Как да започна разговор? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да започна разговор?
преди: 8 години, 1 ден, прочетена 2054 пъти
Здравейте, супер странно ми е в тея сайтове за запознанства, но искам да си намеря приятелка и използвам всички начини. В реалния живот е по-лесно да заговориш някого. Примерно ако е на гарата, можеш да питаш - за къде пътуваш. Да попиташ колко е часа, или да я почерпиш сладолед.. Но в интернет виждаш само една снимка. Винаги са ми били проблем тея сайтове, но искам да се науча. Та въпроса ми е как да започна разговор.. и като го започна, как да го поддържам интересен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 ден
hash: 886a7a469a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се принизявай до там да сваляш жени по интернет.
На живо е по - лесно, както сам си устновил, емоциите са реални винаги и всичко е много по - ясно!

Жена, 28г.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: dc80f2bd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Пиша с хора в сайтове, най-вече с чужденци. Ще ти дам няколко съвета.
1. Без лигави наименования и евтини свалки.
Лично аз мразя да ми казват "Здравей, сладурано". Автоматично губи шанс да го взема за сериозен. Много често и не отговарям на такива (зависи дали ми се занимава) Или друго, което са ми писали, за да завържат разговор: "Какво е чувството да си на-красивото момиче тук?" Аз лично не се лаская, не ми печели вниманието.
2."Здравей, как е?"
Няма нищо лошо да започнеш разговора по най-обикновен начин. Предпочитам го пред изхвърлянето със заучени банални фрази. Евтино ми е.
3. Карай го по-спокойно.
Не се стягай! Накарай я да се почувства сякаш си пише с някой неин приятел.
4. Покажи интерес.
Питай я какво обича да прави и се позаинтересувай. Накарай я да разкаже повече за своите хобита и мечти.
5. Бъди активен!
Не бъде безмълвен. Това го мразя най-много при момчетата. Някои просто млъкват и не знаят какво да кажат. Разкажи и ти нещо за себе си. Просто вмятай нещо от време на време, за да не се чувства тя сякаш е на интервю.

Каквото и да правиш, чатът си е чат! На живо е хиляда пъти по-истинско. Никога няма да знаеш каква е всъщност, ако не прекараш време с нея.

Момиче, 19г

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1f3a404263
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора.. Имам чувството, че в тея сайтове изглеждам като крайно нуждаещ и това май отблъсква момичетата. Въпреки, че аз найстина съм, гледам да не го показвам. Само не мога да разбера някой момичета, като ги питам как си, ми отговарят- добре.. и не ме питат същото- тоест това означава ли, че не искат да продължат разговора и не ги интересува аз как съм. Щото аз така го разбирам..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1a3b1034ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Или нямат интерес, или им е бедна фантазията, или срамежливи. Ако имаш снимки е най-вероятно първото.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 291d219aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това е въпрос "как да свалям по интернет". Ами, универсален начин няма. Както и в реалния живот. Трябва да имаш известни заложби да се изразяваш в писмен вид. На първо място, трябва да си избиеш от главата, че изглеждаш крайно нуждаещ се (независимо, че се чувстваш като такъв). Не забравяй, че всички, които са се регистрирали в такъв сайт са на същото дередже. Да, 90% от женския състав там твърди, че "аз съм тук само за да си бъбря със стари приятели". Истината е, че за старите приятели има skype, viber и т. н., тя е в сайта именно за нови запознанства, при това с отчетлива насоченост. Което съвсем не значи, че точно теб ще те огрее. И така - какво да говориш? Ами за това, което жените най-много обичат - за тях самите. Прочети профила, там все има някакви въпроси или представяне, закачи се за тях. Поспори по някой от отговорите ѝ, но умерено, така че да стигнете до някакво общо мнение. Жените са по-любопитни от нас, така, че някакви интервали ѝ давай по частица инфо за себе си. Веднага искай аналогично инфо и за нея. Ако заобиколи отговора не настоявай. Дръж разговора постоянно около темата за отношенията между жените и мъжете. Не искай среща веднага, но и не отлагай прекалено много, за да не те засилят във френдзоната. Изобщо подържай един постоянен, но ненатрапчив натиск към желаната от теб посока.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9cc397f882
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора: Знаете ли какво, вмомента си пиша с доста момичета. Стигнах до извода, че на тези, които нямат интерес няма смисъл да им пиша. Повечето момичета в тея сайтове пишат на латиница и се интересуват от някакви пълни глупости, за да си говоря с тях, трябва и аз да говоря глупости. Аз не искам да имам такава приятелка. Стигнах до извода, че няма смисъл да стоя в тея сайтове. В същото време във фейс бук имаш възможност да намериш хора със сходни интереси. Така и направих. Влязох в една група и намерих хора с които не мога да спра да си пиша. Просто има хора с които всякакви "свалки" и правила губят смисъл защото разговора върви от самосебе си

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4cae76b296
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Братле, наскоро се разделих с десетилетна връзка и ми е тъмна Индия къде да се запозная с момичета онлайн. Би ли ми казал в кои сайтове намираш момичета за контакт?
Иначе Номер 6 ти е дал доста добра насока.
И лафовете в чата ги дръж дотам да я накараш да се видите. Пази си козовете за реалната комуникация. Разбери от какво се интересува, подготви се по темата. Ако е романтична- задължително едно цвете на първа среща.
Успех и ще чакам да дадеш и ти някой коз за мен :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dca53fabe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не бъди натрапник, не отговаряй веднага на въратото съобщение, но и не закъснявай с много за да не те отритне. Никога не пиши коментари ( защото и без тва има 102 страници и ти ще си поредния) Не бъди нахален да й искап фейсбука веднага. Даже и да го искаш не го искай директно. Пиши на кирилица и грамотно. Името ти в сайта да не е примерно секс играч или лудия пич. И аз не знам как да започваш разговор, но знам със сигурност как да НЕ започваш разговор. Без здрасти много си сладка, здрасти как си, здрасти кво праиш или ейй секси много си яка. В началото без комплименти, освен ако тя не те пита кво смяташ за нея, ама и тогава не и сваляй звезди. Виж кво й е описанието и сам, ще разбереш кво да й пишеш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dca53fabe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бъди натрапник, не отговаряй веднага на въратото съобщение, но и не закъснявай с много за да не те отритне. Никога не пиши коментари ( защото и без тва има 102 страници и ти ще си поредния) Не бъди нахален да й искап фейсбука веднага. Даже и да го искаш не го искай директно. Пиши на кирилица и грамотно. Името ти в сайта да не е примерно секс играч или лудия пич. И аз не знам как да започваш разговор, но знам със сигурност как да НЕ започваш разговор. Без здрасти много си сладка, здрасти как си, здрасти кво праиш или ейй секси много си яка. В началото без комплименти, освен ако тя не те пита кво смяташ за нея, ама и тогава не и сваляй звезди. Виж кво й е описанието и сам, ще разбереш кво да й пишеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker