Колежка ме сваля агресивно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колежка ме сваля агресивно
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 5761 пъти
Такаааа. Мъж на 33 съм, разведен съм от близо 4 години, имам 1 дете от брака си. От близо 2 години имам сериозна приятелка, с която живея. Връзката ни е трудна, много се карахме по едно време, след като заживяхме заедно, но сега сме щастливи. Мислим за брак, деца и т. н. Държа на брака и семейните ценности, дори ми е гадно, че сега живеем така! Разведох се с бившата ми жена, която ми изневеряваше, преживях го тежко, но нямаше как да бъда с курва, която ме мами. После се отдадох на пиене и жени, докато срещна сегашната си приятелка. Принципно съм харесван от жените, може би най-вече заради непукизма си, а и без да скромнича съм интелегентен, спортувам и доста жени са ми казвали, че имам първично мъжко излъчване, което ги привлича неудържимо. Иначе пари нямам, работя в малка фирма за 1000 лв, карам стара кола и не водя кой знае какъв стандарт на живот. Но женско внимание не ми липсва. Вярно, че от както се разведох съм имал и периоди на самота, когато месеци наред не съм бил с жена, но е имало и периоди, когато за месец съм бил с по няколко. Но всичко това свърши, когато започнах връзка със сегашната си приятелка, която обичам и искам да направя своя жена. Сигурно се питате, що тогава се тревожа, че някоя ме сваля? Ами.... не крия, че съм мъж, който не са му безразлични хубавите жени, а колежката ми е хубава, макар да не е по-хубава от моята приятелка. Честно казано, ако не бях обвързан, досега да съм я изчукал. Всеки ден идва при мен с повод и без повод да ме пита разни неща (често пълни глупости), вика ме да пием кафе в нейната стая, кани ме на обяд, кани ме на питие след работа. Работата е ясна, но след като аз не съм и дал повод да си мисли някакви неща и след като знае, че съм обвързан, защо ме измъчва? Боя се от самия себе си да не направя някоя глупост! Никога не съм изневерявал, но знам, че който се зарича, често пада в тоя капан накрая. Дайте съвет как да се справя със ситуацията! Моята приятелка е ревнива и в началото на връзката ни, ми каза, че имам маниери на женкар! Вярно, че обичам да флиртувам, че обичам да занасям жените и т. н., но точно с тази колежка никога не съм си го позволявал. Принципно съм правил грешка да чукам колежки (едната вече е бивша и добре, че е така), а с другата просто правехме секс след като се разведох без реално да сме имали някаква задълбочена връзка (просто се чукахме от време на време в продължение на около година). Сега тази мадама се опитва да ме прелъсти и се усещам слаб на моменти. Знам, че вие жените няма да разберете колко е трудно за един мъж да устоява и каква вътрешна борба коства това. Та нека, който е бил в подобна ситуация каже как мога да се справя с това изкушение! Просто тази колежка е от жените, които умеят да съблазняват, усмихва се, закача се, маниерите и са доста прелъстителни, а е и красива (хубави крака, малко и хубаво дупе, тяло, гърди, има си всичко момичето и явно я е засърбяло)!

Не искам да нараня приятелката си и моля за съвет как да устоя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: bac39fdd64
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Ще ти отговоря интелигентно, поне по твоите критерии. Бий по една сутрин и няма да ти е толкова трудно да се въздържаш

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c55c0f553c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Че ти ВЕЧЕ ИЗНЕВЕРЯВАШ на приятелката ти В КОЛЕБАНИЯ И МИСЛИ ''ДА ИЗЧУКАМ ЛИ КОЛЕЖКАТА ИЛИ НЕ''. Моите извинения, но не искам НИКОГА да попадам на такъв като теб. Ти си от онези мъже, където ЖЕНИТЕ СИ ГИ ИЗБИРАТ, а не ти тях. Която ти свирне - след нея ще хукнеш. Това е мнението ми за теб. А конкретно за отношенията с колежката - ще я изчукаш съвсем скоро, но това, че е агресивна говори за това, че сериозно е хлътнала, така че не очаквай отношенията ви да са скрити-покрити дълго време. Тя е от онези жени, които ще направят всичко възможно да те имат, а ти си от онези мъже, които НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ ТОВА.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b3852f07f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Просто и кажи кратко, ясно и сериозно, че каквото и да се опитва да направи няма да се получи! Извикай я насаме и обясни, че си обвързан мъж и нямаш никакви намерения към нея, та дори и само секс. Сигурно ще се почувства зле, защото едва ли са и отказвали, но не мисля, че ще продължи така да се държи, по скоро на някой друг да се предлага, за да "ревнуваш" че си я изпуснал. Но не мисля, че има друг начин кажи и го на бързо и излез от стаята.. И пиши пак какво е станало. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9f54e90d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Нека те цитирам: "Разведох се с бившата ми жена, която ми изневеряваше, преживях го тежко, но нямаше как да бъда с курва, която ме мами. "
Иронията е, че явно не си по-различен от бившата ти жена- ако тя е курва, която те мами, щом изнeверява, как трябва да се нарече мъж, който изнeвeрява- мъжка курва? - Hа теб не ти е приятно да ти изнeверяват, но когато го правиш ти няма проблем- какъв е този двоен стандрарт, може би правилно си се привлякъл с първата си жена, защото си приличате. Като цяло, основният проблем на днешните мъже е, че не цените човека докато е с вас, а после съжалявате като го изгубите, обикновено заради някаква такава глупост. Обикновено изнeвeряващите са хора без морал и принципи, и явно не достатъчно уважение и чувства към човека до себе се. Жалко!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fae397fd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не изневерявай на приятелката си. Замисли се, как би се почувствала тя, когато разбере, че си изчукал колежката си. Все някога ще научи. Може да реши да те напусне. Ще бъдеш ли щастлив без нея... Ами ако започне и тя да ти изневерява с други мъже - сигурно и на нея не й липсват възможности. Пишеш, че я обичаш и искаш да я направиш своя жена. Тя би ли се обвързала с човек, който чука и други жени... Моят съвет е: Отрежи колежката ти и без това е ку*ветина - това, че сваля обвързан мъж го доказва. Защо трябва да съсипваш връзката си заради една свалка, при това на работното място, което както сам знаеш може да доведе до проблеми.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 88842ff5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А бе опнии го, а после отричай, поне ще те остави

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 328a6a7e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Няма защо да викаш колежката си на специална среща, за да се обясните, тя всъщност нищо не ти е предлагала в прав текст, затова ако ти го направиш, ще изглежда необосновано, неуместно и пресилено. Затова реакцията ти трябва да е на нивото, което тя е достигнала: Кани ли те да останеш, отказвай: "Няма да мога". Ако те заговаря, кажи: "Извинявай, в момента съм зает". Кани ли те на обяд, вечеря, на разходка, отказвай. Тя насила не може нищо да те застави. Иначе ще станеш изнасилен мъж... Относно изкушението, ппомисли си, че не трябва да причиняваш другиму това, което не искаш да ти причинят на теб. Ако те обземат плътски желания, в същото време трябва да си представяш, какво би изпитала твоята приятелка, с която се обичате, ако научи. Това ще е ад за нея, едва ли греша. А нали всичко тайно някога става явно.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2d661361b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Ами то решението си е твое. Какъв съвет искаш? Говориш за бившата, че е курва, а ти какъв си? Ако е на теб - не може курвите да се държат така и да си с тях, но ако ти го направиш - бил си слаб, то е причина, няма да се съдиш толкова строго. Отдалеч смърди на гнусен двоен стандарт, а интелигентността си силно я надценяваш (изразяваш се като тийнейджър). Ако искаш да си верен, ще бъдеш, а за целта няма да се оставяш и щом не е приятелско и колегиално, ще отклоняваш поканите. Така няма и да си толкова изкушен. Прави са - Номер 3, че ти ВЕЧЕ изневеряваш, а приятелката ти, че си женкар!!!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ea04a8153a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста ме попресолихте, даже не ми се пишеше, но за ваше сведение устоявам и дори сега покрай други грижи с приятелката ми, някак си се пооуспокоих и колежката сякаш поуспокои топката. Действах точно, както номер 8 е писал, отклонявах поканите, правех се на разсеят, зает и т. н. Явно си е намерила друг, с който да начеше сърбежа. Истината е, че моята приятелка имахме труден период напоследък, но в последните 2-3 седмици се позавърна тръпката, в последната седмица тя много се стара за мен и нямаше как да не го оценя! Правихме доста секс и въобще не ми е до никакви други жени сега!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6ccd5b0cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не ми се мисли какво ще е нататък, когато евентуално се появи бебе и нямате време и възможност за секс (умора, работа, бебето постоянно ще иска грижи, имаш дете и знаеш) значи на сто про ще й изневериш. Щом казваш, че в момента се е била постарала, правили сте много секс..

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 38eb191ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да ние жените не разбираме нищо, а пък точно ти "много" рабираш! Ще цитирам една приказка: Не прави това което не искаш на теб да ти направят! Уж не изневерявал и изведнъж излезнал със слаби ангели... ти изобщо не знаеш какво искаш! А и историята ти е леко фалшива, няма да казвам от къде знам! И ако изневериш на приятелката си ще си не женкар, а курвар и безчувствено копеле! За какво въобще, ще се жениш и ще правиш деца, като не виждаш какъв негоден си? Не бъди егоист и не прави деца след това да са нещастни милите, с различни майки и баща курвар!


Ж 19

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 11e516dfdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Не се занимавай с колежки... особено ако си обвързан... особено ако тя е агресивна-тоест влюбена. Последствията могат да бъдат разрушителни. Можеш да ми вярваш-говоря от горчив опит.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ea04a8153a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   11, виж са, когато има обективни причини за въздържание, като бременност, следродилен период, болест, аз го приемам и успявам да се настроя на такава вълна, намирам си занимания и използвам сексуалната си енергия за други полезни занимания, различни от секс. Бил съм женен и знам за какво става дума. Млад, с бременна жена, после с бебе и наедряла жена без либидо, работех в работа с много млади и красиви жени, сваляли са ме, но никога не съм си и помислял за изневери. Впрочем, можеш ли да обясниш какво значи няма време и възможност за секс? Значи под липса на възможност аз разбирам да спите в една стая с тъщата или командировка, но умората и грижите за децата не могат да бъдат постоянни извинения. Постоянното главоболие у някои жени е свидетелство за липса на любов към мъжа. Ако жена ми системно не желае да прави секс с мен, аз ще се почувствам необичан и нежелан. Мога да проявявам разбиране, но когато става дума за тенденция, не съм длъжен да търпя! Много мъже не искат да изневеряват, но жените им сами ги подтикват към това, защото не разбират, че мъжа има нужда от секс. И когато сексът лиспва почти постоянно, много мъже не издържат, започват да се чувстват отхвърлени, нежелани, непривлекателни, не ставащи и т. н. Точно тогава много мъже изневеряват и помнете, че често любовницата с нищо не е по-добра, нито дори по-красива от съпругата, но ако тя го кара да се чувства желан, цени го, кефи му се, възхищава му се и т. н., то това запълва празнината, която му липсва в отношенията с жена му, освен секса де. Сексът е важен за една връзка, няма ли го, нещата отиват на кино. Не осъждам и жените, които изневеряват ако вкъщи им липсва секс. Знам много такива жени, дори в този сайт изобилства от истории на незадоволени жени и никой няма право да ги съди ако причина за изневяра е, че мъжете им не ги поглеждат. Запомнете, че в крайна сметка хората се женят и за да правят секс, а не да живеят като съквартиранти с общ бюджет.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ea04a8153a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Автора съм. Колежката пак поднови офанзивата, сега проявява загриженост, болеше ме ръката няколко дни, тя разбра и днес това и беше повода да ме навести за кафе, да ме питала как ми е ръката. Напъва горката, но няма да и се получи. Не мога директно да я срежа, надявам се просто да се измори и да се откаже!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 402c93942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторе (15), много ми ще е интересно ти как ще се напъваш да се оправдаваш, ако колежката ти попадне на този форум - сигурен съм, че дори не подозира, че те желае :)) Внимавай само какво и откъде ще излезе от толкова напъване. То пък човек да не прояви малко любезност. Питала го как е ръката му и нашия си въобразява, че го пита завоалирано дали ще й го мушне.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 785cea79e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Явно не разбира от намеци, запънала се е да те свали. Отрежи я директно, с две думи. Като дойде следващия път просто й кажи - виж, няма да стане. И излизаш от стаята или си цъкаш по телефона, все едно ще говориш. Не са нужни повече обяснения, нито да общувате. На работа сме да работим, не да сме приятели и любовници. Никакви кафета и сладки приказки!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ea04a8153a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторът съм. Колежката се поизмори и вече не е така настъпателна. Измъкнах се от капаните и, като говорех за гаджето си хубави работи и за това колко хубаво ни е било през уикенда. Признавам си, че съм уязвим в тия неща, хубавите жени са ми слабост и общо взето не пропускам да отбележа, когато има такава възможност, но сега е различно. Това е втората жена, която обичам истински и не искам да друга. Сексуално ме привличат много жени, но любовта е по-важна. Не искам да изгубя приятелката си, искам да съм и верен и тя на мен. Не разбирам хората, които си изневеряват, просто щото им станало скучно заедно и през годините се е настанила рутината в отношенията им. Щом нашите деди са можели да си бъдат верни, няма как да не можем и ние. Бил съм с много жени, някои се ебат вълшебно, но не стават за сериозни отношения. Сегашната ми приятелка е с малък опит, но чувствам, че ми се отдава от съце и душа. Тя не се чука като курва, а прави любов с мен и ми отдава не само тялото си, но цялата нея. За това и не искам друга!!!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 420dd336df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Аз съм жена на 28 години. От близо девет години имам сериозен приятел. Никога не ми е липсвало мъжко внимание, даже бих казала на автора, че мъжете в това отношение са много по нахални и напористи от жените, но никога не съм изневерявала на половинката. Ето какво правя аз когато някой много нахален мъж се опитва да ме сваля - пълен игнор, това е начинът, приятелю. Съвсем нормално е да си полъскан от вниманието на някоя красива дама, но ако искаш да останеш верен на приятелката си трябва да бъдеш малко по-твърд и категоричен. Аз примерно нямаше да приема поканата и за кафе, щях да я отклоня, без да бъда груба. Ти и само ти можеш да определяш колко близко да допуснеш една или друга жена в живота си, никоя жена, колкото и красива да е тя, не може насила да влезне в леглото ти! Аз мразя изневярата, смятам, че ако човек не се е наживял и му се иска нещо свежо, трябва да е честен с партньора си. Още нещо, не може да твърдиш, че си влюбен и в същото време явно за всички четящи историята ти да искаш да из***аш коляжката ти, влюбените хора не могат да желаят никой друг освен човекът, в който са влюбени, поне моето влюбване е такова. Според мен рано или късно между теб и колежката ти ще има секс, въпрос на време е, даже това, че в момента те игнорира теб ще подразни и амбицира :) незнам на колко год е приятелката тти, но мен трудно може да ме заблудиш :) не те съдя или нещо подобно, просто съм пряма с теб. Моят съвет е ако ти се живее още не бързай с брака, трябва да си напълно сигурен, че това е жената, две години връзка според мен е малко време за такова решение. Айде че много дълго стана :) успех и down boy :P

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f13d549e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Редно е да не и отказваш. Щом като те иска, трябва да правиш секс с нея. Мъж, който отказва губи от потентността и силата си.
На твое мясти бих задоволил колежката няколко пъти и след това бих я запознал с приятел.
М39

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2e138642c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ех завиждам ти, щастливец, изчукай я, но имай предвид, че ако и хареса, ще те търси постоянно и трудно ще можеш да се отървеш от нея, и може да ти развали работата с другата жена, като се разбера!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8ac66a17a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   И в двата варианта разваляш колектива. Няма и пранилен съвет- ти самия си в дилема! Върни се и помисли за онези пиянски месеци на самота в твоя живот и би трябвало бързо да решиш казуса. Иначе ще ти рипа след още много красавици но не бива, защото съдбата може пак да ти го набива без да пита. Как нарече бившата ти жена и защо?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 26d9434ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Къде са сладурковците, които обиждат "българката" на лека жена и изкарват българското мъжле това невинно, сладко, розово и пухкаво създание, което просто търси любов, а лошата българка го е съсипала?? Сигурно тактично са подминали темата, защото просто не им е изгодна. А къде са и сладурковците, които мрънкат, че нямало свестни жени? Затова ли да бъдат жените свестни, верни и любящи, когато рано или късно, мъжо ще преспи с някоя, просто защото е "мъж и не е безразличен към хубавите жени"? Да, нали мъжете си имат своите свещени сексуални нужди, пък жените нямат и са слепи (така им се иска да бъде и упорито се самоубеждават, че жените са асексулани слепци, защото така им е удобно да мислят).
Ако темата беше за обвързана жена, която бива сваляна от финансово стабилния си, висок и симпатичен шеф и тя бе написала "Като жена не съм безразлична към успелите и самоуверени мъже с пари и власт, а все пак ми е в природата да съм привлечена от такива мъже. ", мъжете щяха да се омажат до адамовите си ябълки в коментарите как жените се интересували само от пари, как нямало любов и всички били меркантилни, редом с това щяха да се включат и мъжевойните- антибългарки за пореден път да обяснят как "българката" била лека, лесна и повърхностна и как словачките, шведките, азиатките, негърките, индийките и циганките били по- качествени, но поставени в ситуацията на автора, същите нямат да имат против да боднат някоя хубавка кУРежка от работата; повечето няма да се замислят много, а някои бая, ама бая ще се озорят да не изневерят, защото над любовта, за която така (уж) жадуват, стоят техният нагон и природата им, която те просто, душичките, не могат за контролират, но жена оправдае ли се с природата си и подаде ли се на нея - тя е лоша, повърхностна и неспособна да обича к***а. Това ли и ви е любовта на мъжете? - да си лягате с други?


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 968e5986d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Темата е от преди 6 години. За какво ги изравяте толкова стари?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 34c8abe3c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Блазе ти за стоицизма. Не мога така. Завърти ли се настоятелно някоя жена около мен, не чакам, а я хващам веднага за циците и си я почвам по пълна програма. Може да ми е от възпитанието. Дядо ми постоянно повтаряше, че на жена не се отказва.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker