Раздялата ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздялата ...
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1331 пъти
Здравейте, приятели много пъти съм чела теми тук...
В момента искам да си споделя преживяванията и си мисля,
че пред непознати е по-добре,
Имам приятел от 4 години, сега съм на 29години,
Той е с 2 години по-голям от мен... Връзката ни се състоеше в ден да мине, друг да дойде,
Спях при него, но не сме живели заедно, изневерявала съм му/той не знае, твърди че не ми е/, отиваме на бар примерно, и той:" аз ще остана ти се прибирай".... и аз се е случвало... да кривна..
От година не съм била с друг/ но секс почти не правим, в началото правихме 3 пъти на ден, докато след втората година, почти разредя, за да стигнем до 1 път в месеца.... /.

Той няма най-благия характер на света, доста крещи, вика, пие често, под пие, разберете по ден, два.
Като е пиян е добър, на другия ден е... изнервен... и така аз съответно също не съм била цвете... Но нали знаете в на всеки очите... неговата истина е най - точна. Като казвам пиян в началото и аз ходех по барове, пиех, но вече съм с повече акъл уж и съм се променила...
Преживяхме доста неща заедно, /загубихме най-близък човек, както той така и аз/, подкрепяли сме се....
Но... след 4 години не виждам нищо за което да се хвана и да имам семейство с него... а за къде да се мотаме повече...
Хора много е трудно обаче, като си преминал през толкова неща, да се разделиш, от две седмици не съм на себе си, защото усещам нужда да взема решение, а при предишни връзки никога не съм казвала директно на някой, че искам да се разделим,
Съотвено сега му казах да поизчакаме малко, и той уж като ударен с мокър парцал, изненадан, потресен.... разтроен, аз също съм разтроена, но все си мисля, че и двамата заслужаваме повече??? Ще съм благодарна за мнения... Правилно ли съм решила, има ли щастие в любовта? или трябва да избягваме тежките решения, имам много такива примери около себе си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: cca707c872
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смятам, че щом си стигнала до тук, не трябва да се връщаш назад. Подсъзнателно вече си взела решението, че това не е човекът, с когото искаш да създадеш семейство и на когото можеш да разчиташ. Навярно си била с него толкова дълго, не от обич, а защото някак сте свикнали един с друг, затваряли сте очите си за недостатъците на другия, за да минава времето по-лесно и да не сте сами. Привързаността обаче, не е достатъчен мотив за създаване на семейство. Не бива да продължаваш да правиш компромиси и да се нагаждаш, знаейки че заслужаваш нещо по-добро. Тук не говорим за 1-2 години още размотаване и забавление, а за живота ти занапред. Ако не вземеш решението сега, след известно време пак ще си в същата позиция и ще се чудиш как си стигнала до там, защо и какво си чакала. И не става въпрос само за неговите пороци и лоши страни, а за явната липса на любов от твоя страна. Ако истински обичаше този човек, историята ти щеше да звучи по различен начин. Е, струва ли си да създаваш семейство без любов, като знаеш, че можеш да я срещнеш и да бъдеш щастлива? В този случай, дори не можем да говорим за някаква сигурност, която ще ти липсва, защото очевидно той не ти я предлага. Помисли за себе си и направи всичко, което можеш, за да намериш нещото, което искаш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: cca707c872
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Смятам, че щом си стигнала до тук, не трябва да се връщаш назад. Подсъзнателно вече си взела решението, че това не е човекът, с когото искаш да създадеш семейство и на когото можеш да разчиташ. Навярно си била с него толкова дълго, не от обич, а защото някак сте свикнали един с друг, затваряли сте очите си за недостатъците на другия, за да минава времето по-лесно и да не сте сами. Привързаността обаче, не е достатъчен мотив за създаване на семейство. Не бива да продължаваш да правиш компромиси и да се нагаждаш, знаейки че заслужаваш нещо по-добро. Тук не говорим за 1-2 години още размотаване и забавление, а за живота ти занапред. Ако не вземеш решението сега, след известно време пак ще си в същата позиция и ще се чудиш как си стигнала до там, защо и какво си чакала. И не става въпрос само за неговите пороци и лоши страни, а за явната липса на любов от твоя страна. Ако истински обичаше този човек, историята ти щеше да звучи по различен начин. Е, струва ли си да създаваш семейство без любов, като знаеш, че можеш да я срещнеш и да бъдеш щастлива? В този случай, дори не можем да говорим за някаква сигурност, която ще ти липсва, защото очевидно той не ти я предлага. Помисли за себе си и направи всичко, което можеш, за да намериш нещото, което искаш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a747e4d8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "отиваме на бар примерно, и той:" аз ще остана ти се прибирай".... и аз се е случвало... да кривна.. "-С колко мъже си му изневерявала? Държанието ти ми говори като за лека жена(к*рва), ами не си дала достатъчно информация, изброените от теб по горе за мен не са поводи. Освен това мисля че не си го обичала и не държиш достатъчно на този мъж, какъвто и да е няма значение. Не знам на мен не ми се случвало но дори някога да се случи мисля че не бих го направила защото секса бил намалял значително. Конкретната връзка си единствена сама по себе си такава, както вашата, така й при всяка друга.
(Ж. 26)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5a45b8ea22
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След като виждаш обективни причини да се разделиш с човека, до себе си, трябва да потърсиш щастието на друго място.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2cbc0e81e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да допълня само, авторке когато не искаш наистина да си с някого му го казваш директно ако сте имали по дълга връзка от година заедно, или оставате като приятели или не, но без да има чуденето вътрешно в теб. Аз лично когато не искам да съм някого му го казвам тогава когато съм била напълно сигурна в себе си. Даже така съм зарязвала двама мъже, със единият имахме връзка а в другият бях влюбена. Много ми беше трудно, но му го казах в очите, аз смятам този начин като най добър за разрешаване на любовните проблеми. Ами въпреки неблагоприятните обстоятелства човека отсреща също знаеше че съм имала чувства и как да му докажа че това е което искам, казваш го веднъж, два пъти най много при личен разговор и после вече ако продължава да те притеснява.. игнор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker