непременно ще ти отговори нещо в негов си стил и така ще имаш доказателство. После можеш да го покажеш на мъжа ти и да му обясниш всичко много честно, без повече прикривания и лъжи. Би трябвало да ти прости, ти не си направила нищо.

Както си написала темата, изпитвам съмнения, че може би все още харесваш този мъж и затова не си предприела по-груби действия. Пази си следващите съобщения от него и се консултирай с адвокат как можеш да си извадиш ограничителна заповед, за да не те доближава. Според мен има шанс да се стресне, ако го привикат в полицията на разпит. Не оставяй нещата така!
Свържи се с администратора на имейла ти и попитай дали има как да се възстановят съобщенията. Възможно е да се пазят.
Въобще, защити се от този мизерник и не го оставяй да разруши семейството ви. Ти си го познаваш и знаеш, че дори да се съберете отново, той в даден момент ще реши да си тръгне от теб, защото си е такъв...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 636e2745f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Много ви се чудя като почнете да се оплаквате по този начин след като има много просто разрешение на проблема. Уреди си среща със човека и се разберете имали сте връзка толкова време ами ако беше от другата страна на безнадеждно влюбена, ако ти мислеше за него непрестанно а той се държи като непознат човек. Никога не казвай на мен няма да ми се случи защо не се занимавам със женени и прочие., всичко е възможно. Този мъж знае ли че ти всъщност обичаш съпруга си и семейството си, по скоро си мисли че таиш някакви чувства и заради това го отбягваш, усложняваш си живота сама. Нито знаеш защо го прави а се опитаваш да се измъкнеш без да сте провели например един нормален разговор, ще си провалиш брака защото те е страх от обесненията очи в очи. Ако беше го направила това и след като сте се разбрали той продължава да те тормози имаш пълно основание да се притесняваш, но за момента ти всъщност не си направила апсолютно нищо за да се отървеш, само се оплакваш вместо да действаш.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 575a15c855
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Разкажи всичко намъжа ти и ако този пак продължи подай оплакване срещу него и изкарай ограничителна заповед.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4e34eaaf5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   авторка

Нямам желание да оставям мъжа си или нещо подобно.
Някой ме пита за превъзмогването. Не знам дали си имал такава връзка...при мен тя ме беше изтощила. Аз даже външно бях смачкана. Онзи не е добър човк, като някакъв енергиен вампир. Тъкмо се откачех от него, нямаше го примерно почти година и ми звънка и ме подсеща. Цялото това нещо го превъзмогнах, надживях и т.н., когато срещнах мъжа си.
Вече не бях сама, разбираш ли. Имах си опора, щастие. Един истински човек до мен, който ми показа, че любовта може да е нещо градивно и радостно. И настъпи истинския край с онзи..смисъл край в мислите ми. Изобщо. Нещо просто се скъса в мен, освободих се от влиянието му. И вече с чисти мисли пристъпих към новото, което обещаваше да е хубаво.

Нищо не крия от мъжа си. Нямам тайни. Имам, но той ги знае.

Страх ме е да му разкажа, защото чаках прекалено много време..все едно крия нещо, или все едно..не знам и аз какво би си помислил човек отсреща. Някой тормози жена ти, а тя не ти казва - излиза, че съм предпазвала онзи.

Мъжът ми не е пъзльо. Точно обратното е - понякога даже е супер инпулсивен. А и е много силен - колкото и тийнейджърски да звучи, ако се стигне до бой, мъжът м ще му смачка фасона.

Сега го чакам да се прибере. Обадих му с и му казах, че имам да му казвам нещо, да не се отбива никъде след работа. И че ще говорим. Ще си кажа всичко и каквото дойде - не мога така обаче вече. Изнервям се. Днес се развиках на малката без причина. Всеки път като телефона звънне аз се разтрпервам. Днес и с майка ми се скарах. Викам й "Защо звъниш сега, какво има?" ама с такъв заядлив тон, тя ми се разсърди жената.

Умишлено ми звъни вечер боклука. Просто иска да ми създава нерви, защото не му обръщам внимание. Бях го научила преди като звънне и аз а клякам, а сега го отрязах и сигурно не му дава мира това. Това не е мъж, не и човек. Това е някакъв типичен енергиен вампир.

А защо не кзах на мъжа ми по-рано? Толкова ме е яд, че като ме пита да му каже две приказки, аз го спрях и казах, че няма смисъл да се занимава.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b4ddb7ac61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Точно това е проблема, че толкова много години като те е търсил както каза ти си клякала. Той на това разчита и сега. Просто си го научила винаги да си му на разположение, когато му скимне и сега не може да те вземе насериозно, като му казваш, че не искаш да имаш нищо общо с него. Вярва, че рано или късно пак ще клекнеш. Просто е свикнал на такова твое поведение и иска да си докаже, че пак ще бъдеш с него. Затова съвета ми е наистина да приложиш по-твърди мерки- или мъжа ти да си поговори с него или се оплачи в полицията. Едва тогава ще види, че си сериозна и надявам се ще престане. Докато само го триеш и му казваш да не ти звъни и пише, той няма да се стресне - с такива трябва да си брутална, както са те брутални с теб. Не позволявай някакъв такъв да ти разбие семейството. То това му е и целта де - да напуснеш мъжа ти, той да си начеша егото и пак да изчезне. Така че действай и не го мисли. И аз имах подобен случай, но по за кратко. Един такъв идваше и си отиваше когато му скимне и когато окончателно го изтрих отвсякъде даже започна да ми звъни по телефона и да ме заплашва с убийство. Е стигна се до полиция и повече не се е опитвал дори.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: dce2ebd92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, как мина?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8d72e0bab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "Страх ме е да му разкажа, защото чаках прекалено много време.. все едно крия нещо, или все едно.. не знам и аз какво би си помислил човек отсреща. Някой тормози жена ти, а тя не ти казва - излиза, че съм предпазвала онзи. " - не излиза, а си е действително така, с укриване от мъжа си, ти помагаш на натрапника. Уж нямаш тайни от мъжа си, а криеш най грозната, която руши семейството ви. Ти си му загатнала преди време, но си го възпряла да се намеси, това какво е, не е ли помощ за натрапника? Помогни на мъжа си, извикай го онзи идиот някъде на удобно място, където няма да има свидетели, а мъжът ти да е готов да излезе и го сгащи. Тогава бой до пребиване, а ти го сритай в слабините, тогава със сигурност ще разбере, че това което е между краката му, на тебе не ти трябва. Тогава и мъжа ти ще разбере, че ти наистина искаш да приключиш с натрапника. Това е радикалният начин, другият е чрез полицията, но ако бившият ти е леке, няма да се стресне от полиция, такива само от бой разбиран и го запомнят завинаги.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b31c17dd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Кажи на мъжа си и като оня се обади пак му дай да говори с него, повече няма да се обади.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d2924c200c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От всички малоумни коментари по-горе си правя сметка, че ти си една глупачка, ама и тези драскащите не са по-назад. Какво му е трудното да кажеш на съпруга си? Все едно те карат пирони да ядеш... Значи можеш да пишеш тук и да чакаш с дни да ти се одобри коментара, пък не можеш да кажеш на мъжът ти? Казваш му и проблема е решен.. И защото по природа жените сте с половин мозък онзи мухъл дето те тормози знае, че ти като криеш от мъжа си така ще ви скара, а ти криеш все едно някой ще те бие.... Кажи на съпруга си и проблема е решен!!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 790ac20422
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Единственото решение, което работи, е пълен игнор. Когато ти звъни, не затваряй, а спирай звука. Ако му затваряш, ще се амбицира. Никъде никакъв отговор.
Звъни ли ти от друг номер, в момента в който чуеш гласа му, затваряш и блокираш номера. Блокирай всяка нова линия, по която се опита да стигне до теб.
Срещнеш ли го, никаква емоция и пълен игнор.
Няколко месеца и ще му дойде акъла. Погрижи се мажът ти да е наясно и го помоли и той да не прави нищо.
Изживяла съм подобен тормоз и това беше единственото, което сработи. Може преди да го брокираш, да му изпратиш няколко реда, че не го обичаш, не го искаш, не желаеш повече да общуваш с него и не е нормално голям човек да се държи по подобен детски начин.

Ще отмине този период. Важното е ти да не му отдаваш значение, но и да не криеш истината от мъжа ти.
Успех! :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d0887929cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Много добри съвети са ти дали. Гадна е ситуация, но в никакъв случай не позволявай да ти се наруши баланса - каквато е и целта на тоя мухал. Бъди (колкото е възможно) хладнокръвна и не се задълбочавай в размисли как може да ти срине семейството и т. н. Според мен е добре да послушаш съвета на номер 7: да му напишеш, че ти налага психологически тормоз и ще уведомиш полицията, ако не престане, просто за да го имаш черно на бяло. И кажи всичко на мъжа си, но без емоции. Не се вкарвайте в излишни драми, а просто 'извадете кърлежа'. И най-добре е да си изкараш ограничителна заповед, че като гледам, кой знае какво е в главата на този индивид. Кураж и спокойно, всичко ще се нареди!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ca8827d8cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Всичко мина, хора.
Не се случи нищо от страшните неща, които си представях. Мисля си, че ние жените имаме прекалено богато въображение.
Казах на мъжа си всичко, той ме разпитва някакви неща и когато се убеди сам за себе си, че не го лъжа и не му изневерявам гневът му се насочи към онзи и ми каза, че ще го намери и ще му разбие мутрата.
Но поговорихме и го помолих да не се държи така примитивно, а просто да вдигне телефона, когато пак звънне. Така и стана. Чувах само неговите думи:
Ало, няма я, какво искаш (онзи е казал да поговя с нея за нещо наше") Няма нищо ваше и ако не спреш да я притесняваш ще те намеря и жална ти майка. И с цялата си наглост онзи е казал: "Виж, големи хора сме, знаеш, че тя не те обича, пусни я да е щастлива. И не ми се заканвай, не ме е страх" Мъжът ми започна да се смее и му вика "ти си луд, човек. Но ако й се обадиш само още веднъж ще си имаш работа работа с мен. "
После затвори и поговорихме още малко. Стигнахме до следното решение: аз да му се обадя и да го видя защо и какво иска, да му обясня човешки, че нищо не искам от него и че се залъгва за чувствата ми и ако не се спре тогава мъжът ми ще се намеси.
Но аз не исках да го чувам, а и исках да мога да покажа на мъжа ми какво съм му казала, затова му написах едно дълго писмо, в което му обясних, че всичко между нас е приключило, не защото сега съм женена и семейството ми ме спира, а просто защото от много време не го обичам и не мисля за него. Казах му, че ако някога поне малко му е пукало за моят мир ще спре да ми звъни и да ми трови нервите. И накрая го питах ако има да казва нещо още, защо ме търси и какво си мисли, сега е момента, защото само сега ще се занимавам.
Той ми върна отговор и ченето ми падна. Преди време някакъв приятел се виели и той питал за мен. Онзи му казал, че мъжът ми е мутра, че ме държи насила вкъщи, че ме бие едва ли не мен ме е страх да го оставя, че сестра ми е плакала, а аз съм ги лъгала, че всичко е наред. Не ми каза кой е точно.
Уверих го, че няма нищо подобно. Че съм по-щастлива отколкото някога съм си представяла, че съм. Че си имам прекрасна дъщеричка, напраена с много обич и че мъжът ми ми е и най-добър приятел и закрила и всичко.
"Искам да ме гледаш в очите, докато ми го казваш. Сестра ти и майка ти се притесняват за теб. "
Веднага звъня на сестра ми да видя дали пък нещо наистина от тях не е тръгнало, въпреки че не вярвам. Тя каза, че го е виждла случайно и той питал за мен. Сестра ми е казала, че съм добре, гледам си детенце и така. Звъня на майка ми - тя пък въобще нищо не знае.

И накрая звъня на мъжа ми и му изчитам цялата кореспонденция. Той каза: "Кажи му, че ще се видите, но и аз ще дойда"

Днес е срещата ни. Нарочно поисках да е на място, където има много хора и майки с деца, за да не се стига до ексцесии и чакам. Но съм спокойна, защото мъжът ми на моя страна и каквото и да стан съм сигурна, че си м обича и ми вярва.

Това беше първото изпитание за брака ни и мисля, че успяхме д се справим.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 636e2745f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Пълен игнор-това е хипер най грешното решение! Правилно си постъпила като си решила да се срещнете съвсем по човешки. Когато игнорираш някого ти започваш да го дразниш още повече. Ако нямахте нищо общо той щеше да те напсува най много и после да спре да се занимава, но след като сте имали взаимоотношения ситуацията става доста по сложна, трябва да се действа по друг начин. Игнорирала си го-това е причината да се стигне чак до там, до ушите на мъжът ти и кой знае още до какво друго. Щеше да си спестиш всичко това може би ако си бяхте поговорили първо лично след като си разбрала че този човек няма да те остави на мира. Радвам се че мъжът ти се е оказал свестен и не те е заподозрял, пожелавам ти всичко да се оправи по скоро без излишни драми!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 4e56816938
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Aвторке, (18 ) голям филм нaпрaви милa, скучно ли ти е :)))?
Почти вързa и мен, признaвaм, но с коментaр 18 просто минa грaниците. Нищо, другият път кaто ти доскучее ще знaеш до къде.
Хм... нямaш ли някaкви хобитa сред хорa... истински хорa?
Хубaвa вечер!

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 23bdcd8805
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз съм от 14

Не се виждай с него защото оня сигурно ще те награби изглежда ми достатъчно нагъл да го направи а съпруга ти ще изревнува. Вече е казано всичко което е трябвало да се каже, съпруга ти е наясно със ситуацията, имаш доверието му и нямаш какво да спечелиш от среща с оня. Вече е въпрос да го игнорираш и да не му отговаряш по никакъв начин. Изключи си звука на телефона и го остави на вибрация или пък без.
Нали знаеш какво казват: "НЕ ХРАНЕТЕ ТРОЛА" и ти не го храни оня като му отговаряш. Айде наслука, успя да преминеш и тая житейска драма. Искам и моите неща да се разрешаваха толкова лесно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e1e0ce1c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Леле, мале, сапунка!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 790ac20422
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От номер 16 до номер 19: преди около 5 години имах много подобен случай като на авторката. Близо година и половина се опитвах да се изясня с човека съвсем нормално, точно със стратегията, описана в твоя коментар.
Виждахме се десетина пъти, говорихме по телефона - стотици... И всеки път уж се бяхме разбрали. Съвсем по човешки. И после пак всичко започваше отначало.
Той ми звънеше буквално до откат, когато не можех да вдигна телефона. 20 пъти подред. Аз затварям, той звъни отново. Докато ми падне батерията. После си мислеше, че нарочно съм изключила телефона..
И да не споменавам как си измисляше причини да се видим: казвал ми е, че е смъртоносно болен; че му трябва кръводарител и т. н.
Наистина при авторката нещата не са стигнали дотам, но от описаното от нея, смятам, че е възможно да стигнат. И по-добре да прекъсне нещата сега.
Човекът, с който имах проблем преди това беше доста нормален и имах дълга връзка с него. Известно време след като се разделихме, разбра, че излизам с друг и постепенно започна това поведение.
Затова и знам как мислят подобни хора... Той иска само да я накара да се видят.. Нищо чудно да е измислил историята с мутрата, за да се оправдае. После ще иска да я накара да се видят пак...
Дано да греша, но тя е написала, че отначало му е казала съвсем ясно, че не иска да е с него. За един нормален човек това щеше да е достатъчно.
Моята история приключи като написах един мейл на човека, в края на който му казах повече да не ме търси и го блокирах. За месец-два всичко отшумя. Засякох го само веднъж след това, дори нямам много ясен спомен честно казано.. И това беше. С нормален човек можеш да се разбереш, с този тип хора - не.
Дано да съм лош пророк, авторке, и при теб нещата да се решат с разговор.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c705cf3d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Следя историята ти с интерес, надявам се срещата да е минала максимално безболезнено, доколкото това е възможно. Всеки да казал каквото има да казва и да сте сложили точката, окончателно. Дано това да е било някакво препятствие, през което трябва да минеш, за да бъде всичко занапред спокойно. Ще чакам да разкажеш как са се развили нещата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker