Не мога да го преодолея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121377)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да го преодолея
преди: 8 години, 21 дни, прочетена 1576 пъти
Здравейте Обръщам се към вас с копнеж и молба да ми помогнете. Този сайт е последната ми надежда, че някой ще ме разбере и ще ми даде съвет, избавящ ме от блатото, в което затънах преди 2 години и продължавам да затъвам.. Всичко започна преди две години, когато се наложи да се разделя с приятеля ми. Той беше и продължава да е първата и най-истинска любов. Разбирахме се, обичахме се и бяхме щастливи, но имаше камъче, която запъваше каруцата - родителите ни. Той бе 2 години по-голям от мен и като всяко момче му позволяваха да излиза късно и да ходи където си поиска, докато аз бях и продължавам да бъда слабостта на родителите ми и те опитвайки се да ме предпазят от злокобния свят, в който живеем и ми забраняваха доста неща, които пречиха на връзката ни. Имах вечерен час и не можех да ходя където и да е било с него без позволение. Той се съобразяваше с мен, излизахме по-рано и беше свикнал що годе с факта. Но като всеки човек искаше да ходим заедно на купони, да пътуваме до морето, да излизаме по-късно, докато на мен не ми беше позволено. Така се породиха нашите проблеми. Започнахме да се караме, защото аз не исках да лъжа родителите ми и им се подчинявах безусловно. Караниците ни започнаха да се срещат все по-често, аз бях в лошо настроение заради нашите и той го приемаше навътре. Родителите му забелязаха, че той страда и се опитаха да го разделят от мен.. Наложи се да се разделим колкото и да ни бе силна любовта.. С тези забрани само се наранявхме и страдахме.. Разделихме се с взаимни сълзи и много любов, с мисълта, че след години отново ще сме заедно. За да се забравим по-лесно трябваше да спрем всякакъв контакт. След година той тръгна с ново момиче и вече 1 година са заедно. Обичат се и са повече от щастливи. А какво се случи с мен ли? Опитах се да го преодолея и все още се опитвам.. Не мога да го забравя вече втора година, лягам и се събуждам с мисълта за него, пишат ми различни хора, но не мога да убия чувството в сърцето ми и ме е страх да почна нова връзка. Гледам го с новата му приятелка, радвам се за него, че е щастлив, но страдам, защото не мога аз не съм... Виждам, че затъвам в депресия и не намирам изход.. Започнах да се отчуждавам и от собствените ми приятели, не ми се излиза навън, страх ме е да го срещна с новата му по улиците и да видя погледа на приятелите ми, ставащи свидетели на затъването ми.. Боли ме.. много ме боли.. Моля ви помогнете ми, нуждая се ако не от утеха, то от съвет.. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 20 дни
hash: b1f5e5dc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей авторке. Извинявай, но не посочваш все пак на колко години си ти? ! Ако знаех възраста ти, все пак щях да ти дам по пълен съвет. Естествено си мисля, че родителите ти, ако си над 18 са имали голяма вина, но ако си под ги разбирам. Както и да е. Стегни се, момчето, както ти е ясно е продължило живота си. Това което им харесвам на мъжкия пол е, че бързо се отърсват от любовните драми, за разлика от нас жените които само затъваме след такива връзки. Най-добрият съвет които мога да ти дам е да се изправиш смело пред живота и да продължиш. Наконти се, ходи с приятелки по магазините, ходете в някоя дискотека да се забавлявате. И в никакъвв случай не си пропилявай живота в чакане на някой. Младостта е една и след време ще съжаляваш, че си се оставяла в тези състояния. Ще видиш, че ще срещнеш друг и повярвай ми ще е много по-добър от бившия. Горе главата момиче, живота може да е прекрасен стига ти да го пожелаеш! Успех

 
  ...
преди: 8 години, 20 дни
hash: b1f5e5dc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От номер 1. Искам само да допълня, че една промяна в теб, защото енергията на промяната се усеща от всички, би ти донесла още супер точки. Дали бившия няма да се зачуди на какво си толкова добре излглеждаща и позитивна. Помни ми думите, мъжете имат изострено чувство на собственост, дори и към бившите си жени. най-малкото ще го накараш да се ровичка дали не си срещнала някой по-добър от него. Но сега те усеща колко си изтормозена (повярвай ми знае, Дори само от фейсбука ти, за който съм уверена, че е катостената на плача).

 
  ...
преди: 8 години, 20 дни
hash: dbceef0639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вижте се със този човек, след като си го обичала и не можеш да го преодолееш. Обича ли сегашната си приятелка едва ли би имал нещо против. Може би така ще осъзнаеш че всичко е вече загубена калза, това ще ти помогне по лесно да го забравиш, иначе е възможно да се мъчиш още толкова ще време.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 20 дни
hash: 3eef660a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много свястно момиче ми се виждаш, жалко че родителите са те провалили.

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 67b7039ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А това сподели ли го с родителите си?
Нали винаги ги слушаш, защото те винаги са прави.
Ако ти кажат, да не се филмираш, спираш да го правиш - все пак твоите родители, никога не грешат, и затова си длъжна безусловно да им се подчиняваш.
Не знам защо сега страдаш - ако твоите родители са ти казали, да не се занимаваш с него, значи всичко трябва да е повече от идеално.

Наистина какъв ти е проблема?
Да не искаш да кажеш, че твоите родители не са разбрали напълно нещата, и може би са сгрешили? - Сериозно, те да сбъркат? Ами много се съмнявам, ти май нещо ни послъгваш?

Преди време аз също ходих с едно момиче. И нейните родители бяха в против, малко по - късно тя ми писа и каза, че трябва да се разделим, била си намерила друг.
Приех решението ѝ - няма и месец и после да ме търси на пожар, да ми обяснява, как е сгрешила, каза как се чувства сега, и че е излъгала за момчето. Аз и бях сърдит, не бе лесно, но се събрахме пак. Родителите и още не знаят, че сме заедно.
Значи има вариант да преминеш през родителите.
Само че нейната обич бе наистина голяма и тя направи всичко да бъде с мен.

Що се отнася до момчето - то просто е продължело напред.
Остави това момче, то не бива да губи щастието което има сега, заради решението ти да се разделите.
Винаги има начин, вие просто сте отказали да се борите за вашата любов.
Ще мине време и ти ще срещнеш друго момче. А когато и с него родителите ти кажат, че не е за теб - сети се какво е чувството и първо помисли, преди да се подчиняваш безусловно.

 
  ...


...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 3f39cbe72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Привет! Ти не си виновна в случая, просто някои родители са много обсебващи и то главно 99% при вас момичетата.
Аз също имах подобна връзка, дори родителите ѝ не ѝ даваха да си имат приятел. Две години и три месеца бяхме така. Първата половин година беше трудно, но след това отидохме да следваме в София и се отдалечихме от тяхните. Точно, когато и нейните родители ѝ позволиха да излиза на воля и да си има половинка, ние тогава се разделихме и ако трябва да съм точен, 22 дена преди това, но причината не бяха нейните родители.
Имах съученик с подобна на вашата история, но издържаха 2 месеца едвам.
Просто разбери го и него, че това ограничение е подтискащо. Ние искаме и вие да сте с нас, а не все да отиваме сами някъде. Ужасно е да излезем компания, другите с половинката си да се гушкат, а аз сам и то не защото си нямам приятелка.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 17 дни
hash: 6968e5a989
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм имала със близките си подобни проблеми, но не конкретно с майка ми или баща ми те ми никога не са били против приятелите ми, дори да е най големият циганин както се вика те пак ще го одобрят. Е в началото винаги странят но после започват да ме бъзикат, разпитват и тн. Колкото и да ги обичаме близките ни тези който са с по остарели разбирания те не могат да ни разберът няма и за кога да ги чакаме да си променят отношението. Мен дори по едно време ме изкарваха луда, гонихаме от нас а когато делите един покрив е още по кофти, не можеше да се живее сред постоянни кавги и натяквания, но рано или късно и те се кротват. Не трябва да позволяваш да ти се бъркат, приятелят със който ще се събереш за по нататък гледай техните също да са безпристрастни, защото едните дърпат от едната страна а другите от другата а там вече изобщо не зависи от теб. Не съм казала че това не може да се преодолее, всичко опира и до вас-младите, когато се отделиш и заживеете заедно там вече никой не може да ти мърмори и да ти се налага, няма цял живот да живееш със родителите или роднините, тъй че не се притеснявай, важното е да намериш човека. Аз много бързо се паля когато заговорят за някой че не го харесват, винаги съм си защитавала приятелите, ама защото ще говорят така, те не са били в тази врзъка.. я да млъкват! При около 5, 6 ей такива спора които им създават достаъчно нерви и на тях да видиш как ще престанат, даже и ще го приемат човека. Жалко че станало така и аз имам подобен случай, но със няколко разлики, щом бившият ти е щастлив със друга и вече е забравил за теб какво можеш да направиш, няма смисъл. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker