Абонирана за идиоти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Абонирана за идиоти
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1945 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 23 години. Да започна от там. че имах много неуспешна връзка, която беше 4 години. Той ми изневеряваше последната една година, а преди това ме накара да направя аборт, аз се съгласих понеже много го обичах и бях сляпа. Всичко правех за него, дори си изхвърлих дрехите, защото искаше да се обличам по друг начин и си взех нови. Той беше на 26 години и един ден на мен ми писна и си тръгнах. Знам, че повечето хора ще си кажат лапешка работа, какво ли разбирам на тези години, но живота ми се е стекъл по - лошия начин и ми се наложи да порасна по бързо от връстниците ми. След това имах няколко връзки, но без успех. В началото са едни после стават други и това го разбирам в края. Първия се оказа доста хитър и прикрит след като го оставих понеже усещах, че нещо не е наред се оказа, че е наркоман, другия живеещ в измислен свят, следващия пък искаше каквото може да взима от мен и да седи на моя гръб докато аз работя а той нищо не прави. И все такива привличам, започнах да се питам защо става така? Аз ли правя нещо? Или просто вече няма нормални хора? Или просто заради моите връстници ме смятат за идиот и за кифла и не мога да попадна на мъж? Не знам дали ще може някой да ми отговори, но се надявам поне да видя друга гледна точка, защото наистина започвам да се отчайвам и се чудя все по - често, има ли вече истинска любов или вече всяко представление е с нов клоун?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 7d1b37fbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Какво да ти кажа.. явно попадаш все на неподходящи... намери си някой по голям и улегнал мъж.
bobiol

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 818f19d602
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Според мен имаш някакви неизяснени отношения с родителите си от детството.
Или някой от тях или и двамата си имат/имали някакви доста сериозни минуси в поведението си и начина си на живот и ти се несъзнателно повтаряш моделам като привличаш тези идиоти както ти ги наричаш.
Ако е така анализирай си тези неща за себе си и за напред не прави чак такива компромиси от сорта на чак да си сменяш стила да обличане примерно.

Има прекрасни стабилни хора на твоята възраст. Просто бъди позитивна и остави миналото в миналото, не се подценявай, не бъди така наивна във отношенията си с мъжете и да не ти пука.
Просто винаги бъди себе си и се уважавай и тогава ще се появи и точното момче за тебе.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8d30eb12c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не се притеснявай аз съм на 46 и също все идиоти привличам, първия ме заряза с бебе бях на 18, следващия стана пияница последния беше малоумен и вече се отказах просто вече няма стойности мъже, но ти си още млада има шанс на намериш стойностен човек до себе си не се отказвай аз вече няма какво да губя имам си голям син и живея с едно кученце, поне то ме обича.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3708fae6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първия когото си оставила заради прелюбодейството му си имала това право, но не можеш да оставяш мъж поради други причини защото ставаш блудница. Пътя на блудниците води до много лош край в ада и минава през огрубяване на характера който и ти вече демонстрираш като развиваш цинично, неуважително отношение към мъжете. Това не води до нищо добро.


"В началото са едни после стават други"

Не е трябвало да се впечатляваш от игри и външна показност и не е трябвало да се водиш от женската си интуиция която те води в 100% грешна насока а е трябвало да търсиш мъж, не такъв който е сваляч, не такъв който ти сваля звезди от небето, не лъжец носещ маска а човек морален който се ръководи от принципи, ти обаче си ги преценявала по фалшивото блещукане и както много жени си направила тази грешка. Проблема е, че те а предполагам и ти очакват свестните мъже да ги свалят настойчиво, обаче тези които ги свалят настойчиво са тези мъже курви-блудници които искат да се възползват от тях. Свестните мъже като цяло няма да са настойчиви защото не желаят да се унижават, ще ти направят намек веднъж или два пъти и ако ти не отговориш няма да се занимават с теб. Ако очакваш истинския мъж да е ловец и да те преследва ще попадаш все на некачествени хора. Качествените хора не преследват, те ти отправят намек и очакват ти да поемеш ръкавицата и да отговориш и да се включиш равностойно а ако чакаш ще си останеш с чакането и ще попадаш на хора без скрупули и достойнства които не се свенят да се унижават за да постигнат каквото желаят и са жалки и некачествени мъже а после ще свалят маските си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 81f6f94a3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке, част от урокът да познаваш характера на хората се състои в това да задаваш въпроси на човека, когато имаш съмнения.

По това как онзи реагира на тези въпроси, лесно ще разбереш дали има нещо гнило в него. Основата на всяка връзка е доверието - ти си се доверила и не си отчела сигналите че има нещо нередно.

Още при първия, когато буквално те е накарал да се обличаш по друг начин, е трябвало да го разкараш - само ти имаш правото да определяш себе си.

Сигурен съм че е имало мнооого случай където буквално си си затваряла очите и си търпяла. Да знаеш, с търпене винаги става по-зле.

Преценявай хората, задавай им въпроси когато нещо нередно видиш, ако реагират остро и ядосано - значи има проблем. Тарикатите като им разкриеш играта, стават адски злобни, такива ги разкарвай на момента.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d8e709d5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Автора : номер 1 излизала съм с мъже и на 30 няма голяма разлика от тези който са на моята възраст. А, номер 2 оцели в десятката, може и да е така, но на моята възраст е много голяма рядкост да има стабилни хора или поне съм останала с такова впечатление. Мерси ;)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: d8e709d5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4. Има много причини тя не е само една. Не е нужно да изпадам в подробности , а неуважителността идва от поведението на отсрещният човек. Не съдя никой прибързано, но дали е жена или мъж, които както си го направи. Не очаквам обаче и мъжа да мен да ми сваля звезди всеки ден. А, за интуицията, както искаш го приемай но поне до момента нито веднъж не ме е подвела.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 53d6faee05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Работата е там, че явно си правила прекалено много компромиси със себе си, допуснала си да се стигне до там. Трябва по-внимателно да преценяваш хората и да не се доверяваш веднага. То се започва с малко, днес ще поиска нещо от теб, казваш си "хайде, от мен да мине", утре- друго и така.. нещата се навързват. При първите сигнали, че нещо не е наред, трябва да се запиташ какво се случва и да не ги пренебрегваш. Освен това, не трябва да живееш в никакъв случай с идеята, че някой не ти допада, но може да го промениш. Опитът показва, че това не се случва. Човек може да се промени, ако той самият го пожелае, но според мен, не може да се промени в същността си. Има определени черти, които са заложени, които са част от природата ни, можем да ги потиснем временно, но те се проявяват по един или друг начин.
И за да не отклонявам темата, ще ти кажа, че свестни мъже има! Аз имам такъв до себе си, не се смятам за късметлийка, че съм го открила, а за жена, която също е минала през много разочарования, докато стигне най-накрая до нещо хубаво. И всъщност, благодарение на горчивия си опит, аз сега мога напълно да оценя щастието. Така че, не бива да си черногледа и да се отказваш. От теб зависи да опитваш и да търсиш, това можеш да направиш. И да не се отказваш!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3ddd343fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля, че част от проблема е в теб. Чисто и просто не умееш да подбираш. Помисли малко и каква си ти. Интелигентният и стойностен мъж не е толкова, толкова рядък вид, но сигурна ли си, че ще успееш да му задържиш вниманието, да го привлечеш и задържиш? Така, че помисли и за това. Дали идиотите попадат при теб, или ти си способна да привлечеш само по-ниско интелигентни мъже. Стойностните мъже се привличат по-трудно. Те искат креативна жена до себе си. Умна жена. Жена, която има техния или съизмерим интелект. С която да водят дълги разговори, философки или тежки, а не просто да обсъждат битови нужди, забавления и секс. Искат човек, който умее да блазне не просто физическите им сетива, ако ме разбираш. Така че помисли си добре дали идиотите те намират нарочно, дали е лош късмет или пък просто ти не умееш да привличаш свестни. Не е толкова лесно и не всяка жена го умее.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: d8e709d5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 съгласна съм до някъде с теб. Аз знам каква съм и какво представлявам, но в началото се показват, че са стойностни мъже, което обаче е прикрито. Има и един друг фактор за това което се случва мястото на което се намираш, а повярвай ми тук поне в моят град е нещо страшно от към хора, но това далеч не означава, че няма хубави хора, но поне тук са трудни за откриване или са толкова малко, че е почти невъзможно да ги срещнеш. А, за това дали ще мога? Разбира се имам далеч по - различни интереси, мнения и т. н. от повечето мои наборки :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker