Активен съм онлайн, пасивен навън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Активен съм онлайн, пасивен навън
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1998 пъти
Имам сериозен психологически проблем. Когато съм пред компютъра съм много отворен и пиша на много жени, комплименти и така нататък.
Обаче излеза ли от вкъщи се сдухвам, всякаш съм друг човек. Видяли хубава жена, момиче и си гълтам граматиката.
Като някъде сам близко до такава се обръщам на другата страна, ставам нервен.
Мислех си преди време, че не е много трудно да се запознаеш, уредиш среща, кафе, обаче или не ми се получава или онлайн всичко е една излюзия.
Ще кажа, че съм от този тип по пасивните и да ме карат да ми дават съвети аз си гледам фейсбуците и другите онлайн възможности за запознанство. Ще кажа че не съм никак контактен шеги и глупости само в близък кръг.
Хората ми казват за всеки влак си има пътници като ти дойде времето и други такива. Обаче времето лети.
Така че къде да търся алтернатива? Стига сме си слагали пречки с без пари нямаш шансове. За мен парите не са най-важното.

Сложих го тук в тази тема защото ми се иска една сериозна връзка. Проблеми винаги ще има важното е те да не разделят хората.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 85fcd3b6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе важното е да не ти пука!

I walk alone, the lonley road, my back is strong girl...

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f9bd72bc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не е само твой проблем, а на почти цялото младо поколение. Станахте виртуални хора, загубихте способността да общувате на живо. Не е вярно това становище "Хората ми казват за всеки влак си има пътници като ти дойде времето и други такива. Обаче времето лети. " Прав си, че за всеки влак си има пътници, но никой влак не чака пътниците си. Пред компютъра никой няма да те намери. А подобно общуване е като да ближеш захар през буркан. Имаш представа, но не изпитваш вкус. Такава е и любовта ви, от ден до пладне. Интернета зомбира хората, разви ума, но уби душата. А човек без душа е биоробот, всичко знае, но нищо не може, без някой да го програмира.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: d07fea849f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз съм излизал с някой момичета от фейсбук, но повечето седят там, за да им лайкват снимките, дори имам случай с жени от моят град, който са ми приятелки във фейса, а на улицата като се засечем дори се правят че не се познаваме на живо, а иначе усещам че ме е разпознала от снимка без да се виждаме на живо досега. Но има и полезни страни тази комуникация, може да си уредиш среща с някоя, но само по снимките няма как да те хареса една жена. Познавам много красиви и чаровни жени, който на снимки не блестят така както на живо, просто се губи чара , и обратното не дотам хубави и красиви момичета, който излизат добре на снимки и пак имат обожатели. Просто трябва да си фотогеничен, ако не си по-добре жива комуникация. Във фейса повечето са лицемери, има жени дебелички, грозновати момичета, които имат по 100-200 лайка, което е жалко, защото на живо дори няма да ги забележим и обърнем внимание, но им и друга тенденция доста хубави, момичета, които са сами и също нямат много лайкове, защото в реалния живот са повече харесвани от виртуалния. Имам позната която ми показа снимки от една екскурзия, а тя е доста красива жена, но на снимките просто нищо особено не изпъква-губи се чара й. Така че едно е на снимка, друго е на живо. Точно това ме вбесява във фейса-лицемерието, да се коментират снимки на видимо грозни мъжв и жени ахх колко са красиви и готини, а всъщност не са нищо особено. За мъже няма да коментирам, защото повечето не могат да изпъкнат с никаква красота, чар, а само с пари, мускули и искуствен интелект, но пък ми е странно как толкова грозноввати момчета ходят с красиви жени, и обратното във фейса дори най-грозната получава по 10 покани на ден от мъже, та мъка мъка...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 0514ef861d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти сам си осъзнал проблема си, че не умееш да общуваш наживо. Според мен, за да ти е по-лесно, направи си нещо като предварителен сценарий за какво да разговаряте. Най-важното правило - като общуваш ти обменяш информация, ето защо е добре да задаваш въпроси, но и да споделяш за себе си. Вметването на шеговити изрази и самоирония също украсява разговора. Така че, трябва да си подготвиш нещо като предварителни въпроси, на които и ти да имаш мнение. Така лека по-лека, макар и по сценарий в началото, ще свикнеш да разговаряш. Добре е да имаш и знания в няколко области, за да може ако разговорът заглъхне, да възкликнеш: а знаеш ли, че... ако искаш първо пробвай по скайп със случайни момичета да преодолееш срама си. Успех :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: ae42541c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми номер2 грешиш много за поколението ни,
Това, че отделни хора са така, като автора например, не означава, че всичките сме такива.
Точно твоето, по-старото поколение сте някви много по - зле.
Рано-рано са хвърляте да правите семейства, а после по на 35-40 се сещате, че искате да изживявате сексуална революция - вече ви е минала еуфорията да сте родители. А искате да трупате сексуален опит с нови и различни партньори. По интернет също сте доста активни в това отношение.

Лично на мен винаги ми се е струвала мега тъпа и дебилна идеята да се свалям с някви по интернет - като ми се случи просто не отразявам такива, а като са били много досадни просто съм ги блоквала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker