Не знам на кого да вярвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам на кого да вярвам
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 3742 пъти
Здравейте, пиша тук защото съм страшно объркана. Ще ви разкажа накратко. С моя приятел живеем заедно от 6 години, аз имам син, разведена съм. Преди два месеца се запознахме случайно с приятелката на един негов приятел. Първоначално ми се видя симпатична, разменихме телефони и тя започна да ми звъни почти всеки ден. В един момент започна да ни кани все по често на гости, да излизаме заедно, изобщо търсеше всякакви възможни начини да се виждаме. Един ден по телефона започва да ми задава въпроси от сорта на:"На теб вече не ти ли омръзна да си толкова време с него, имате ли проблеми, всичко наред ли е при вас?". Стори ми се странно и споделих с приятеля ми тези неща. Като чу това, той ми каза, че в последните дни получил няколко анонимни съобщения в които пише /показа ми ги/, че аз си имам любовник и се срещам с него и че той бил длъжен да знае. Изобщо пълен цирк. Първото което си помислих естествено е че точно тя ги пише и че това е с цел да се изпокараме в къщи. Минаха още няколко дни, тя пак ми звънна и взе да ми обяснява как се скарала с нейния приятел, колко била тъжна и да сме отидели да я вземем от тях и да излезем. Обясних и че имам работа, а и приятелят ми не е в къщи и че можем да се видим друг ден. Тя продължи да настоява, но аз я отрязах. След малко прителят ми се прибра и започна да звъни и неговия телефон /а тя уж му няма номера/. Той ми го подаде и ме помоли аз да вдигна, като ми каза, че цял ден е звънял този номер и е затварял. Вдигам аз телефона и директно я назовах по име, като попитах какво иска и защо звъни на него след като вече сме се разбрали, че няма да излизаме. И оттам последва чудото. Каза ми че трябвало да проведе личен разговор с него и че той трябвало да избира между мен и нея. Той и бил казал, че много я харесва, че му трябвало време да помисли, че я бил използвал и т.н. Не знаех какво да кажа, нито какво да мисля, просто онемях. Казах и че е луда и затворих. Последва скандал в къщи, като аз нападнах приятеля си. Той ме убеждаваше през цялото време, че няма нищо общо с нея и да спра да крещя, защото по всичко личи, че тя иска точно това - да ни скара. Пред мен като сме се виждали, той наистина се е шегувал с нея, закачал я е, но не не съм видяла нещо извън рамките на нормалното. Хора, не знам какво да мисля, и на кого да вярвам. Много съм объркана. Започнах да се съмнявам в човека, който толкова много обичам, а тази не спира да му звъни, както и на мен. Аз вече не и вдигам телефона, а той ходи с изключен звук. Имам чувството, че някой ден ще я намеря пред вратата, като се прибирам от работа. Ужасно много се разстроих, но най лошото е че някакво съмнение непрекъснато ме гризе относно искренността на човека с когото живея. Вие как мислите, струва ли си да се съмнявам и изобщо как да я сложа тази на място и да спре да ми нарушава спокойствието. Благодаря за отговорите ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 1a47b85dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Шест години приятелят ти, ти е доказвал любовта и доверието си - не е ли достатъчно? Проблемите са започнали след като онази се е появила, логично е всичко да е по нейна вина.
Не трябва да избухваш така, заради лъжите на някоя си. Вярвай на приятеля си, след като ти сама виждаш, че всичко е в рамките на нормалното.
Ако можеш, ограничи срещите си с нея и по възможност сменете номерата си (така поне няма да ви притеснява). Също така, мисля че един директен разговор ще оправи нещата. Съберете се - ти, приятеля ти, и тя - обяснете й, че знаете целта й, и ако не престане последиците никак няма да й харесат... (ако се наложи блафирайте). Просто трябва ясно да й покажете, че няма място в живота ви. Ако не разбира от дума - изритайте я (в буквалния смисъл).

Сблъсквала съм се с подобен човек и повярвай ми -тези хора са като пиявици.
Аз успях да я изхвърля от живота си с открит диалог (дори след това разбрах причините, поради които е постъпвала така), придружен с малко "любезности". След това всичко си дойде на мястото - на нея й писна да ни прави мръсно, а аз отново получих нужното спокойствие...
Разговора винаги помага повече от обидите - опитай.

Надявам се и при теб нещата да се развият по този начин, и дано всичко да се нареди.
Успех.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 9b881a5d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ами на първо време си ограничете входящите обаждания към този номер или към изцяло непознати номера би трябвало да свърши работа, а според мен тя просто иска да ви скара,нали се сещаш че ако има нещо той няма да ти каже че тя му звъни а това означава че му е неприятна. успех от мен И.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: dfa264b45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вярвай на приятеля си, нали до нейната поява сте имали пълно разбрателство. И понастоящем поведението му е на съвсем невинен човек.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: a27eae16b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз мисля че тя определено иска да ви скара и май го постига. Не се поддавай на интрига. Явно е много добра артиска. Запазете си приятелството и прекратете връзката с нея.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 7dcd3a9da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Авторката: Благодаря на всички за отговорите ви. Наистина ми стана по-леко. Що се отнася до приятеля ми, ние наистина живеем един нормален живот, естествено винаги има неща за които да спорим и да се скараме, но в рамките на нормалното. Освен това детето ми е свикнало с него и неговото присъствие в къщи и само като си помисля, че се появява някоя от нищото и започва да върши такива неща полудях. Пропуснах да кажа, че когато се обади тя ми каза, че е свободна жена, че приятелят ми е свободен мъж, няма деца от мен и според нея е достатъчна причина да избере нея.

Да, аз съм разведена, както казах, но трябва ли да се чувствам второ качество човек, жена, майка и т.н. Боже какви хора, не съм вярвала, че такова нещо може да ми се случи. Започнах да изпитвам съмнения по отношение на него, защото преди около 4 години се получи една история, т.е. беше излизал няколко пъти се негова позната и аз разбрах от общите ни познати, а той го скри от мен. Тогава ми каза, че е просто позната, която е за малко в България и нищо не се е случило. Аз не съм се ровила да търся друга истина просто ми стана неприятно. След това е нормално да ми е останала някаква искрица съмнение, но в никакъв случай не съм го коментирала повече, а и от тогава подобни неща не са се случвали или поне незнам.

Към номер 1 - Щом си го изпитала знаеш какво е и се надявам и аз да успея да разреша проблема. Струва ми се обаче невъзможно да проведа нормален разговор с тази жена, защото вече съм сигурна, че ще продължи да измисля все нови и нови гадости. Единствено ако седнем тримата да говорим може би ще си мери приказките, най-малкото защото може да отнесе някой бой накрая.Вчера бившия и приятел се обадил на моя и му казал, че тя била в болница, получила нервна криза. Не знам защо но вече и на това не вярвам, даже ми се струва, че интригата продължава.Нищо не съм коментирала, но тези дни ще предложа среща, защото това, че е "в болница" не и пречи да продължава с опитите си. Няма да си сменяме телефоните, глупаво е. Това са номера от преди 10 години и освен нея има много други хора и приятели, които ни търсят по хубави поводи:) Ако има нещо ново ще ви пиша и още веднъж благодаря за това, че сте съпричастни и всички сте на едно мнение.

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 467c17db84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен в цялата тази история има нещо гнило и аз ще се опитам да я разнищя по най деликатният начин. Тая дето се мисли за твоя приятелка не е никаква след като по този начин иска да ви раздели. Не може с този човек с когото сте 6години заедно да излезе, че вапросния ти приятел да има нещо снея, Тя гледа само това да ви скара и тя да излезе победител. Все пак с този човек сте заедно от толкова дълго време и по всякакав начин е доказал любовта си, това не е ли достатъчно, че продължава да е с теб. Много добре знаеш,че проблемите ви започнаха с нейното появяване нали така? И знаеш, че сам права. Не позволявай тази другата да ви раздели,бори се за тази любов ако трябва с нокти и зъби вапреки всичко.

Покажете и, че няма никакво място в живота ви и че няма да се хванеш на тази долна интрига.

Надявам се нещата да се оправят между вас, дано само полужителни насоки огряват сарцето ти...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 28 дни
hash: 7dcd3a9da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте, благодаря на всички които ми писахте. Нещата се поуспокоиха и дано повече не ми се случват такива неща. Пожелавам на всички вас много любов и когато тази любов е истинска, борете се за нея. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker