Цял живот с един мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Цял живот с един мъж?
преди: 8 години, 13 дни, прочетена 4056 пъти
Здравейте!

Преди да почна бих искал да отправя въпроса си най вече към Ледената Кралица, тук във форума, защото тя е минала точно от там и нейното мнение, би имало най голяма тежест.
Мъжа й я вземал като е била малка и цял живот е живяла само с него.

-----------------------------
Наскоро се хванахме със сегашното ми гадже. Доста по възрастен съм от нея. Тя е на 18, аз на 36. Беше девствена. Сподели ми че преди да я отворя е гледала много порно и много е мастурбирала.
Смея да потвърдя че теоритичните познания за секс бяха доста дори над моите :)

Да но вече сме 2 месеца заедно и от ден на ден виждам как си мисли за повече и повече. Вече пробвахме почти всякакви пози, научих я да ми прави страхотни свирки, да скуиртва. Свършва на задна и даже и на анален секс, който е страхотен и за двама ни.

ДА! Но тя иска още. Вече циклим само на секса. Правим секс поне по 1 път на ден, за по 1-2 часа ПОНЕ.

Казвам й че един ден и тройки ще опитаме и с мъже и с жени, и даже букаке парти й обещах, само да има търпение и да изградим малко доверие.

Да, ама тя си знае нейната... малко ми е тъпо и честно се чувствам малко като секс играчка. Да си кажа има голяма вероятност връзката ни да се окаже сериознна. Защото пък освен секса е точно момичето за което цял живот съм мечтал. Перфектно тяло, красива и умна, учи за стюардеса. Слуша ме за всичко и с охота иска да я уча на много неща. Ама пустия секс май ще развали всичко.

Въпроса е "може ли да ядете цял живот само хляб? " и какво е решението?
-----------------------------
Преди известно време се смях тук на поста на Ледената Кралица, като й казах че мъжа й е глупак да я вземе неопитна. Сега сичкото ми се връща. Аз излязох глупака да се хвана с това момиче... и сега я мисля и я ревнувам.

Тя между другото също ме ревнува - от моето минало и жизнен опит. От време на време се изпускам да й говоря за бившите си гаджета и тя се сдухва. Затова и иска да пробва толкова много неща, за да ми е "равна"... което го разбирам, но не знам какво да направя...
---------------------------
Ледена КралицО, моля те за съвет. Бих искал тук да споделиш честно, дали имаш същите чувства и мисли като моята приятелка и как се справяте с мъжа ти с проблема. Иска ли ти се да си с други мъже? Какви са фантазиите ти? Искала ли си да му изневериш и защо? Защо не си го правила и кое те е спирало?

Въпроса ми също е към всички моми и момци, които имат опит във връзките
1. с голяма разлика в годините.
2. само с един мъж досега

Благодаря на всички!

М. В.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 дни
hash: 056e1a4ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си майсторката!

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: 28c3658a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това китайката ли? В предишните си постове все си казвал колко са лоши всички жени, как само използвали, как няма любов, а сега изведнъж искаш сериозна връзка. Нещо си противоречиш.

На въпроса. Може ли да ядете цял живот само хляб? Аз пък ще те попитам сексът хляб ли е? Хлябът се консумира. Сексът може да се приеме като консумация, а може да се приеме и като продължение на чувствата. Ако го приема по втория начин, което ме съмнява по описанието, ще яде цял живот само хляб.

А ти просто си влязъл в ролята на временен учител, която роля ще се изчерпи, веднага след като си преподадеш всички знания. Сам си тласнал връзката към чисто физическа и е въпрос на време да се изчерпи. И от предишните ти постове ми направи впечатление, че си адски незрял за 36-те си години и от там ти издват всички проблеми с жените, колкото и да си убеден, че всички жени са еди какви си. Дори самият факт, че обвиняваш другите за собствените си неудачи говори достатъчно за теб.

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: b2a0d36d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Очертава се интересна тема.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 дни
hash: 0c9b20797d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не мога да разбера какъв е проблема когато сте навити за по-смели експерименти като тройки четворки петици и т. н. Ти си зрял мъж и предполагам си надмогнал егото си, едва ли си мислиш че си най добрия любовник и едва ли имаш против да я даряваш с нови изживявания. Важното е че се обичате и се разбирате и както ти на нея и тя на теб е готова да сбъдне всички фантазии. Ако си всичко това, няма начин една жена да избяга от теб - повярвай. Колкото до секса, той е просто секс - едно удоволствие от което не бива да се лишавате.

 
  ...
преди: 8 години, 10 дни
hash: dcdf08a653
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Въпрос номер 1, лошо щом е голяма разликата, почне ли да се заглежда по млади мъже не се знае дали ще се задържите изобщо заедно.
Въпрос номер 2, пак лошо, тя не е била със друг и със сигурност поне веднъж ще се изкуши да види какво ще е, колкото и да те обича. За това жената и мъжа преди да се съберът като двойка за сериозно, трябва да са имали минималният опит в любовта.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 дни
hash: 663438e36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз опит по темата нямам но наближавам 28 г. и все по-силно ме грабва идеята да си хвана едно малко момиче и да си бъде само моя. Не съм грозен или психопат, харесват ме всякакви жени до 40 г. дори но аз това съм си наумил. И нямам предвид да я манипулирам, а да си дойде възпитана и всичко останало, просто да я предпазя от някои глупости в живота на подрастващите, а после колкото повече остаряваме заедно, толкова по-силна да бъде връзката ни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 дни
hash: aad65a0b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ау, някой го е хванала критическата при мъжете по от рано, не го казвам с лошо, подчертавам! Като цяло историята е глуповата. Ясно е, че те е ударил хормона, ама да говориш за сериозна връзка с момиче на 18г. е смешно. Ще я научиш на това онова, но след време ще забегне при някой младок. Аз която съм на 27 гледам по-младите, а вече на твоята възраст ми се виждат одъртяли... Принципа е такъв като по-малки ни вълнува по- зрелия мъж, като порастнем достатъчно гледаме някой набор или по-малък. Защо не се преориентираш към някоя жена на твоите години или 32-33 с акъла си и с зрялостта си, ако говорим за сериозни взаимоотношения? ! Ако си решил да се забавляваш пак няма лошо, само не питай широката публика дали ще остане с теб до кря на живота си, пък и вярна на всичкото отгоре!

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: c2e7ba2744
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Наскоро се хванахме със сегашното ми гадже. Доста по възрастен съм от нея. Тя е на 18, аз на 36 - Браво (У) :)
Красива и умна - шапка и свялам. :)

Въпроса е "може ли да ядете цял живот само хляб? " и какво е решението? - Не го разбрах.

От време на време се изпускам да й говоря за бившите си гаджета и тя се сдухва. - Да колкото по - малко говориш за бившите толкова си по - добре.
Трябва да им се казва, колко много са обичани, че са единствени. Че друга не можеш да погледнеш. И даже като те обвинят, че си обичал еди коя си, тогава пак трябва да извъртиш нещата и да твърдиш, че те са най - добрите.
Относно секса - ми сега се отпуснала и ще те скъса. Ще те болят таш

Иска ли ти се да си с други мъже? - Въпроса е "може ли да ядете цял живот само хляб?
Защо не си го правила и кое те е спирало? - Моята я заплаших, че ако разбера, че има друг ще я оставя, а тя ме обича много. Но пък може и да не съм разбрал, а може би е по - добре да не разбирам.

 
  ...
преди: 8 години, 8 дни
hash: c2e7ba2744
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 6.
Лошо щом е голяма разликата, почне ли да се заглежда по млади мъже не се знае дали ще се задържите изобщо заедно. - Изобщо не е лошо.
Чувството е прекрасно. Щяла да почне да се заглежда по по - млади.
Ако породиш чувства в младите момичета, те биха дали живота си за теб. Биха направили всичко за теб, дори ще те оставят да ги моделираш. С тях е много по - лесно, отколкото с по - зрели.
Кофти било - Кое му е кофтито бе? Ти не знаеш, как да се отнасяш към тях. Чувството е супер!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 дни
hash: c2e7ba2744
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8.
Лъжеш се.
И нямам предвид да я манипулирам, а да си дойде възпитана и всичко останало, просто да я предпазя от някои глупости в живота на подрастващите, а после колкото повече остаряваме заедно, толкова по-силна да бъде връзката ни.

Ти нямаш намерение да я манипулираш. Но често тези момичета, те слушат за всичко. И само не казвай, че тя ще те ръководи. Няма как да стане.
А и до 20 - 21г. Те все още не са зрели и се учат. Учат се от теб, от твоят характер. И докато се опитваш да я предпазиш, в един момент ще усетиш, че изцяло се нагажда към теб. Една от причините да са толкова любими.
Колкото по - младо е момичето. Толкова повече се моделира спрямо теб, дори и да не желаеш това. Те нямат достатъчно опит и го взаимстват от теб. В един момент се превръщат в теб.
Опитай след няма и година ще видиш, как всички твой действия можеш да ги видиш в нея.
Обаче ако не си готов за това. Си хвани по - зряла.
Защото младите се превързват особено силно. И после няма отърване. Тяхната любов е прекалено силна. Те имат чувството, че са израснали с теб и те чувстват един вид (малко ми е гадно да го кажа) като родител.
Дефакто в един момент имах чувството, че е мое дете и интимността беше отвратителна. Добре че отмина този период.
Те са си като деца. Е външно могат да изглеждат като възрастни. Но по характер, се държат както дете се държи към родител. Но прибавят и експеримента на интимността.
Помисли преди да действаш. Чувството да си с младо момиче е върховно, но има и отрицателни черти.

Когато за първи път тръгнах с младо момиче, грешката ми беше, че допуснах това момиче да се доближи до мен.
След това поисках раздяла, тя щеше да се нарани, върнах се.
В нашата връзка възникнаха много непредвидени неща.
Оказах се много неподготвен. Не е като при възрастните.
Вторият път вече знаех с какво се залавям.

Какви момичета са склони да започнат връзка с по - възрастен.
На първо място това са умни момичета. - Те и затова бързо се пригаждат спрямо теб. Ти дори и да не искаш, да ги моделираш. Дори и да се опитваш, да ги запазиш такива каквито са, няма да успееш. Ще възприемат твоят облик.
Може би за това ги определят като жертви. Защото почти е 100 сигурно, че ще замениш тяхната индетичност.
Второ това ще някое, което се чувства самотно, неразбрано, недооценено. И ти ще задоволиш тази нужда, защото все пак ще се държиш добре с него. А след това ще станеш незаменим.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 дни
hash: c2e7ba2744
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Номер 9 - Съдиш според твоят опит и правиш заключение за останалите. Само че момичета които са склони да тръгнат с възрастни, са по - различни от теб.
От там и цялата ти теория за тези момичета отпада.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 2c723c1bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 9, не говори за "принципа", защото той ПРИНЦИПНО е различен за всички. Да, на мен също ми се вижда голяма тяхната разлика, вероятността да останат заедно също, но нищо не е сигурно, а и това си е техният живот. И още нещо - аз пък като 28-годишна винаги съм си падала юо по-зрели и оу, даже мъжът ми (от 2 години сме заедно), е с 13 години по-голям от мен. И далеч не се ориентирам към по-млади. За мен са хлапета. Да кажа ли сега, че моето е принципът? А за конкретната история - както е казано в съседна тема, малко вероятно е, но ако любовта и на двама ви е искрена и сте на високо духовно ниво, всичко е възможно.
Алоха! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 дни
hash: bd853e1645
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм жена на 28 години и мнението ми се припокрива с това на номер 9ти. Е, като изключа първите няколко по - остри реда от коментара й, но вярно казва.
Аз мои колежки, бивши съученички, познати на около моята възраст доста сме обсъждали темата за възрастовата разлика и да като по - малки доста се впечатлявахме от мъже 10на години по - възрастни от нас, но сега сме ориентирани към връстниците ни и също 2-3 години по - малките от нас, защото пораснаха и възмъжаха :)

Иначе рабира се, че са възможни дълготрайни отношения между младо момиченце и зрял мъж, както и между младо момче и зряла жена, та даже и за цял живот. Познавам такива двойки, но са доста по - големи набори от мен, а и от теб.
Номер 9ти добре те съветва да си намериш връстничка, защото ще имате наистина много повече общи неща за какво ли не, ще можете да сте и приятели, а това лично според мен е супер важно за стабилни дълготрайни отношенния.

Та вие сте от различни поколения! Тя след 20 години ще е още във вихъра си, а ти ще пръхтиш след нея.

Прекарвайте си сега весело двамата, ама вътрешно не си възлагай надежди за бъдещето на тази връзка. Защото ако не се получи според надеждите ти и ще страдаш.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: 2a6813a4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   От номер 9. Гледам, трън в очите ви е станал коментарът ми. Номер 15, браво за адекватното мнение, останали са трезвомислещи хора на нашите години. Номер 14, хайде ако обичаш да не се захващаш за всяка моя дума, защото е дребнаво. Естествено живота си е на автора, само, че той много детайлно и цветно споделя историята си в обществен сайт и се допитва, съответно аз коментирам и съветвам. Друго нещо което не си схванала май е, че авторът не говори за "чиста любов и духовно ниво", а как мачка чаршафите с младо момиче и пита дали ще му остане вярна. Затова, моля не давай за пример бракът ти. Изречения от този тип, трябва да потушат във всички съмненията относно романтична история. Цитирам:
"Да но вече сме 2 месеца заедно и от ден на ден виждам как си мисли за повече и повече. Вече пробвахме почти всякакви пози, научих я да ми прави страхотни свирки, да скуиртва. Свършва на задна и даже и на анален секс, който е страхотен и за двама ни. "Някой да прочете в цялата история, да се посочват качества от характера на въпросната дама? ! И всичко щеше да е идеално ако това беше писано от двадесет годишно момиче, но от устата на зрял мъж е направо смехотворно. За мен картинката е такава, позастаряващ ерген с неконтролируем нагон преподава уроци на млада госпожица с още по-голям нагон. Нищо което да не сме видели или чули. Провокира ме, въпросът за вярността. Безумен и абсурден. Просто автора затвърждава по-специалните състояния и при мъжете на средна възраст. Очакващ 18 години по-млада жена без нула опит, да остане с него завинаги и да прави най-вече секс с него до края на животът им. Нека изказването ми не се приема като упрек, а да послужи като отрезвяващо "круше". До автора лично. Недей да отхвърляш мнения само, защото не са ти угодни. Понеже ми заявяваш, че момичетата склонни да излизат с по-възрастни с различни от мен, нека ти кажа нещо. Пет години изкарах от животът си с осемнадесет години по-голям мъж, нека аз по-добре да разбирам от теб подобни връзки от женска гледна точка. Сега съм с 3 години по-млад. Е разликата знаеш ли колко е голяма, от тук до небето. Възрастният беше и е все още много харесван мъж, само че вече е на 45г, а не на 38г, и когато му влезна във фейсбука, ми става лошо като го видя колко е набръчкан и остарял. Обаче чест му правя, че той се раздели с мен тогава заради ясни причини. А сега вечер си лягам до моето стегнато и секси гадже, който между другото е прекрасен като човек с който споделяме младостта си и имаме еднакъв живот и изживявания. Толкова от мен. Успех ти пожелавам и повече зрялост. И да имаш две глави, но моля те използвай правилната.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: dbde9fc0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Имам много лоши впечатления от мъже, които търсят толкова млади партньорки - в общи линии обикновено такива мъже не са читави, имат големи кусури, за които младото момиче е сляпо, защото няма база за сравнение.
Една по-зряла жена обаче има база за сравнение, не се манипулира толкова лесно, не е склонна да прощава вечно както младото момиче и има собствени изисквания към партньора, които изисквания обикновено такива мъже не са способни да покрият.
Затова отиват при по-младите и по-наивните.
Това е гледната ми точка като жена, която на младини се е подлъгвала по по-възрастни мъже - и познай, в сегашно време, когато вече имам изграден характер, тези индивиди, които тогава са ми се виждали тооолкова велики, дори не бих ги погледнала.
Така че - не, тя няма да остане вечно с теб.
Дори повече - след 5 години ще й се виждаш абсолютно безинтересен в най-добрия случай, а в лошият ще те презира и ще крие от всички, че някога е имала връзка с теб и ще се чуди къде й е бил акъла.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 дни
hash: c2e7ba2744
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Номер 9.
Изречението: Момичетата склонни да излизат с по-възрастни с различни от мен. - Не принадлежи на автора. Претендирам за авторски права над това изречение.
Нека аз по-добре да разбирам от теб подобни връзки - нека НЕ е така!
Преди това
Аз също говоря от личен опит и имам съответните наблюдения.
Заставам твърдо зад думите си.
Преди това, нека уточним, че става въпрос за момичета под 20г.
Защото ако си над 20г. и имаш някакъв изграден характер вече, то от там и теорията за възрастовата ми разлика се разпада.
Нали едно е 25 - 43г. Съвсем друго е 17 - 34г.

Кой подрастващи, биха тръгнали с зрял мъж?
Първо това са умни момичета - който учат бързо.
Второ това са самотни, неразбрани и недооценени.
Защо едно нормално момиче, което се чувства комфортно и задоволено социално, ще тръгне с набор на баща си?
От там ако възрастният се държи добре и с разбиране към младото момиче, то той би задоволил тези потребности. Момичето ще го види като вид опора, и ще се превърже прекалено към него.
Твърдя над 100% че тези момичета, ще се влюбят прекалено много в угаждащият им чичко. Тъй като е много по - лесно да се оставят в негови ръце, отколкото да се борят сами с живота. Не умеят и не могат. То този мъж се превръща в незаменим и те не могат да действат самостоятелно.
Колкото и да ни се иска да вярваме в това. Подрастващите не са като възрастните. По тяло - може би да. Но на мислене - твърдо не.
В твоят случай или си била над 20г. И вече си изградила някаква способност да живееш самостоятелно. Или не знам.
Задължително условие според мен, е мъжът да задоволява нуждите на момичето, психо - социални и физически.
Защото в противен случай то ще остане незадоволено и ще търси задоволяване на друго място.
Ако няма нещо като настойчивост и донякъде угаждане. Момичето ще остане само насилствено при мъжът. А това вече е незаконно.

То и на мен ми се иска - навлизайки в живота на момичетата, после да може да ги оставиш с лека ръка. И те да продължат напред. А ти да си със следващото. Но не може. С времето само се увеличава тяхната зависимост. Докато след 2м. имаш шанс да ги оставиш. То след 1 -2г. Никакъв, да не говорим след 5г.

Да теорията ми не е толкова валидна за теб. Защото той е бил на 38г. следователно ти си била 20г. И си имала някаква способност, за самостоятелно справяне. Аз говоря за по - млади момичета.
Все пак той е този който е решил да те остави, а ти може би трудно но си приела това.
Само, че ако бе по - млада щеше да си прекалено зависима, за да приемеш това.
Когато аз поисках да оставя подобно момиче се стигна до болница. И вероятно ще съм с нея до живот.

Нямам време за редакция.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: c2e7ba2744
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 17.
Тука съм много съгласен!
Една по-зряла жена обаче има база за сравнение, не се манипулира толкова лесно, не е склонна да прощава вечно както младото момиче и има собствени изисквания към партньора, които изисквания обикновено такива мъже не са способни да покрият.
Затова отиват при по-младите и по-наивните.
Вече имам изграден характер, тези индивиди, които тогава са ми се виждали тооолкова велики, дори не бих ги погледнала.

Разбираш ли номер 9 - къде е разликата между изграденият характер вече и подрастващи?
В случая с автора и аз не очаквам да му остане вярна. Защото това което ги крепи е секса. Не става въпрос за чувства и възпитание.

Само, че ако ставаше въпрос за чувства, за задоволяване на нуждите (далеч не само сексуалните). То Тогава подрастващото момиче, ще израсне, ще натрупа опит даден му от партньора.
Не може да се изгради собствен опит. Опита, характера и борбата с живота се градят със срещане на трудности и тяхното преодоляване.
Само, че добият чичко - пази своето момиче и обикновено решава проблема вместо него. Тоест момичето почти не среща трудности. Но и да срещне не ги преодолява самостоятелно. Партньора е този който ги преодолява, заедно или направо вместо нея. И това момиче няма как да се научи да се справя само. Вместо това, то научава, че ако има проблеми, трябва да се обърне към партньора си и той като някакъв супер мен, ще реши проблема. Получава се нещо, като заучена безпомощност.
И когато утре мъжът си тръгне и остави това момиче. То не знае как да се справя.
Има огромна разлика между 16 и 20г. Почти никаква на външен вид, и даже 16 годишната може да изглежда по умна. Но в никакъв случай не е с по - изграден характер или по опитна. (Тук не говоря за 5% теоретическа грешка).
И на мен ми се иска 14 - 16 годишните да са като 20г. Но не са!
Разбирате ли не са!

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: aad65a0b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Следя историята с интерес. Обаче номер 9-ти кърти паважа. Ж45

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 дни
hash: ba44052eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   "Колкото и да ни се иска да вярваме в това. Подрастващите не са като възрастните. По тяло - може би да. Но на мислене - твърдо не. " - Абсолютно съм съгласна! Подрастващите умеят много по - лесно да продължават напред, защото не са обременени все още с нищо от живота. Не е като да са на 35 с 3 деца...

"Само, че добият чичко - пази своето момиче и обикновено решава проблема вместо него. Тоест момичето почти не среща трудности. " - това по - скоро се отнася за нереализирано, но най - често Над 25 годишно момиче/жена.
Сега поради какви прични, че е от селце, че е проспала годините след училище, че какво още там тя си знае.
Също така се отнася и за някои разведени жени с деца.


И уметсвено и като зрялост няма кой знае каква разлика между момиче на 16 и момиче на 20. Да, да кажем, че 20 годишните имат вече по - обогатен изказ, но в житейски план водят пред пред 16 годишните само с това, че са имали бал и са влязли в университет.
И да, не са преодолявали кой знае какви трудности самостоятелно, да не кажа и никакви (разбира се, че има изключения), но за това имат кредити главно родителите им, а не драстично по - възрастния им приятел, с който са от скука, изкривено любопиство, хормони, желание да демонстрират колко са станали зрели включително и на себе си и така нататък. И ако случайно възрастния патньор си тръгне преди момиченцето да го е напуснало, то верно ще си пореве малко, но бързичко ще й се наредят опашка от кандидати, която може би си я е имало през цялото време, тя ще продължи напред, и тука е момента да се препрочетат ето тези думи на номер17:
" след 5 години ще й се виждаш абсолютно безинтересен в най-добрия случай, а в лошият ще те презира и ще крие от всички, че някога е имала връзка с теб и ще се чуди къде й е бил акъла.


"Кой подрастващи, биха тръгнали с зрял мъж?
Първо това са умни момичета - който учат бързо. " - еми не съвсем.
"Второ това са самотни, неразбрани и недооценени. " - Да.
Защо едно нормално момиче, което се чувства комфортно и задоволено социално, ще тръгне с набор на баща си? " - разбира се, че няма, защото е умна и учи бързо, а е умна и учи бързо, защото е оценена и разбирана от когото трябва - родители и близки приятели.

"От там ако възрастният се държи добре и с разбиране към младото момиче, то той би задоволил тези потребности. Момичето ще го види като вид опора, и ще се превърже прекалено към него. " - иска ти се... по - скоро ще се привърже прекалено 35 годишната с 3те деца... и нереализираната комплексирана над 25 годишна.

 
  ...
преди: 8 години, 6 дни
hash: d1031cf3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   9, акъла и зрялостта нямат нищо общо с възрастта

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 5078204e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 9 е права за част от коментарът си да се преориентираш към жена след 25 години, няколко години в полза на мъжа е супер разлика. Със моят разликата ни шест години. Заглежадам се по младите или на около моята възраст(26-7г. ) но само до там те не стават за сериозни връзки, защото те харесват или по големите жени от тях или много по малките. Имат големи претенции но вероятно са осователни не се причислявам към техните изсисквания, не съм готина, нито отракана, не съм супер красавица. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 дни
hash: 604db9f5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Автора е:
До Но1. - да май си намерих майстора най наркая.

До но2. - виж Но1. Да, китайката е

До Но9 - курвенско изказване. Звучиш все едно използваш мъжете. Значи онзи дъртофелник след като е одъртял вече не го харесваш? Друго освен тялото му не си видяла, така ли? Сега затова си хванала някаф стегнат... Нали се сещаш че ти един ден ти ще си дъртата. Знаеш ли какво се случва с хора като теб? Третират ги по същия начин както са третирали другите.
Съжалявам че не е останала никаква любов между вас с този "дъртак"... Явно той се е уморил. Може би в него е била вината наистина и не е бил достатъчно силен да те търпи.

Но 10, 11, 12, 13, 18 и 19. Най много ми е интересно твоето мнение. Явно си в моето положение. Още ли си с нея? Как мислиш да я караш приятелю? разкажи малко за твоя случай?

"Може ли човек да яде хляб цял живот" = може ли да си с един същ човек цял живот.

За мен сериозния приятел е хляба. Другите гаджета... повърхностните са салатата и манджата. Само хляб не е вкусно, ама само със салата си вечно гладен - курва демек.


Много от жените не го разбират това и понеже имат курвенско влечение, не успяват да се контролират и остават само на салата доживот. Моята съм я възпитал да ми казва всичко честно и искрено и всеки път ми казва колко много иска да ми изневери заради това че ми завижда, заради сексуалния опит. Иска да е с други и трябва да съм съвършения глупак да си мисля че ще е само с мен доживот. Но според мен има решение. Както на нея й се яде салата, така и на мен. Един ден ако споделяме леглото (само леглото, без задълбочаване) с други хора дали няма да проработи модела? Т. е. да останем доживот заедно.
Как мислите? Или говоря утопични глупости?

Пак казвам нямам против и на букаке парти да я заведа. А колкото до това дали съм зрял и се изказвам глупаво, нека да кажа, че познавам жените дотолкова, че да мога да кажа с коя мога да имам бъдеще и с коя не. След 8 момичета с които съм бил, с тази определено имам такова. След толкова опити да срещна нормално момиче близко до моята възраст в наща прекрасна родина, вече наистина се отчаях. Да, сега може да храня напразна надежда, но тя е същата надежда на нормалните наивни хора, да изградят нормално семейство, която у 30годшния курвалък липсва.

В отговор Но9 ОТНОВО, не се хващам с 32-33 годишни, защото те са тези които блуждаят в облаците. Писнало ми е да слушам "а малко по на ляво, а сега по бързо", "не това не е сапун за лице... какво ти правят чорапите под леглото? ".. и тн. Това са изградени характери, които искат да моделират някакво подобие на "мъж" до себе си... само и само да не са сами. Нещо, като да си вземат котка, която да галят и тормозят едновременно. Безбожен егоизъм, който няма край. Очаквания до небето за всякаки дреболии. Никога не разбиращи кой съм аз. Да, едно 18 годишно момиче е 100пъти по добро от вас. Съжалявам, че това изказване ви принизява стойноста. За националноста ще си замълча, че темата ще стане още по-дълбока.

Колкото дали съм наивен да си взема девствено момиче... Питайте бабите си и дядовците си... какво? и те са били наивни ли? не е проблема в това да се хвана в девствено момиче а това че живеем в похотливия 21ви век, където вече няма любов. И трудно ще опазя моята.

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: 88061b8a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Изречението, че учела за стюардеса ми беше достатъчно за да предвидя бъдещето! Гледай какво става от тук нататък като литне. Споделям, защото съм била известно време в бранша. Хич не е скучен животът в тази професия, да знаеш, а и тя подготвена ще навлезе в небесата!

 
  ...
преди: 8 години, 5 дни
hash: dd8dc79fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм жена на 26. Мъжът ми е на 38. Взе ме, когато бях на 20 и ми беше първият. Досега не съм му изневерила. Обичаме се, може би затова. Дотук с хубавото. Преди известно време срещнах друг човек, който ме побърква само с поглед и го желая както никого досега. В началото имах много тежки угризения на съвестта заради тези си желания. Скъсвах моя от секс и пак оставах незадоволена, въпреки оргазмите. Равносметката е, че не съм спала с другия, само защото не съм имала възможност. Ако имам, ще го направя. Ще се постарая моят мъж никога да не разбере, за да не се разочарова. Той не заслужава това. Като не заслужава, защо постъпваш така? - ще попита някой. Защото вече не издържам! Защото не мога да стигна докрай ако не си представям другия.

P. P. Така наречената Ледена Кралица е една фантазьорка, която разказва измишльотини на килограм, но умее да влиза в тона на събеседника.

Alpha

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 дни
hash: 05a11ee34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Здравей! Аз и моят приятел имаме 11 год. разлика и той ми беше първият. Заедно сме от 3 години и не съм му изневерявала. Лошото е, че той се е наживял, а аз сега започвам да живея. Много се караме, защото не му се излиза, а на мен сега ми е времето, че иначе кога? Да си призная един път ми се случвало да си помисля:"Какво ли ще е да правя секс с този... ", но само дотам. Не съм от жените, които изневеряват и не искам и да ставам. Сексуалните ни отношения вървят добре засега, надявам се и по-нататък да е така. (ж19). Ще се радвам, ако мнението ми ти е от полза.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 дни
hash: dbde9fc0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   От номер 17
За младите момичета с малко житейския опит разделите са трудни, често ги виждат като края на света.
Затова и са толкова всеопрощаващи в първата си връзка, а раздялата е голяма драма, мислят си че повече никога няма да обичат и никой няма да ги обича.
От личен опит аз мога да кажа, че част от моя интерес към по-възрастни идваше от това, че в моето семейство бащината фигура не беше силно застъпена.
Затова и търсех сигурност във по-възрастен мъж, някаква бащина фигура.
Но типично за момиче на тези години е, че смесва това желание за сигурност с огромна жажда за приключения, които възрастният мъж рядко може да осигури, защото не е способен да живее с това темпо.

Колкото до автора - наивен си авторе, тя няма да остане с теб.
Може да остане година, две или пет - но не и доживот.
Ще срещне някой по-добър, някой на който ще се възхищава повече и когато го сравни с теб ти ще изглеждаш не толкова велик в нейните очи...
А за това, колко били лоши жените на 30, защото се опитвали да те моделират - ами ти в момента точно това правиш с младото момиче, моделираш го, но явно вина не изпитваш, а я вменяваш на тези жени, "които искат да моделират някакво подобие на "мъж" до себе си".
Авторе, дори любовта не е способна да излекува твоето пренебрежително отношение към жените.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: c2e7ba2744
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   И уметсвено и като зрялост няма кой знае каква разлика между момиче на 16 и момиче на 20. - Да освен, че 20г. има по - устойчив характер.
Но за това имат кредити главно родителите им - една от причините поради която, подрастващите момичета тръгват с по - зрели е именно, нуждата от близост с родителите си. Често подрастващите споделят, че техните родители не им обръщат достатъчно внимание, неразбрани са и недооценени, тяхното мнение не е зачетено.
Чувал съм от родител тя е на.... още е дете, тогава защо се държиш с нея като с равна. Ами защото това момиче е заставало решително срещу мен и се опитва да обмисля думите си когато разговоря с мен.
Аз я виждам как обмисля нещата и се опитва да разсъждава, а те ми казват, тя не може. Сега аз на кое да вярвам?
И ако случайно възрастния патньор си тръгне преди момиченцето да го е напуснало - Не се случвало, да ме напуснат. И даже се стигна до там, че първото момиче, беше готово да се запознае с второто, стига да остане до мен. Как да си обясня това?
То верно ще си пореве малко - толкова малко, че след месец влезе в болница.
Но бързичко ще й се наредят опашка от кандидати, която може би си я е имало през цялото време - Да има и други кандидати, само че не са желани от нея. Инак ако ми споделят, че трябва да се оттегля защото харесват друг, то аз ще го направя. Никога не се е случвало.
Тя ще продължи напред - да и това напред я вкара в болница.
След 5 години ще й се виждаш абсолютно безинтересен в най-добрия случай, а в лошият ще те презира и ще крие от всички, че някога е имала връзка с теб и ще се чуди къде й е бил акъла - така ли? Ми тогава защо любовта им само се засилва?
Първо това са умни момичета - който учат бързо. " - еми не съвсем - съвсем, съвсем. Отличнички са, дори и в по - горни класове, печелят стипендии и регионални състезания, изнасят концерти.
Момичето ще го види като вид опора, и ще се превърже прекалено към него. " - иска ти се - Не че толкова ми се иска, но така се получава.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 дни
hash: f309b658ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Аз съм номер15/21

1/ " Моята съм я възпитал да ми" - ааа, ти като тях искаш да моделираш начи, а хем казваш, че на теб ти е неприятно тва.. еми недей така лицемерно да подхождаш към живота... самата дума.. "Възпитал".. ми супер контролищо и моделиращо звучи..
Възпитават родителите, до седмата година при това.

2/ "не се хващам с 32-33 годишни, защот.. и тн. " ;
"Това са изградени характери, които искат да моделират " - ми да изградени характери са, ма чак пък да моделират. Ти просто можеш спокойно, но ясно да кажеш, че те дразни да ти казват неща за чорапи и гащи и какво там. Голям човек си, но явно не можеш да проявяваш характер пред всеки и за това предпочиташ да проявяваш харектер пред хора с ненапълно изграден такъв.

А за мърморенето специално моите лични наблюдения са, че мърмораните и мърморковците са си такива още от тинейджърска възраст.

"Значи онзи дъртофелник след като е одъртял вече не го харесваш? Друго освен тялото му не си видяла, така ли? " - истинската причина, че повечето зарязват "дъртофелника" не е заради това, че тялото му е одъртяло, а защото осъзнават, че с човек на тяхната възраст ще им е по - добре - емоционално, духовно, като вкусове, интереси, изобщо хората от едно и също поколение имат най - много общи неща като цяло и. т. н.
"Дъртофелника" става одъртял в очите на момичето духовно и емоционално, защото си остава на едно определено ниво (да, от гледна точка на по - малките думата е "остава") присъщо за неговото поколение (което е нормално), неговите връстници, с времето това става дразнещо, защото поколенията са различи. С времето момичето започва да "узрява" като личност и иска да бъде със себеподобни, с хора на нейното ниво (ниско/високо, сега без значение) по развитие на личността, вече няма нужда да се възхищава на някой по - голям (което е била основна причина да е с него), защото самата тя се чувства по - голяма/пораснала. И в този момент, в който вече започне да усеща себе си като наистина пораснал човек, то съвсем естествено следва нуждата й да бъде с "по - пораснал" от нея да се изпари. И тук е подходящо да цитирам номер17:
"- и познай, в сегашно време, когато вече имам изграден характер, тези индивиди, които тогава са ми се виждали тооолкова велики, дори не бих ги погледнала. "


Друго искам да добавя авторе. Ако е наистина китайка, то, допускам, че там жените и изобщо хората може да са с много по различно мислене/манталитет, не знам сега, просто предположение нали.
Няма ли да е по - добре да зададеш темата си в някой форум, в който пишат предимно китайци?

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: c2e7ba2744
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Към Автора
Ама не е точно същото. Ти тука описваш, предимно секса, а аз говоря за любов и чувства.
Да още съм с нея.
Ми как да я карам, ще си живея с нея.
Ще изчакам другото момиче да стане на 18 да имам деца от нея.

Чувствах се самотен, бях влязъл в един чат, да си полафя малко.
Така едно момиче се появи и започнахме да си пишем с него, то явно ме хареса, макар да беше едва на 14г. аз продължих да пиша с нея. Излязохме. Родителите и разбраха и тя поиска да се разделим.
Аз я обичах и не ми бе лесно да я пусна, но сега за мен е изключително важно, да има много силно привличане, между нас.
Не мина и седмица, и тя реши да ме потърси, но аз я отбягвах. Един ден ми позвъни да ми каже, че е в болница, наранила се и аз съм единственият който може да и даде смисъл да живее. Събрахме се. Излизахме години, а родителите ѝ може би не знаеха за нас. Или просто не показваха да знаят.
Често прекарваше в къщи. И се прибираше вечер, когато направи 18г. заживяхме с нея. Интересно, родителите ѝ не направиха нещо, за да предотвратят това. Веднъж се срещнах с майка ѝ, тя показваше раздразнение, срещата не мина добре. Повече не съм срещал родителите ѝ. Сестра и от време на време идва при нас, тя ме приема добре и сме приятели.
Имаше моменти в който аз я чувствах като дъщеря и интимността в тези периоди, беше изключително трудна.
На скоро се получи много комичен момент, беше излязла самостоятелно, и аз и се обадих, разпитах с кого е, къде е, какво има на масата, и тя в един момент ми каза, спокойно Тате. Аз изтръпнах, но тя явно повече, скъса се извинява, а мен пък ме изби на смях. Ама не толкова, че беше смешно. Ами от стеснение, не удобство.
Сетих се за един филм, в който младото момиче, се обърна към любимият си и му каза: Извинявай реаргирах като разглезено дете към баща си. А той едно замислено, ами реално погледнато то си е така.
Не винаги съм обичал това момиче. Имало е моменти в който просто съм оставал до него.
Срещнах второ момиче - то също беше прекалено самотно. Живота му беше прекалено сложен, имаше само майка, оставаше по - цял ден само.
Заприказвахме се, задълбочихме нещата. То започна да търси, физическа близост. Пък аз пак реагирах бащински.
И даже в един момент се получи така, че сякаш имам две деца и трябва да избера между тях.
Второто момиче, се настани трайно в сърцето ми измести първото.
И докато първото разбра за второто, не всичко разбира се. То второто не знае за първото.
Чакам второто да направи 18г. за да заживея с нея, така както чаках първото момиче. Като завърши гимназия ще направя дете на второто.
Не че не обичам първото, трудно е да те заливат с любов и да дават живота си за теб, и ти да си безчувствен.
Но второто е момичето за мен. А на първото ще помагам винаги, но няма да остана с нея. Каквото ще да прави този път искам другото.

"Може ли човек да яде хляб цял живот" = може ли да си с един същ човек цял живот. - Да може, ако си напълно уверен, че това е момичето в живота ти.
И тук докато при първото не го обичах, но тръгнах с нея, и после се появиха чувства, понякога много силни. То при второто не бях самотен, но ме привличаше нейното поведение.
Ти говориш, че би бил и с други, освен твоята, как очакваш тогава да ти останат вярна?
Докато аз бях верен на първото момиче години, после срещнах второто. Трета в живота ми няма място. И бих бил напълно верен, на втората, но на този етап, не мога да оставя първото, обичам си и нея. Но - значително по - малко.

Ми не знам, ако споделяте само легло, защо да сте заедно?
Не знам, но аз не деля. Моето е мое, искат друг - ми заповядай върви, но не ме търси повече. Искаш да си останем приятели после, съжалявам не искам да съществуваш после.
Обичам те, но за любовта са нужни двама. Трима стават прекалено много. Обичала си и двамата - нека те улесня в избора.
Напускаш ме добре - ама не ме търси после.
Възрастните са изградени характери, които искат да моделират някакво подобие на "мъж" до себе си... само и само да не са сами. Нещо, като да си вземат котка, която да галят и тормозят едновременно. Безбожен егоизъм, който няма край. Очаквания до небето за всякаки дреболии. Никога не разбиращи кой съм аз. Да, едно 18 годишно момиче е 100пъти по добро от вас. - Да тук съм съгласен.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: c2e7ba2744
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Номер 26 - разбирам те за какво говориш?
И аз така си мислих, че една връзка може да е тайна, но се оказа, че съм участвал в биг брадър. Реално се знаеше всичко, информация която само аз и тя може да знаем, се знаеше от трети лица. Ей тука пуснах коментар, не знам колко време ще им остане да го засекат. Абе сякаш използват, някаква военна техника.

Българите сме такова племе, ще умрем да предадем някой. Само да видим нещо любопитно и следва. То не че ми е работа. Но...

Как смяташ да го скриеш? Нали ще те види съседката и после мъжът ти, ще знае и това дето не си казала.

Усамотили сте на тайно място. Абе няма тайни места бе, сателити ли използват не знам. Кви са тия биг брадъри, идея нямам.

В България не е възможно да се скриеш.

Тъй, че щом искаш другият, тръгвай без да се криеш - то смисъл няма. И бъди готова твоят да те остави.

Искаш ли другият, направиш ли нещо, значи си готова да оставиш първият.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 0d5923661f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторе, на теория си прав, но на практика... изневярата си е изневяра. Връзките не са ядене... елементарно сравнение е това! Нормалният човек, разбере ли, че другия му изневерява, губи доверие, охладнява и се настройва срещу партньора... почват караници... следва раздяла или непоносим брак, в който няма нищо освен съжителство. Се ла ви. Сексът е най-интимния акт между двама души изобщо.

 
  ...
преди: 8 години, 3 дни
hash: 2a6813a4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   От номер 9. Първо до номер 18, извинявай, че те обърках с автора, но така като гледам сте с еднакви "мъжки страсти" и не допуснах, че си друг човек. Гледам си го ударил на задълбочен психологически анализ. Има няколко истини които си казал, но като цяло много дълго си писал, явно темата с младите момичета дълбоко те вълнува. Тази версия за 17 или 20 годишни, хич не ме грабна, не е издържана в моите очи, но си прав за зависимостта към зрелия партньор. Както и да е няма да занимавам хората. До автора. Курвенски са изпълненията на стари ергени като теб, които си мислят, че като спят с някое младо девойче, ще върнат километража назад. Е няма да стане мой човек, скоро удряш четиридесетте. На тези години хората имат по 2 деца и здраво се борят за семействата си, докато ти гледаш под полите на ученичките. Не ми обяснявай какви били жените на 30, 40, защото ти го казаха няколко пъти тук в коментарите, че такива като теб не са успели да задържат стойностна жена, затова се занимават с неопитни момиченца. Възпитавал бил възлюбената, ще припадна! Взел девствено момиче и се вълнуваш чак, като някой тинейджър. И факта, че ме наричаш курва в публичното пространство, говори много за теб като мъж. Не можеш да опонираш на елементарен словесен диалог, още по-малко на една истинска жена. Номер 22, нима!? Ти седиш ли си на едно развитие с течение на годините, или се променяш. Нима едно 18 годишно момиче би имало зрялостта на една 30 годишна жена, няма как да стане най-малкото, житейския опит учи.

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: dd8dc79fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   От 26 до 32: Всъщност, изобщо не ми е в стила да се крия. Знаеш ли кое е най-"веселото"? Моят мъж знае, че имам чувства към другия. Откъде знае? Аз му казвам. Защото не мога и не искам да лъжа. Той обаче е категоричен, че ако си легна с другия, няма да може да го понесе. Вече съм се примирила донякъде с идеята, че би ме оставил, но ме ужасява страданието на този невинен човек, когото също обичам. Ами ако другият е само секс? Може да не се установи между нас човешко разбирателство и да разбия една чудесна връзка заради единия секс... И все пак... такова привличане не мога нито да удуша (опитах!), нито да намета под килима. Ден и нощ размишлявам и се измъчвам и решавам ту едно, ту друго. За тайната... как ще я опазя не знам. Ако се стигне дотам, ще му мисля. А и Другият също няма интерес да се разчуе, че е бил с мен.

За протокола: този, който поставя на изпитание всичките ми убеждения за моногамна връзка не е по-млад. Дори е на повече години от мъжа ми. Аз само такива мъже харесвам. Връзката с набор не ме блазни никак и винаги е било така.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: 141d6afd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Номер29, тези, с които ти се занимаваш са изключения от масата, които ти умело подбираш съзнателно или не.

А да си отличник в училище не е гаранция, че си наистина умен, а по - скоро, че определено не си мързелив.. и може би че си склонен да си прекалено изпълнителен.. чак до глупост. Но хайде сега да не изпадам в подробности, защото и без това на повечето хора им е ясно това, смея да кажа, че и на теб.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: dbde9fc0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Номер 31 - освен че си противоречиш - щял да й бъде верен, ама в сегашно време не е и разкатава две момичета - то може да си имаш и много проблеми с органите на реда, занимавайки се с момичета на по 14.
Което най-искрено ти пожелавам.

 
  ...

...
преди: 8 години, 21 часа
hash: c2e7ba2744
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Номер 37
Чак дразниш с това пожелание.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ae65e6b180
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Не съм номер37, но кой от какво се дразни си е негов личен проблем! :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 267327514a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   От автора до Но34:

Пропускам обидите, щото май наистина и аз те обидих, може би заслужавам да ми го върнеш. Само искам да кажа че хората на по 40, с по две деца само си мислят че зрели (дано ти не си между тях).
В интерес на истината аз омъжени и женени ЗРЕЛИ хора не познавам. Особено ако са наложени от обществото. Не искам да обидя никого, просто лично мое мнение. Съжалявам че и аз дори вървя натам с това момиче. Мисля че преди нея, когато бях необвързан бях по зрял
==========================
Но30. Китайското общество не е като нашето. Въпреки че колективизма който присъства в културата ни, ни приближава повече до тях, отколкото то западянците. Тук китайците когато имат пролем обаче от това естество питат майките и бащите си, а не ползват форуми. По-точно родителите им са им казали вече какво да правят, без да се налага имат проблеми :) Ако ще и на 30 да са. За китайците да си на 18 или на 30 няма НИКАКВА разлика. Въпрос на жизнен опит кога ще прогледнеш. Приятелката ми е доста напред от много, много 30годишни тук. Ама като казвам МНОГО, разбирайте буквално.

Едно отклонение. Продължаваме да сме заедно. Все още нямаме никакви проблеми. Изградихме си малка рутина дори. Чувстваме се прекрасно. Определно не става въпрос само за секс вече. Даже почнахме да го разреждаме. Взаимно си липсваме, въпреки че се виждаме по 3-4 часа на ден.
Дали съм сериозен към нея? Дали не мога да оценя "зрелите" българки досега? Това ме прави незрял и наивен? Факта че не съм с такава, а съм с 18годишна китайка, говори сам за себе си. Предпочитам да съм незрял и наивен с 18годишна, отколкото такъв с 30годишна. Вие си мислете каквото си искате и продължавайте да ме слагате в собствените си предрасъдъци, аз все още имам задни мисли заради всичките курваля, дето ми се изредиха... всичките все толкова зрели, повечтето все още си кълчат задниците. Знам че не на всеки от вас живота се стекъл зле и си мислите че ви говоря наивни, незрели глупости, но 1во не ме познавате и 2ро не знаете за опита с жените които съм имал.
Така че нека спрем до тук.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5de613a3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   На нито едно от двете условия не отговарям, ама ще ти дам моето мнение - нямате бъдеще.
Разбира се сега можеш много да ми се пениш и да се захващаш мислено да ме опровергаваш, но приеми истината. Ти си 2 пъти по-върастен от нея. след 3-4 години на нея още ще й се живее, ти как се виждаш на 40 да ходиш по дискотеки? И за к'во пък толкова си говорите? Пич, осъзнай се. Ти можеш да си й баща и това е мнооооого гадно. Как си представяш живота? Правиш й дете и живеете в идилия? Възможно е, но по-възможно според мен е друго - ти да й доскучаеш, тя да иска още, да ти да не можеш да го дадеш. Още танци, още живот, още секс, още и още.
Помисли! Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker