Изневерих на дългогодишния си приятел, не мога да се гледам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих на дългогодишния си приятел, не мога да се гледам.
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2326 пъти
Здравейте, аз съм жена на 20 години, която живее от 2 години с приятеля си в чужбина. Заедно сме от близо 5 години, той беше първият ми и единсвен мъж.
Напоследък нещата между нас не вървяха изобщо, караме се за най-дребни неща, няма ден, който да мине нормално без кавги и дразги. Това започна да ми тежи и да ми писва. Исках някой, който да държи на мен, да ме обгрижва и да прекарва повече време с мен. Опитвах се да говоря с приятеля ми, дори му казах, че ако не си промени отношението към мен, ще се разделим, но той не предприема нищо, усилията винаги са от моя страна.
Вчера си вървях по улицата и доста интелигентен и привлекателен мъж ме заговори, предложи да излезем на кафе още същия ден.
Досега се беше случвало много пъти, но аз винаги съм държала на приятеля ми и никога не съм приемала.
Стана така, че реших да изляза с него.
Излязохме на кафе, след това отидохме на ресторант, бях впечатлена от държанието и обноските на момчето, от интелигентността и чара му.
Той се беше настанил в блзък хотел на същата улица, понеже работата му го изискваше и трябваше да отиде до там за да си остави част от нещата, които носеше. Стана така, че и аз отидох с него. Първоначално стояхме и си говорихме, слушахме музика, беше ми много интересно и приятно. Не исках да го целувам, защото ми беше гузно че стоя там и съм с него. Обстановката беше вълшебна и не усетихме как вече се целувахме и прегръщахме. Усетих истинска емоция, която не бях усещала от много време. Стояхме няколко часа там, но не се е стигало до сексуален контакт. Целувахме се и се натискахме, а момчето уважаваше мнението ми и това, че не искам да спя с него. Изпрати ме, разменихме си номерата и се разделихме.

Това се случи с мен вчера, днес ми е много гузно. Аз не съм такава и никога няма да бъда, не знам какво се случи, но се чувствам зле и не знам как ще погледна приятеля си отново, а ние и живеем заедно както споменах по-горе.
Според вас какво да правя, ако му кажа за случилото се ще откачи и ще го заболи много, най-вероятно ще се разделим. А ако не му кажа ще ми тежи на мен. Не е имало сексуален контакт, нито по-интимни докосвания, а просто се целувахме и натискахме, изневяра ли е това?
Вярно е, че нещата не вървят с него, но ми е мил, и не искам да го наранявам, твърде много сме преживели заедно и продължаваме да се борим с живота заедно, но не знам до кога.
Моля ви, дайте ми съвет какво да правя, да му кажа ли или да изчакам? В главата ми е каша и не знам на кой свят съм.
Благодаря искрено!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 9d9ad8fa8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Вчера си вървях по улицата и доста интелигентен и привлекателен мъж ме заговори, предложи да излезем на кафе още същия ден. " - такива бързи контакти са характерни за магистралките. А това за гузната си съвест ли го пишеш, " Стояхме няколко часа там, но не се е стигало до сексуален контакт. Целувахме се и се натискахме, " - няколко часа натискане и целуване... и нищо друго!? Това само ти си го вярваш. И да не кажеш нищо на приятелят си, той ще те разбере, що за човек си. Един път стомна за вода, после втори път, на третият път се чупи. С тези си навици, със сигурност ще се издъниш някой път. Ако човека до тебе е сериозен, по добре не съсипвай живота му. Погубвай само твоят.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d3bd613343
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че си се натискала, е най-малкия проблем. Но ако се е стигнало до там, при положение че не си такъв тип жена, трябва да ти светне лампата, че връзката ви отдавна е изчерпана и няма смисъл да се продължава. Напусни го, но го напусни не заради онзи господин, а просто защото вече няма причина да сте заедно. Само не прави грешката да започваш връзка с онзи господин, защото за него това е било нещо мимолетно и несериозно. Просто остани известно време сама и си събери мислите. Хем с чиста съвест да можеш да си намериш някое свястно момче, с което да си допадате. Не прави тази грешка като повечето жени да се стигне до изневяра и грозни сцени. ЩОм нещата ен вървят, най-достойно е да се разделите културно и без крясъци и изневери.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d836ee5884
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо, ще те посъветвам, да бъдеш честна спрямо себе си. Това "ама не знам как стана", "ама аз не исках", са глупости. Станало ли е, искала си го. Впрочем, това че се е случило, говори за проблем във връзката ти. Ако беше щастлива с него, ако не ти липсваше нещо във връзката ти, гаранция ти давам, че нямаше да излезеш с непознат на среща, и да се натискате след това. Според мен чувствата ти са поизстинали. Не знам дали трябва да кажеш на партньора си или не, но със сигурност знам, че трябва да прекратите отношенията си. Аз също съм била от твоята страна. Имах пет годишна връзка, но с времето се променихме. Станахме други хора, бяхме просто формално заедно, и карахме така доста време. Понеже, се събрахме, когато аз бях още тинейджърка, не знаех друг живот без него, и доста време се заблуждавах, мислех си, че нещо ще се случи и нещата ще потръгнат. Но, какво може да се случи? ! Че, и от самосебе си... Не правех нищо по въпроса, нито се стараех да заздравим връзката си (както и той), нито исках да го оставя. Но, след много време самозалъгване го направих. И сега, съм много по-шастлива, защото намерих своята половинка. Та, не знаеш какво те очаква след него, и това е нормално. Но, не си струва да бъде за сметка на вашето щастие. Щом имаш помисли към други, че и ги осъществяваш, няма какво още повече да се самозалъгваш. Щом се е стигнало до тук, ще става още по-грозно. От "аз не съм такава", ще се превърнеш абсолютно в това, което не искаш да си. Вие вече сте си разменили номерата с това момче, което значи, че ще излизате и пак, и пак, и пак. Можеш ли да бъдеш сигурна, че няма да се случи нищо, и това ще е приятелска среща? Ако не с него, то тогава ще е някой друг, и то не защото си лека жена, такава която изневерява на сериозния с приятел, ами защото просто вече той не ти стига, връзката ви не е такава, каквато е била, не сте щастливи заедно. Направи една голяма услуга и на двама ви, и прекратете тези отношения. То е ясно, че няма да се омъжиш за този човек, защо изобщо си с него? Само си губите времето, а и мисля, че е добре да знае и той, че може да бъде и с други, както ти правиш. Така е честно...

Желая ти искрено успех, и запомни, че съм била в твоята ситуация, било ме е страх от неизвестното, но това пак е един вид тръпка, която ти така или иначе търсиш. Всичко ще се подреди по най-добрия начин за теб, направиш ли вече първата стъпка.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2587119d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако "мъжът" ти не отговаря на нуждите ти няма нищо лошо в това да си търсиш друга компания.. хората се променят и стават гадняри... и понякога тези в които се влюбваме изчезват под обвивка от нов отвратителен характер... ако не си щастлива с приятеля си просто го напусни.. не е страшно.. трябва да се съобразявате един с друг взаимно.. ако той не се съобразява с теб и не те уважава забрави го.. дори да си от сто години с него щом не е твоя човек просто няма смисъл..
Намери някой по добър.. Всеки има право на щастие все пак..
А и той не е единствения на света.. може би само привързаността те държи при него.. Но изневярата не е винаги нещо лошо когато половинката ти не те заслужава.. но дори и така да е не бива да става навик или убиване на време с цел достигане определена емоция...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 70b58fce8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Помисли си хубаво откъде идва повод за караници. Той ли е изцяло причината, ти ли ги почваш или и двамата (според мен е третото).

Разбери какви са причините за промяната в отношенията ви. Ако според теб има възможност за подобряване (и двамата трябва да положите усилия), значи започнете да ги подобрявате.

Ако според теб човекът се е променил твърде много, не желае да е искрен и да каже какво го мъчи, значи може би е време да мислите за раздяла.

Дали да му кажеш за случката - може би е редно да му кажеш, защото и теб те мъчи това. Като мъж, аз бих искал човекът до мен да ми ги казва тези неща, защото иначе за какво сме заедно ако ще крием такива забежки? Няма ли честност в една връзка, тя неминуемо ще се срине, а с нея се сриват и участниците.

Та, преди да му кажеш, помисли къде може да са причините за лошите ви отношения и ако той не иска да работите по поправянето, тогава го напусни (или временно поне), понякога временната раздяла помага много.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6bae13d33e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Цялата история ми изглежда малко плод на фантазии, но все пак, ако е истина, признай си. И да, изневяра е. Аз лично бих ти бил шута.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 63160b8526
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако не го мислеше за изневяра, нямаше да ти е гузно сега. Не е нужно да си легнеш с някого, за да изневериш, достатъчно е да пожелаеш чуждо внимание. Поне така разсъждавам аз. Дали изневярата е емоционална или физическа вече, това определят обстоятелствата, но твоята нагласа е показателна. Ако той беше направил същото, предполагам щеше да го приемеш за изневяра. В никакъв случай не те съдя. Всички сме големи моралисти и имаме сериозни принципи, докато един ден не ни се случи нещо подобно. За мен, в случая не е важно как ще го приеме приятелят ти, със сигурност няма да му е приятно, важно е какво е означавала тази вечер за теб. Сега се чустваш виновна, ами ако се повтори, след седмица или месец? Дали това не е началото на нещо, което ти вътрешно искаш, а се страхуваш прекалено много да се решиш да имаш, а именно да потърсиш щастие с друг? Има неща, които ти липсват във връзката ти, мислиш ли, че ще се появят отново след време? Как човекът, който казваш, че не си прави труда да се бори за отношенията ви и вместо да прави компромиси, прави скандали, ще те кара да се чувстваш щастлива и обичана занапред? Колкото и да държиш на него, от двама ви зависи как ще се развиват нещата, не можеш да се примиряваш завинаги. Всъщност.. можеш, но тогава как ще се чувстваш?
Разбира се, най-лесно е да ти кажа да оставиш приятеля си и да си дадеш шанс. Но знам, че не става ей така, особено когато той е първият и единствен мъж в живота ти до момента. Затова, преди да мислиш да му казваш каквото и да е и да продължаваш да се обвиняваш, си помисли как си представяш бъдещето с него. Склонна ли си да търпиш всичко, само и само да останете заедно?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c4398ccc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Aми според мен е изневярa. Дaли ще се целувaш или ще преaвиш секс с друг мъж, все тaя. Дори сaмо дa мислиш и дa желaеш друг мъж, е до известнa степен, изневярa.
Виж сегa, стaнaлото стaнaло. Животът не свършвa с еднa изневярa. Хорa сме, допускaме грешки, никой не е съвършен
Aко нaистинa обичaш приятеля си, помисли си по кaкъв нaчин може дa подобрите вaшите отношение. Кое стои в основaтa нa кaрaниците. Кой кaквa отговорност носи зa проблемите във връзкaтa. Не отлaгaйте.
По-добре не му споменaвaй зa изневярaтa. Кaкво ще спечелиш? Нямa дa върнеш времето нaзaд. Сaмо ще го рaзтроиш и ще съсипеш още повече връзкaтa ви. Вземи си бележкa зa по-нaпред

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker