Въртележка без КРАЙ (не знам как по-точно да го нарека) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въртележка без КРАЙ (не знам как по-точно да го нарека)
преди: 8 години, 25 дни, прочетена 1976 пъти
Здравейте.
Аз съм момиче на 20 години. От една година и повече следвам в чужбина. Още от първия ми ден в университета се запознахме с едно момче (грък), който е към 6 години по-голям от мен. Принципно изглежда доста по-нахакан за разлика от мен. На първата ни среща бях малко като дърво. Та от както се познаваме не сме спирали да поддържаме контакт. Проблема е че през повечето време е онлайн. Аз се опитах да променя това, но след втората среща все беше зает, след това ми каза, че ще ходи при своята приятелка, която досега нямаше. Не си правете извода, че съм тичала след него, принципно съм доста срамежлива. Съвсем нормално го попитах как е и дали иска да се видим. Но след това с приятелката, естествено престанах да го търся. След няколко дни обаче, той започна да търси пак контакт с мен. Впоследствие разбрах, че не е ходил точно при неговата приятелка, а при едно момиче, което организираше нещо от сорта на купон в нейната вила. Така нашия контакт продължи, но пак онлайн. Тогава беше по Коледа и всеки се беше прибрал вкъщи.
След ваканцията очаквах, след цялото това писане да ме покани да се видим. Но не веднага започна да се занимава с други и почти не ме търсеше. Бях решила да не се занимавам вече с него. Пак беше ваканция към пролетта и си направихме с моето семейство кратка екскурзия на друго място. Когато той разбра затова от фейсбук. Изведнъж започна пак да ме търси усилено. Казах си, млада съм, да не ги взимам толкова навътре нещата. Може поне като приятели да се видим. Като се върнах обратно, неговите писания зачестиха, той ми каза, че иска връзка с мен (на чат). Започна да напира да се виждаме, разбрахме се за другата седмица, поканих го у нас. Когато дойде време му писах, да се уточним... и така започна неговото разиграване. Отвори ми съобщението не ми отговори цял ден, а си беше активен, коментираше си неща. На другия ден ми отговори, трябва да видя кога имам време... при което на мен не ми стана приятно така да овъртва и не му отговарях няколко дена. После му казах последно за края на седмицата. Но той ме изразя, че ще е на барбекю с приятели. След това пак започна да ми намеква за среща. Но никога той не казва точен ден и час. И така аз пак казах, но не дойде. Извинението беше този път, че си е счупил телефона, цял ден е бил навън и нямало как да ми се обади. Да знам тъпо извинение.. Аз не му отговарях вече след това, но той ми намекна, че всичко се случва и ме изкара камо ли не мен виновна, че се държа грубо. Та доста се увлякох извинете. Накратко имаше трета среща в нас, при която нямаше дори целувка. Само едно дълго говорене. При което аз го попитах директно какъв е проблема, той каза, че не иска да бързаме, че сме си прекарали хубаво. Каза другия път в нас. Замина след това за Гърция. Но ме махна от чата, не нацяло просто ме изключи да не го виждам онлайн и не ме потърси.
Когато се върна аз бях на косъм да остана в университета. Той беше разбрал от някъде, започна да ме търси пак супер загрижено. И така една дълга и никаква въртележка. Разбрах, че е имал срещи с още две момичета, но нищо интимно с тях.
Но и тях ги е въртял така и след това даже ги маха нацяло от интернет пространстовото.
Последно тези дни пак ме търси, пак поиска среща. Пак аз да определям, пак не ми отговори днес, като определих кога.
Харесвах го дълго време, може би имам още някакви остатъци. Винаги се държи много любезно, но постъпките са винаги обратно. Като че ли му харесва, да мотае така момичета за едното нищо или си има някакъв проблем не знам.
Някак си не ми е стискало да го изрежа напълно, а и нямам голям опит. Външен вид съм доста добре, не ме мислете за надута, че го пиша, но съм и доста притеснителна и срамежлива. И се получава така да ме въртят.
Знам че трябва да се променя, очевидно щом споделям тук, не се получава. Не знам какъв точен съвет да искам, ако някой е изтърпял да прочете това, може да напише нещо.
Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 23 дни
hash: 72a75d89ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма значение как и защо те върти. Не го мисли. Просто да е аут!
ж29

 
  ...
преди: 8 години, 23 дни
hash: 5ad49e0ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам защо се държи така, но няма значение. Очевадно те разиграва, думите и действията му са в противоречие.
Моят съвет е да го изтриеш напълно от чата и от живота си. Нищо не му обяснявай, просто го изтрий. Това заслужава на 100%, както и всеки друг, който прояви подобна несериозност.
Необходимо е да отсявяш хората. Много са неподходящите, но като ги разкараш, ще изпъкнат малцината, които ще си струват. :)

 
  ...
преди: 8 години, 23 дни
hash: 4e693bc2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Остави го да си ходи на купони и на срещи, да блокира чатове и да е в режим инкогнито. Подари му един лигавник и една книга "Тийнейжъра днес, как да се справим, когато сме разгонени" и го остави на другите момичета. Не бъди егоистка- нека и те разберат колко е уникално чувтството да те "Seen-"- ва, и после да лъже, че му се е счупил телефона и че го е наакал гълъб. -L

 
  ... горе^
преди: 8 години, 23 дни
hash: b08c6fd31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   момчето си събира бройки, реди ги по приоритет (по някакви негови критерии) и гледа винаги да има някоя на резервната скамейка. стига си стояла там, изтрий го от чата и го отрежи.
човек се познава по делата, а не по думите. ако те харесваше толкова, отдавна да е с теб.
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 23 дни
hash: c49a986ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Просто наистина те разиграва. Когато няма какво да прави, те търси, ако си намери нещо по-добро (не се обиждай, но в неговите очи е така) те оставя на stand by. Не го вземай навътре. Не може с всички хора да си паснеш, и да се разбирате, да се харесвате взаимно, и т. н.

Приеми, че това не е твоят човек, и не продължавай да търсиш контакт с него. Нищо хубаво няма да излезе, а по държанието му, си личи, че ще те смени за някоq нова, веднага щом му омръзнеш (а на такива хора, всичко им омръзва бързо).

Успех, и ще има други момчета. Този не го мисли, не му давай и надежди, никакви. Дори, ще видиш, че като пренебрегваш, сам ще почне да те търси по-настоятелно. Но, ти не му се връзвай.

Depravity

 
  ...


...
преди: 8 години, 22 дни
hash: 9b35530ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Иска просто да си поредната на която, като му е угодно да звънне за секс. Искаш ли да си с такъв мъж, който да те разиграва. Разкарай го и си търси нормална връзка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 22 дни
hash: e4b76bf9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лелееее.. наистина доста дълга история и накрая.. нищо! Смятам, че не бива да си губиш времето с момче, което очевидно не знае какво иска, или поне какво иска от теб. Може да си има приятелка, може да е някакъв "плейбой", или просто да иска да поддържа някакво женско внимание върху себе си. Няма никакво значение какви са мотивите му, ти не можеш да си в главата му и да знаеш какво мисли, важното е, че това на теб не ти носи нищо добро! Изобщо не се занимавай повече с него, имал е предостатъчно възможности да се отнесе по-сериозно и да ти покаже, ако наистина те харесва.
Мога накратко да ти разкажа подобна история. Имаше едно момче преди години, което започна да ми пише във фейсбук. От моя град, голям симпатяга, разговорите ни бяха изключително интересни, което рядко ми се случваше с някого, с когото съм се запознала в мрежата. И така, пишехме си часове наред, почти всеки ден, имахме много сходни интереси, уговорихме се да се видим, но срещата се провали от негова страна по някакви си там причини. След това месеци наред абсолютно нищо от него. После пак, започна да ми пише, същата история, увлекателен разговор на най-различни теми, сякаш се познаваме от 10 години, подхвърляне за излизане и.. отново нищо. Това се повтаряше през няколко месеца. Дори сме се засичали по заведения, говорим си, всичко е супер и след това пак, пълен игнор. Накрая какво се оказа? Видях във фейсбук, че е отбелязъл годишнината с приятелката си, с която са заедно от 4 години, а тя живее в друг град. И какъв беше смисълът на цялата тази работа.. нямам никаква идея. Ако искаше просто да спи с мен, смятам, че щеше да ми направи поне намек за това. Но така и не разбрах защо изобщо се е занимавал. Явно съм била "приятна компания" в чата.
Та, мисълта ми е, няма смисъл от анализи и размишления, продължавай си напред и знай, че ако интересът е взаимен, няма да има пречки помежду ви. Не е нужно да се бориш за нечие внимание, нито да чакаш някой да благоволи да те види. С правилния човек, всичко ще се получи както трябва!

 
  ...
преди: 8 години, 22 дни
hash: e4b76bf9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Лелееее.. наистина доста дълга история и накрая.. нищо! Смятам, че не бива да си губиш времето с момче, което очевидно не знае какво иска, или поне какво иска от теб. Може да си има приятелка, може да е някакъв "плейбой", или просто да иска да поддържа някакво женско внимание върху себе си. Няма никакво значение какви са мотивите му, ти не можеш да си в главата му и да знаеш какво мисли, важното е, че това на теб не ти носи нищо добро! Изобщо не се занимавай повече с него, имал е предостатъчно възможности да се отнесе по-сериозно и да ти покаже, ако наистина те харесва.
Мога накратко да ти разкажа подобна история. Имаше едно момче преди години, което започна да ми пише във фейсбук. От моя град, голям симпатяга, разговорите ни бяха изключително интересни, което рядко ми се случваше с някого, с когото съм се запознала в мрежата. И така, пишехме си часове наред, почти всеки ден, имахме много сходни интереси, уговорихме се да се видим, но срещата се провали от негова страна по някакви си там причини. След това месеци наред абсолютно нищо от него. После пак, започна да ми пише, същата история, увлекателен разговор на най-различни теми, сякаш се познаваме от 10 години, подхвърляне за излизане и.. отново нищо. Това се повтаряше през няколко месеца. Дори сме се засичали по заведения, говорим си, всичко е супер и след това пак, пълен игнор. Накрая какво се оказа? Видях във фейсбук, че е отбелязъл годишнината с приятелката си, с която са заедно от 4 години, а тя живее в друг град. И какъв беше смисълът на цялата тази работа.. нямам никаква идея. Ако искаше просто да спи с мен, смятам, че щеше да ми направи поне намек за това. Но така и не разбрах защо изобщо се е занимавал. Явно съм била "приятна компания" в чата.
Та, мисълта ми е, няма смисъл от анализи и размишления, продължавай си напред и знай, че ако интересът е взаимен, няма да има пречки помежду ви. Не е нужно да се бориш за нечие внимание, нито да чакаш някой да благоволи да те види. С правилния човек, всичко ще се получи както трябва!

 
  ...
преди: 8 години, 22 дни
hash: 41cc288fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами глупава въртележка си е. Може да го прави несъзнателно, но това не го оправдава. А ако е съзнателно... тогава просто бягай от този човек.
Във всички случаи по-добре да не се занимаваш.
Не търси вниманието на никой, ако не е този ще е друг,
надявам се по-добър. Ако пък не е добър, ще си хване пътя. Мисълта ми е гледай да не зависиш от другите хора, от тяхното внимание, любов, признание и уважение. Потърси всичко това в себе си...
и като го намериш в себе си, ще се появи и подходящия човек, който няма да те разиграва, използва и тн. и с който ще бъдеш в хармония.

Може на този за който пишеш да му кажеш в няколко изречения това, което си написала тук, и да му кажеш в прав текст, че при това положение ти не искаш да имаш взимане-даване с него, за да ти олекне на душата и това е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 22 дни
hash: 787d9dc031
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички правят грешки, наивните ги повтарят, а глупаците ги потретят. Избери си квалификация или тегли чертата. М28

 
  ...

...
преди: 8 години, 18 дни
hash: 25c20c6692
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Един човек, с когото смятах, че сме приятели, се държеше така с момичетата. Не с едно, винаги бяха по няколко и ги разиграваше по същия начин, по който описваш. После ми разказваше колко са били жалки и безмозъчни въпросните момичета. Не си струва да си губиш времето с подобни индивиди. Ти не значиш нищо за тях, просто те ползват за да си повдигнат егото от време на време. Направи си услуга и блокирай този човек.

М26

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker