Дали изпитва нещо към мен ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали изпитва нещо към мен ?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1660 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 20 години. Преди 2 месеца се запознах с едно момче във фейсбук, той започна да ми пише, но аз се държах отдръпнато понякога даже не му отговарях, а той продължаваше да пише. Един ден ми беше скучно и започнахме да провеждаме дълги разговори, с които минаваха часове и така е продължение на 2 месеца. Той е от моя град, но живее и работи в Пловдив, никога преди не се бяхме засичали докато един ден пожела да се прибере заради мен. Е дойде си и се видяхме, всичко мина перфектно, говорихме си и се разделихме със една целувка. Прибрах се не писа цяла нощ, а другият ден също до следобед. Бях във парка с една приятелка и той тогава писа "как е", тъкмо да му отговоря и го видях пред мен, във същото време във мен усетих нещо детинско и избягах все едно съм на 10 години, но за мое съжаление той видя тази моя сцена. Може би от притеснение или срам, защото много го харесах поредната нощ отреагирах така. В същия ден той не попита защо съм избягала когато го видях, а аз глупачката излъгах, че не съм го видяла и не съм тръгнала да бягам от него, а той се ядоса и ми каза, че ако мисля да правя детински номера по добре да го премахна от приятели и да приключим всички контакти. Аз го попитах дали той това иска и след 15 мин след като го пречете ми прати само един палец. Реших, че всичко свърши и в яда си го премахнах. Излезнах вечерта с една приятелка и той се появи в същото кафе. Но нито дума все едно не се познавахме след това по късно го засякох в един клуб. Той си тръгна и аз се напих, докато играех билярд една приятелка ми взе телефона и му писа "имаш ли свободно време да се видим", той ми отговори, че "тъкмо се е прибрал". Отново го попитах същият въпрос, а той ми отговори, че вече бил по пижама. От моя страна настъпи мълчание, не знаех какво да си мисля вече. Нима той ме отряза културно? . След два дни имаше рожден ден, честитих му го и той ми благодари, след това ме попита дали искам да отида на ресторанта с него вечерта и със всичките му приятели, но аз не успях да видя съобщението защото бях на работа, а там е забранено да ползваме телефоните по време на работа дори и във почивка. Като се прибрах го попитах как са изкарали, а той отговори много хубаво. След това не издържах и му споделих, че много ми е липсвал тези дни като не сме си писали, а той ми прати усмивка само една усмивка. Стана ми гадно и го попитах дали аз съм му липсвала и пак последва усмивка. Отказах се и така дестина дни никакъв контакт, но вчера ми е харесал една снимка, а дори не сме приятели във фейсбук, това означава че ми е ровил в профила. Нима му липсвам? . Обърках се още повече. Разгледах и аз неговия, но без да исках го сръчках и реших да му изпратя покана за приятелство. Но той така и не ме е приел все още. Дали не я е видял или просто не иска да ме приеме, реално погледнато минаха само 2 часа, но за мен са като цяла вечност. Не знам какво да правя много съм объркана..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: fa7b83e2a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да не изпитва нещо към теб. Щом те кани на рождения си ден, на среща, целунал те е.. просто се дърпа, за да се направи на недостъпен и да те накара да му липсваш! Спокойно, някои мъже така правят.
Ако до утре не те е приел просто го попитай леко закачливо защо не те е приел. Мъжете омекват в такива ситуации.
Спокойно, всичко ще се нареди така, както трябва! И следващият път като се видите никакви такива детински изпълнения. Успех. :)

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 567afdb2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прие поканата ми, даже ме попита дали искам да се видим като съм свободна. Отговорих му, че ще си помисля, но днес се засякохме в парка и ме изпрати до работа, но като се прибрах видях че е харесал 4 снимки на едно друго момиче. Дали трябва да се притеснявам? Притесняваме това, че снимките са няколко и може би има интерес към нея.

Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker