Чувствам се използвана, а той няма представа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се използвана, а той няма представа
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1492 пъти
Пише ви жена, която изневери на дългогодишния си приятел, който не знае (имам достатъчно причини да изброя защо съм го направила, само ще спомена физически тормоз и нищо повече). Човекът, с когото му изневерих бяхме в прекрасни отношения и той беше останал с очаквания, че ще се разделя с приятеля ми, за да съм с него. Не се разделих с него, а мъжът (който между другото е с 13 години по-голям от мен) не ме и потърси. Почувствах се използвана от този човек, с когото си легнах. Имах надежда за него както и той за мен, предполагам, но той не ме потърси след това. Не искам съвети, исках просто да споделя с някого какво изпитвам. Въпреки всичко преживяно с дългогодишния ми приятел аз го обичам, колкото и зле да се е държал с мен, а относно другия човек съжалявам много, аз съм наивна и глупава да постъпя така и сама си тровя съвестта. Тогава не съжалявах, защото виждах само хубави черти в него, но след като не ме потърси започнах да мисля трезво. Благодаря, че отделихте време за историята ми и моля, ако има някого с подобна ситуация-нека да я сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7fb25cfd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, кой кого е използвал? Ти си използвала въпросния мъж с цел изневяра, секс и вътрешно удоволетворение в една незадоволителна връзка, която не си пожелала да прекъснае. Защо да те търси въпросният мъж? Просто не му се занимава със слаба личност като теб. Видял е, че си останала с боксьора, който те бие и тормози и правилно се е чупил, защото животът е твърде ценен, за да си губиш времето с вече загубени каузи.
Получила си точно това, което си търсила - секс. Никой никого не е използвал. Човекът ти е намекнал да скъсаш с въпросния боксьор, не си го сторила - за какво да те търси? И по-добре не споделяй с никого, защото ако те бие и сега мъжът ти голям бой ще изядеш ако разбере какво си свършила.
м55

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1808ed5a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-скоро ти си го използвала, много егоистично мислиш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9b6c259c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   дългогодишния си приятел, който не знае (имам достатъчно причини да изброя защо съм го направила, само ще спомена физически тормоз...
Ти си типичен представител на масата от български жени.
Защо си с този човек?
Харесва ли ти да те бие?
Имате ли бъдеше?
Това нормално ли е?
Адекватно ли е твоето поведение?
Утре децата ти, на какво ще бъдат свидетели?
Това здравословно ли е за тях и какъв модел на поведение ще им покажеш? Утре и те ще станат насилници.
Прецени трезво ситуацията, не коментирам човекът с когото си била, замисли се, защо го направи, ... защото чувстваш празнота, искаш да си обичана, щастлива, но си се "залепила" за агресора и те е страх да се огледаш наоколо. Много жалко, взе ми се разрови из нета, имаше една точно такава история, като твоята на психоложката Ани Владимирова, ще видиш живота си сега, в бъдеще какво те очаква и какво ще бъдеш, когато остарееш и осъзнаеш, че си пропиляла живота си и си останала сама. За това как децата пораснали в такава обстановка, като позаякнат се опълчват срещу баща си, насилник, но след време те самите стават такива и ти посягат. Толкова такива истории има, имаше и една подобна в едно от предаванията на Наталия Симеонова.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: caa72da43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Първо махай се от този човек, докато е време (изтъркано изречение, но все още в сила). Човек, който прилага над теб какъвто и и да е вид насилие, няма място в живота ти. Второ- разбира се, че човекът ще се отдръпне и няма да те потърси повече, след като е видял, че нямаш сериозни намерения към него. Все пак никой не обича да е "втората цигулка". Просто ще ти кажа- махай се от приятеля ти, не те заслужава, а и едва ли и ти заслужаваш този тормоз, който ти прилага. Сигурна съм, че си прекрасна, интелигентна, красива и накъде там е твоят човек (дори и да не е този с който си изневерила, пак ще срещнеш човек с когото ще се чувстваш комфортно). Дай си възможност да се почувстваш щастлива и да се усмихваш истински. Прекалено кратък е животът, за да го тровим с хора, които не ни уважават. А и още нещо- не си изневерила-просто си си взела, това от което се нуждаеш в момента. Изневярата е друго, направено от съвсем различен от теб тип хора. Сигурна съм, че не си някоя шма*ка и имаш съвест, която не бива да тровиш с глупости, още по-малко заради мъже. Усмихни се и си помисли как ще процедираш оттук нататък с комплексирания ти приятел ( по друг начин не мога да го нарека, съжалявам). Моят съвет, отново ти казвам е -БЯГАЙ!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: af3c75e395
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не си права съгрешила си.

Първо е голямо зло за изневериш на мъжа си, независимо от причините - те не са основание и не те оправдават, вината ти остава.
Второ - прелюбодействала си с друг и когато прелюбодееца е поискал да напуснеш мъжа ти и да си с него, ти си отказала и той е приключил отношенията си с теб. Хайде поразсъди трезво - кой кого е използвал? Ти вероятно си искала да го използваш за любовник, хем да стоиш с мъжа си хем да блудстваш с него. Когато плана ти не е сработил да имаш постоянен любовник който се задоволява да те дели и да бъде с теб след съпруга ти, който план е неуважителен, себичен, егоистичен и долен и ти е теглил една майна в стил "няма да позволя да ме използваш по такъв начин" ти си се почувствала използвана. Защо? Защото вместо да използваш него и да го имаш за любовник ти си била използвана еднократно като проститутка. Вероятно както много други жени прелюбодейки ти си искала първо да се убедиш във верността на любовника ти и той да те чака и да те дели с мъжа ти дълго време преди да решиш да изоставиш мъжа ти. Примера с маймуната която не пуска клона преди да хване следващия е много удачен. Уви в твоя случай клона който аха-аха да хванеш изведнъж се е счупил и ти си се почувствала използвана и е трябвало пак да се хванеш за стария клон. Сигурно си се почувствала наистина зле, че плановете ти да прелюбодействаш, да си осигуриш верността на новия си любовник и едва тогава да изоставиш мъжа си са претърпели крах. В заключение - постъпки като твоите са недостойни, срамни и носят след себе си много тежки наказания Свише и осъждане на душата ти след смъртта ако не се покаеш. Съветвам те да изоставиш тези дела на мрака и да се обърнеш към Бога и словото Му за да се научиш какво е право и какво не е.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 366a0b9acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А, заради тормоз си изневерила. Той те бие, ти се ебеш. Така ли е новата сделка?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e8bb2865be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е ти ме уби. Ама честно. Не искаш да оставиш "страхотния" си приятел, но другия (който ТИ си го използвала) решава, че иска нещо сериозно, а не да е любовника, ТИ си жертвата? Но пък е нормално де, оставяш да те малтретират, после всички други са виновни, типично за "жертви" като теб.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2437712a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Че си използвана, използвана си, ама не от другия, а от приятеля ти. Какво им обичате на такива не знам, страха ви да не останете сами явно надделява дори над подобни извращения...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: df2eebb63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Правилно ли съм разбрал? Ти не искаш да късаш с прителя си, но си решила да спиш с това момче за удоволствие. Дала си му надежди за нещо сериозно, но не си си устояла на думата и накрая твърдиш, че той тебе е използвал, а не ти него.

Или аз не съм разбрал правилно или твоята логика кърти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1ad6be3132
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Звучиш ми като разумно момиче и мисля, че вече си прозряла истината. И аз мисля така-да, любовникът те е използвал. За секс-ами 13 години по-млада си, кой мъж би отказал? Аз съм убедена от това, което разказваш-не, той едва ли е искал да се разделиш с приятеля си и да почнеш нещо сериозно с него. Просто това е било за да те свали. Използвал те е-на 100%, но това не се случва толкова рядко-повярвай ми....

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2f004f6f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами махни се от него, като те тормози. Не може хем вълкът сит, хем агнето цяло. Яко нали - той ме тормози, аз му изневерявам, невинната овчица - жертва. Но не ти стиска да останеш сама и да бъдеш силна, независима, отговорна към живота си жена. Робска психика! Стой си тогава в ролята на боксова круша и чакай да ти се обади поредния тъпкач. Ама твоя като разбере, направо ще те смели!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f9abb580c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Всъщност ти си го използвала, за да отмъстиш чрез секса с него на приятеля си.

Не те е потърсил, защото не иска да изглежда като натрапник, а все пак чака и твоят отговор дали ти е харесало и дали смяташ, че имате бъдеще заедно. А може би и за него сексът ви е грешка, или поне необичайна случка, и той е объркан и не знае какво да прави/как да се държи. Може би и той е имал някаква връзка, на която е изневерил, и сега се чувства неловко от това.

Не бързай да си правиш изводи, особено когато не са верни. Не генерализирай също. Потърси човека и се изяснете.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 77f8617481
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   вземи се раздели с насилника - фондация анимус,помагат на жени - жертви на насилие.Друга връзка търси ,след като се измъкнеш от тази,защото няма да ти е лесно.А 5,не обърквай жената,Господ не е насилник,а мрази насилието.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4a88b81f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз съм същата изневерих на бившия ми приятел с двама негови приятели ако става на въпрос имам безброй причини да го мразя и да го направя. Макар че го обичам и принципно не съм такава и за първи път правя такова нещо той не заслужава да съм му вярна. Не става дума за тормоз ами просто не ме оцени и си играеше с мен. Въпреки, че се държеше така с мен пак се чувствам като теб използвана, преди да го направя си представях нещата по различно, ама илюзия само

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5d059459b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Мъж на 33. Колко познато ми звучи, даже за момент помислих, че авторката е моята Любима. При нас обаче има много чувства, като казвам много наистина е така не е само секса грижим се и си помагаме един друг, умираме едина за друг. Тя е преживяла тормоз и бой, но не намира сили да го напусне(и двамата сме семейни с деца), гризе я съсвестта че ми е развалила семейството, куп други проблеми се насъбраха, защото жена ми разбра, но нито аз я оставих нито тя мен. Аз съм готов да се разведа но тя се бълтае в чувства, съвест, страх и какво ли още не, а съм уверен, че наистина аз съм Човека в нейните очи. Подяволите, Обичаме се Маймуно, знаеш го, чувстваш го.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker