Толкова ли е грешно, това което правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ли е грешно, това което правя?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 3197 пъти
Привет, драги читатели на сайта. Пише ви момиче на почти 20 години. Ситуацията е следната:срещам се с човек по-голям от мен с 10 години. Нека да поясня, че и двамата сме необвързани, нямаме деца. Не сме официално обвързани, никой не знае, че сме заедно, а и двамата не обичаме парадирането с подобно нещо, предпочитаме уединението. Изградили сме взаимотношения на база удоволствие. Заедно забравяме за стреса от работите, ученето, сивото ежедневие. И тук не говоря за връзка, която се основава само и единствено на секса, а изпитване на удоволствие от времето, прекарано заедно. Пътуваме из други градове(той дори си направи списък на градовете, които не съм посещавала, а съм си мечтаела да посетя), пием вино на брега на моретата, които посещаваме, той ми разказва за страните които е посетил, постоянно се смеем, забавляваме се, говорим на всякакви теми от политика до някакви по-битови разговори. С него аз разширих кръгозора си за света, научих доста неща. И тук да поясня, че твърдо не съм с него, заради финансовите му възможности, тъй и като двамата имаме еднакви материални възможности. И двамата изпитваме емоциално и физическо удоволствие от времето заедно. В секса също научих много от него, опознах тялото си, кое ми харесва, кое доставя удоволствието на човека до мен. И двамата обичаме едни и същи неща и веднага се напаснахме, въпреки че аз нямах опит. Удоволствието сега и за двамата е голямо. Просто ми харесва времето с него, чувствам се щастлива. Отскоро обаче до мен достигат някакви приказки, едвали не колко аморално е това, което правя(живеем в малък град ). Започнаха дори базици. Един близък до мен човек пък ми зададе въпроса, как мога да го правя, заплаши ме че дори ще каже на родителите ми. Започнаха да ме сочат с пръст и да си шушукат сякаш съм убила човек. Не виждам обаче кое е това, което толкова ги възмущава? Нито сме се натискали на обществени места, дори не сме се целували. Толкова ли е лошо, че си доставям както сексуално, така и емоционално удоволствие, след като и двамата сме необвързани и не демонстрираме развратно поведение на обществени места? Лошото е че и родителите ми страдат от някакви предразсъдъци и ако разберат, ще се влошат страшно отношенията ни. Да, с него не сме в типичната връзка, смисъл такъв че не си налагаме ограниченията на типичната двойка. И въпреки това той не спи с други, нито пък аз спа с друг. Обещали сме си, че ще сме напълно искрени, дори и да сме с други партньори. Но това устройства и двама ни на този етап. Щастливи сме и се забавляваме, въпреки че не се побираме в старите предразсъдъци. Не сме говорили за чувства, любов, не сме си казвали обичам те, но времето прекарано заедно носи огромно удоволствие, както на мен, така и на него. Как да постъпя, да продължа ли да правя това което ме прави истински щастлива? Лошо ли е това, което правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 967c1eda02
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, не правиш абсолютно нищо лошо! Дори не виждам в какво могат да те упрекнат околните. Дори и разликата ви във възрастта не е толкова голяма. А и според мен ако двама души си пасват, годините нямат значение. Щастливи сте, изживявате си емоцията. Когато (ако) и двамата усетите, че искате да задълбочите нещата, направете го. Не оставяй родители и приятели да ти се бъркат. Вече си жена, не дете. Пожелавам ви много щастие!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 90ecea1629
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е грешна връзката ти, освен ако не си на 13 години да кажем. Ако и двамата сте пълнолетни хора - лошо няма! Не разбирам обаче защо се криете и правите такъв цирк. Просто излезнете „на светло“, запознай го с родителите си и обратно и готово.
...между другото разликата ви е напълно нормална. Аз имам 20 г. разлика със съпруга ми и не съм се крила. Колкото повече човек се крие и прави циркове, толкова по-интересно и съмнително става
Не се крийте също, че сте интимни - дори хомосексуалните в днешно време ходят за ръчичка, ти се криеш. Нещо акъл имате ли?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 80b00dbfae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не, изобщо не е грешно. Ако някои от роднините ти решат да си развалят отношенията с теб заради това, тогава грешката е в техния телевизор, не в твоя.
Наистина Номер 2 е права - няма нищо за криене при вас.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2576309151
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей :)

Според няма нещо лошо във връзката ви, да вие имате връзка и това, че не я показвате, не се натискате пред други хора, не означава, че сте направили или правите нещо лошо. Както сама каза, отношенията ви не се основават само на секс, не знам защо се притесняваш. Не е нужно да показваш гаджето си на всеки от малкия ви град, нито да искаш позволението/одобрението им, за да сте заедно.

Да не би да е проблем за родителите ти, че е с 10 години по-голям от теб? Не че е много, просто в Този момент сте на различни етапи от живота.

Успех и поговори с мъжа, за да ти окаже физическа подкрепа и да не се чувстваш сама.. срещу всички.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e601e43883
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На този етап няма нищо лошо, но за жалост, годините се нижат и идва момент, когато разликата в годините си казват думата. №2, как ще се чувстваш във времето(дай боже да си го достигнете), когато ти станеш на 60, а съпругът ти на 80, при тази разлика от 20 години? На тебе още ще ти се прави секс, а на съпруга си трябва да сменяш памперси. Дали ще ти се прави второто, докато желаеш първото? Към авторката:- ако всичко е така както го описваш(без да скриваш някои подробности), всичко е ОК, имаш пълното право да си живееш живота, но за бъдещ мъж си избери човек, близо до твоите години. Годините докато имаше казарма, налагаха да има разлика при жениха и момата от няколко години, защото, когато момчетата се уволняваха от казармата, почти всички момичета на тяхната възраст вече бяха омъжени или сгодени. Намираха свободни момичета, които току що завършват училище. Като сметнем, че казармата беше 2-3 години, ето кое наложи тази разлика. Но сега момчетата не ходят в казарма(което е във вреда, както на тях, така и на жените, никоя жена не иска за съпруг мамино синче), тази разлика се загуби, но дойде по голямата беда, изчезнаха истинските мъже. Затова момичетата си търсят по уравновесените, което при мъжа без казарма става към 30-35 години. Разбирам я много добре авторката, в момента е щастлива, но да има предвид, че ще дойде друго време, за което трябва да помисли докато е млада. Вероятно от това се притесняват консервативните й родители. Майка й може да й даде най правилните съвети, защото е преживяла времето, което сега авторката преживява.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e853d26f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ъъъъ, какъв им е проблема на тия дето ти се бъркат не мога да разбера. Каква разлика е 10 години между пълнолетна жена и мъж? ! Аз имам 9 години разлика с приятелката си и съм в средата на 30-те. Въобще не смятам, че върша нещо супер странно, нито ми се е налагало да се обяснявам на някого. Я, всеки да си гледа работата!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 719a6171b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Не сме официално обвързани, никой не знае, че сме заедно, а и двамата не обичаме парадирането с подобно нещо, предпочитаме уединението. "

1. Не разбрах вие криете ли се или излизате заедно по обществени места във вашия град?

2. Ако се криете, от какво точно се криете след като и двамата сте пълнолетни и необвързани?? Не разбирам.

3. Според теб да излезнеш с някого "парадиране" ли е??

Има нещо много странно в цялата тази история.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 01d65aa3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката:Под парадиране имах предвид онова разюзданото натискане по улици, пейки, на детски площадки. Нещо, на което аз често съм ставала свидетел и не одобрявам като поведение. Именно затова изтъкнах, че при нас такова държание няма и затова не разбирам при положение, че спазваме нормално обществено поведение пред хората и децата в нашият град, с какво толкова ги дразним, че се почна едно шушукане, едни шеги, упреквания от тяхна страна към нашата "аморална" връзка. Не сме мислили за бъдещето, нито сме говорили за деца, сватби и семейство. По-скоро се радваме от сегашния момент на удоволствие, а дали това между нас ще се развие в нещо по-сериозно, само времето ще покаже. Ако се задълбочим в отношенията си-добре, ако не се получи и с времето аз или той разберем, че искаме съвсем друга емоция и прекратим отношенията си-нищо не може да се направи. Сега сме се пуснали по течението и на този етап ни харесва. Въпросът е че аз не мога да осъзная с какво по-точно дразним другите, че всички за нашата връзка се захванаха? Именно заради тази негативна черта, която притежават малките градове и села, не искахме да се знае, че сме заедно. Това не значи, че не излизаме, не се разхождаме.... просто това лицемерие и шушукането зад гърба, от хора които имат трески за дялане заради много по-големи грехове от нашият, (ако въобще едни чувства на харесване и привързване могат да се нарекат грях), адски ме дразни. Сякаш нямат свой личен живот, че се бъркат и измислят разни съчинения за чуждия-кой с кого мачкал чаршафите и в каква поза. И може би нямаше да ме дразнят толкова, ако не бях толкова чувствителна като човек. Затова в един момент се запитах, дали пък ние нещо не грешим, аз ли правя нещо грешно и затова ви помолих за съвет или мнение. Благодаря на всеки за отделеното време и коментар! Всичко най-хубаво Ви желая!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 719a6171b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Явно сте някакви знаменитости във вашето малко населено място след като всички се занимават с вас. Или пък просто си въобразяваш. Не вярвам на някого да сте чак пък толкова интересни... Много странно. Според мен ти се филмираш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9727d87558
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искам да ти споделя моята история на кратко... Сега съм на 32 год. Когото бях на 26, срещнах мъж на 34. И ние така не казахме на никой за връзката си освен на най-близките си приятели. Беше невероятно изживяване. Никога не съм срещала друг такъв човек. Времето прекарано с него е най-ценното в живота ми. Чувствахме се невероятно заедно, говорехме си, пътувахме, сексът беше невероятен и т. н. Безумно щастие за година и половина. Докато родителите ми не разбраха и не сринаха всичко. И те имаха някакъв проблем с разликата в годините и едва ли не ме изкараха, че съм сринала живота им, че хората ще ни обсъждат и разни други глупости, които не ми се разказват. В крайна сметка се разделихме. И сега 7 години по-късно съжалявам, че така се случи. Този мъж ми липсва всеки ден, лягам и ставам с мисълта за него, търся го сред хората на улицата, понякога го виждам. Съветът ми е да не отказваш никога от някого, с който се чувстваш така добре. Рядко съдбата ни поднася такива хора. Не се разделяй с него заради предрасъдъци на други хора, иначе ще съжаляваш някои ден като мен.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f2ce93db85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Чувствам се на 90% точно като теб. Разликата между нас обаче е голяма, на 35г. мъж съм обвързан с две прекрасни деца, но срещнах жената на живота си, жената 30г. семейна с дете. Всеки от нас със своите си семейни проблеми. Изградихме невероятно емоционална връзка помежду ни, в която всеки плаче за другия и всеки се тормози от проблемите на другия, всеки изживява радостта на другия. Живеем в голям град, но работим и двамата в по-малък близък град. Пътуваме заедно с колата ми сутрин и вечер, обедите прекарваме заедно. Намираме начин поне веднъж в месеца да сме заедно за цяла нощ, след която плачем като малки деца един за друг. Често се "разболяваме" и обикаляме по други градове, просто ей така, да сме заедно и да ходим ръка за ръка без да се притесняваме че ще видим някой познат. Има много малки разлики между нас, които са пренебрежими. Но има едно голямо НО, имаме деца и сме отговорни пред тях, имаме съвест, която ни спира да кажем майната му на всичко, а се обичаме толкова много. Незнам докъде ще стигнем, но знам че така не съм се чувствал до сега.
Така че мило момиче, възрастта на която си предразполага пред теб много възможности, но ти се отдай на чувствата, въпреки че си си млада, може това все пак да е птичето което каца веднъж на рамото. Да не ти пука за мнението на околните, а и нищо нередно не виждам в това което си написала. Относно разликата в годините мога да ти кажа само че жената която е майка на децата ми е по голяма от мен със 7 години, но не в това е проблема между нас.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f2ce93db85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Чувствам се на 90% точно като теб. Разликата между нас обаче е голяма, на 35г. мъж съм обвързан с две прекрасни деца, но срещнах жената на живота си, жената 30г. семейна с дете. Всеки от нас със своите си семейни проблеми. Изградихме невероятно емоционална връзка помежду ни, в която всеки плаче за другия и всеки се тормози от проблемите на другия, всеки изживява радостта на другия. Живеем в голям град, но работим и двамата в по-малък близък град. Пътуваме заедно с колата ми сутрин и вечер, обедите прекарваме заедно. Намираме начин поне веднъж в месеца да сме заедно за цяла нощ, след която плачем като малки деца един за друг. Често се "разболяваме" и обикаляме по други градове, просто ей така, да сме заедно и да ходим ръка за ръка без да се притесняваме че ще видим някой познат. Има много малки разлики между нас, които са пренебрежими. Но има едно голямо НО, имаме деца и сме отговорни пред тях, имаме съвест, която ни спира да кажем майната му на всичко, а се обичаме толкова много. Незнам докъде ще стигнем, но знам че така не съм се чувствал до сега.
Така че мило момиче, възрастта на която си предразполага пред теб много възможности, но ти се отдай на чувствата, въпреки че си си млада, може това все пак да е птичето което каца веднъж на рамото. Да не ти пука за мнението на околните, а и нищо нередно не виждам в това което си написала. Относно разликата в годините мога да ти кажа само че жената която е майка на децата ми е по голяма от мен със 7 години, но не в това е проблема между нас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker