Какво да правя сега? Прав ли е или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя сега? Прав ли е или...
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1999 пъти
Аз съм на 26г. и от 1 година имам връзка с мъж на 30. Когато започнахме аз бях приключила връзка съвсем наскоро и му казах, че още обичам само другия, но реших да пробваме начисто и неангажиращо. Той десетки пъти ми е доказвал, че ме обича, не го отричам, никой в живота ми, никога не е показвал по-силна и истинска любов. През тази година му изневерих веднъж със стария. Не чувствах никаква гузност, дори бях щастлива, мислех си, че ще се съберем с другия. Те двамата са коренно различни хора. След тази изневеря бяхме разделени около месец. Не ми липсваше много в началото, но после се усети нещо... Той се върна сам, обаче. Аз му казах, че все още съм влюбена в другия, но бях объркана и всъщност не знам защо го казах. Обясни ми, че ме обича много, но не е човек за резервната скамейка и няма да ми бъде опция. Аз му обещах, че ще изчистя главата си и няма да се повтори това. Преди месец стария ме потърси, излязахме, прегръщахме се, целувахме се.... но когато искаше секс ми стана нещо вътре, усетих, че обичам повече другия и му го казах. Много ми олекна и бях щастлива, но не за дълго :(. Реших, че не си заслужава да говоря за тази случка с моя приятел, бях и щастлива, обгрижвах го, връщах му любовта, може би най-хубавите ни 2 седмици бяха. Но... той ми каза, че съм много странна и това го притеснява. Аз му казах, че го обичам и затова, но само засилих съмненията му. Как е разбрал не зная, но след няма и ден ми обясни, че е разбрал за онова мое излизане и, че всичко между нас спира и свършва тук. Плаках много, не исках да го пусна, обясних му, че не е имало секс, че съм разбрала, че обичам него... :(. Безполезно, каза, че не ми вярва, не ми е и вярвал, но бил отвратен от мен. Много ме нарани последното. Щеше да изтърси и още обиди, но някак си се спря и просто си замина. Нямаше право за мен на такива думи чак. Не го търсех 5 дена, очаквах да ме потърси и да се върне, да говорим.... обичам го много и не съм яла последните 2 дни, нито спала. Не знам какво да правя, защото след тези 5 дни ме изтри от телефони, скайп, фб, блокира ме във вайбър. Сестра му ми е приятелка и опитах да говоря с нея, но тя ми каза само, че й бил казал, че ако само тръгнела да прави нещо по въпроса щял и с нея да се скара много лошо. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9336ca73bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дa си вземеш поукa зa следвaщият път- никой нa никого не принaдлежи и нищо не е вечно! Цени, мисли повече, не се опитвaй фa ползвaш хорaтa кaто емоционaлнa зaпълни дупкa/ прaзнинa!
Успех със следвaщият!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 66f4c3fc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави го на мира, ти не знаеш какво искаш, човека е прав.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5f2590f6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Остави го. Развалила си всичко вече. Човекът ти е простил веднъж и ти е дал втори шанс, но трети не заслужаваш. Вземи си поука и друг път мисли повече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0aa5ee9aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това, което трябва да направиш е да се замислиш над поведението си.
Приятелят ти е прав и даже малко ти е казал. Получила си точно това, което заслужаваш. Едва ли някой би се учудил, че той вече не желае да те погледне. Поведението ти е супер егоистично и не знам защо считаш, че имаш право да се гавриш с чувствата на хората, а те да те чакат да си избираш измежду тях.

Прочети сама поне още три пъти историята, която си написала и опитай да се поставиш на негово място. Представи си, че той е този във вашата връзка, който току притичва до бившата си, а после ти дава празни обещания.

Ако имаш сърце и душа, ще видиш грешките си и със следващия няма да се държиш по този начин. С настоящия вече е свършено. Трябва да е луд да се върне при теб, дано празната му любов не го заслепи.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 979b16d438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много грешки си допуснала, наистина много. Мъж съм, няма да те упреквам за това което си правила по време на връзката ви. Не е трябвало да го чакаш 5 дни той да те потърси, а да се опиташ да говориш с него още на другия ден. Очевидно доста време е таил тези неща, които ти е наприказвал и просто като е разбрал за последната ти среща с бившия всичко това се е отприщило. След като не ти вярва много трудно можеш да направиш каквото и да е. Опитай се на всяка цена да говориш с него и намери начин да му докажеш че си искрена. Ако трябва напиши му писмо, знам ли, измисли нещо. Докажи по някакъв начин чувствата си към него. Явно много те е обичал и може би все още е така, но гордостта му е силно наранена и го разбирам добре защо. Ако нищо не помогне уважи решението му и го остави.
Това е от мен

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 523206490b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един въпрос: Ако се съберете, а той един път ти изневери, а втори път се натиска с друга, ама без секс, ти как ще се почувстваш. Да не говорим, че се държиш като хлапе, един път в тоя скут, друг път в другия.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: aee12ef0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще ме извиняваш, ама и ти си поредната глупачка като незнаеш какво искаш ще си сама, евалата му правя на момчето. Моята направи като теб... спестил ти е много думи честно казано, сега като я видя и ме се повдига предполагам и той е така. Кой както си го направи такъв е живота

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 151e2b8a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прав е.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b9abc97132
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нали знаеш пъта, отиваш при стария, нали си още влюбена в него, това си казала на новият си!? Много точно е постъпил пича, той да не е играчка. Като тъчеш на два стана, оставаш със сувалките. Търси си друг за игра!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ec06df0bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   честно да ти кажа и аз бих направил същото като него ти все още не знаеш какво искаш човека е преглътнал веднъж изневярата ти а ти си се подиграла с чувствата му

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5703dd2686
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Той не е прав разбира се. Ти си права. Винаги жените са прави, няма значение каква простотия са сътворили. Господ така ви е създал, който има цици той е правия.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: faaa2dcec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Отново измислена тема, стил за или против жените! Престани вече чичко, оливаш се!
М 36

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 02f12d0c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Каквото се повикало, такова се обадило. МНОГО се радвам, че ти е бил шута в гъза. Заслужаваш го и не се обиждай, ама ти си супер лека жена и не ставаш за семейство и за съпруга. Имаш късмет, че не си попаднала на мен, ще видиш тогава кон боб яде ли. София тесен и на двамата ще ви се стори.

Данев

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1db5b97c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Хубаво е когато търсиш нещо сериозно, да не смесваш нещата, а ти точно това си направила и сега си патиш и да ядеш и да не ядеш, все тая. Търси си нов път и с учи от грешките си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker