Искам да отмъстя, чудя се как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да отмъстя, чудя се как да постъпя
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2129 пъти
Здравейте! Много се надявам да ми бъде одобрена историята. От години посещавам този сайт, на много въпроси си отговорих, винаги ми е бил от полза. Но за моят проблем не намерих нещо сходно и затова искам да споделя.
Млада двойка сме. Една болка от доста месеци нося в себе си, от един разказ на моя приятел. Това е най - отвратителното нещо, което ми е казвал. Каза го уж небрежно, с усмивка.. Не става въпрос за изневяра, защото се е случило преди да се срещнем. Как правил секс с негова съквартирантка, пуснали си порно.. каза ми и как се казва. Как така реших, но я потърсих и само знам как изглежда. Не знам и дали е нормално от 6 - 7 месеца почти всеки ден да се сещам за това и чак толкова да ме боли от тази случка!? Осъзнавам, че прекалено се вглъбявам..
Споделих му, че имам желание за мъст, но в същото време е прекалено силно това, което чувствам към него.
Случвало ми се е преди да правя секс без чувства, но откакто срещнах него, не мога, не бих го направила повече!
След една караница му казах, че му прощавам като цяло, за всичко, но явно не съм. Не мога да преглътна и това, че е гледал голи жени из нета, че навън се заглежда. Знам, че мъжете имат интерес или се възхищават и на други добре изглеждащи дами.
Ще се радвам на съветите ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: ecce555253
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пуснали са си порно или са заснели такова, не разбрах. И в двата случая ти хлопа дъската. Никой нормален не е толкова дребнав, че чак да тръгва и да отмъщава

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 22d9fce9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не можах да разбера за какво по-точно да му отмъстиш. Какво е направил той? Правил е секс с друга преди теб?
Да не сте религиозни и да е трябвало да се пазите преди сватбата?
То по твоята логика трябва ние всички мъже да сме супер отвратени от българските жени, които на 15 години са експериментирали повече от бабите си в секса.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b7843f7086
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   За какво точно искаш да отмъщаваш? Че приятеля ти има минало ли? Не се излагай. Всеки човек има минало. И моя приятел ми е споделял доста неща от интимния си живот преди мен. Не е приятно, но с течение на времето се преодолява. Веднъж и аз като тебе отмъстих за минали работи случили се преди мен и това ми донесе само неприятности. НЕ ГО ПРАВИ! НИЩО ДОБРО НЯМА ДА ИЗЛЕЗНЕ ОТ ТОВА.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1ad22b2fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хахаха, чакай ся, милата ми. Начи ти си се е*ала с кой ли не преди да го срещнеш и той е чукал няква дет не означава нищо за него и си тръгнала да му отмъщаваш. Коя си ти, че да мъстиш на човек, който УЖ обичаш? Ти сама казваш, че също си се порила с други преди да станете двойка. Глупава по-глупава.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c54062eade
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Хах, и как ще му отмъстиш в минало време? А той реявнува ли, че преди си правила секс без чувства? Не виждам проблем след като двамата имате сходно сексуално поведение... в миналото. Изчакай поне да ти изневери, за да имаш причина. :D

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: afcab54e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пфф, ти май си луда нещо. Момчето да бяга надалеч.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 85547174d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Порасни бе момиче. Всички мъже гледат порно. Това няма нищо общо с чувствата им. Моят мъж също гледа, даже знам кога и какво порно гледа. Чудо голямо станало. А ти не се ли заглеждаш като видиш хубав мъж? Да нямаш капаци на очите си? Или си честната Каудка :D

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ffc46447d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За какво отмъщение говориш след като дори не сте били заедно, когато се е случила тази случка? Нито той има за какво да ти се извинява, нито ти за какво да му прощаваш и да му се сърдиш, защото в крайна сметка не сте били заедно тогава. Няма какво да издребняваш. Както ти си правила секс с други мъже, така и той е правил с други жени. Пък за порното – всеки човек е гледал.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f1417dc256
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И какво е отвратителното? Не мога да разбера. Свиквай - животът не е рай, понякога не е цвете за мирисане дори.
Хората са различни - приеми го. Искаш ли да ти споделя за мен какво беше отвратително - отвратително беше, когато жената , в която бях влюбен изхвърли подаръка ми в боклука, като се постара да разкаже на всеки един, че е от мен. За мен това беш "хит минус 1" по отвращение и омерзение. А това, че гледали порно преди време теб конкретно какво те засяга - нали сега е с теб. Имай предвид, че доста мъже като момчета правят всевъзможни щуротии включително и сексуалната част. Значи приятелят ти е нормален, споделил ти е , което е хем добре хем зле. Добре е за теб че е честен, за него обаче е зле - не те е опознал и незнае, чети е станало неприятно и второ - разказва си за миналия сексуален живот. Но мъжете сме такива - разказваме понякога, жените ако разказваха като нас - най-вероятно никоя нямаше да си намери съпруг. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 197087cc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Няма за какво да си отмъщаваш, тъй като той не е направил нищо нередно. Всеки си има минало, следователно и всеки е правил грешки (не че неговото е грешка). Ти не си била с него по това време, следователно всичко, което е извършил преди не те засяга по никакъв начин. Предполагам и ти си била с други мъже, той не ти е първият. Това значи ли, че той трябва да ти се сърди и да прави секс с други жени, за да ти го върне? Правиш ли секс с някой друг, за да му отмъстиш, ето това ще бъде огромна грешка, за която приятелят ти трябва да реши дали да ти прости или не. Тогава повод за сърдене и раздели, повярвай ми, ще има. Но, това са негови неща, които са останали в миналото. Нямаш абсолютно никакво прави да се сърдиш и да мъстиш за тях. Промени мисленето си, иначе ще натоварваш все повече и повече приятеля си, а и себе си. И до кога така? Докато на него му писне.

Мисли разумно, повече с главата, по-малко със сърцето. Логиката показва, че съм права.


Depravity

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6199f43c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Приятеля ти е голям мръсник! Как е могъл да прави секс с друго момиче преди да се запознае с теб? Ами ако тя не е била единствената? Ами ако е правил секс и с други момичета преди да знае че ти съществуваш? А замисляла ли си се с колко още се е целувал в тиинейджърските години!?!?!
А това за порното в нета - Свестните мъже никога не го гледат! Аз даже по телевизията като видя да се целуват и веднага сменям канала!!!
Отмъщавй за всичко - на него му сложи разхлабително в яденето, а нея я издири и я ускоби!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 119c9fcd4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ти си луда, сериозно. Горкото момче, дано успее да избяга преди да му резнеш гръкляна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 198e610e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Леле мале, тебе трябва да те докладват и в полицията, и в психитрията. Такива като теб са в състояние да убиват, защото си мислят, че мъжете са техни завинаги, даже в минало време. Това се нарича ревност, доста опасна. Такива като тебе може и да убият от ревност. Пази боже клетото момче!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c1fe177111
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторката.

Във всичките коментари намерих истина, даже и се посмях - значи осъзнавам нещата. Може и да е глуповато, ама като гледам, чак в психиатрия ме. пратихте. Не съм полудяла, но има време, хаха!

Знам, че ревността може да е болестно състояние, но като такова, е подклаждано, от една страна. Не ми се е случвало да ревнувам чак толкова, сравнително отскоро установих тази моя черта. А той е малко по - малко ревнив от мен, веднъж се прибрах късно от една сватба, а и бях пила алкохол. Не беше с мен, а като разбра за това и стана голям проблем вече.

'Горкото момче' обаче не му се бяга от мен, защото го глезя по всякакъв начин, а и има чувства, както и аз. За секса много пъти е казвал, че не е срещал такава; готвя, и т. н. И с риск да прозвучи високомерно, заслужавам си! Просто съм от 'чепатите орехи'..

А, хич не ми е приятно, че си прави 'чекии', когато ме няма. Казва, че е задоволен, правим секс по няколко пъти на ден, а рядкост е да сме разделени за повече от 3 дни. Мислех, че го правят необвързаните, тези с непостоянен партньор, незадоволените? Ако искате ме нападайте за начинът ми на мислене.

Надявам се тази история и коментарите да са били полезни на някого.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 604830a8dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   За чекиите си е нормално. Няма общо с това, че не те обича или подобни. Трябва да му изпиваш сосеца и да го боли онази работа, че да не си прави. И ти няма да издържиш. Секса за престиж, чикията за кеф и така...

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8b2665bc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Вързала си го със манипулативно си поведение но този проблем с ревността ти е сериозен, чесно този мъж не е наред че стой при теб, а такива жени който супер много си вярват че са толкова "перфектни" и че евентуално няма как любимият да ги зареже са противени.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 51d989bb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   такива които се мислят за нещо, а не са нищо, като ги зарежат, става нещо страшно, да, много са неприятни такива, самочувствие и его без покритие.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ff644f7b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Проблемът си е в тебе.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker