Съвети за употребата на алкохол - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвети за употребата на алкохол
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1447 пъти
Здравейте, може темата да ви се стори глупава, но ще очаквам добри идеи и съвети. Скоро ще правя купон по случай рождения ми ден, знаете как е - силна музика, цигари, алкохол.. Досега не съм се напивала, само леко ми е ставало лошо (на почти 17 съм), употребявала съм алкохол 2 пъти, но в супер малки количества. Причината заради която не мога да се отпусна и да пийна като нормален човек, когато съм в компания е, че имам еметофобия (страх от повръщане). На рождения ми ден се очаква аз да предразположа останалите, а ми се иска и да пия, поне малко, за да мога да се отпусна и да се забавлявам, но да не се стигне до напиване и повръщане.. Някой може ли да ми даде някакъв съвет какво да правя? Как точно да пия и по колко? Да отбележа, че ще има уиски и водка (Flirt), за водката ми казаха, че много лесно можеш да се напиеш, а аз съм опитвала само уиски..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 6577f961c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ами аз съм на 16 и на събирания пуша цигара след цигара - силни - и пия водка с лед, понякога я примесвам и с някакъв сок но така ми казаха че по-лесно се напивало и започнах чиста да я пия. Моят съвет е, за да не се стигне до повръщане и да можеш да се отпуснеш, да ядеш. Хапвай всеки път нещо когато тръгваш да пиеш. Дишай дълбоко - ако можеш излез на терасата или прозореца (някъде на по-чист въздух) и дишай. Не пий на гладно в никакъв случай. Ядеш пиеш, ядеш пиеш....

А ром пила ли си? И как е уискито - напива ли се от него? :D

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 2cf1f1c08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   тази водка, която си избрала е много гадна, по-добре я смени с друга (мое мнение, но от тази съм пил веднъж и удря жестоко)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f92f016975
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз винаги повръщам щом се стигне до водка... когато порастнах и разбрах, че не е необходимо никого да впечатлявам с пиене просто спрях да пия повече от две или три чаши на вечер или не повече от двеста грама за една дълга вечер. Тоест, ако ще пиеш пий бавно и по-малко... ако те е срам си я разреждай с кола или сокче, но си наливай съвсем мъничко на дъното, целта е да пиеш малко, а не да се напиеш с коктейли... другото е! Почнеш ли с водка-само това! Усетиш ли, че започва да ти става лошо-не приятно пияно, а лошо! Спирай да пиеш... и гледай да се движиш.
Поне пет пъти ми се е случвал ода пия като казак на сватба без да ставам от стола и щом тръгна до тоалетната-тя да ми стане последен пристан за вечерта.
Няма да смесваш, дори с една бира или вино и на пълно коремче, ако хапваш хляб или пържено е най-добре. Разбирам те! Всеки е бил тинейджър и е искал да опита от алкохолнйите радости! Няма да ти чета морал или да ти обяснявам някакви неща... просто искам да знаеш, че това дали пиеш или не не те прави по-стойностен човек и купонджия. Изпий една-две чаши за тостовете и остави другите да се наливат! Едно от момичетата в компанията ми която е един от най-забавните и луди хора пие хапчета за една сериозна болест и от години не е пила алкохол, това не я прави нежелан гост на всяко парти което сме правили! ... И все пак трябва да си изживееш и тези мигове.
Забавлявай се и нека ти остане един хубав спомен от този рожден ден!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 0c7c031a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами не пий водка. Вземи една каса бира да има. Бира всички обичат и може да си пийваш спокойно без да се напиеш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 95c6e400b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Щом задължително ти трябва пиене, за да се отпуснеш и забавляваш, значи си супер скучна. Алкохола ли е най-важното за купона? То щом с фирканите е най-интересно, ходи под моста с пияндетата да празнуваш.
Егаси изпадналите скукари на по 17 години само и израи като заглавието - "съвет за употреба на алкохол" или другото " да пийна като "НОРМАЛЕН" човек. Супер жалко и голям смях!!!

Хайде научи се да пиеш, та да си "нормална".

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: bfe7b5f044
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   преди да седнеш на масата изпий една лъжича олио няма да ти има нищо

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker