От приятелство в любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От приятелство в любов
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 3645 пъти
Всичко стана по най-нелепия начин. Аз ходех с негов приятел и се запознахме. Станахме нещо като най-добри приятели, но с течение на времето отношенията ни охладняха. Един ден се срещнахме в дискотеката. И двамата бяхме пийнали малко повече и се целунахме. След това ме покани на кафе и аз се съгласих. Няколко пъти се видяхме и вече нещата не изглеждаха все едно сме най-добри приятели, а нещо повече. Но не-всъщност отново бяхме само приятели. И нещата се стекоха така, че аз се влюбих в него. След околко половин година харесване, му признах какво чувстам, а неговите думи след това, което стана бяха: ''трябва да помисля''. И вече две седмици не е казал отговора си. Вчера се чухме по телефона и когато го попитах какво е решил каза, че не е отговорил до сега, защото е мислил, но въпреки всичко каза, че е съгласен да тръгнем. Да, но аз не съм сигурна, че той иска да е с мен, не съм сигурна, а нямам смелост да го попитам отново дали е решил. Какво да правя според вас? Да говоря ли с него, или да го оставя да направи първата крачка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 558e1bbf48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Да, но аз не съм сигурна, че той иска да е с мен, не съм сигурна, а нямам смелост да го попитам отново дали е решил." - Грешка!
Не мисли много, давай както върви! Щом е казал, че иска да е с теб, значи иска. Не му мисли, ми се радвай. С много въпроси само ще развалиш всичко. Бъди с него щом е казал, че иска, пък каквото стане, само времето ще покаже

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: b07fae75e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Била си много смела че си признала чувствата си, поне не си се оставила в капана на двоумението и колебанието. Аз съм споделяла тук моята история, но съм от обратната страна-отблъснах някой който разкри чувствата си, а всъщност аз изпитвах същото. Затова искам да знаеш, че не винаги едно мълчание, или леко колебание значи че няма чувства, възможно е просто да се предпазва, за да не излезе наранен. Мъжете се правят на силните, но са също чувствителни..Според мен обаче сега е времето да изчакаш, ти си била открита, показала си и какво очакваш от него- обич. Вие сте освен всичко и приятели, така че покрай срещите ви, ще усетиш ако отношението му е като твоето, повече от приятелско. Мъжете понякога не обичат да бъдат припирани,защото се чувстват контролирани. Те обичат да си мислят че ръководят нещата. Така, че въпреки твоята смела крачка, остави той да направи сега своята. Обичта си струва само ако е взаимна, иначе един от двама ви ще излезе наранен. Успех! :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 65c72af962
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   по добре говори с него не изчакваи защото може да е пекалено късно деистваи докато имаш шанс

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 947340df55
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз преживявам в момента подобна история. С гаджето ми (тя) уж скъсахме преди повече от 9 месеца, но никога не съм преставал да я обичам истински (а с времето и чуствата ми се засилваха още повече). По-скоро това време и го дадох за да проверя дали изпитва също толкова истински чуства (заради силно оправдателни причини а не просто за игра). Имах сериозни намерения да направя семейство с нея и във връзка със стари проблеми, трябваше да съм сигурен в нейната искренност и чисти чувства. С течение не времето се оказа, че на приятелски начела се виждат с мой добър приятел. С времето са се харесали. Лошо няма, в една такава заплетена ситуация винаги има губещи и винаги има много болка. На мен новината ми я съобщи бившата ми приятелка, към която все още изпитвам уникално силни и истински чуства. Това направо ме разби! Съвета ми е: остави новия ти приятел да говори с бившото ти гадже първи, нека му обясни какво изпитва към теб. Ако има някакви истински чуства, това е времето да бъдат изразени за да не стане по-сериозна грешка. Ако си убедена, че бившото ти гадже не изпитва чуства към теб, тогава ще е по-лесно - но вярвай, ако той е имал истински намерения а сте се разделили по някаква тъпа причина, ще предпочете да го научи от неговия приятел и то постепенно, без подробности какво възнамерявате да правите, как точно сте стигнали до такава близост и защо... подробностите само силно ще го наранят още повече, а повярвай .. това е нещо много сериозно. Аз лично не намирам покой вече седмици след научаване на новината, че бившото гадже ходи с мой най-добър приятел, и то не заради ревност към него или нея, просто изпитвам изстински чуства към нея и това, че тотално съм я загубил срина цял свят в мен. Сега всичко е свършено и е ясно, защото те вече се харесват, което е достатъчен критерии моите чуства да си останат несподелени, но ако ти имаш все още някакви симпатии към бившия си, по-добре се изяснете навреме. И пак казвам: бих предпочел новината да я бях научил от приятеля си, по деликатно, без подробности, които определено ме сринаха тотално. Дали бих ги намразил: абсурд! Ясно е, че поради една или друга причина не е избрала мен. Заради силната си обич предпочитам тя да се чуства добре, да е щастлива - щом с моя приятел ще е щастлива, приемам го по-спокойно, но определено и не мога да мразя никой от двамата. А дали бихме си останали приятели - възможно е само ако подтисна чуството за обич, иначе във всеки един момент, който ги видя заедно нещо в мен ще умира и отново се налага да минавам на антидепресанти. Сигурно е въпрос на време... но във всички случаи ситуацията е заплетена. В любовтта няма правила, но моите старомодни морални разбирания казват, че не е добре да се забъркваш с добър приятел на гаджето си - повярвай, и за него е много трудно да приеме ситуацията, особенно ако много държи на първия си приятел. Притеснява се, дали няма да развали добро приятелство заради някаква връзка, в която не е ясен какъв ще е крайният резултат.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: ae8c582dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами с него не сме стигнали все още до решението дали ще сме заедно. Надявам се да е решил дали иска да бъде с мен. Бяхме заедно на Нова Година и беше невероятно. Дава ми надежди и мисля, че нещата от моя страна стават все по сериозни. Затова се надявам на положителен отговор. Благодаря, че прочетохте историята ми и очаквам съветите ви :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker