Обичам я, но тя май обича бившия си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121449)
 Любов и изневяра (29772)
 Секс и интимност (14394)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18590)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я, но тя май обича бившия си
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2017 пъти
Привет хора.. Имам нужда да споделя с неутрални хора и да ми дадът съвет, тъй като от приятели всеки защитава мен.. С едно момиче съм от близо 2 години, за това време сме имали невероятни преживявания като всяка връзка.. Проблема е, че ми изневери няколко пъти с бившия си, простих й колкото и трудно да ми беше, това се случи в самото начало на нашата връзка и го преглътнах, защото малко избързахме. След това близо година всичко беше прекрасно, но ревността и недоверието остана. Проблема е, че напоследък започна отново да го търси и сами се досещате какво се случва в главата ми... Многократно се караме зс това, твърди че не го обича че не иска нищо с него, но й е най - добрия приятел и толкова, нищо повече. Караме се постоянно за това, разделаме се, а после се събираме отново... Искам просто съвет какво да направя... Не мога да работя спокойно, нито да спя, просто живота ми е хаус, ако не съм при нея и не я гушна. В същото време виждам, че ме наранява, но не мога да спра да мисля за нея. Казва, че ме обича, но не иска да е с никого в момента, че я натоварвам с ревността си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: ad35c93f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Биеш й шута брат!! Не ти трябва да се занимаваш с нерви на младини. Отрежи я и да си троши главата. Не падай ниско!!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4ce11b9d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или сядаш и говориш с нея, съжалявам че ще го кажа, но и даваш ултиматум - или ти или той. Така ще разбереш, дали и колко те обича! Разбирам най-добър приятел да има, но не е нормално да ти изневерява с него, сигурна съм че и когато късате за кратко му е в кревата.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 83213f2257
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Честито! Щом ти е казала, че не иска да е с никого в момента значи е 100% с него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 444c55e1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като ти изневери още 2-3 пъти, се замисли дали не е по-добре да я махнеш. Никой с капка морал не би направил такова нещо. Айде успехи.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: b5badb3082
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз бих дала всичко, да имам момче като теб, до себе си. Да говориш така хубаво за нея, при условие, че те е предала по този начин. Наистина я обичаш. Евала, мислех, че не са останали момчета, които могат да обичат, но явно греша. Много е жалко, че момичето до теб , не те е оценила.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ff1d1212ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ще ти кажа какво й се върти в главата, защото се разпознавам в нейния образ.

Имаше един мъж, който безумно много обичаш. Или поне тогава вярвах, че това е така. Днес, години след това осъзнавам, че това не е било любов, а някаква мания. Бяхме се разделили, защото той го оиска и аз години наред отказвах да се примиря с това поражение. Наречи го наранено его - не знам. Нещо винаги ме връщаше към него. Не беше любов - ясно го осъзнавах. Исках да го нараня, да му отмъстя, да го накарам да ми се кълне във вечна вярност и любов. Беше болест.

По някое време, докато боледувах така тръгнах с едно момче. Не го обичах - честно. Трънах с него, за да накарам ругия да го е яд, ч ме е изпуснал. Реакцията не закъсня, бившият започна да ме търси. И аз се оплетох в собствената си жалка игра на надмощие. Така в продължение на 4 години.

Изневерявах, а не изпитвах вина. Двамата бяха отделно един от друг. Единият си беше решаване на някакви стари проблеми, а другият... другият обиквах много силно.

И така. Омъжих се. Когато ми предложи брак аз седнах и честно си казах, че съм му изневерявала и че не съм сигурна дали няма пак да го направя, защото просто нямам контрол над себе си. Той тогава се разсърди - нормално (да беше ме понатупал тогава) и се разделихме. Той си хвана някаква мацка, с която бяха във вихъра на купона около два месеца, а после дойде при мен. Решихме, че животът ни е празен един без друг, ние бяхме се сраснали, бяхме приятели, споделяхме си. Да, решихме, че ще можем.

Преди сватбата ме хванаха пак лудите и пак потърсих онзи. Исках да му натикам в носа щастието си, да му покажа, че се омъжвам, да го заболи. Господи, как силно исках да го боли, да ми каже, че съжалява...

След брака си така и не стигнах пак до физическа изневяра, но.. то мислите ми пътуваха постоянно към бившия в мисленето на някакви жалки стратегии. И накрая УСПЯХ!!! Той се влюби в мен, изманипулирах го, каза ми, че съжалява за всичко, което ми е причинил и че ме иска. Предложи ми брак. Бях щастлива, мамка му - чувствах се като победител.

Същата вечер легнах до съпруга си. Той беше болен и пуфтеше нещо от температурата, която го мъчеше. Никога няма да забравя тази нощ!! НИКОГА! Той заспа, а аз цяла нощ плаках до него и го гледах, осъзнавайки че събирането ми с другия, означаваше да оставя този мъж. Или да се превърна в една от онези жени, които имат любовник и да правя този мъж на маймуна.

Плаках, защото се мразех. Мразех всяка мисъл, която толкова години вече бях си позволявала да отделям на бившия и на болната си война с него. Бях победила. Супер, а ревех като идиот и даже не знаех защо. Срамувах се от себе си, мразех се.

Няколко дни след това му разказах всичко. Той беше знаел, че поддържам контакт с бившия. Всичко му е било ясно. Призна ми, че и той веднъж ми е изневерил, защото му е било много болно да се бори със сянката на предишния, плакахме и двамата. Тогава бяхме женени две години.

Още сме заедно. Само мисълта, че нещо може да ме раздели от него ме побърква от страх. Бившият отдавна не е на хоризонта, не ме хванаха и лудите пак. Бях доказала, че мога да съм жалка гъска и че замалко да разруша връзката си заради тези дивотии.

Не знам на кой бог и от коя религия да благодаря, че не стигнах докрай. Да благодаря за съпруга си, за добротата и разбирането му, за това, че толкова време е мълчал достойно обидата си и никога не ми направи сцена на ревност.

Другата година празнуваме 10 години брачен живот, имаме детенце, а връзката ни сякаш става все по-дълбока, основана на грижа, уважение и на много горчив опит от миналото.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: fa61b41289
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много е гадно това да си с един човек, а да обичаш друг, ако можех да мразя този когато ми се иска и да обичам човек който знам че ще ме обича в реалност, оф щеше да е супер лесно. А защо ти е споделила за изневерите се чудя, аз например никога не бих си признала въпреки че не съм изневерявала, съжалявам но тя те прави на идиот.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2674870e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Прочетох и твоята, и историята на номер 6, но някак си смятам че номер 6 може би е по-свястна. Нямам представа, въпреки че и тя е разигравала мъжа си, но не значи че при теб също ще завършите със щастливо семейство. Много я обичаш, личи си, но тя теб не. Съжалявам да го кажа, но това "обичам те, но не ми е до връзка в момента" е често използвана лъжа от жени и мъже. Аз самата съм го казвала на бивши, даже второто ми гадже си спомням. Бях много наивна, все му ходех по свирката, бяхме 7 месеца. Той понякога ме игнорираше, сърдеше се, но винаги правех така че само и само за да се чувства добре и всичко да е наред, а когато аз се разсърдих или бях наранена не му пукаше. Както и да е бях много хлътнала, а той ме разиграваше и с две приказки ме омайваше. И той така ме заряза със същите думи и се уговорихме като се почувства по-добре и му е до връзки да се съберем отново и така всичко уж завърши щастливо, но после когато му пишех или получавах само сийн (демек че го вижда, но не ми отговаря), или ми отговаряше че не иска да ми пише или нещо такова. След време разбрах че просто се е опитал да ме успокои, а е нямал чувства към мен от 2 месеца (за това и беше толкова студен). Така че, повярвай ми или е с бившия или ако не скоро ще бъде. Бий й шута, не те заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c07bac7af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора: Същата вечер малко по-късно след като споделих историята си се скарахме... с тая разлика, че аз започнах да се държа по-студено с нея, че аз исках да се разделим, а не както е обикновено. Спах отделно от нея, за мой гаден късмет беше адски студено. По едно време дойде при мен въпреки, че цялата трепереше от студ и легнс до мен. Казах й, че е много студено и да си отива на леглото на топло, а тя се разплака и каза, 2 години те наранявам, ако трябва сега 2 години ще ти доказвам, че те обичам. От тогава се държи с мен много по-добре, сега зс празниците не сме заедно, казва, че и липсвам, че ме обича... Общо взето всичко изведнъж стана както си беше до скоро... но ме е страх, че може да е временно и тъкмо ще се отпусна отново с нея, ще ми стане пак хубаво и всичко ще се повтори.. До номер 6: донякъде историята е подобна, радвам се, че си осъзнала какво искаш, но ми се иска да не изживея същото никога.
До номер 5: Има и такива, не съм само аз, но не мисли, че и аз не правя грешки.. За съжаление всяка казва така, а когато го получи спира да го оценява вече.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: c597343753
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Почне ли жена да ти говори, че просто иска да е сама и тем подобни простотии, смятай, че иска да хване друг клон, но не ти казва директно още, т. к. работата с другия може и да не се опече. Няма изключения. Жена, ако обича и иска да е с теб една ревност, когато е така целенасочена и почвена като твоята, няма да я спре. По-добре почвай да се оглеждаш за друга, че ако ти не й биеш шута на гадната пача, тя на теб скоро ще ти го.
От една умна жена.
.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker