Бившият на приятелката ми ни тормози. Не знам как да се справя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият на приятелката ми ни тормози. Не знам как да се справя.
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 3542 пъти
Здравейте,
Изпаднах в положение, в което не съм допускал, че мога. С приятелката ми сме на по 30 години, от скоро сме заедно, но чувствата ни са много силни. Имаме си стара предистория, но това е друга тема. Работата е там, че тя преди няколко месеца тя се раздели с тогавашния си приятел и той го прие доста болезнено. Не спря да я търси, да й досажда, да се опитва да си я върне. За нея обаче всичко беше приключило. Той наскоро е разбрал, че с нея сме заедно и е откачил. Заплашвал я е, че ще съжаляваме и двамата, че ще ме убие, че няма да остави нещата така. Мен не ме познава и ми няма контактите, заради което не ме е тормозил лично. Лошото в случая е, че той е каратист, с не знам си какви победи, данове и т. н. Аз съм едър, с нормална физика, спортувам, но е ясно, че нямам шанс в ръкопашен бой срещу обучен боец. Още повече, че никога не съм обичал насилието и бабаитлъка, не съм решавал проблемите си с бой. Изкарвам си хляба с интелектуален труд. Не съм се бил от ученическите си години и като цяло такива неща са ми чужди. Заради това и не знам как да отреагирам.
Опитвам се да успокоя приятелката си, че всичко ще е наред, че няма да допусна нищо да й се случи, че онзи преиграва и ще му мине. Но не разчитам на това и вътрешно се страхувам. Страх ме е най-вече за нейната сигурност. Няма как да съм 24/7 с нея, а и да съм, какво да направя срещу няколко бабаита? Мъчи ме и мъжката гордост - какъв мъж съм, като не съм в състояние да защитя приятелката си от някакъв навлек? И тя ще продължи ли да ме гледа като мъж? Май колкото и да е напреднало уж обществото ни, мъжкарското все пак е физическата сила и саморазправата. За личната си сигурност не се страхувам толкова. И да ме пребият, голяма работа, ще оздравея. Даже ако знам, че след това онзи ще се успокои, сам бих отишъл при него.
Предложих на приятелката ми да пуснем жалба в полицията, но тя категорично отказа. А и реално нямаме никакви доказателства. Няма изпратени съобщения или записи. Само нейните думи.
Да я оставя не е вариант. Първо, прекалено много я обичам. Второ, какъв мъж съм, ако подвия опашка при първото скръцване със зъби. И трето, дори тя да не е с мен, историята ще се повтори при следващия й приятел. Тя има право на нормален живот, без да я преследва някакъв откачен.
Мислех си да се срещна с него на по-оживено място и да опитам да го вразумя, но се съмнявам да има полза. По-скоро ще стане обратното.
Замислих се и за варианта да платя на няколко бияча да го потрошат. Но това може само да влоши нещата и да докара ефект на снежната топка. А и си нямам идея от къде да намеря такива хора.
Дори в главата ми се въртят и нездрави мисли да се сдобия по незаконен начин с бойно оръжие и да не ми се наложи да го използвам. Стрелял съм, знам как се борави с него. Но никак не ми се лежи в затвора. От друга страна, какъв избор имам? Длъжен съм да защитя приятелката си и себе си.
Някой бил ли е в подобна ситуация? Как се справихте? Как да я защитя, като не съм бияч? И накрая въпрос към дамите - смятате ли, че може да изпитвате уважение и привличане към мъж, който не е в състояние да ви защити?
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 6f2f7e6ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Предложих на приятелката ми да пуснем жалба в полицията, но тя категорично отказа. " - това е единственият цивилизован начин за 21 век. Щом приятелката ти го отказва, значи живее в миналият век, века на насилието. Не й е чиста работата, явно му дава поводи за надежди, че могат отново да са заедно. Щом си стигнал до анонимни форуми да пишеш, видиш ми се малко наивен и тя използва това, да се възползва от тебе. Ако си щедър в плащанията, може и парите да я задържат при тебе. Ако е вярно, че бившият я заплашва, щеше да има поне едно доказателство за това, или телефонен запис или нещо друго, но за 4 месеца, все нещо ще има. Да не излезе, че я заплашва когато тя е с него в леглото? Щом не иска да се оплаче, има нещо гнило, имай едно на ум. Никой истински мъж, няма с насилие да си връща бивши гаджета, това е унижение него. Нито секс става насила, нито любов. А тя защо го напуска, щом е голям мачо? Защо го я търпяла до сега, та тя е 30 годишна жена, не е глупава тинейджърка? Не знам колко са ти силни чувствата(за кратко време е просто симпатия, а не чувства), но щом тя не иска да ти съдейства да Й решиш проблема, по добре не се занимавай с такава. Вероятно се опасява, че ако се срещнеш с бившият й, ще научиш лоши неща за нея, ще научиш нещо порочно, затова и си пасува. Но така проблема няма да се реши. Не се нагърбвай с нейни товари, не знаеш какво е вършила до 30 години. Пък щом можеш да стреляш, покани натрапника на дуел, друг начин не виждам.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5778855c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Консултирайте се с адвокат за случая и после жалби ,в полицията в съда и в прокуратурата .

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1b7b8f61ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина имаш проблем.
Единственият законодателство начин за решаването му е приятелката ти да подаде жалба в полицията. Доказателства има и това ще са нейните и твоите показания, както и разпечатка от телефона й, от които ще се вижда кога и колко пъти я е търсил. По-важното е, че полицията ще го вика да дава обяснения, ще му напише предупредителен протокол и т.н
Това би трябвало да има ефект. Опитай! Проблем е, че приятелката ти не иска да го.прави. Трябва да разбереш истинската причина за това.
Поначало проблемът е между нея и него. Тя трябва ясно и точно да му обясни, че.вече е с теб и не иска да продължава с него. Дали е направила така? Ако след нейния разговор с него, не се получи - жалба. Ако и това не помогне, можеш да се опиташ да поговорим с него човешки. Нищо.повече - не тръгвай на бой, защото е глупаво. Дори не си помислят за пистолети или други подобни.
Запомни - тя трябва да поеме инициативата за решаване на проблема, защото е между тях. Ти, разбира се, ще си до нея. Но този случай касае нейно бивш е гадже, а не твое. Ако не го стори - задай си някои въпроси. Просто не прави глупости. Но не го и оставяйте да си прави, каквото иска, защото приятелката ти има право на избор, нали? Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: fad71fbaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ей такива каратистчета като тоя са най-лесните. Той докато се огъва там до насиране, бам един селски в мутрата и да видим тогава какъв колан има. Не знам какво да ти кажа, времето ще ти покаже как да постъпиш, но според мен, ако наистина не можеш да се биеш, недей. А относно приятелката ти- да всяка жена обича да се чувства защитена, но не винаги защита означава бой.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 41948e0221
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Здравей. Първо- доколко чести и сериозни са заплахите му? Звъни ли на приятелката ти, или само по чат й ги говори тези? Тя виждала ли го е лично покрай нея да се върти в опитите си да си я върне? Искам да разбера доколко заплахата е реална. В близост до него ли жевеете в момента? Той знае ли къде живеете? Ако живеете в друг град, или в друг квартал( ако сте от голям град), и той не знае къде сте точно и само си лае по чата с разни закани- не се притеснявай толкова. Но ако това не е така, тогава имаш реален повод за притеснение.
Аз съм момиче с опит с подобен индивид и бих казала, че "куче дето много лае не хапе", както е казал народа, при мен бяха заплахи какви ли не коя от коя по- жестоки, убийство беше най- меко казаната заплаха. Така и не ми направи нищо, а знаеше къде живея, аз бях сама и беззащитна 17-годишна ученичка- нито съм викала полиции, нито съм занимавала родителите ми, въпреки, че знаеха. Така че ти- 30-годишен мъж не се сдухвай и не приемай толкова насериозно блещолевенето му. Е, да, реално има всякакви ненормалници и няма гаранция, че не би го направил наистина. Бъди нащрек, имай си едно на ум, гледай да си максимално много време до приятелката си, не я оставяй сама и така. Ще мине време дано да е кратко, и онзи ще се умори да лае и ще се примири, освен ако не е ултра ненормалник. Не си затормозявай живота със стратегии как да му викнеш биячи и как да си взимаш оръжия- просто не ставай жалък бабаит като него, не падай на нивото му. Ненормалниците се побеждават и игнор най- важно, второ с интелект, ум и самообладание. Като за голям мъж не мислиш спокойно и трезво. Куца ти нещо, владей се. И владей страха си пред приятелката ти, защото иначе ще ти изиграе лоша шега. А тя ако има мозък сама ще оцени кой колко струва и как е направила абсолютно правилния избор като е с теб, не с онзи. Ако не те оцени сега на фона на неговите простотии, значи си заслужава точно тип като него. Не я мисли за какъв ще те помисли. Успех

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 05bb273c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Извинявай, дано не те засегна, ама нещо не й е чиста работата на мадамата. Да е на 18-20 да се държи така, ама жена на 30 години... не знам.
Жена съм. И ако бившият ме заплаши по някакъв начин, първата работа ми ще е да кажа на мъжа ми и да намерим решение как това да спре. А ако съм уплашена за здравето си - директно в полицията. Ако не предприема мерки (сериозни) това ще означава, че искам и ми е приятно това, че бившият ревнува и беснее и в празната ми кратуна се изживявам като принцеса, за която двама рицари се бият.

Преди да мислиш за него - поговори с нея! Виж я какво точно я вълнува, а после го потърси онзи и му кажи какво ти е казала. Не знам защо, но си мисля, че версиите няма да се напаснат никак.

Няма да те пребие. Нали не си представяш как заставаш пред него и още преди "здраст" те посреща с ритник в мутрата. за да стигне човек да се бие, трябва да засегнеш честолюбието му по някакъв начин.

Да не говорим, че ако е истински каратист.. каратето е философия. Почети малко! Те не са някакви бабаити, напротив. Каратистите са много интелигентни и уравновесени хора. Имаме такъв приятел - като го гледаш ти вдъхва сигурност, говори винаги спокойно. Те са обучени да не дават воля на емоциите си. Каратето е бойно изкуство, но именно изкуство - то си има своя философия и емоционалност. Учи на търпение, на смирение и хармония. А щом казваш, че има колани и санове, то се предполага, че този човек е изучил всичко това.

ТНо виж с тази твоята кукличка трябва обезателно да си поговориш.

А на въпроса ти - дали мога да обичам мъж, който не може да ме защити? Моят мъж е много силен и отличен "боец", както ти казваш, но съм му казала, че ако го хвана да използва тази си сила върху по-слаби от него - ще го смачкам. Направо е смешно как аз със моите 45 кила се перча на мъж три пъти по-голям от мен. Но той ме слуша. И прмено си мисля какво би го предизвикало да раздава песници - само ако някъде види несправедливост. Така преди един човек издевателстваш над една животинка и аз като го видях започнах да плача и той се намеси, но дори тогава само го стресе онзи, а животинката прибрахме вкъщи.

Разбираш ли? Друга защита търсим жените - не физическата сила. Ето аз я имам. Наистина спокойно ми е ато излизаме някъде, че няма да ми се лепят навлеци, защото фигурата му вдъхва респект. Но истинската защита, която усещам в нежността, с която се отнася към мен. Как ме е носил на ръце до болницата, как ми е разресвал косите (много обича да го прави)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: bb0f6e3a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нека приятелката ти си извади ограничителна заповед да не я доближава.

Ако тя не иска да подава жалба, подай ти?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: ac1d7c8cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам защо приятелката ти отказва, но най-разумното е наистина да пусне жалба в полицията за тормоз. Другото е да си смени телефонния номер, за да не може този да я тормози по телефона, а ако можете и адреса да си смените-още по-добре. Идеята е този човек да няма никаква връзка с нея. Предполагам отдавна му е обяснила, че не иска да знае нищо за него, но при следващ опит за контакт ясно му казва "Остави ме на мира! " след, което си сменя телефона за да може този най-накрая да го проумее.
За друго не се сещам. В 21 век сме и това с боя и саморазправата не върви, освен това както го описваш човека си е леко психо и не се знае дали ако пратиш някой да го набие, това няма съвсем да го озлоби и да не стане по-голяма беля. За това има си законни начини, жалби, ограничителни заповеди и така.
Успех! И много и съчувствам. Като студентка и аз бях обект на тормоз от страна на един откаченяк, та знам какво е. Направо те е страх да излезеш от вкъщи, защото той винаги е пред вас. Луда работа!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9d5d23cf37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен ще му мине, но трябва да мине време, но все пак не бива да се разчита само на това. Вие трябва да спрете всякакъв контакт с него. Тя да не вдига телефона, да не му пише, да го изтрие от всички социални мрежи и просто да избягва ВСЯКАКЪВ контакт с него. Каквото и да прави - накрая дано миряса. А междувременно си отваряйте очите на 4. Разкажете на колкото се може повече приятели за проблема, защото ако нещо, недай си Боже, стане да има осведомени.
Тя вероятно не иска да подаде жалба, защото я е страх, че това ще го ядоса още повече. Но ако прекалява си е вариант.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 16dd90f0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е то ясно, подава жалба. Дори на няма доказателства от трето лице и да е дума срещу дума, то най-малкото приятелят и ще бъде предупреден и при евентуални повторни нападки или извършване на някакво физическо нападение, първата жалба ще натежи. Тоест става нещо като рецидив и наказанието към него ще е по-сериозно. Трето, не виждам защо тя не желае да направи жалба? Няма логика? Все едно някой да те обере и да те каже, че всеки път като те види ще те обира и ти да отказваш да се оплачеш в полицията? Ако не си мазохист или ненормален, не виждам друга причина. Четвърто, саморазправата дава най-добри резултати, но е напълно незаконна и може да те връхлетят последствия и то главно от закона. Оня със сигурност обаче няма да иска и на снимка да ви види повече. Познавам, много големи биячи, които са ги пребивали като кучета и не са си помисляли за отмъщение. Такава е човешката логика. Оня ми прати хора и те едва не ме убиха за две заплахи, ако го пребия и му отмъстя, смятай какво ще бъде пък неговото отмъщение. Така мислят всички. За това мафията като са отмъщавали на времето са убивали и то цялата рода, за да няма отмъщение на отмъщението. Аз лично бих ти предложил най-добрия вариат в твоя случай. По думите ти разбирам, че няма шанс за подаване на жалба. Единствения ти вариант е да платиш и да го сплашат. Вариантите ти тука са два. По-добрия е ако познаваш или имаш приятел полицай да събере 3-4 колеги да го причакат, да го качат в патрулката да го разходят до някое по усамотено място и да го предупредят, че ще му се случи случка ако продължи да ви тормози. Тоест полицаи наливат разум но само с приказки без насилие. 100% върши много работа. Вариант 2- нямаш такива познати полицаи, но пък имаш добри кинти. Плащаш на 5-6 здравеняка, които провеждат същия разговор, но заплахите са вече, че ако продължи да ви тормози ще има чупене на крака, зъби и други части. Пак говорим за устни заплахи без физическа саморазправа. Този въриант в 90% от случаите дава резултат. Но пак казвам, най-евтиния, най-законния и добър вариант си остава жалбата.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e62d705f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От автора:
Номер 2 и 4, човек в нищо никога не може да бъде сигурен, но ми се струва почти невъзможно да ми изневерява с бившия си. Не се връзва просто. Тя ако искаше да е с него, може спокойно да се върне там. Не съм я вързал. Още в началото й казах, че ако не е щастлива с мен и иска някой друг, е свободна да си върви, само да не ме лъже. А и защо й е да настъпва същата мотика втори път? Реално тя не е трябвало да избира между мен и него. С нея се събрахме месеци след раздялата им. Не знам подробности за причините да скъсат, не съм и разпитвал. Тя ми е казвала само, че той е бил ужасно ревнив и обсебващ, държал се е зле с нея. И е категорична, че дори нещата между нас да не се получат, не би се върнала при него за нищо на света. Показвала ми е чатове и съобщения. Доста са притискащи, но в тях няма директна заплаха. Явно му стига акълът да не пише такива неща. Виждам и че й звъни постоянно, докато сме заедно. Заплахите й ги е казал, като я е срещнал веднъж лично. Не знам защо отказва. Може все пак да й пука за него и да не иска да му създава проблеми. Или да се страхува. Думите й са "няма смисъл, не можем да докажем нищо". От миналото й не се интересувам. Каквото и да науча, няма да промени отношението ми към нея. За чувствата, има ги. С нея се познаваме от две години и винаги между нас е имало химия. Но просто или аз бях обвързан, или тя, или работех в чужбина в един период.
Номер 7, живеем тримата в един град. С приятелката ми не живеем заедно, не сме на такъв етап още. Той знае квартирата и работното й място и това ме тревожи. Говорихме си да смени квартирата, но като й знае офиса, каква файда. Може винаги да я намери. А с нея сме понякога с различни графици, а и всеки си има някакви ангажименти и лично време. Не можем да се вържем 24/7 заради някакъв откачалник. Иначе си права, много е възможно той само да изпуска парата. Преди реално да е направил нещо, по-добре да не търся физическа саморазправа. Ако приятелката ми не се навие за жалбата, може би ще се опитам да поговоря с него. Може и да успеем да се разберем човешки.
Номер 8, може би има някаква логика в това за двамата рицари. Може би колкото и да е извратено, цялата тази работа й четка егото малко или много. Но я виждам, че и тя е уплашена и разчита на мен. Иначе бих направил всичко по силите си, за да я защитя. Но някои неща са извън силите ми.
Ще поговоря пак с нея и ще настоявам да пуснем жалба в полицията. Без нея няма как да стане, реално той на мен не ми е писал и не ми е звънял. Само се надявам да не й посегне, че тогава вече може да направя някоя глупост и не ми пука, ако ще и Чък Норис да е.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 91156d214c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   здравей,
без значение какъв каратист е - пред електрошока и лютивия спрей всички са равни! Това мога да ти кажа аз!

Друго което ми прави лошо впечатление - обикновено в тези източни бойни спортове се учат неща като дисциплина, уважение на противника, самоконтрол и т. н. Аз такива неща в случая не виждам. Мисля, че е повече на думи... ако беше такъв мъж за какъвто иска да го смятат - вече да те е намерил. Според мен неговото его е наранено много - но не обича толкова много бившата ви приятелка защото както казах - вече да те е намерил.

Относно идеята ти да се сдобиеш с незаконно оръжие - в никакъв случай, дори не си го помисляй. Същото се отнася и до другата идея да наемеш биячи - много лесно ще се разбере кой ги е пратил и ти ще го отнесеш.
Не си струва да рискуваш да влезеш в затвора, защото каратиста може да е само на думи. А то е почти сигурно, че е така защото иначе нещата вече да са приключили (поне словесно да те е заплашвал или предупреждавал).

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 782587d1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   №15 ме накара да се замисля, ето това ме провокира" защото каратиста може да е само на думи. ". Наистина, щом не иска да се оплаква и да се жалва, понеже нямало доказателства, значи няма реална заплаха, няма никакъв каратист. Или иска да те тества, какъв мъж си, как би реагирал в подобна ситуация, или и да е имало нещо дребно, тя го преувеличава, за да вдигне сама цената си, показва се страдаща жена и така ще получи по голямо внимание. Загадката е, защо не иска да се жалва? На това само приятелката ти може да отговори, ние само гадаем. Тествай я и ти. Това, че е имала бивш е факт, но дали я заплашва, това трябва да се докаже. На твое място, ще разбера къде най често се навърта бившият й, може би тренира някъде(щом за спортист го представя) и нарочно често ще минавам от там, с бившата му разбира се. Добра идея дават по горе, предупреди някои твои познати за ситуацията, че бившият й се заканва, после ще имаш свидетели и козове. При разходките, виж как реагира дамата, когато минава близо до мястото( където може да засечете бившият й). Но това, че умишлено я водиш там, тя не трябва да знае(уж случайно). Пък най добре е, ако на живо се засечете, тогава истината ще изплува. Може да няма истина в това което тя ти казва, за разни каратисти. Да не й е било сън, я тя да го преиграва?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7cee5d16c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравей!

Много е неприятно човек да се сблъска с такива комплексирани особи, които смятат, че някой е тяхна собственост и че другите са иу длъжни по някакъв начин. Явно бившият на приятелката ти е точно такъв типаж.
Трудно е човек да се предпази от такива хора. Мисля, че ако не приемате варианта с ограничителната заповед и жалбата в полицията, другият вариант е пълен игнор от страна на приятелката ти - да не му вдига телефона, да не говори с него по абсолютно никакъв повод и ако той и говори нещо да го подминава и само да му каже, че ако не спре да й досажда, ще подаде жалба в полицията.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c11c6ebf27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   След последното ти изречение в коментара ти:
" Само се надявам да не й посегне, че тогава вече може да направя някоя глупост и не ми пука, ако ще и Чък Норис да е. "

мога да кажа само, че си много влюбен и да т пожелая да не си изпатиш от това. Дано момичето е свестно и си струва. Каквото и друго да кажа - влюбеният ти мозък няма да може да го приеме обективно.

Успех

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9d2a835085
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Какво значи не иска да подаде жалба. Така застрашава и двама ви и какво значи няма доказателства, предполагам не е с телефон, като на баба ми, инсталирай си програма за записване на разговорите и ето ти доказателства. Освен това ти нямаш работа да ходиш да се разправяш с този човек, да не сме в 17 век, това е неин проблем и тя трябва да го реши. Има една особена, но масова категория жени, които сами си търсят белята, ясно заявява и прекратява връзката си и толкова, тя ако му дава празни надежди и му мяука по телефона, какво очакваш да спре ли?

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 92b34e82bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Никакво лично говорене с него! Гледам напира те подобно действие, любопитно ти е може би дори, но това не е твой дерт. Не се забърквай в сапунени сериали! Изходът е само един-жалба в полицията или прокуратурата от нея. Минала съм през това и след това агресора кротва-доказано е! Ако приятелката ти не иска да пусне жалба, означава, че има нещо скрито-покрито. Друг вариант е тя нещо да преиграва и да иска да създаде зорлем интрига. Преосмисли си връзката отново, анализирай с какъв човек имаш работа. Успех желая!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 41290bd3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Извърши някакви практични действия с които да я защитиш. Това не значи юмручни срещи. Направи план как да ограничите достъпа му до нея. Ходи с нея по инстанции да си смени телефона. изпращай я посрещай я да знае че има човек до себе си. Успокоявай я събери приятели или роднина дето са по ербап да знае че има гръб (не е задължително сам да ходиш да се разправяш ей тъй като знае оня че можеш да заформиш група бързо ще свие перките ) нужно е само да се знае не да ходите да се разправяте

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker