Как да си намеря свястно момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намеря свястно момиче?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 4541 пъти
Здравейте.. :) Аз съм момче на 18.. (но минавам и за по-малък заради ниския ръст и детинския ми характер.. но както и да е)
От доста време се чудех дали да напиша това което ме тревожи тук.. понеже едва ли ще има някаква полза.. но няма какво да губя.. пък и няма с кого друг да споделя..

И така.. Живея скромно.. обичам да чета.. интересувам се от неща каквито повечето на моята възраст не ги вълнува.. различен съм и това ми харесва че "не следвам стадото"
Не пуша.. не пия.. и ненавиждам останалата част от младежта която прави това.. къде се изгубихме.. какво стана с морала.. здравия разум вече е мит? Вече не мога да намеря свестен човек с когото да дружа.. всички са станали отвратителни..
Освен това съм интроверт.. затворен съм в себе си и не обичам да контактувам много.. (просто защото няма нормални хора за приказка а останалите са нахални) С кого да седна да говоря за нещо стойностно? Пуснал съм се по течението на съдбата.. но съм и много самотен.. преглътнах много горчивини и проблеми.. честно казано станах оптимист по неволя.. но едно нещо все още ме мъчи.. и това е че нямам момиче до мен..

Някоя с която да споделям и да отделям внимание на нея.. никоя не ме забелязва.. а аз хубави момичета не мога да намеря.. или въобще да заговоря понеже съм срамежлив (много срамежлив! ) и една ли някоя ще иска да си губи времето със мен..
И все пак ако има някъде на този свят момиче което би рискувало с мен къде мога да го намеря.. (Вижте аз се съм някакъв тип мачо.. отворко.. егоист.. който гледа как да забърсва девойко по баровете.. всъщност и пет пари не давам толкова за външния вид.. за мен важен е характера.. интелекта.. такива са стойностните момичета.. а не кръчмарките.. кифладжииките и онези по дискотеките и където не излизат от фейсбук.. знаете какво имам в предвид.. ако някоя е открила себе си в тук.. моля да не се обижда.. всеки може да се промени.. никого не съдя) :)

Вижте.. мога и без "връзка".. Преди да кажете че съм бил млад и още не съм съзрял че да казвам какво съм искал.. че не съм бил готов.. аз не съм идиот и мога да мисля.. аз съм се примирил с това че ще остана ерген.. както и да е.. аз искам просто момиче с което да споделям.. която да ме измъкне от депресията.. някоя емоционална и интелигентна.. като че ли търся златната ябълка нали? Сигурно ще ми кажете че такъв като мен който не завързва никакви контакти с хора няма да прокопсат никога..
Но съм отчаян.. и дори не знам защо пиша тук.. просто съм оставил на късмета ако някой успее да ми помогне..

Къде да търся..? Има ли някакви клубове в които мога да се запиша.. спортни или каквито и да е.. не знам найстина.. :(
Момчета.. (ако има такива от вас четящи сега и имат приятелки от моя идеал) как успяхте? Споделете.. А до момичетата.. Къде да ви търся? По какви момчета си падате.. какви са изискванията ви и какво е нужно да стори човек.. само за да си спечели компанията ви.. (без никакви задни мисли.. наистина! )



Моля ви момчета... и "момичета".. дайте ми съвет.. какво да направя.. :(.. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1ccd416d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Свястно? Няма такива момичета. Първо си хвани КАКВО ДА Е МОМИЧЕ (току виж, като допълнителен бонус то се оказало и свястно), а след това, когато се ориентираш в материята, тогава придиряй и избирай. Тези, които цял живот чакат идеалната, така си и остават само с чакането. По простата причина, че идеални хора няма.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ab0e28ba5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Запиши специалност в университет, която ти е интересна - така имаш шанс да си намериш интелигентно момиче, с което да имате общи интереси и теми за разговор.

Жена на 28 години

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5525f7d868
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм по същия начин, само че момиче на 17. Виж, такова момиче няма да намериш в дискотеките/баровете. Може би в някое барче с компания през деня, в парка, в библеотеката, може дори да работи. В спортен клуб също може да опиташ /лека атлетика примерно/, но и там не са никаква гаранция по момичетата които познавам от там. А какво харесваме? - грижовност, нежност, човек с мотивация и оригиналност и най-важното, да има време за нас.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5525f7d868
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм по същия начин, само че момиче на 17. Виж, такова момиче няма да намериш в дискотеките/баровете. Може би в някое барче с компания през деня, в парка, в библеотеката, може дори да работи. В спортен клуб също може да опиташ /лека атлетика примерно/, но и там не са никаква гаранция по момичетата които познавам от там. А какво харесваме? - грижовност, нежност, човек с мотивация и оригиналност и най-важното, да има време за нас.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2830174ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Препоръката ми е да заминеш за чужбина, където сексът не се води награда и лукс, където природата упражнява законите си с пълна сила. На този акъл ще уцелиш греда с женските, тъй като дебилите се котират от тях а ти не си такъв. След няколко години ще разбереш, че ти давам болезнено точен съвет, разбраха го много горделивци. Пожелавам ти успех и дано мнението ми стигне до теб, че мизандрията при одобрението тук е тотален доминатор.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 522397f3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз също искам момче като теб. Да говори за чувствата си и да не ме иска само за вечерта. А все на такива попадам и в такива се влюбвам. И аз не го разбирам, но такива ме привличат, които се държат безразлично след като ме спечелят, да ме нараняват. Аз също не ходя по дискотеки, барове. Не излизам всяка събота вечер да се напия като мастия. Самата аз съм по-затворена и затова искам човека до мен да е по-властен, по-отворен, да води. Един вид лошо момче, което да е добро към мен. Пробвай към по-скромни момичета, не се хвърляй на 'мацките' те едва ли биха ти дали нещо друго освен тялото си. Завържи приказка с някое симпатично и земно момиче. Спечели си приятелството й, доверието й, а пък кой знае може и да потръгнат нещата. Просто нека това да НЕ ти бъде фикс идея. Общувай с нови хора, излизай. Обгради се с такива, каквито ти харесват, каквито искаш. Винаги бъди усмихнат и положително настроен. Но не бъди наивен, не всички хора са като теб (и мен) добри към другите. Някои просто гледат как да прецакат някой. Желая ти успех и мнооого любов!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8fbb4bfc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще те ориентирам за по-добър психолог(жена), тя ще те нибелира и изслушва. Много. Емоция и страст, честно. Ако си сериозен пиши
Успех на всички влюбени

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e86961f9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Знам как се чувстваш. Самотен, търсещ сродната си душа. Иска ми се с момчето, за което мечтая да сме заедно, но пустия срам и стеснителност. Ех, значи! Пожелавам ти да намериш твоето момиче някой ден! Тъжна си е самотата.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e8964c3c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей, разбирам те напълно макар и да не съм на твоята възраст( впрочем 7 клас съм) и да не те познавам. Всичките ми приятели са така, което ме отблъсква мисля си, че съм единствената, която не е такав и няма и да стане. Всички мислят, че това е готино, но аз не. Е да всички момчета харесват момичета, които пушат и се правят на...
Но това е света и хората около него!!! На мен не ми харесва и бих го променила с вълшеба пръчка, но нямам. Страх ме е, че вече няма нормални хора и ние около тях ставаме такива дори да не искаме. Няма клуб в, който да има нормални хора освен в клуба за умните или зъбатите. Това е света приеми го ;Д

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 085bed69ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ето това е нещо, което поне тук не се вижда често. Сериозно и стабилно момче като теб. Какво харесваме свестните? Харесваме момчета, които не мислят само с онова в гащите си, интелигентни, грижовни. Никое свястно момиче не го интересува външността, разбира се това не значи, че не трябва да се поддържат момчетата. Мога да ти кажа по какво точно не си падат. По "батки" които гледат коя още да вкарат в леглото си. По перковци, които се хвалят с пари, бройка, социален статус и с куп други неща. Не харесват както казах мислещите с "мъжеството" си. Палячовци, тъпанари, тоест да не прекаляват с лиготията, да е в нормата на хумора. Груби, безчувствени. Момчетата висящи в дискотеките, които се наливат като животни. Леле като гледам наистина жените сме нещо сложно ;д както и да е... за жалост като гледам с годините тези видове момчета се увеличават. Сега навсякъде можеш да намериш такива момчета и момичета. Като ги гледам направо се отчайвам за бъдещето ми, и не само моето. Свестните момичета се отличават със скромността си. По това ще ги различиш. Надявам се след години да има все още момчета като теб, защото като гледам намаляват... за жалост. Сигурна съм, че един ден ще намериш правилната за теб :)

Момиче, 14г.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d497c7b648
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Пич, не ти дочетох историята, стори ми се безсмислена само по заглавието.. едно ще ти кажа - от такива като теб ми е омръзнало да се самосъжаляват или пък да имат самочувствието на бог и постоянно - "НЕ МОГА ДА СИ НАМЕРЯ СВЯСТНА ЖЕНА/МОМИЧЕ" ами има свестни момичета, признавам, че в днешно време повечето са леки, но това да се оплачиш в такъв сайт, че си задръстен и не можеш да си намериш половинката ния няма с какво да ти помогнем

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7d07f5ce95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   От автора: Конкретно до теб номер 17.. :) Като не си прочел цялото как можеш да изказваш мнението си неподготвен.. ето такива като теб "следващи стадото" не навиждам.. все едно да ми цитира библията без да си я чел цялата че да разбереш за какво иде ред.. ти си същият човек.. оставаш мнение без да си си направил даже труда да прочетеш или разбереш какво съм опитал да кажа.. това е неуважение! Въпреки че не се познаваме.. и показва какъв човек си! Безразличен си но все пак си решил да оставиш хейтърски коментар.. не мога да ви разбера хората като теб.. Ако не ти се чете ще ти го кажа на право ясно и кратко..
Не плача за приятелка гадже да го наречем по модерно.. обясних или ако не се разбира в текста ще обясня още веднъж.. момиче с мен не може да тръгне.. преценил съм си шансовете.. реалист съм и знам как стоят нещата.. просто съм особен и не си представям себе си в перспектива да ходя с момиче или въобще да завържа истинско приятелство с някого в предвид характера ми и начина ми на мислене.... Да може би егото ми се прояви и нямаше с кого да споделя и търсех момиче с което просто да завържа контакт.. Но само до там! Няма никъде условие че някое момиче трябва да тръгне с мен.. това е по-избор на момичето! Никого не принуждавам.. написал съм го ясно - "Без задни мисли! "(и ще се придържам към кредото си! ) не търся внимание.. ако искам внимание ще си играя с кучето ми или котката като същински депресиран човек.. има други начини.. но от хора които не познавам и с които комуникирам анонимно не мога да черпя внимание.. пък и съм запазил анонимността.. анонимен човек може ли да търси съчувствие.. аз съм реалист и нихилист и не вярвам в съчувствието.. прочети Фридрих Ницше какво казва по-въпроса (агресивни натури.. хора като теб обикновено не са запознати с четивата.. особено философските.. а те са най важни! .. не те виня за твоята притаена злоба мислейки ме за жалък.. разбирам те.. ти си просто дете на 21-ви век.. ако не роден този век то поне мога да кажа че си успешно откърмен от този век.. homo faber.. но пак казвам не е твоя вината.. никого не виня освен вредните навици на модерното порочно общество! ) а какво разбираш под "самочувствието на бог" (Атеист съм за това не те разбирам като ми говориш за бог.. и съм върл враг на хората с високо самочувствие.. неоправдано самочувствие.. заслепени от егото) къде съм го проявил аз според теб? Въобще не мога да разбера как може да не ме познаваш.. да не си дочел какво съм написал и да ме критикуваш.. разбираш ли колко глупаво звучи това? мисля че няма какво друго да ти кажа.. дано си разбрал.. :) по малко нерви.. без задни мисли и лоши чувства.. :) Никого не обвинявам!


До останалите.. Благодаря ви за толерантността и отделеното време.. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6281a8716d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Авторе, прочети мнението на номер 7 и помисли. Доста е прав! Тукашните представителки на нежния пол носят всички отрицателни черти на българския народ, включително дребните тарикатлъци, ниска култура в човешките отношения, да вземаш без да даваш и т.н.-чиста ганьовщина. Но с помощта на модераторките в този сайт това се прикрива и остава само това, че българския мъж е първобитно, пърдящо същество, което мисли само за ракия и не може да си направи салатата. Както и това, че на мъже им се казва, че са путки, да ходи да прави злобни чикии в тоалетната и никой не го трие, а ако на жена се каже, че е путка или патка се трие. Така че, помисли по въпросите, без да се отчайваш-проблемите не са само в теб! В никакъв случай! Желая ти успех!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ec905acdb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Малко ми е дотегнало от хора с твоя начин на мислене, честно да ти кажа. От историята ти излиза, че едва ли не ти си самотен, защото си твърде интелигентен, възпитан, културен, с висок морал, богата ценностна система и какво ли още не.. за разлика от другите, които пият, пушат и излизат по заведения. О, ужас! Това явно ги принизява на едно по ниско ниво от твоето... еми, хах, малко се съмнявам да е така. Не всеки млад човек, който си позволява да прави тези неща, които теб те отблъскват, е ниско интелигентен. Не всички, които излизат на дискотека, мятат гюбеци, хвърлят салфетки и после се търкалят пияни по улиците. И аз съм се напивала, когато съм била дори и под 18, не ме е срам да го призная, нито пък се гордея с това, просто е факт. Е, не смятам, че това е отнело по някакъв начин от интелектуалната или душевната ми стойност, нито тогава, нито сега. Един ден, някои от хората, които слагаш под общ знаменател и чието поведение осъждаш, ще пораснат и ще постигнат нещо в живота си, а ти ще стоиш и ще се чудиш как "стадото" успява, а ти "различният" - не. Няма нищо лошо да се определяш като такъв, но това не те прави специален. Имаш си някакви твои разбирания, желания, интереси, това е добре, но ако прибързано преценяваш всички наоколо, само защото тяхното държание не е като твоето, до никъде няма да стигнеш. Така няма да намериш нито приятели, нито момиче до себе си. И не защото ти трябва да си като другите и имаш някакъв проблем, че не се "вписваш", а защото отхвърляш възможността, че хората не е задължително да се отъждествяват с пороците си. Не мога да те посъветвам къде да търсиш "свястно" момиче, защото от това определение вече ми е омръзнало. Истината е, че както се държиш ти, така ще се държат и хората с теб. Ако си дистанциран и показваш нежелание да контактуваш с околните, никой няма да иска да е около теб. Това е положението. Момичета, които не са "кифли", не са материалистки, не са безмозъчни и леки, има навсякъде. Въпросът е дали ти няма пък да им намериш някакъв друг недостатък? А какви ли пък ще бъдат техните изисквания и дали ще можеш да ги удовлетвориш ти? Хммм.. :) Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ec905acdb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Малко ми е дотегнало от хора с твоя начин на мислене, честно да ти кажа. От историята ти излиза, че едва ли не ти си самотен, защото си твърде интелигентен, възпитан, културен, с висок морал, богата ценностна система и какво ли още не.. за разлика от другите, които пият, пушат и излизат по заведения. О, ужас! Това явно ги принизява на едно по ниско ниво от твоето... еми, хах, малко се съмнявам да е така. Не всеки млад човек, който си позволява да прави тези неща, които теб те отблъскват, е ниско интелигентен. Не всички, които излизат на дискотека, мятат гюбеци, хвърлят салфетки и после се търкалят пияни по улиците. И аз съм се напивала, когато съм била дори и под 18, не ме е срам да го призная, нито пък се гордея с това, просто е факт. Е, не смятам, че това е отнело по някакъв начин от интелектуалната или душевната ми стойност, нито тогава, нито сега. Един ден, някои от хората, които слагаш под общ знаменател и чието поведение осъждаш, ще пораснат и ще постигнат нещо в живота си, а ти ще стоиш и ще се чудиш как "стадото" успява, а ти "различният" - не. Няма нищо лошо да се определяш като такъв, но това не те прави специален. Имаш си някакви твои разбирания, желания, интереси, това е добре, но ако прибързано преценяваш всички наоколо, само защото тяхното държание не е като твоето, до никъде няма да стигнеш. Така няма да намериш нито приятели, нито момиче до себе си. И не защото ти трябва да си като другите и имаш някакъв проблем, че не се "вписваш", а защото отхвърляш възможността, че хората не е задължително да се отъждествяват с пороците си. Не мога да те посъветвам къде да търсиш "свястно" момиче, защото от това определение вече ми е омръзнало. Истината е, че както се държиш ти, така ще се държат и хората с теб. Ако си дистанциран и показваш нежелание да контактуваш с околните, никой няма да иска да е около теб. Това е положението. Момичета, които не са "кифли", не са материалистки, не са безмозъчни и леки, има навсякъде. Въпросът е дали ти няма пък да им намериш някакъв друг недостатък? А какви ли пък ще бъдат техните изисквания и дали ще можеш да ги удовлетвориш ти? Хммм.. :) Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7d07f5ce95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   От автора: До номер 23/24... Изградила си представата си че имам всички деградирали "индивиди" в обществото за интелектуално по низше.. и не мога да кажа че не си права.. е със сигурност са по кадърни от мен повечето.. или талантливи.. съгласен съм.. не оспорвам.. всеки се развива в своята среда.. не можем всички да сме равни.. :)
Но ако говорим за (морал).. тежка ми е думата тука.. И да.. не се имам за равен с такива хора и не искам и да ме слагат на едно стъпало.. въпреки.. признавам че и аз съм имал много грозно неморално минало и слава "богу" че е поуката.. или поне че съм си направил такава за разлика от други.. в предвид впечатлението което създавам.. аз не съм наивен.. не съм и със свръх самочувствие.. напротив.. както казах не веднъж.. аз съм върл враг на егоизма и нарцисизма.. уважавам всички морални хора.. слагам всички като равни.. (до правата и задълженията) но не и като качества и така на татък..
Мисля че много изкривихме темата.. Защо пак си мислите че аз търся връзка (любовна) нали ви обясних.. (не съм "годен" за това.. с риск да се изразя с някоя грозна самокритична дума.. ) мисля че трябваше да го пиша в заглавието.. масово не забелязвате какво съм писал или не сте разбрали.. трябва през цялото време да се защитавам и да отговарям на хейтърите като им обяснявам какво не съм и какво не искам.. Моля ви разберете ме най-сетне.. :) четете написаното.. Мерси предварително...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ffe50d8169
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Според мен има свестни момичета. Къде да ги търсиш? На този въпрос нито аз нито някой друг може да отговори... И аз съм интровертка и те разбирам много добре хд Но макар и да е трудно опитай се да го превъзмогнеш и се опитай да общуваш, поне когато си сам с един, двама приятели/ки. Или колкото и да е странно -създай си друг характер

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c65421b542
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Смятай то тая тема се е превърнала в адрес 4000 ми решението за което се сещам е "агресия" авторе точно така замени поне за момент мекотата и детинското в теб с умерена доза агресия и глей резултата женските си падат по това пробвай и ше разбереш че не лъжа човек

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7842fe6190
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Добре те е насочил номер 7, послушай го. Уча педагогика и контактувам с много момчета като теб, смея да твърдя, че имате благ характер и сте голямата мечта за нормалните жени, за нормалните! Мисля, че времето е такова и няма да ви се получи тук, отлети и живей достойно.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 585a2c8b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Коментиралия (2) е напълноп прав.. пич и аз така цялата минала година чаках перфектната прекрасната и кво останах си с чакането.. и си викам защо да не се забавлявам и аз като другите пробвах с една като не се получваше я отпращах веднага аз съм си казъл че няя търпя някоя ми се качва на главата и ме върти на малкия си пръст... като видя че не е така за каквато се представя айде чупката... с повечето в началото аз съм различна ала бала бля бля 90% всичките са еднакви и кво намачкахме чершафите 2-3 пъти и тя ооо ми няма да сее получи така онака и на всичкото отгоре ми пиши по фейса... така че прич моята препоръка е излизай не се депресирай или такива брато прави си кефа пък като видиш че си хванал нещо свястно дръж на нея не прави грешки.. Мъжете нямат право на грешка ако е жената айде може да се прости 1 път щото се пак жена е дано да ме разберете... днешно време всеки търси в курвенското нещо свястно ама по може да намериш в свястното нещо курвенско така е... брато такова ни е поколението само погледни какво става курви курвари много.. малко са хората с които можеш да седнеш да споделиш какво ти тежи да ти помогнат и така на татак.. просто не подбирай хващай една виждаш че не ти харесва 2ра 3та така се търси перфектната иначе ако чакаш може да си останеш само с чакането

papyyy

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a5b1ded063
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До 14: Хубаво, де... Като не си падате по "батки", перковци и демонстриращите социален статус мъже, защо около въпросните винаги се въртят жени, а свестните като автора момчета седят самотни? Познавам няколко по-скромни момчета (не смотани, не грозни, просто по-срамежливи), които не могат да си намерят момиче и един друг, който се държи като пълен кретен с жените (включително и шамарасовал някои) чийто баща обаче има бая пари. Та същия без момиче до себе си не е останал, даже си ги върти и се чуди с коя да излезе?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ff3634c34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   ДО автора от номер 14
Виж сега има срамежливи момчета и днес се сблъсках с такова. За говорих го, а него го беше срам. Ако искаш да си намериш скромна и нормална жена отиваш на плажа. Днес си седях и видях българин да сваля едно скромно и нормалко момиче около 20 годишна и хич не беше зле(Рсукиня беше)
Сега рядко има момичета, които да обичат мъж заради самия него. 80% обичат парите му. Та така, че и аз искам свястно момче ама няма живота е такъв. ;Д

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e88c231793
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Принципно, номер 2 ти е дал най-правилният отговор, но съм наясно, че няма да го приемеш. На мен не ми е по-лесно да го приема, но моите години го виждам просто като факт.

Принципно жената е с друга психика, ако си наистина достатъчно интелигентен, почети по темата. Голяма грешка е да си въобразяваш, че някоя ще мисли подобно на теб, и от близка гледна точка. В нета има много материал, много повече отколкото когато аз бях на 18 и същите теми ме измъчваха. Особено слушай съвети на ЗРЕЛИ МЪЖЕ с опит (под такъв разбирай поне 40-45 годишни). Не слушай жени, още по-малко момиченца. Дори и да си срамежлив, имай очи да гледаш какво става наоколо, общувай с жените в някаква форма, за да ги опознаеш. Защото никой съвет няма да ти помогне, ако нямаш връзка с реалността и не виждат нещата за които се говори пред очите си. Не ща да ти давам съвети къде да търсиш информация, защото не знам на какво ниво са разбиранията ти. Най-елементарният начин е в тубата да търсиш разсъждения по темите които те интересуваш и се спреш на някой който ти се струва близък по разбирания. Има разни по-мъжки общества там които ги вълнуват същите теми, но както сам можеш да се сетиш - колкото е по-високо нивото, толкова по-малко популярни са и трудни за намиране.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a5b012594f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Мисля че те разбирам ,защото една приятелка се чуства по същия начин иска момче , но да не са гаджета просто да си споделят всичко и това момче да е емоционално .
Такива хора трудно се намират , но ги има.
Не знам къде трябва да ги потърсиш,но виж преди и аз бях така ,но след време реших да стана по комуникативна с колкото повече хора общуваш толкова по се опускаш.
Моят съвет е да не ги съдиш по външния вид .
Ще ти дам един прост пример аз преди бях като теб затворена и ги съдих по следния начин тази е кифла не няма да говоря с нея мне тоз е батка за кво ми е ами в случея разбрах че съм сгрешила. Щот не всяко момиче което ти изглежда на кифла е такава и не всеки батка е тъпанар просто се харесват така. Направи ми впечетление че си интелигентен и че имаш висока оценка за своята интелигентност това е добре но не бива да се опиташ да изпъкнеш пред другите няма да ти донесе нищо хубаво може би затова момчето с коментар номер 17 е написало нещо от сорта за самочуствието . Виждам че работиш върху себе си това е добре , но поработи и върху отношението си с хората. Не бъди чак толкова срамежлив до нищо хубаво не води това. Пожелавам ти успех ;)

момиче на 18

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker