Той е на 25, а аз- момче на 17. Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той е на 25, а аз- момче на 17. Възможно ли е?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1844 пъти
Здравейте на всички!
Пише ви момче на 17, сега завърших 10 клас. Няма да се впускам в подробности и директно ще започна с моята история.
Напълно съм наясно със сескуалната си ориентация още от 13-годишен, не се крия и не стардам от това.
От близо месец си пиша с момче на 25 години, срещнах го в приложение за запознанства на хомосексуални. Изобщо не изгелжда на годините си- по-скоро му давам не повече от 20. Умен, интелигентен, красив- всичко, което би могло да ме впечатли в един мъж. Харесах го дори преди първата ни среща. Впоследствие почнахме да се виждаме по-често. Пишем си всеки ден до късно вечер (3-4 сутринта) и с всеки изминал ден започвам да го харесвам все повече и повече. Често ми говори как разликата ни е голяма, че това е проблем, още повече че съм непълнолетен, но пък не се и дърпа, няма да излъжа, че ми е давал надежди.
Реших да му призная чувствата си, но естествено ударих на камък и бях деликатно отрязан, като аргументът му беше, че имаме голяма разлика. Това не попречи на взаимоотнешнията ни. Говорим си как когато завърша ще отидем заедно озвън страната, как ще можем да бъдем заедно. Бих пренебрегнал всичко, само за да сме заедно, убеден съм че това е моят човек. Прави се, че се дърпа, но сякаш прави точно обратното.
Какво да правя? Изобщо заслужава ли си? Искам да поговоря с него отново, но не знам как да го направя и какво точно да му кажа. Малко съдействие не би ми било в излишък. :)
Надявам се модерарорите да публикуват историята ми.
Лек ден и весело лято. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7627f08820
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, липсва ти житейски опит, но едно се питай - що за човек е този мъж при положение, че е на вече отговорна възраст и има време до 4 ч. сутринта да си пише с теб? Освен това като жена с опит с мъжете мога да ти гарантирам, че най-вероятно е обвързан щом бяга от среща с теб. На 25 г. мъж е нормално освен това да е обвързан - може с друг мъж, но може и с жена и да си играе с момченца като теб за развлечение. Такива дори избягват реална среща, защото ги е шубе да не ги надуши партньорът им.
Колкото до емиграцията също е смешна работа. На теб първо приоритет на тази възраст трябва да ти е ученето, не толкова любовния живот. Освен това мъжете не обичат лесния „улов“, а ти си прекалено настоичив. Малко се дистанцирай и поне 2 седмици се прави на Дива - имай нещо друго да вършиш и небъди на разположение 24/7 за безсмислени чатове
Освен ако нямаш намерения да учиш в чужбина те съветвам да не емигрираш. На Запад за гей хората не е по-лесно, а и много хора там са заразени със СПИН от оно време, което у нас просто не е така. Ако не смяташ да учиш, не ходи там. У нас отиди да живееш в София, защото там има вече доста стабилно гей-общество, помагат си хората за работа и всичко. Едно от най-вървежните заведения, авто-къщи, фризьорски салони, магазини за италианска мода я държат хората с твоята сексуалност. Пълен монопол мога дори да кажа специално за мъжката елитна мода - говоря за костюми за 2-4 хил. лв. и ризи за по 200-300лв. Изключително от гей хора се държат тези магазини и хората пазаруват като луди, защото са амбициозни, обслужването е идеално и имат вкус! Значи ако изглеждаш добре веднага ще си намериш работа, а ако не изглеждаш добре в авто къщите също гей хора, но малко по-дебелички и така нататък масово ги държат и си помагат, защото преди дискреминация е имало - не толкова от сексуален интерес, а от вид братство си помагат у нас гей хората, а на запад ще гледат някои чичковци да те из... и ще ти лепнат някаква болест. Нищо добро няма да видиш там от тях, а твоичкият само говори, за да си чеше езика и без това няма да си зареже живота заради теб. Освен това ако ти предлага подобна емиграция има вероятност да е сутеньор. Внимавай с такива типове!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6f0b20849e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, момче! Повече от влюбен си в твоя човек, но за неговите чувства трябва да намериш начин да разбереш. Това, че си малолетен наистина е много притеснително, защото той може да бъде осъден, може би затова се държи малко дистанцирано. Но може би няма намерение да се обвързва, да не си е изяснил още с жена или мъж иска да свърже живота си. Възможно е също така да се притеснява от реакцията на близките си и чуждите хора и иска да е максимално дискретен. Това за разликата във възрастта не ми звучи убедително, тъй като не е голяма. Дано нещата се наредят по най-добрия възможен начин!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f228961eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За каква голяма разлика ми говориш? Аз съм момиче на 17 (след 2 месеца 18) и имам връзка с жена на 38, която е меко казано прекрасна. Преди около седмица и аз писах история в този сайт. Някакви си 8 години не са никакъв проблем, ние с нашите 20 години разлика да спрем да живеем ли? Това което ти казва той че годините са проблем са само оправдания..

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 35c19d5b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма смисъл да искаш съвети за такова нещо.
Моето мнение е, че просто времето ще покаже как ще се развият нещата.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6d2b13ba6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От Автора към номер 1:
Съмнявам се да е такъв, всмисъл свястно момче е, познавам бившото му гадже, имаме общи познати, тази година ще е 6ти курс медицина.
До колкото за емиграцията - съмнява ме силно това, аз съм планирал обучението ми в чужбина от близо две години, родителите ми ме подкрепят. А до колкото това за София- не знам дали е така, въпреки че живея в този град.
Благодаря все пак! :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6d5c8400d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   На тая възраст малко ти е рано, драги, а и се стабилизирай в ученето, а не се впуслай в големи мечти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7627f08820
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Радвам се, че си избрал да учиш в чужбина, Авторе. Пожелавам ти много успех и да те приемат точно където искаш. Продължавай да се концентрираш върху обучението си. Щом познаваш човека и лично - ОК, просто исках да те предупредя.
О, в София има доста гей-хора, но ти си все още малък да посещаваш местата, където излизат и да работиш, за да се запознаеш с тях на работа. Повечето открити гей-мъже обаче са и над 30 г. Просто мисля, че за младежите е по-трудно да се аутнат и си мислиш, че си сам, а не е така. Специално в лукс-сектора и в услугите работят много гей-мъже, имат собствен бизнес. Фризьорът на мъжа ми е гей и няма свободен час при него. Взима 50 лв. за мъжко подстригване, жени не прави :), но се е взел едни момичета да му работят и е просто най-добрият.
В София Ринг Мол в марковите магазини горе цялата маркова мъжка мода се държи от гей хора, така както и италианските бутици в центъра ги държат също гей мъже и още доста бизнеси все в луксозния сегмент - заведения, авто-къщи, салони за красота и какво ли още не, но просто не си забелязал, може би и защото не се итнересуваш от такива неща, а и сигурно гледаш по-млади момчета, а както ти казах - откритите са все мъже над 30-40 г.
Твоят човек иначе е супер като възраст. Хвани си „батко“ да те отрака. Не търси обаче на тази възраст любовта на живота си и пази сърцето си.
Ако искаш да спечелиш този мъж обаче трябва малко да се дистанцираш и да не го плашиш с очакванията си. Мъжете просто ги е страх поне в началото от чувства, особено големите мъже, които са се опарили. Сексът е друго. Лято е, наслади се, пък каквото се случи. Апетитът идва с яденето. Не знам как е при гей-мъжете, но при хетеросексуалните поне мога да кажа, че сексът им е много важен и често от секс се пораждат и по-нежни чувства у тях, но се плашат от много големи очаквания в началото.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3ae9ea1df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж, моето мнение е, че може би той иска да те използва само за секс.
Знае, че си влюбен, и ти отказва само защото има планове за нещо простичко, но не и сериозна връзка, каквато търсиш.
В живота си ще срещнеш много мъже преди да срещнеш този, с който ще споделиш живота си. Този мъж не е правилния, само ще те нарани, макар че няма как да знаем. Но на мен така ми се струва.
Опитай се да се дистанцираш леко от него, потърси някой нов, накарай го да ревнува. Може би ако види, че започваш да се отдръпваш от него, ще предприеме действия, знае ли човек. :)
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 86119703f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Трудно се получават нещата при вас, гейовете. Търсите стабилен мъж - при хетеротата се срещат по-често такива, но пак не е гаранция. Може пък той да харесва друг тип мъже, но щом следва медицина, има някакъв по порядъчен интелект и е съгласен да те има дори само като приятел.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fb53368186
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хей! Разликата ви не е голяма и според мен не трябва да се отказваш. Доколкото разбрах от прочетеното той има някакви чувства към теб, но все още не е готов за връзка. Преди бях чела една история, но не тук и беше на английски. Едното момче беше на 16, а другото на 24. Та така де по-големият не искаше да се захваща с него, защото няма 18 и си мислеше, че може да го вкарат в затвора заради това, че има връзка с непълнолетен. Първо ми стана странно, защото според мен не може това да се случи, въпреки че той твърдеше, че е от САЩ и писа за някакви закони и глупости, но пак не ми се вярваше. Това няма значение, защото никой няма да го разбере какво всъщност прави. Той ти е казал, че като завършиш може да отидете в чужбина и да бъдете заедно, може би това е пречката- това, че все още учиш. Предполагам, че като станеш на 18 ще е различно, въпреки че да чакате да станеш на определена възраст е глупост. Щом те обича ще намери начин. Според мен не те разкарва, а просто изчаква. В последствие ще се увериш какво изпитва, но трябва да мине време. Но не се отказвай. С твоята ориентация е малко трудно да си намериш партньор, защото не всеки е хомосексуален и това е различното в тези връзки. Просто не се отказвай. А това с историята го написах просто ей така, за да знаеш, че има и такива, които наистина изчакват да станат пълнолетни, за да бъдат заедно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker