Не разбирам такъв тип мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не разбирам такъв тип мъже
преди: 8 години, 27 дни, прочетена 2919 пъти
Здравейте. Не знам защо, но не разбирам мъжете. Те се държат с теб като цвете, гледате заедно звездите вечер, разказвате си случки от миналото заедно, дават ти всичко, интересуват се от теб и в даден момент просто спират. На следващия ден си нищо. Вече не те търсят, непозната си и всичко това без причина. Не мога да разбера тези мъже защо се държат със нас жените по такъв начин без основателна причина. Разбирам да си им направила нещо, да са разочаровани, да си ги обидила, но се подиграват с теб, защото ги обичаш. Имала съм такъв случай и ми е много трудно да преживея това. И точно заради това пиша тази история. Имам нужда от съвет. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 26 дни
hash: 18cbf0dee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това което описваш не са мъже, а недорасли момчета. Не се занимавай с такива и не ги мисли - не си заслужава.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 8869936bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък разбирам - играч бе, играч. Пълно е с такива. Случвало се е да ме гледат проницателно, с изпиващ поглед, но после НИЩО. Всичко е една игра. Ако се поддадеш на тази игра - ще продължиш да си интересна, ако ли не - няма да те търси. Такъв тип мъже търсят жените само за леглото. На какво ли не са способни, за да те вкарат там... дори ще те излъжат, че имат чувства към теб, само и само за да правите секс. Пази се от такива и не им вярвай!!!

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 50e4c3fd0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен е кодирано в човешката природа (както и в животинската). На съвсем първично, може би подсъзнателно ниво, мъжът има тази нужда да "оплоди" повече от една жена, просто изглежда е програмирано в нас. Причините може да са всякакви, например за да има поколение което е по-голямо на брой. Аз съм мъж и мога да потвърдя че с времето, всяка от досегашните ми връзки ми е доскучавала. Разбира се, това не значи че гореспоменатата ми теория е истина. Но определено за да се задържи това първоначално чувство на привличане в една връзка, трябва периодично да се вкарват нови елементи във връзката за да не си доскучаете. В тоя ред на мисли аз поставям приятелството пред любовните отношения, защото го имам за нещо по-пълноценно и по-трайно или поне при мен е било така.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: f3260c9bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имала си такъв случай? И от този единствен случай ли реши това? Скъпа, не всички мъже са такива, просто на такива си попаднала. По някаква причина не се е получило между вас, той не е бил човекът за теб, и толкоз. Тя съдбата си знае работата. С когото може да се получат истински нещата, ще станат работите. Няма да се отдалечите по някаква причина, щом наистина има между вас чувства и привличане.

Само един съвет ще ти дам. Недей да правиш обобщения. От една-две-три, или няколко случки, дори, не си прави заключения, и не влизай във връзка с предразсъдъци. Не всички са еднакви. Не всички мъже са едни и същи. И не всички жени си приличаме. На първо място сме хора, с индивидуални характери, и търсим това, което на нас ни харесва. На един му харесва едно, на друг-друго. За твое добро ще е, ако си промениш нагласата. Аз примерно познавам много непостоянни мъже, но съм по-близка, и съм била във връзка, с такива, които са по-сериозни, искрени и отговорни. Има много стойностни мъже, само трябва да се огледаш за тях, и да им дадеш възможност. Същото се отнася и за жените, разбира се, но не за тях е темата тук.

Помисли си.

Depravity

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: c5a4048e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Елементарно, Уотсън! Вечерта се е надявал на бърза свалка и охо-бохо, но като не се е получило вечерта, на сутринта си е дал сметка, че няма смисъл да си губи времето. Спокойно, не си изпуснала много. Още по-добре за теб, отколкото да те мотае месеци и да те захвърли като боклук, след като си е получил своето. По делата ще ги познаеш, не по думите. Вие жените имате един голям проблем - лъжете се по думи, а не гледате същественото - делата. Нали жените обичали с ушите си. Ние пък се лъжем по външността. Абе всички сме тъпи.

 
  ...


...
преди: 8 години, 26 дни
hash: ee11cc6dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не си му пуснала и му е писнало най-вероятно за което не го обвинявам защото като се правите на интересни и използвате мъжете само да се държат с вас като "принцеси" а в замяна дори един секс не искате да дадете не става.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: d9d2429001
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пуснала си му... :). Такива индивиди се наричат използвачи и женкари! Знам ги много добре!
М18

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: db412fe153
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Мъжете не ги интересуват звездите, а са с тебе за друго. Ако разберат, че само звезди искаш да гледаш и се рееш из небето, естествено, че ще те зарязват. Няма време за звезди, живота е кратък и напрегнат. Те искат да свалят напрежението. В такива моменти, жените търсите романтиката, а мъжете искат да свалят налягането(там долу)! Освен за звезди, замисляла ли си се, какво е положението на мъжа до тебе? Звезди от зор вижда, та чак ще се пръсне. Жени, романтиката си е романтика, но ако не сте готови за секс, поне след среща, помогнете мъжа да се освободи от напрежението, което вие сте му създали с присъствието си. Ако го оставите, той сам да се разтоварва с неговите си ръце, естествено, че няма повече да ви търси, след като не му влизате в положението.

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: ded23f97ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Мъжете - ама 101% от тях ли се държат така? Няма ли някакви изключения?

Мъжете който описваш са вид лъжливи романтици. Аз също съм такъв тип.
За мен ти ще си всичко, а аз ще съм идеалния и ще се кълна, че те обичам повече от всичко.
Но едно е да го казвам, а съвсем друго да го мисля. Макар че някой жени се чудят. Как ще кажеш обичам те, без да имаш чувства.
Но това е толкова лесно думата обичам те е също толкова лесна за произнасяне както и всяка дума.
Да момичета като теб ни вярват, казват любовта на жените минава през ушите. Вие се влюбвате и то много в красивите думи които ви говорим.
Но реалността не винаги е такава каквото изглежда.

И сега каква е причината за раздяла може да е различна.
Ще изредя причините поради които съм спирал да я търся, и е изглеждало безпричинно.
Омръзнало ми е да играя с нея.
Искам почивка.
Обида.
Силна загриженост и мисълта, че трябва да продължи без мен, за нейно добро.
Липса на свободно време.
Друга жена.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 26 дни
hash: 796fdadfb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли колко повече случай има на мъже в твоето положение, защото видиш ли коврата искала да се наживее и защото пък видиш ли "живота не бил за лош секс, скучни връзки и ниски скорости"...

Такива сте вече. А броя на нещастните мъже без любов е много по-голям. И не защото мъжете не са "мъже" или не стават, а защото вие сте такива, каквито описваш нас в темата ти.

 
  ...

...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 00b658deaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   До сега не съм попадала на такъв. Винаги аз съм тази, която слага края и тази, която продължават да търсят. И знам, че дори сега ако реша да пиша на някой от тях - веднага ще откликне. Не съм била оставяна, зарязвана.. Не съм страдала от любов. Имам вече мъж до мен от няколко години, но момчето преди него, с което бях ми каза "оставям ти вратичка в сърцето си. Ще те чакам някой ден да се обадиш"... Дали ме чака или не - не ме интересува. Важното е, че го каза и не бяха просто думи. Друго нещо, което помня от него е, че явно използвам хората. И не знам какво е да обичам. Явно мъжете, за които пишеш са точно такива като мен - използвачи. Идват, правят те щастлива и те също са, но идва и моментът, в който просто те оставят. Защото не си им интересна..
Но някъде, някой ден ще срещнеш твоя човек. Вярвай в това.
Жена, 25

 
  ...
преди: 8 години, 23 дни
hash: adad73b183
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Няма такова нещо като "мъжете", авторке. Ти говориш за единичен случаи. Не всички са такива, а дори и да бяха, ти няма как да имаш този опит, за да познаваш всеки един мъж на тази планета и да знаеш що за стока е. Изключително много мразя такива генерални заключения, с които обобщаваме "мъжете", "жените", "децата" и прочие.. нали всеки човек си има някаква индивидуалност. Ако всички бяхме еднакви, досега да сме изчезнали от този свят.
Моят съвет е да не оставяш разочарованието от 1-2-3-ма души да те лишава от щастие с други. Не бъди предубедена, недей да съдиш прибързано. Попаднала си на тъпак, няма спор. Сигурно е искал да си легне само с теб, или просто да се почувства харесван, а може и така да процедира с всички. Какво значение има? Ще срещнеш и други такива, но единственото, което можеш да направиш е да си по-внимателна и по-малко доверчива. Не знам на колко си години, но всичко се научава с времето и с опита. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 23 дни
hash: ded23f97ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 2 - ако играчите търсят само секса - значи са глупави играчи.
Значи не са наясно какво може да получат, когато момичето се влюби в тях. Да може да се стигне до там, да зареже семейството си (при правилна игра). И когато го направи и стане напълно зависима от любимият, вече играча притежава нейният живот. Сега вече той може да изпълни и най - големите си фантазии.
Но да има един момент в който омръзват и търсим други.

 
  ...
преди: 8 години, 23 дни
hash: ded23f97ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 10.
Повечето жени били такива - няма какво да се ядосваш, живота е кратък - приспособи се.

Номер 11.
Сигурна си, че хората с който си била, ще ти отвърнат веднага - но по - добре не проверявай теорията си. Че да не се окаже, че не си чак толкова велика.
И аз бях влюбен 3г. в едно момиче - за което сега се надсмивам, че съм бил толкова глупав. Както и да е тя беше първата, която ме въведе в играта и жалко, че сега не мога да сравня умения с нея.
Ми така де - тогава я обичах много, бях готов на всичко за нея. А тя използвачка, неспособна на любов, на която доскучах и тя потърси на друго място веселие. Но аз пък имам навика, да анализирам грешките в живота си. И така открих играта.
Ако те обичаха толкова силно, твоите предишни, нямаше да ти оставят вратички, нямаше да те оставят да затвориш изобщо вратата за тях и щяха да стигнат до крайности - Но нали играта за това е интересна.
Само че изпускаш много когато казваш, че не изпитваш любов. След време ще видиш, колко много започва да ти липсва. И ще ти се иска да я преживяваш. Но все пак аз още не вярвам, че можеш да се откажеш играта, усетиш ли я, те завладява и ти се иска да отидеш по - далеч и по - далеч.
На 25г. казваш разбирам ги нещата - колко далеч си от истината.
Колко много имаш да учиш още. Колко много можеш да вземеш.
То и аз не я разбирам достатъчно, аз съм някакъв зародиш още.
Дори не мога да си представя, къде могат да отидат нещата.
Използвала си хората - мила трябва да се научиш да ги моделираш, както на теб ти харесва - а не просто да вземаш от тях.
Трябва да се научиш, как да бъдеш винаги с идеалния, когато те попитат, какво още искаш от партньора, да отговаряш с не знам - той е всичко което искам. И това да е - защото ти си го направила такъв.
Ти си стигнала до ниво - той ме обича прекалено силно, няма как да ме зареже и аз ще взема всичко от него.
А дали можеш да го накараш, да приема всяка твоя дума като собствено убеждение? Дали ако поискаш живота му, ще ти го даде?
Дали можеш да го накараш, да се откаже от всичко в живота си, заради теб? Дали би влязъл в затвора заради теб?

Сега работя над един проект - да видя какво би станало, ако сблъскам две мой творения. Този проект е още в началото, едва сега създавам втората.
Очаквам да има наранени, че вероятно ще го отнеса и аз.
Но не мога да си представя цялостната ситуация и за съжаление няма кого да питам.
Играта е толкова сладка, тя е истински наркотик.

 
  ...
преди: 8 години, 22 дни
hash: afc010cde8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке, най-добрите съвети са ти дали изказалите се под номера 6 и 8. Най-просто казано-след като си получила, трябва и да дадеш. Ти си получила това, което най-много ти харесва-редно е и той да получи това, което най-много му харесва. И твоето и неговото става с двама души-не може сам/а. Мога още може да добавя, но има такива, които трият и мнения, и цели теми като "За женската еманципация и демографията". Тя/изтритата тема/ също можеше да ти даде съвети.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 21 дни
hash: ae294ac628
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Сега си извади извод: не чакай мъж да ти сваля звезди от небето - щото те за нищо не стават.
Не започвай с романтика каквато и да е връзка, а слагай всичко "на кантар" във връзките си.
Ще видиш истината и ще я оцениш. Романтиката е най-хубава с човека който е за теб и ти за него, не за непознати, на първа среща.

 
  ...
преди: 8 години, 20 дни
hash: d2f3d66094
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 15, започнали сме от сходна съдба но разликата е в това че аз не съм лош човек, не допускам злоба в сърцето си поне до този момент. Тази играя която я играеш не е удовлетворяваща за всеки, имала съм възможност но тя е по скоро предназначена за мъже. Зарязва ли са ме но по принцип изглежда съм от жените които могат да накарат един мъж да се влюби или да бъде поне привлечен за определено време. На теб ти харесва да контролираш хората защото егоизма ти е над всичко, това е причината поради която не можеш да се спреш, когато го намалиш малко и вкараш доза човечност ще успееш да се измъкнеш. Освен моделирането на характери може би те привличат сексуално тези жените които ти се подчиняват и правят всичко за да ти е кеф. А може й да греша и да те влекат от другият тип и някак си вътрешно се бориш със предпочитанията си които не могат да стигнат до еднаквост. А според теб на една жена би ли й харесало от сексуална гледна точка подобно мъжко държание, да и се подчиняват и да я слушат, да са звисими от нея... рядко! Играта коята играеш задоволява единствено твоите нужди но няма да го прави дълго. Да предположим до къде можете да стигнете!? Най лошото до което може да се стигне е до смъртни случай. Да си представим една ситуация във която жената-твоята разбира за любовницата, разбира коя и тн. Отива при нея и извършва убийство и после може тя сама да се самоубие или да успее да се прикрие за да не влезе във затвор. От там ти също оставаш засегнат, защото ще изкрат теб виновен за всичко и хората ще те намразят. В най добрият случай ти и убийцата ще си продължите живота си някъде заедно Отново, докато тя не реши да убие й теб, най вероятно от ревност. Предпочиташ да храниш змия която когато порасне може да те охапе, вместо да храниш куче което никога няма да нападне стопанина си. Попаднал си на неподходяща жена, всеки играе някакви игри но ти си се забъркал във опасна. Защо искаш да си съсипеш брутално живота(както и на тези около теб)още преди да са ти се случили на осмислящите неща, да отгледаш живи и здрави деца примерно. Защо не замениш играта със някава друга която също да ти харесва, но развръзката да е по приемлива и да не е свързана със отнемането на човешки живот.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: ded23f97ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   О не съм съгласен - играта е много подходяща за жени.
Съвсем нормално е да можеш да го правиш.
Не съм се замислял - дали би и харесало. Хората искат различни неща.
Не дълго - само един живот.

Харесва ми - ти мислиш по напред от мен. Мислиш едната да убие другата и да си живея с нея.
Ама не съм толкова Хард. Няма да ми хареса това, не искам да стават убийства. Измисли някакъв друг вариант.
Да заменя играта с някаква друга - каква да е друга.
Като имаш идей споделяй ги.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 18 дни
hash: 9966862234
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Така наречената от някои коментирали "ИГРА" е най - досадното и безмислено нещо, което ми се налага да търпя. Мога да я играя и знам как работи, но не ми е кеф да участвам в евтини циркаджийски номера и схеми. Изключение е когато ме принуди някоя жена, но пак ми писва. Препочитам истински отношения с естествени реакции и поведение! Не "аз и звъннах вчера и сега ще чакам да видя дали ще отвърне", не "знам че ме ревнува, я чакай да пофлиртувам със сервитьорката да й погледам сейра" - НЕ! Аман от болни мозъци, номер 15, пък може и ти да си наред, а аз да съм ненормален, въпрос на гледна точка, не ми пука! Иначе да - простите и евтини похвати работят в тея взаимоотношения повечето случаи... аз да я погоня - тя да побяга малко, после на мен да ми писне, да се направя на дръпнат, тя да почне да се чуди, ама кво му стана на тоз, що тъй лесно се отказа.. ми щото ми е писнало от номера тип "бягаща кокошка" и "петел - олигофрен" то кат ше е толкоз циркаджилък за един секс, ей ги де са проститутките, пък и с ръчичка мога (ходил съм и в казарма:). Една ми обяснява - те тея номера са, да не мина за лесна, как да й обясня, че няма как да мине за трудна - щото вече е била с 2ма мои познати, че и подробности знам, щото са малоумни и още докато стана дума за нея и побързаха да се похвалят!? И що да се хабя да й играя по гайдата в този смисъл?

 
  ...
преди: 8 години, 18 дни
hash: d2f3d66094
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До номер 19. Рядко са тези жени на които им харесва да им се подчиняват, харесват се по доминантният тип мъже, а ти би трябвало да го знаеш. На никой нормален човек не му допада идеята за убийства, тази ситуация някак си ми беше първата която ми изникна в съзнанието. Имай го в предвид че не е изключено да се случи в реалност. Жените можем да бъдем много по ревниви и злобни от мъжете(лично аз не съм много ревнива). Виждала съм още от училище как една приятелка се сби със друга заради мъж, счупени зъби, разбита глава, много грозни картини, а говорим за момичета на по 16-17, представи си какви неща може да ти роди главата във малко по зряла възраст. А какъв друг варият по лек от този е възможен.. не мога да предположа, все ще се стигне до някаква физическа разправа. От личен опит знам че когато загубиш човек който много обичаш в началото изпадаш във трагично състояние и не ти пука особено дали ще живееш. Колкото повече задълбочаваш толкова по лошо става и за тримата. За каква друга игра-ти сам трябва да се сетиш, защото аз съм се отказала отдавна да играя игра-не е за мен. Последният пък когато се пробвах това ми донесе само куп неприятности. За щастие беше преди години и вече съм го позабравила, тогава въпреки че предположих какви ще са последствията, ми то взе че стана още по лошо. Просто не искаш да изгубиш това което имаш сега, обаче вероятно ще го изгубиш в по късен етап но не по този начин по който можеш да го направиш в момента.

 
  ...

...
преди: 8 години, 18 дни
hash: ded23f97ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 20.
Хайде да не се лъжем бе. Анонимен е сайта все пак.
Опитал веднъж играта, тя се превръща в наркотик и няма измъкване. Тя действа на подсъзнателно ниво.
Искал си истински чувства - да но се басирам с повече от една ги искаш тия чувства.

То инак за пред хората, и аз намерих момичето заради което да се откажа от всички други. Да познавам я играта и се отказах, защото намерих любовта. Още нещо можеш ли да добавиш?
Толкова смешно звучи.
Но е истина поне 2 истински едновременно съм срещнал.

Номер 21.
Много лесно се отказваш. Малко неприятности и хайде.
Следващият път ще е по - забавно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 15 дни
hash: 960c006210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 20. Чудно ми е как вярвате на всяка клука или дума... че примерно този бил казал незнам си какво за не знам си коя. Хората може да говорят каквото им изнася по принцип, след като не си видял със очите си как им е пуснала или какво е правила е смешно да вярваш на подобни приказки. Номер 22, от мъже съм си патила и то не веднъж без основателни причини а представям си какво ще да е ако имаха такива. Няма нищо против игрите но само когато се отнасят до сексуално естество. Но предпочитам да съм обект на желания от само един човек, естествено от този който да е такъв и за мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker