Драматизирам ли или краят е дошъл? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Драматизирам ли или краят е дошъл?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1847 пъти
Здравейте. Надявам се историята ми да бъде публикувана. Аз съм момиче на 22 и от няколко месеца имам отношения с 10 години по-възрастен от мен мъж. От няколко седмици нещата между нас охладняха леко и започвам да се чудя има ли проблем. Много пъти ми е казвал, че търси свястно момиче и не би рискувал да я загуби заради мимолетни свалки. Аз самата се смятам за добро момиче, но имам чувството, че той не може да го оцени. За пръв път се влюбвам наистина и му давам шанс независимо от това, че не си подхождаме изобщо като начин на живот. Всички са против тази връзка, но искам да се боря, стига да знам, че той оценява възможността, която не са имали доста други момчета. Не желая да изглеждам надута и самовлюбена и все пак знам, че съм харесвано момиче. От 1 ден не сме се чували. Писахме си, но всеки път като започна тема, която не му харесва, отговаря рядко или спира да отговаря, а след това се прави, че не е имало такъв разговор. Чакам да ми отговори от 1 ден и не съм писала повече, за да не го притискам, но съм сигурна, че няма как за толкова време да не си погледне телефона. Няма да звъня и пиша, защото и аз си имам гордост в крайна сметка. Защо ми говореше колко иска свястна жена, а когато може да я има, изчезва напълно? Толкова ли е трудно за мъж на 32 да каже какво му харесва и какво не? Щом не иска да говори на някаква тема или да говори изобщо, нека ми го каже. Има много други, които ще искат да говорят с мен и да бъдат с мен. Знам, че не се смята за толкова харесван, колкото мен, и въпреки това не оценява колко време и усилия полагам нещата между нас да вървят. Доста труден характер е. Гледам да не го задушавам и в същото време се опитвам да му покажа, че имам чувства. Пътува честно и не може да сме на едно място постоянно, но като е при мен, му давам цялото си свободно време. Като го няма, телефонът е единствената ни форма на комуникация и би трябвало, ако ме харесва, да иска да ми отговаря. Въпросът ми е драматизирам ли излишно или всичко приключва преди да е наистина започнало?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1b14358fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако от сега ви куца комуникацията, какво остава занапред? Говори него тези неща и или се изяснете, или няма да изградите пълноценни отношения. Аз лично не виждам смисъл в това. Не сте на по 15 да играете на котка и мишка.
Ж30

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c444a2207f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно се страхува от обвързване? Или просто не оценява какво момиче си. Но от личен опит знам, че колкото повече показваш чувствата си, те си мислят, че си тяхна завинаги.
Според мен не драматизираш, нормално е да имаш съмнения, след като за първи път се влюбваш. Но си имай едно на ум. Понякога възрастта не определя нищо. Явно ти си по-зрялата във връзката ви, или поне така изглежда. Ако той не се осъзнае явно не е твоя човек, ти сама каза... харесвано момиче си, може друг да ти дава това което ти искаш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d04666ec02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Доколкото рaзбирaм, ти искaш дa ти е блaгодaрен, чр имa чрсттa дa бъде с теб? Тaкa ли е?
Товa знaчи дa се чувствa по- низш, по- грозен, ( товa го подчертa ти) по- неспособен и въобще по- мaлко нещо от теб.
Тоест, не, чр си с него зaщото го хaресвaш кaто мъж и личност, a едеa лу не блaгороднa мислостиня от твоя стрaнa? !
Много сa ти погрешни предстaвите зa човешките отношения. Не сaмо той, a никой не би формирaл сериознa връзкa с теб, освен aко не е крaйно комплексирaн, с нулевa сaмооценкa и успееш дa му внушиш, че ти си престижa, който би имaл с теб.
В тaкъв случaй:
1- търси си нaистинa комплексирaн, неспособен, емоционaлно изгубен в собствените си възприятия мъж, който нaпълно дa доминирaш. Тaкa щр сте щaстливи известно време и двaмaтa. Той със своя "престиж/ трофей", ти с този, който ще ти потвърждaвa фaлшифото чувство зa божествено присъствие нa скромнaтa ни плaнетa. Нaричa се нaрцисизъм.
1- не влизaй във сериозни връзки, докaто не придобиеш опит в отношениятa между двaмa човеци в емоционaлнa, ромaнтичнa връзкa. Чрез временни отношения, нaблюдения върху други двойки, дори мaймуните зaпочвaт дa копирaт поведение. Дори и дaне рaзбирaш, поне ще знaеш дa копирaш.
3- aнaлизирaйки сaмa собствените си комплекси или с помощa нa психотерaпевт ще знaеш и можеш мaлко по мaлко дa промениш поведението си поне, aко не светогледa и дa се aдaптирaш към нормaлното човечество.

Люботa нямa нищо общо с егоизмa. Не очaквaме дa ни блaгодaрят, че сме с някого, удоволствие и вътрешнa нуждa е дa прaвим щaстлив любимият човек. Когaто товa е еднопосочно, приемaщият е сaмо ползвaтел, но не обичaщ. И т. н. и т. н.

Женa съм

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9b5cf0c66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно това, което той търси в теб, не го е намерил. Не е твоя вината. Може да му трябва време и малко свобода. Дай му ги! И ако това означава край на връзката, значи е края. За някои неща си заслужава да се бориш, за други не. Не го приемай лично и в следващите връзки не търси сравнение. Излез от черупката си и живей!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4bb8b7fa58
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Трудно е, независимо дали е на 22, 32 или 42... някои хора избират лесния вариант- да се държат хладно и дистанцирано, за да се "усетиш" и сама да сложиш край. Възрастта не ти гарантира зрялост, нито някакви обноски или морал. Не смятам, че драматизираш, защото вие все пак имате ВРЪЗКА, не сте някакви познати, които се виждат от време на време. Не е нужно да ти звъни по 5 пъти на ден, нито да ти пише някакви сладникави съобщения, но щом може само да контактувате по телефона, това е единственият начин да ти покаже, че се сеща за теб. На твое място, бих си направила същия извод- той не се интересува достатъчно. Това, което можеш да направиш, е да поискаш някакво обяснение от него, да го помолиш да ти каже точно и ясно какво се случва. Не смятам, че така ще направиш някакъв голям компромис със себе си или достойнството си, защото да се тормозиш и да се чудиш какво става, не е по-добре за теб. Това ще бъде някакъв опит от твоя страна да разбереш какво иска този човек и да говорите като големи хора за проблема, защото очевидно има такъв. Не е длъжен да отговаря на чувствата ти, нека това нещо не се превръща в някаква драма. Кажи му, че не искаш да му се натрапваш и да досаждаш, но смяташ, че е редно да знаеш на какво се дължи промяната в отношението му. В случай, че те пренебрегне или ти даде някакъв измислен отговор, сама вече ще решиш заслужава ли си само ти да се опитваш да поддържаш някакви отношения с него.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 23b364bbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, аз съм на 20, а приятелят ми е на 33. Положението, което описваш, ми напомня по толкова неща на моето.. тоест нашето. Особено в частта, където оставам неразбрана за всички усилия, които полагам, и.. когато начена тема, която не му пасва и той съзнателно иска да избегне - най-вече такива са темите, свързани с отношенията ни.. с дадени планове, с чувства.. откровени и сериозни неща, за които партньорите в една нормална здрава връзка по всяко време без проблем би трябвало да могат да разговарят. Но тези теми той също ги избягва.. прави се, че не е чул/прочел, сменя директно, а аз ако подхвана отново - ядосва се, стигали сме и до сериозни караници.. Което разбрах като финален извод най-накрая, след много препирни и раздори е, че.. винаги.. независимо малко.. или много, момиче в ранните двайсет с мъж вече над трийсетте си е два различни свята.. Винаги го има онова "триене", на единия му се живее сега, сега му е времето, сега му е любопитно, сега му се отдава любов, сега му бушуват емоциите и сега задава всичките възможни въпроси, на които очаква точни отговори.. , а другият е вече миналият по този път.. с други хора, по- понаживял се, по-понагледал се, по-претръпнал.. Което не му харесва, защото му се струва детинско или вече е имал подобно нещо в предишни връзки.. просто го избягва, игнорира, не му се занимава.. Подобни връзки са както хубави, защото можеш да научиш много от тях, но са и в същото време до някаква степен сблъсък на една силна емоционалност с една вече улегналост.. Моят приятел ми казва често : Трябваше да ме срещнеш, когато бях и аз на 20.. /това съвсем хипотетично казано, тъй като съм била на 7-8 тогава/. Но отчасти е прав..
Опитай да поговориш с твоя човек, но по-скоро бъди в позицията.. на приемаща някои неща така, както са просто защото на този възраст и след опита си той няма да тръгне да се променя.. Кажи му, че е важно за теб да знаеш какво той мисли по дадени въпроси и кое точно му допада и не.. И че въпреки усилията, които полагаш, не четеш мисли и сърца.. И че като всяка жена имаш нужда да чуеш с ушите си дадени неща, така ние се успокояваме и чувстваме разбрани, специални, дори обичани.. Докато мъжете "поглъщат с очите си".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4b55ac42a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, все едно ми описваш моя бивш. Той също е на 32. Моля те, кажи ми дали името му е с инициали А. М.?
Доколкото ми е известно, той си нае едно момиче на твоята възраст да работи за него. А може и да е просто съвпадение...
Ако става дума за същия мъж, директно ти казвам да не се занимаваш, той се среща с много други, дори да не ти се вярва. Дано не го разбираш по гадния начин. Аз също съм много красива и желана жена, но по време на връзката ни той успя да ме накара да се чувствам меко казано отвратително, включително спрямо себе си. И на мен не ми отговаряше, правеше се на много зает... а е бил зает да пише в elmaz. com. Накрая го оставих и се радвам, защото след това животът ми се промени към по-добро.
Дори да не става дума за моя бивш, този много прилича на него. Не се задоволявай с някой, който не те устройва. Навън е пълно с други мъже. Минала съм по твоя път, няма нужда да се мъчиш и да страдаш. Ако пък искаш да го задържиш, поведението ти в момента не е подходящо. Гарантирам ти, че ако станеш по-заета и не отговориш на няколко негови обаждания, съобщения... ще проявява повече интерес към теб. Предполагам, че в момента му обръщаш внимание на секундата, когато те потърси? Голяма грешка. Мъже като този не се задържат по такъв начин. Аз го осъзнах късно - на 26 години. Не ми се играят манипулативни игри, но с такива като него - това е начинът.
Препоръчвам ти да избереш щастието си. Разбирам, че си влюбена, но подобна връзка може да ти отрови живота за много време. Действай като зрял човек. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ae19589cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм на 32, зарибявам девойче на 23 което ми е партийка по душа. Преди имах връзка близо десетилетие. Според теб дали и отказвам разговор по каквато и да е причина и когато и да е било? Дъртия охо бохо иска само да те лющи моме! Дай му тоягата и да хваща пътя. Поздрави.
М32

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker