Прекалено сме различни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекалено сме различни
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1758 пъти
Здравейте, за първи път попадам на този сайт, след като прочетох историите на други хора, реших и аз да споделя своята тук..
Аз съм момиче на 18 год., имам приятел, който е с 2 години по-голям. Заедно сме от 8 месеца.. Той е първият ми по-сериозен приятел, преживяхме много заедно, имаме много хубави спомени, но и не толкова хубави, за жалост. През първите два месеца той се държеше много мило с мен, чувствах се обичана, специална, но в последствие започна да разкрива черти от характера си, които са огромен минус. Много е агресивен, не дава да му се влиза в личното пространство( за което го разбирам, защото и аз съм така), но започна постоянно да ми взима телефона да чете какво си пиша с абсолютно всеки, а в същото време не ми даваше дори да припаря до неговия.. Постоянно ме разпитваше, заяждаше се, карахме се всеки ден за глупости. Един ден чашата преля.. каза ми, че излиза с приятел, а моя приятелка го засече с някакво момиче. Почнаха се ужасни караници, разделихме се за седмица, след което той дойде до нас, умоляваше ми се, съжаляваше, че ме е излъгал, и реших да му простя, казах си какво толкова... След седмица от приятелка разбрах, че си е писал с друго момиче как иска нещо повече с нея, предлагаше й да излизат, дори ми изпратиха дискусията. Почувствах се унизена, че му простих "лъжата", бях съсипана и тогава разбрах защо толкова цени личното си пространство. Разделихме се отново, този път за 1 месец, но постоянно ми пишеше как съжалява, че аз съм най-прекрасната, че не иска нищо друго освен мен, че ще се промени, че няма да се заяжда както преди, че всичко ще е съвсем различно. След месец излязохме отново, не изтърпях, чувствах се виновна, мислех, че преувеличавам... На първата среща беше много мил, разбрахме се да си дадем последен шанс, не знам дали е навик, дали е любов или страх от самота, но започнахме отново. Следващите пъти отново всичко беше както преди, отново грубо отношение, заяждане, блъскане и т. н. Не знам наистина защо продължавам да се виждам с него, всички имат лошо мнение за него, прекалено сме различни, аз искам да се чувствам обичана, да бъда уважавана, да имам умно момче до себе си, да ме цени и да го показва всеки ден. Той няма амбиции, мисли само за следващата дискотека, която ще посети.. Дори ми е казвал, че съм асоциална, че с приятелките ми не излизаме вечер, както неговата компания в чалготеките, където е сбирка на наркомани, пияни леки момичета и смешни богати чичковци. Той само ме унижава и ме кара да се подценявам, не разбирам защо винаги като се разделим започва да се държи добре, сякаш му идва ума в главата, а след това същата история.. Не знам как да му кажа, че изобщо не искам да ме търси, искам да започна от начало, да се променя, да следвам целите си, а с него просто се депресирам, облива ме чувство за вина и се подценявам. Знам, че няма да се промени и ще си остане със същото отношение, но именно това, че е трудно и че ме влудява, ме кара отново да се връщам при него и да се унижавам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 36b5664be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То е ясно какво трябва да направиш и също е ясно, че няма да ни послушаш. Знаеш, че е пълно леке и ти изневерява, но все му прощаваш. Защо? И не, не казвай, че е, защото го обичаш или защото си мислиш, че ще се промени. Няма да се промени и не те обича, осъзнай го по-бързо.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf2a0aeac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   " Предлагаше й да излизат, дори ми изпратиха дискусията".
Чичак, думата дискусия не присъства в речника на 18 годишните, да знаеш.Обшуването в нета се нарича по друг начин, който няма да ти кажа.Вече в няколко теми я употребяваш, и то не на място.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 22fd1cda86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   '' Не знам как да му кажа, че изобщо не искам да ме търси, искам да започна от начало, да се променя, да следвам целите си, а с него просто се депресирам, облива ме чувство за вина и се подценявам. ''

В прав текст!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 676055b02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Продължавай да се самозалъгваш, явно ти харесва грубото отношение и бутането, както и лъжите. Защо го търпиш още това? Това е последният мъж на света ли? Не ги разбирам жени, като теб. Казваш край и до там, изслушваш го, прощаваш му, после пак се повтарят нещата, накрая забременяваш, идва бебето, става по зле и ти затъваш още по-дълбоко.
Не знам как да му кажа, че изобщо не искам да ме търси...
страх ли те е от него, какъв е проблемът? Защо се самоизмъчваш, ако нямаш смелост, поговори със семейството си, да те подкрепят.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ca89a2fb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Този е егати комплекасарът бе, момиче...как стоите с тях?! Зарязвай и бягай!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 11862bc0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "но именно това, че е трудно и че ме влудява, ме кара отново да се връщам при него и да се унижавам.."

Ето затова все казвам, че всеки си заслужава мъжът, жената или положението. Някои хора съзнателно търсят проблеми и страдание, за да са доволни. Не виждам смисъл да ти давам съвет - и сама прекрасно осъзнаваш какво е положението.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 28963628d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всъщност, в това е парадоксът, че ти се връщаш при него, именно защото ти изневерява и защото те унижава - тъй като виждаш, че аако не си ти, друга ще е с него, и ревнуваш, предпочиташ ти да си, не искаш да го отстъпиш, подсъзнателно. Затворен порочен кръг. А ако имаш до себе си вярно момче, ще ти е скучно, защото ще си мислиш, че него никоя друга не го желае и се е хванал с теб, като за спасителен пояс и ще го подценяваш, няма да има тръпка. Не знам, как ще си по-нататък, ти си решаваш. Трудно е да скъсаш с навика, но опитай, тряабва да надделее инстинктът ти за самосъхранение, иначе този ще те разсипе, мисля.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf137ae603
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много се нервя когато хората започнат с фразите ' не е единствения ' бля бля. Да окей не е единствения ама тя като си го обича никой не може да го замени. Въпреки че момчето ти е пълен trash сори ако съм груба, но и ти си имаш дозата вина защото му позволяваш да се държи по този начин с теб до някаква степен човека с коментар 7 е прав/а, по-добре се откажи от това момче трудно е знам, но трябва да се съхраниш себе си. Защото виж той знае че ще иде ще опъне оная от дискотеката после ти като разбереш ще дойде пред вас звезди ще ти сваля няма смисъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker