Не го разбирам и ме побърква - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не го разбирам и ме побърква
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1275 пъти
Здравейте, първоначално да отбележа любопитните истории и въпроси на нас читателите тук из форумчето. Изненадана съм от активността на посетителите, поздравления на модераторите.
Дори и не знам кое най-напред е причината и как да получа отговори, които ме разяждат с непукизъм. На 23 год. и не/ангажираща връзка от скромните 10месеца с чести кавги и нормалните дразги на всяко едно ново опознаване. Бих се описала, че съм от срамежливите и недоверчиви нрави, което не е плод на липса на самочуствие, обкръжение, родителска закрила, забавления и т. н. Парадоксално е, но с две думи, влюбеш ли се силно, задръжките отпадат. Не е възможно да побера всичко от плач до здрач дори и все още съм безсилна и манипулирана.
Всичко се случе на събиране за Чашка с приятели през почивни дни. Но.. Но.. Единият от тях се е отличавал винаги с магнетизма и поведение, имаше привличане и приятни впечатления. И добавям 27год. Приятно излъчване, хумор и още толкова щура глава. Да, търсех компанията му и предложенията за излизания не закъсняха. След две връзки с УЖ по сериозни намерения, последният от които беше от 2 год. , Бях влюбена.
Всяка жена обича, ухажване, вниманието и начина да я спечелят. Споделяше доста за себе си и последните няколко години извън България. Успяваше всякак да ме изненада и накара да засмея, допълвахме се с трудният му, но винаги интересен характер. Това е от типа Мистерия, винаги Всякаш нещо е в тайна и ме е вбесявал с неясните проблеми. Но си го отдавах, че не му е ден. Не исках да сме сърдити или скарани, което е рядко. Компромиси. най-вече Аз, че с Инат и воля не се търпеше. До толкова, че Време не оставаше между работа, приятели? Чувахме се, ако се сетя да звънна, показно не дразнеше близост пред хора, след почти 5 месеца и 380 градуса разлика безразличност. Разбира се исках да поговорим и разясним и намерем решение, аз се чувствах кажи речи на Гоненка Куче -Котка. Наранявше ме всичко това и не знаех колко ще издържа, примерите не спираха: Ревност от телефони и всичко това. Го умееше. Не е лесно да се описва с променливо настроение, не бях срещала толкова твърдоглава самоувереност и правота. На 14юни имах рожден ден, а месец преди игнорираше да контактува. С 2, 3 дена дори и седмица. Проследявах го нощно време с колата, да ще кажете луда ли си, ами до такАва криза. Ме влуди. Приятели, 5, 10 Мин да дойде За цигара и т. н.
Реших да Сложа край и не потъпквам себе си, достойнстовото е си ми остава. Никой на никой не е длъжник пред тишината на дървото с нашите замлъкнали птици. Отговорите са загадка, а подиграването с чувства. е белега. Последваха Смс, обаждания за. Трудния период който имал, За смях си е, Да!
През цялото време си е било за жени и разигравал на детска игра. Да чудя се много и незнам да ли е правилно да напиша коя съм и с какъв лъжец се натиска? Каква е целта му да си. Обича от години в една и Влюбен в мен?
Побърквал го е мисълта, че Ще е някоя друга Но не и Аз? !
За какво са всички игри и каква му е целта според вас?
Внимавайте момичета какви принцове пожелавате, някои си остава хубав урок.. Да се отбележа към опарениете.



За мен Любовта беше финес, грация от. това да си с две сърца и едно желание. Не съжелявам, че това изкуство го споделих с теб, изкуството го разбрах, а. Отговорите в коя дупка си заровено там в сърцето? Съжелявам за двете хубави длани мои, копнящи допира ти, съжелявам и ги замръси без дори да искаш спомена който ще делим., Аз-Ти..
Успех.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 74f8f1476e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен това е писано от мъж, а защо не напишеш такава тема за да видим каква е историята в реалност, от тук трудно може да се разбере каквото и да е.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 82832c64b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Научи се да пишеш, моля. 2 пъти ти четох историята и пак има неща, които не мога да разбера....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker