Да приема ли поканата за среща? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да приема ли поканата за среща?
преди: 8 години, 27 дни, прочетена 1815 пъти
Здравейте, драги читатели на сайта Сподели. Много моля, редакторите на сайта да публикуват историята ми, тъй като съм в голяма дилема. Пише ви момиче на 19 години. От няколко месеца си пиша с момче на 23 години. Той живее в град на около 70 км от моя роден град. Пишем и си говорим по телефона от сутрин до късно вечерта и винаги има какво да си кажем. Неговата компания страшно ми допадна, той също ме търси. Споделяме си разни неща от детството, като цяло много се разбираме. Преди 3 дни ми предложи да се видим, той щял да дойде. Аз още обаче се колебая, въпреки че много искам. По снимките, които той харесва във Фейсбук, виждам че момичетата от снимките са много по-различни от мен. Нахакани, гримирани мацки, със закачливи снимки от всякакви дискотеки и клубове. Аз обаче съм много далече от тях. Свенлива, срамежлива, с има няма 10 снимки във фейсбук и то без тези позьорщини, не ходя по дискотеки, не пия, не пуша. Поддържам се, разбира се, но просто съм на светлинни години разлика от тези момичета и като визия и като манталитет. Чудех се дали да му го кажа това същото и на него, но си помислих че той ще си каже, че го ревнувам един вид, а не е така, просто виждам той какви снимки на какви момичета харесва. Не знам, дали има смисъл да се виждаме, дали няма да съм му скучна, защото той е свикнал на друг тип момиче. Да приема ли да излезнем, да му кажа ли какво мисля или да видя след срещата, да откажа ли? Ох, моля за съвети какво да правя! Благодаря на всеки за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 26 дни
hash: 0166c7aa71
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Приеми срещата, не се филмирай, ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 799149bfba
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Престани сама да си поставяш стопове! Поне излезте, да го видиш какъв е и тогава прецени. Това, че някой си харесва на друг снимките във ФБ, не значи, че наистина го харесва. Не позволявай на тази клюкарска социална медия да ти прецаква личния живот. Излез с него, отпусни се и бъди себе си. Ако не те хареса, само той ще загуби. Внимавай обаче да не се окаже някой напорист сваляч или перверзник, имай си едно на ум.

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 6d1c2c4cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Да, приеми я!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 57a91c9229
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Определено отиди на срещата!

Щом го харесваш, не се отказвай. Така и така нищо не губиш, но ако отидеш вечно ще съжеляваш и ще се питаш какво ли е щяло да стане.

Според мен, щом иска да се видите значи харесва теб каквато си, много важно какви други момичета е сложил на снимки. Все пак теб кани. От друга страна не забравяй, че колкото и да не ти се вярва, може и ти да не го харесаш като се видите на живо.

Ако пък му откажеш и не отидеш, той ще се чуди защо и ще мисли, че не го харесваш. Няма да знае, че е от страх и комплекси. Представи си ако ти беше предложила да се видите и той увърта или ти откаже, какво би си помислила?

Хайде кураж и спокойно, и нищо да не стане поне ще си прекараш една приятна среща и ако не гадже то ще спечелиш поне приятел :)

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 517799f983
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   A зaщо първо не мислиш зa себе си?? ! Нa теб дaли ще ти допaдне тaкъв дето хaресвa подобен тип момичетa?
Дaли в евентуaлнa връзкa ще си допaднете?
Дaли ще се чувствaш комфортно с мaнтaлитет кaто неговият?
Мaй не... ти си друг тип момиче и слaвa богу! Ориентирaй се към подобни нa теб, зa дa не губиш време, нерви и енергия.
Според мен де.

 
  ...


...
преди: 8 години, 25 дни
hash: 3bd4465d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е щом смята да бие път до вас, какво по-добро доказателство искаш? !? !? ! А във фейса се "харесват" всякакви работи по различни причини, не трябва да се вадят крайни изводи от такива дреболии! Нека момчето да дойде, да се "почувствате" отблизо и ще видиш какво става.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 25 дни
hash: 094c64299d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам, не сте се виждали досега. Вижте се задължително на камера, че само чат.. да няма неприятни изненади. А, ако си симпатично изглеждаща, това, че си срамежлива, че не пушиш, пиеш и ходиш по дискотеки не е минус, поне не и в моите очи. Така, че това, което имаш се търси от хора. Пробвай и сподели. :)

 
  ...
преди: 8 години, 25 дни
hash: cfd75d7f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От Авторката-Хора,адски ви багодаря за бързата реакция и нахъсващите коментари и мнения!Както винаги сте в готовност да помогнете!Благодаря!
Вчера излезнах с въпросното момче. В чест на истината,по скоро се убедих,че не сме един за друг.На живо нещата,са коренно различни от характера,който ми е показвал,когато сме си писали и говорили по телефона. В началото ,когато се срещахме аз първа му подадох ръка за да се здрависаме,иначе той нямаше да се сети,на няколко пъти ми направи намеци аз да му платя вечерята,не спря да пуши,отделно цялата кола миришеше на трева,слушахме надути рапърски песни през цялото време,на няколко пъти нарече бившата си с грозни епитети през мен и като за първа среща,не толкова за да му се харесам,а колкото да проявя уважение към самата среща и човека,аз се бях постарала да изглеждам добре-изчистена рокля,дискретен грим,гривни,докато той дойде по домашни дрехи. Смисъл,от просто уважение към това че се виждаме за пръв път,можеше да се постарае//не говоря да е костюмиран с врътовръзка,но просто съм виждала множество снимки на които е с ризи//. И върха на сладоледа беше,когато се обади на някако момиче,да ходят да пушат трева при някакъв негов приятел.Иначе,пак си говорихме,не сме мълчали,гледах да поддържам някакви теми.Той на няколко пъти повтори,че пак ще дойде//което може да си е от чиста любезност//,или пък наистина да му е харесало.Което всъщност не ме интерсува,и във двата случая не искам втора среща,а и не вярвам той да ми пише,както преди,ако пише изобщо.Просто сме от 2 различни свята.Както и да е,не съжалявам че излезнахме...поне ми се отвориха очите и няма да се питам какво би станало ,ако не бях приела.

 
  ...
преди: 8 години, 24 дни
hash: ec13efc6cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ееее..ама ти сама се обричаш на провал, не виждаш ли?! Какви са тези комплекси и съмнения? Я се стегни малко! Момчето ще ти дойде на крака, за да те види, това е достатъчно доказателство за интереса му към теб. Точно фактът, че толкова дълго поддържате връзка, означава, че ти си събудила някаква симпатия в него, без да разчиташ на външния си вид, което е много по-трудно. Какво значение има един лайк във фейсбук?! Всеки харесва красиви момичета, но какво от това?! Остави се да се порадваш на момента и на вниманието му, недей да допускаш някакви ненужни притеснения да ти развалят срещата с него. На живо е различно, няма спор, но ти вече знаеш разни неща за него, опознала си го малко или много, няма от какво да се спичаш толкова. Това е едно нормално продължение на вашите отношения, само с писане не става.
Задължително приемай срещата, отивай и се забавлявай! Ще видиш, че веднъж като се срещнете, всички тези страхове ще останат на заден план. И в този ред на мисли, искам само да те посъветвам все пак да бъдеш малко по-внимателна. Направете си един видео чат, ако не сте досега, и гледай да отидете на оживено място, като дойде. Не е казано, че нещо може да се случи, но винаги е добре да се пазиш, щом общуваш с някого от нета. Може да си адски сигурна в него, но няма да ти навреди, ако си по- предпазлива.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 24 дни
hash: bdf25382a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако наистина те харесва ще те приеме такава каквато си, а и това че не пиеш, не пушиш и не ходиш по дискотеки не е нещо лошо даже напротив аз също не пия не пуша и не ходя по дискотеки, така че не си сама, успокой се.

Съветвам те да излезеш с него и тогава вече да си прецениш. От една среща нищо няма да ти стане, а и най-вероятно ако не се срещнете винаги ще се чудиш " Какво ли щеше да стане, ако бяхме се срещнали".

Очаквам да споделиш как е минала срещата :)

Успех!

 
  ...

...
преди: 8 години, 21 дни
hash: c9506a4224
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Е - добре, че си излязла, за да не съжаляваш, а и да се убедиш, че не бива да се комплексираш от хора, които на всичкото отгоре не само, че не са над твоето ниво, ами и са доста под него, както и че самата ти си най-добрата за себе си!
Късмет! :)

Ж 28

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker