Бившата му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121215)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14362)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата му
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2771 пъти
Здравейте имам малък проблем.. от скоро съм с нов приятел с който се познаваме от години. Аз и той имаме по една дълга връзка зад гърба си, обаче ме измъчва факта, че я обичаше и даваше всичко за нея, а тя го правеше на боклук, не се държеше добре с него и му кръшкаше. От половин година не са заедно тя си има друг, а той мен. За моята предишна връзка намам какво да кажа той изневеряваше, а аз не го обичах. Та... моят приятел казва, че всичко е свършило, тя също не го търси.. Искам някякъв съвет.. измъчвам се, преживяли са много неща заедно, нон стоп са прекарвали време заедно и аз си мисля, че не я е забравил напълно, въпреки че казва обратното, а той е добро момче.. как да си избия всичките тези мисли от главата? Обичам го и мисля за бъдеще с него.. той също с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 19f10856b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остани с него и му помогни да преживее и превъзмогне бившата. И тогава той ще види теб... в друга светлина. Ще те обикне както никога преди и ще ти даде в замяна всичко.

Любов с любов се лекува.
Живи и здрави да сте и най-вече любов да има.

Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 83afdd6f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, ако тя случайно му се обади ще тича към нея все едно е последният влак, който минава по пътя на живота му. Хубаво е да го знаеш навреме.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 75fdc01937
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля че имаш проблем с ревността, това е болестно състояние, този мъж ако не искаше да е с теб щеше да те зареже със или без наличието на друга. Освен това си мисля че може би изопачаваш нейният образ на "грешна жена", повярвай при наличието на такова държание от жена нормалните мъже не биха отделили много от времето си да се занимават.. Айде сега тя е била ужасна а ти си много по свясната. Не се занимавай с подобни глупости и ревност, защото това може да доведе проблеми във връзката ви.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3b085aa39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хайде да разграничим малко нещата едно от друго. Първо, ако двама души са имали дълга връзка, това не значи, че тя не може да се преживее така лесно, както и кратката. Дължината на връзката не е гаранция, че тя е била пълноценна. Колкото са различни и хората, толкова и отношенията помежду им. А и когато дълго време си с един човек, а той се държи ужасно с теб, както се е държала бившата му, тогава нещата се натрупват все повече с времето и идва моментът, в който много рязко ти писва от всичко.
А за забравянето, да, може и да не я е забравил. НО това не означава, че иска да бъде с нея. Това са две коренно различни понятия. Човек не може да се бори със спомените и остатъчните емоции от миналото, но щом те са останали назад и той е продължил напред, значи нямат място в настоящето. Е, не можеш да заличиш факта, че един човек е присъствал в живота ти, особено ако си го обичал. Но за да не е вече до теб, значи има причина, която е била достатъчно важна, за да избереш друг път.
И така, недей да си набиваш излишни филми в главата и да търсиш под вола теле. Не сте на по 15 години, за да нямате бивши гаджета и някакъв "багаж". Радвай се на човека до себе си, имай му доверие и бъди по-спокойна. Не бъди мнителна и дребнава, отпусни се малко и го обичай, това се иска от теб. А какво ще излезе от връзката ви, това само времето ще покаже.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9ac87cf6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Той, че не я е забравил - не я е, но защо си мислиш, че спомените са му изпълнени с любов и красота, според мен по-скоро, ако е останало нещо, то това е разочарование. Като има цвете до себе си, мислиш ли, че ще страда още за боклука? Престани с тази параноя и обичай момчето до себе си! Сигурна съм, че всеки ден като те погледне се чуди как е могъл да търпи другата, при положение, че има прекрасна жена до себе си, която е била създадена за него.

ELSA

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e3f747e510
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма как да забравиш някой "напълно". Въпросът е дали споменът е добър или лош.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8707dd493f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти просто ревнуваш, мисли не се изтриват, но ревността се лекува с воля. Щом ти е казал, че иска да е с тебе, какво повече искаш от момчето. Това, че е обичал друга, вече е минало, защо се ровиш в него. Мисли за настоящето и бъдещето. Ако още стоиш и ровиш в миналото, може да го отегчиш, особено ако му го намекваш. Ако получаваш всичко което очакваш от тази връзка, мечтай си за бъдещето, но ако постоянно те терзае мисълта, че той е обичал някоя преди тебе, по добре не заигравай, няма да се измъкнеш от тази мисъл.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7cdbad8792
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж сега само едно ще ти кажа, ако това е била голямата му любов той никога няма да я забрави. Винаги частица от него ще помни нея независимо с добро или лошо! Може и с теб семейство да създаде и 50 години да живеете щастливо и да бъде най готиния и обичащ съпруг но спомена за нея остава!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dea3fce175
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Докато се тормозиш с това пропускаш да се насладиш на моментите с човека до теб. Не говори за нея, не питай и ще видиш как лека полека и ти ще спреш дори да мислиш за това.. защото докато го питаш ти му напомняш за нея.. недей няма смисъл. Радвай се на моментите с момчето ако изпиташ ревност просто замълчи кажи нещо друго и остави миналото да си остане минало. Имай доверие, разбиране, спокойствие.. мисли преди да кажеш нещо и ще видиш как ти ще се отървеш от тези мисли и нещата между вас ще са прекрасни. Бъдете щастливи и се обичайте!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 94b124693f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той няма да я забрави.
Но за сега избира теб нали?
Дори и да мисли, за нея, не е гаранция, че ще се раздели с нея.

А ти защо си толкова ревнива?
Че чак и мислите му да определяш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b9735af2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен може и да има някакви чувства, но щом е решил да продължи напред не трябва да те тревожи. Чувствата рано или късно ще избледнеят, независимо дали е с теб или друга.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 40641ea42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не го мисли..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ce7efc5006
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не се притеснявай. Дори и да не я е забравил, опитай се да го накараш да я забрави като създавате спомени и хубави моменти заедно. Не се тормози с тези въпроси, защото те само ще те разяждат и ще ти пречат да бъдеш напълно открита. Ако той държи на теб ще си проличи, ще го усетиш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 036ab44844
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Съвет от една бившо-настояща:

Трябва да поработиш над това да бъдеш Незабравима! Ти изпитваш страх от бившата по разбираеми причини. Предполагам че и непрекъснато разпитваш това добро момче за нея - ГРЕШКА.. Забрави за нея, не споменавай името й или намек за връзката им преди. Има голяма опасност точно от твоето напомняне твоето момче да се върне към миналото.
Работи над себе си, самоконтролът е изключително нужен за жени в твоята ситуация. Изграждайте заедно приятни моменти, спомени, които водят до вашето настояще ЗАЕДНО.

Следващата му след мен не успя да преодолее дългогодишната връзка, която аз и той изградихме. И тя като теб действаше параноично.... вместо да се опита да бъде Единствена и Любимата.... а и имаше голям шанс.
Но мога само да й благодаря за всичко! :))
Мъжете не обичат драми. Искат до себе си красиви жени, които преди всичко са широкоскроени, умни.... уравновесени.

Авторке, не прави война - прави любов! :))

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6bc3985e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако все му мрънкаш, ще му писне и ще съжаляваш. Радвайте се на момента, бъдете щастливи, не можеш да преобразиш миналото.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fa18e82637
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Такива жени винаги оставят в мислите на мъжа. Не се напраягай рано или късно ако му свирне ще дотича при нея. Ти си добро момиче за пълнеж. Кучката винаги ще е по интересна от теб.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 68475d64ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз мога да кажа, че преди настоящия ми приятел, имах сериознa и дълга връзка от 5 години. Приятелят ми не е причина да се разделим. Взехме се половин година след раздялата. Не е имало изневери и драми, просто се разделихме. Имаше любов между нас някога, но вече не. На приятелят ми, отначало не му беше приятно, и може би, малко ревнуваше, защото сме от една компания и се виждаме всички почти всеки ден. Обаче, му разясних, че ние сме имали минало, което няма как да го забравим. Не мога да го зачеркна от живота си, винаги ще го помня и когато и да ми се обади, бих му помогнала. Интересувам се от него, защото преди всичко бяхме приятели, и сега сме. Но, това е. Има разлика между това да забравиш някого и да го преодолееш. Аз съм го преодоляла, но не съм го забравила. Сега в живота ми има друг човек, който обичам безкрайно, създадохме заедно наш живот, дом, уют. Имаме общи приятели, интереси, подкрепяме се, обичаме се, мислим за бъдещето, и т. н. Това, което чувстваш е ревност, но ревността не трябва да присъства в една връзка. Какво е ревността? Застрашаване на егото. Страх те е, че някъде някоя може да е по-добра от теб, че той може да хареса някоя друга, или в твоя случай да се върне при бившата. На теб конфликтът ти е със самата теб. Трябва да осъзнаеш, че той съзнателно е избрал да бъде с теб, защото имаш качествата, които той търси в една жена. Защо му е да се връща при нея? Никой не бяга от хубавото, за да отиде при по-лошото. А, както казваш ти, тя му е кръшкала. Кой мъж би се върнал при такава жена? Повечето си имат достойнство. Като помислиш логично, ще видиш, че не той и тя е проблемът, а твоите мисли и страхове. Поработи върху тях. Споменах вече, че и моят приятел се чувстваше застрашен по някакъв начин, но аз проведох този разговор с него, още щом видях на къде отиват нещата. Вие също трябва да проведете такъв разговор. Важно е да ти покаже, че ти си на първо място за него, не желае никоя друга, още по-малко бившата. А ти от своя страна трябва да поработиш здраво, да мислиш в положителна насока, и да разбереш, че страховете ти са неоснователни. Така ще запазите връзката си, а дори и ще я укрепнете.

Успех!

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0ede7b13f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Единствено времето лекува подобна мъка. Казвам го от опит. Ако искаш да бъдеш с него, бъди търпелива. С времето бившата ще отстъпва място в ума му на настоящата.
АКАТИМ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker