Не искам повече да се обвързвам емоционално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам повече да се обвързвам емоционално
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2020 пъти
Заглавието си казва всичко. Не искам повече да се обвързвам с никое момче емоционално. Вече 2 пъти подред ме зарязват с най-тъпите оправдания. На тях очевидно не им пука особено и нямат проблем да скачат от момиче на момиче, но при мен нещата са така, че за много кратко време се привързвам страшно много към съответното момче и после страшно много страдам. След първата си раздяла си казах, че повече няма да допусна да се чувствам по този начин, но ето че отново се влюбих и този път е много по тежко положението. Трети път не искам да има. Според вас има ли как да се променя, да не съм толкова емоционална, аз винаги вкарвам много чувства в една връзка и последиците за мен след това са катастрофални. Просто не мисля, че мога да понеса отново всичко това. Искам да съм егоист, да ги използвам и те да страдат за мен накрая, а не както до сега винаги аз да съм използваната и разиграваната

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 43ee644153
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Недей.
И деца не раждай.
Ти си короната на еволюцията.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5bcb85c271
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Колко годишна си? Ако си на 21 може да се свържем. Аз обичам да пътувам и търся девойка способна да обича, мрази материалните неща и обича да експлорва нови земи и култури из света.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 279e483e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   " Искам да съм егоист, да ги използвам"!? За вибратори ли говориш, или за мъже? Колкото на вибратора му пука, че е захвърлен някъде, толкова и на мъжете ще им пука, че си ги "използвала". Ако това да се раздаваш е използване от твоя страна, давай, раздавай се, но такива раздаващи след време получават прозвище к... ви. Ако това търсиш, давай, на прав път си! Това жените сте странни същества!? Да се подлагат като подлоги, това било използване за тях и то егоизтично!? Необяснимо!!! А после искат сериозни връзки, как да стане това?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e9da04e6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е проблемът, че обичаш и че си емоционална, напротив - това е страхотно. Жена която не може да обича е все едно импотентен мъж. Проблемът е, че момчетата с които се занимаваш са идиоти и не те заслужават.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fb2aa0f814
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И мен са ме зарязвали и точно поради тази причина и аз не искам по принцип да се обвързвам емоционално. Пак съм във връзка но никога не би ми минало през главата да използвам човека и да се подигравам с чувствата му без значение дали съм влюбена или не, начина ти на разсъждение не е правилен. (ж. 26)

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e906f42ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Това е лесно. Трудното идва после, когато осъзнаеш, че целия си живот ще го прекараш сама, и евентуално с няколко котки. ;) Действително има хора, които избират да изживеят живота си без човек до себе си, без деца. Някои от тях са щастливи, но смятам, че когато настъпи нощта и се озоват сами със себе си, много от тях се чувстват самотни. Има и хора, които по принцип са си ок със себе си, наясно са какво искат, и семейният живот не е за тях. Уважавам, разбира се, решението им, но то не е продиктувано от 1-2 любовни разочарования, а цял живот са се чувствали така.

Реши каквото искаш, но бъди наясно с последиците от избора си, за да не дойде време, когато ще съжаляваш.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 67a9eb4518
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, аз съм по същия начин.... привързвам се страшно бързо към хората и после страдам много... вече няколко пъти ми се случи хората да ме нараняват.. Но това е така защото аз им позволявам. Не трябва да си създаваме илюзии за хората с които сме, че ще сме с тях за цял живот и че те ще се хората за нас. Никога не знаем какво може да стане. Моят съвет е да започнеш да подбираш хората около себе си и да внимаваш с кой се захващаш, ако има такива хора ги опознай внимателно преди да започнеш нещо. Недей да допускаш прекалено лесно хора до себе си! :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 67a9eb4518
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей, аз съм по същия начин.... привързвам се страшно бързо към хората и после страдам много... вече няколко пъти ми се случи хората да ме нараняват.. Но това е така защото аз им позволявам. Не трябва да си създаваме илюзии за хората с които сме, че ще сме с тях за цял живот и че те ще се хората за нас. Никога не знаем какво може да стане. Моят съвет е да започнеш да подбираш хората около себе си и да внимаваш с кой се захващаш, ако има такива хора ги опознай внимателно преди да започнеш нещо. Недей да допускаш прекалено лесно хора до себе си! :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a646e902d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да, разочарованията в един момент ни карат да приемаме по-леко нещата. Всяко следващо "отрезвяване" ни прави все по-дебелокожи, но сърцето си все пак не можем да затворим чрез разум. Никога не знаем кога ще ни изненада сляпата неделя. Дай време на времето, то лекува всичко и помни, че животът все пак е прекрасен! :)
Ж30

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fd95787151
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке и аз съм като теб. Ние чувствителните така все страдаме. А честно казано повечето момчета не се привързват и веднага когато нещо не им изнася или намерят нова си тръгват без да им пука. Но има и чувствителни момчета, които са способни да изпитват истински чувства и да се привързват както ние към тях. Просто си имала лош късмет. Срещнала си студени и егоистични хора. Моите последни 2 връзки също бяха с такива хора. Но нали знаеш след всяко лошо следва добро, в живота има баланс. Срещнала си тези момчета, за да научиш нещо от тях. Помисли над това. Всеки човек в нашия живот ни дава определен урок. Това е опит, без значение добър или лош той ще ти помогне да различаваш подобни хора в бъдеще и те да не успяват да ти влязат под кожата. В началото на връзката почти всички мъже се държат страхотно, правят се на най-добрите, а в последствие показват какви са наистина. Затова моя съвет е следващия път когато започнеш да излизаш с някого да го опознаеш добре, да излизате колкото се може повече пъти преди да се обвържете, за да разбереш дали си струва да се влюбваш в него, дали може да обича или просто иска да те използва за нещо. Не се отчайвай, всичко ще се нареди. Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e5cbbf5b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не, няма как. Смени си средата, явно движиш сред готините пичове, там ще намериш предимно бройкаджии. Щом искаш нещо повече, ще трябва да го потърсиш другаде.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: efc28a0e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Kaто не искаш недей, некой да те кара!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c79c3690b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   За да се запазиш, от болката на оставянето, трябва да бъдеш с човек, към когото не изпитваш нищо. Логично.
Но пък е много кофти да си с някого към когото не изпитваш нищо.
Става толкова тягостно, че се опитваш да се измъкнеш.
Второ - Не съм сигурен, че може да затворим сърцето си напълно, тъй като не винаги чувствата ни се подчиняват на разумът ни.
Остава си по - добър вариант да си с някой на когото държиш, за който ти пука, нищо че може да те зареже, после да те боли. Отколкото да си със някой за който не ти пука, щото така постоянно се нараняваш.
Ма като искаш пробвай!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fb2aa0f814
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз не гледам толкова външният вид, в реалност ми се иска мъжът с който да съм да ме привлича макар да не е моят тип но тогава ставам уязвима а по принцип не ми се иска да ме използват. Обичах един който уш имаше сериозни намерения, в крайна сметка ме заряза заради друга, след това се появи друг но аз нямах желание за връзка освен това и той не ми изглеждаше сериозен. В момента в който поисках да пробваме за по сериозно той се отдръпна и чак когато си намерих приятел тогава се присетил за мен и то по скоро за секс, а аз не съм такова момиче. Сега към сегашният нямам чувства, харесва ми но само до там, разбираме се много добре което също ме задържа при него. Различаваме се по начин на живот което пък може би доказва че й той не е точният човек с който трябва да бъда. Виждам го че е привързан и ми става гадно защо знам че не съм влюбена така както той ии как да се разделя с него а дали няма да сбъркам. Понякога ми се иска да остана сама за половин година или там колкото ми е нужно, мисля си че така ще е най добре ако се разделим обаче започвам все по често да се подсещам за онзи който съм обичала и не искам да съм сама, какво трябва да направя в подобен случай... не знам. Авторке и аз съм в неизгодно положение но не се озлобявай към мъжете и мъжкия т пол като цяло, това със сигурност няма да ти помогне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker