Какво да правя с него.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя с него....
преди: 8 години, 12 дни, прочетена 2280 пъти
Здравейте на всички! Ще ви разкажа моята история на кратко и ще ви задам няколко въпроса.
От близо година се занимавам с едно момче, което е на 22. Много особен характер е, и не лесно може да се комуникира с него, пък каквото и да става да стигнеш до него. Затворен е в себе си, и не споделя много. Познаваме се от близо година и половина, че може би и две. Всичко започна, когато едната вечер го бях видяла в едно заведение, и се увлякох със заглеждането. Същата вечер той ми писа. От там се почнаха чатове, докато аз не направих първата крачка и го извиках на кафе, честно казано не беше кой знае какво, през повечето време мълчахме и се гледахме. След това пак чатове, и понякога да ми се обади или аз него, да се чуем там за няма две- три минути. Една сутрин ми се обади, и ме извика да излезем, меко казано бях шокирана, но се съгласих. Все пак влюбена- загубена...
Ще се направя на ''интересна'' и ще кажа, че това беше най-прекрасния ден в моя живот до момента. На другия ден вечерта, той ми звъни и ми казва да се откажа от него, не си заслужавал, минавал през кофти период, бил много зле в момента. Аз ината, си знам моята, и казах че от него, няма да мръдна, и че ще му помогна да се справи... (беше много дълъг разговор, и не мисля да ви натоварвам с целия). На другия ден му се обадих да се видим, видяхме се, не си изяснихме почти нищо. Докато стояхме навън, се оказа че аз няма как да се прибера, и след дълъг спор, аз отидох у тях за вечерта. Не сме правили нищо, просто лежахме гушнати. От там добре.. Минават се две седмици, и пак се започва с това. Този път, по настоятелен от всякъде казах че няма да го оставя. Спора продължи, и когато си казахме всичко, го попитах дали има някакъв шанс да му променя мнението, и той ми каза давай.

Та въпросите са ми следните:
Как аз мога да променя мнението му, и да му докажа че наистина има смисъл?
И как да му покажа че наистина значи нещо за мен, защото повярвайте ми, много пъти съм му го показвала, казвала съм го....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 дни
hash: e18b2d63b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как да му докажеш ли - ами просто не се отказвай, бъди с него каквото и да става и каквото и да ти говори. Прави каквото си правила до сега. Бъди с него и в най-трудните моменти. Не е нужно да му го натякваш "с теб съм" и т. н. а просто бъди до него. Понякога малките неща, малките жестове са много по-добри от хиляди "обичам те".

 
  ...
преди: 8 години, 11 дни
hash: dc54a6cca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оф няма смисъл, 4 години го вървях този път. Четири години борба и компромиси със ситуацията и до някъде с мен - с моите убеждения и принципи. Бях най-глупавата, най-гламавата, най-безполезната всичко най-лошото. Този човек ме накара да е чувствам най - голямото нищожество на този свят и най-нежеланото. Същото кипрене като твоят хубавец. Къде ми викаше моичкият тогава - "подавам ти кокала да го захапеш и после ти го дърпам от раз " Мисля, че се досещаш за какво иде реч, ако не ще ти го преведа - гушкане, внимание, мило думи, държание, направо да полетиш от щастие и после от раз те бута на земята да се чудиш къде и с какво си съгрешила. Да и моят минаваше през много труден период повярвай наистина труден - излизане от затвор, безработица, безпаричие, после го хванаха че кара пиян айде пробация. Какво му е трудно чак толкова на твоят хубавец? Ще се изтощиш всякак и накрая ще загубиш вяра във всичко и в себе си дори. Колко време му търпиш кипренето? Съвет ти давам кажи му направо да решава или ще имате нормални отношения или всеки да си върви по пътя. Защото ти теглиш моето момиче, той си страда за нещо си там вече си минало и заминало и надали ще има оправия, а ти съсипваш себе си. Сподели какъв му е проблема на твоят убавец, че не може да справи, може пък да му се помогне

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: 7ece7a24a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ох, глупава си момиченце, казва ти да се откажеш от него, защото знае, че, като го каже това, ти ще започнеш да го желаеш още повече, добра тактика, ако аз не бях отчаян, щях да я прилагам, ама уви...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 дни
hash: 205b9a1f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто този мъж не Ви харесва, това е всичко. Имала съм много мъже и имам огромен опит в отношенията. Послушайте ме, просто се оттеглете и не правете нищо по този въпрос.

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: ff1dc46189
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 1.
Сигурен ли си, че не се познаваме?
Глупости няма как да знаем това.
Но моята би подкрепила напълно твоите думи - каквото и да прави, ще стоиш до него, няма да се отказваш, ако трябва ще станеш нагла.

Номер 2.
Този човек ме накара да е чувствам най - голямото нищожество на този свят и най-нежеланото - тогава защо си с него. Питам понеже, не знам каква е логиката. Имало е моменти в който и аз съм правил моята на нищо. Едвам съм се сдържал да не я напсувам, но не че не исках, просто съм възпитан.
Обичах го! - Как ще го обичаш като те кара да се чувстваш нежелана и като нищожество? - Това си е жив мазохизъм.
Много ми е интересна вашата (защото не си единствена) логика.

Номер 3.
Изречението ко аз не бях отчаян, щях да я прилагам, ама уви... Ме кара да мисля, че ти също имаш какво да споделиш. Направи го.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 дни
hash: ff1dc46189
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке.
За твоето момче не мога да говоря. Не го познавам.
И аз така се запознах с едно момиче. Да ама след няма 2 седмици ми омръзна. Поисках да скъсаме. Казах и че ми е омръзнало. Тя се разплака, но си тръгна. Мина около седмица и пак ме потърси. Липсваш ми, само искам да знам как си. Ми какво толкова само ще разменя две думи с нея. На вторият подобен разговор пак се събрахме и ходихме близо месец. Техните разбраха, поискаха да се разделим, каза че си има друг. Ми хубаво. И почти я намразих.
Минаха две седмици - и се почна едно звънене. Цял месец звъня и накрая и вдигнах и казах, спри да ми звъниш, че ще те блокирам.
Ако ме блокираш, значи нямаш никакви чувства към мен.
Да ти кажа ли какво чувствам - омраза. Защото ти...
Тя - да така е съжалявам аз наистина съм....
Е стига де не съм те нареждал чак толкова.
Чак на мен ми е смешно, как с мисълта да и кажа, да се разкара, направихме все пак диалог и се събрахме. Сега след 3г. Тя е всичко което съм искал.

Не се отказвай. Продължавай да се интересуваш от него и ако трябва бъди нагла.
Само, че както казва номер 3 той ти прилага някаква тактика.
Ми недей да се движиш според тая тактика, обърни я срещу него.
Мила аз не съм за теб, искам да скъсаме. - Ти така си мислиш - но аз съм сигурна, че ти си точният човек за мен. Но аз това и това. - Обичам те такъв, какъвто си.
Не не ще се разделим. - А знаеш ли това как ще ми отрази (тъжно изражение). Съвсем нищо ли не изпитваш към мен. Не искаш дори да говориш с мен (още по - тъжно изражение). Какво съм направила? Защо ме отблъскваш така? Ако си сигурен, че това искаш ще го направя. Колкото и да ме боли? Вероятно ще направя някоя глупост! Но какво ти пука? (Закриваш очи навеждаш глава и излизаш).
До тук 95% да ти се е хврълил в краката, да те прегръща, да те моли да му простиш, да иска да те целуне.
Но ако пък е чак толкова непреклонен - му се обаждаш след седмица, да го питаш как е. Остави го да говори.
Ако откаже да говори по телефона. Пресрещни го - настоявай да ти каже поне две думи.
Честно той дори да е супер железен - а аз съмнявам, че е такъв. На тая психо атака, трябва да подаде, подаде ли малко, натисни още докато се пропука. Пропука ли се, настаняваш се трайно в живота му.
А пък ако е чак такъв да издържи, вече си намери друг. Макар, че някой момичета отиват и по - далеч.

Моята или е най - истинският човек. Или най - добрият играч който съм виждал. Но във всеки случай е толкова добра, че нямам капка съмнение в нея.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 дни
hash: a0a9e9629d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как искаш да му помогнеш, след като той самия не го иска? Насила няма как да стане.

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: e1e3cc6b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей! От личен опит знам, че изграден характер не се променя току така. Просто мнението ми е да държиш на себе си, защото в даден момент ще се осъзнаеш и ще се запиташ, защо си изгубила самата себе си в преоткриването на някого... Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: 03d2c13574
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   остави го, няма смисъл да се тормозиш с него. човекът вижда, че си хлътнала по него и си чеше егото с теб. сигурно няма друга на хоризонта, а и все пак колкото и да е дръпнат, всеки се ласкае, че мацката е толкова лапнала, че не иска да го остави каквото и да й говори.
нали не мислиш, че влюбен човек действа така? с тези приливи и отливи ти подава кокалче, ти посягаш да го вземеш, той го издърпва и те предизвиква да се приближиш за още.
щом не иска нормална връзка, зарежи го, не е последният мъж на земята. това с трудния период и проблемите са чисти оправдания. навремето един така ми обясняваше през колко тежък период преминава и затова не може да сме заедно, а след няколко дни тръгна с обща колежка.
не можеш да промениш човека и да го накараш да те заобича. не си губи времето, този е загубена кауза.
Ж44

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 дни
hash: 153e05e77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вероятно е влюбен в друга. Или просто не е влюбен в теб. Дано да съм лош пророк, защото виждам, че ти си хлътнала здравата...
Мисълта ми е, че човек, който има чувства, няма да ти каже да се откажеш. Това го има само по филмите за по-голям драматизъм. Да, вероятно някъде, някога по света се е случвало някой, който е влюбен да го каже, моят опит обаче показва друго. И е по-скоро изключение. Което не значи, че трябва да се отказваш, но определено означава, че трябва да хвърлиш един по-трезв поглед върху нещата.
Аз лично на твое място бих му оставила малко пространство в този момент. Нека реши какво иска и с кого го иска. В крайна сметка си му показала, че имаш чувства, че искаш нещо да се получи (поне по твоите думи де), сега е негов ред да покаже малко инициатива. Ако не го направи, можеш да бъдеш сигурна, че няма чувства към теб.

П. П. Това с "лошия период" всички сме го чували, така че не се връзвай. Някои дори сме го използвали. Чиста проба оправдание и измъкване от ситуацията.

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 дни
hash: 728a6dfb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката:
Не ми казва какъв е проблема. Търси ме постоянно, дразни се когато някой ми пише или види някоя стара снимка с някое момче... И вече не знам как да реагирам.
Вчера, ми се обади. И ми каза че станали някакви проблеми, каза ми че след 3-4 дена ще ме потърси, защото до тогава всичко е трябвало да мине, каза ми да не се притеснявам, и че съм неговата панда, и че след това сичко ще бъде наред за нас. Да кажем три часа след този разговор ми звъни и ми каза ако мога да отида при него за да ми сподели, и да му оправя настроението, както съм правила винаги. Отидох, но той явно беше заспал понеже беше късно...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 104814a8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   оф...имам един такъв приятел. просто му харесва да емногострадална геновева и да страда. всъщност в един момент осъзнах че това му е начина за манипулация. така че с едно на ум винаги

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker