Семеен съм, а се влюбих като хлапак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Семеен съм, а се влюбих като хлапак
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 3258 пъти
Мъж 31. Запознах се случайно с жена на 21. В лице е като модел, нежна красива, невинна. Заприказвахме се и в течение на разговора установих, че просто тя е като моя женска половинка. За няколко дни между нас се появи невероятна химия. Тя е доста зряла за възрастта си, учи и работи. Започнах да се влюбвам. После разбрах, че е имала тежко детство. Баща и починал, майка и я е изоставила и в мен се появи някакъв мъжки инстинкт да я закрилям. В резултат чувствата между нас пламнаха ужасно много.

От тогава съм като маносан - нито ям, нито спа. Чувствам се виновен, но пък не мога да спра да мисля за нея. Не съм влюбчив, не съм изневерявал, нямам проблеми в брака, но тези чувства просто ме влудяват. Все имам нещо недоизживяно.

Виновен ли съм, че влюбих?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7ecee7d802
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Задаваш погрешен въпрос. Никой не може да е виновен, защото изпитва чувства. По начина, по който се изразяваш, по-скоро си мисля че си виновен, че си се оженил преди да срещнеш жената за теб.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 80181dbe46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тоест тя те е омаяла - търси си жилище и спонсор, не бъди наивен. вече си поел ангажимент и имаш половинка, не прави глупости. Емоциите са нещо, което отминава. Просто изчакай и не общувай с момичето. ще ти мине! Помисли - тя свястна ли е, щом се занимава с женен мъж? !

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 725f28a499
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Виновен си разбира се. Не ви разбирам мъжете...Търчите след всяка по-млада фуста, а жена ти? Какво е виновна жена ти? Ами ако тя тръгне след някой младок и се влюби гот ли ще ти е? Мъжете нямате срам.....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e92cb39c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Единият вариант е да се разделиш с жена си, а другият да оставиш момичето и да не я нараняваш като я правиш втора цигулка. И аз съм на толкова и ходя с мъж колкото теб и да ти кажа към такива мъже много се хлътва. За мен той е толкова интересен и зрял, но ако имаше жена нямаше да му дам никакъв шанс. Хубаво си помисли дали тя става за сериозна връзка, ако ти разбира се искаш такава, защото ние имаме много проблеми с неговата ревност и аз тотално си пожертвах свободата заради него. Но го обичам ужасно много.
Не бъди и с двете, бъди честен и точен мъж като не залъгваш никой. Нали знаеш-от двата стола на земята.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fb6e970679
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   2, тя не ме е омаяла, нещата просто се случиха. Тя все още не знае, че съм семеен.

3, не съм търчал подир никой и никога не съм изневерявал. Просто и аз съм човек и е възможно да се влюбя. Чувствата не подлежат на контрол. Ако можех да избирам, щях да избера да не се бях влюбвал.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e42e80d5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Авторе, аз преживях нещо подобно, но разликата беше, че имах вече много големи семейни проблеми и почти порастнали деца. Въпреки това минахме през големи изпитания, за да сме заедно, чака ме тя сума ти години, за да си отгледам децата, тежък развод, а и много негативни неща още. В моя случай си заслужаваше, защото нямах просто у дома нищо за губене, но ако имаш хубаво семейство, не се занимавай. Просто се отдалечи и спри да общуваш с момичето и ще ти мине.
Или се разведи още сега, но недей да губиш времето на момичето с любовни истории, криеници, след като нямаш какво да предложиш. Аз поне бях наясно, че ще се разведа, но ти? Ще се разведеш ли?
м55

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 856d0a9f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, ако нямате още деца, и ако любовта ви с новата жена в живота ти е взаимна и вече е в напреднал стадий, може да се разведеш. Ти и тъй и тъй няма да можеш да даваш вече на жена си това, от което тя има нужда - любов, ласка, внимание, топлина... А дори и да имате дете, че и деца, пак може да се разделите. Според мен, любовта е над всичко, Само че ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ. А не след две години пак да срещнеш някоя с тежко детство и с ангелско личице, и да зарежеш тая заради новата... Смятам, че истинският мъж трябва да е отговорен и да е верен на дълга си. Както като войниккъм Родината, така и към жена и семейство. Вярно те упрекнаха някои хора в коментарите - ако любовта ти към жена ти е била истинска, не би трябвало да я разлюбиш толкова лесно, макар и заради ангелче-сираче.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 856d0a9f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Ехей, трябва да си честен с нея! Защо не си ѝ казал, че си семеен? За какво говорим - ти просто я лъжеш, за да се възползваш от нея, като не ѝ даваш възможност да прецени сама нещата, и да вземе самостоятелно решение, преди да започне с тебе връзка. Направо е подло и супер осъдително - как не го осъзнаваш? А като хлътне по теб, вече щех ѝ изтресеш истината, да си я бие в главата. Невероятно подло, и гнусно - защото тогава вече ще ѝ е страшно трудно да скъса, дори и да иска, защото ще е инвестирала емоционално твърде много в отношенията си. Осъзнай се, съвестта ти вече никога няма да е чиста. Ще лъжеш жена си, и ще си излъгал и момичето.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aa2a8929d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Удари една злобарка, че ще патиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9b06d2bef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя работата е ясно накъде върви. Ама поне се разведи и подсигури финансово жена си, за да не става свидетел на тая любовна история.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4d6fe4d267
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Как так а се влюбвате за няколко дни? И сте готови всичко да зарежете? Няма как всичко да ти е преживяно-порасни!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dbb77241e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 4-Тя ти е споделила такива неща от живота си, вече сте си близки, а ти още не си й казал, че си семеен??? Според мен няма и да й кажеш, тя ще се влюби, а като разбере ще го преживее ужасно. Ти ще й кажеш, че нямаш нищо към жена си, ще я залъгваш, че ще се разделиш с нея и така тя ще си остане твоя любовница. Ти ще си решил, че щом е още с теб няма защо да се разделяш с жена си и ще лъжеш и двете. Ще й отровиш живота, а също и на жена ти. Така се развиват и завършват всички истории с обвързан мъж и любовницата му.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4a3f15c630
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ако поживееш малко с младата, комплексите от тежкото и детство по-скоро ще те дразнят, отколкото умиляват. Емоциите и влюбването се дължат на това, че е млада и на чара на новото. И правилно са ти писали хората-крайно непочтен си. Как може да не си и казал, че си женен? Може би ако знае посмъртно не би те допуснала до себе си. Решението зависи от теб, но не ги лъжи и двете, не причинявай това на жена си. Запомни-тия неща почти никога не остават неразкрити. А последствията... по-добре да не говорим за тях...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 39bef1cc89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Тежко детство -това определено носи много рани и емоционални товари, особено след като момичето е на практика пълен сирак. Това трогва, да. Но прави ли това добра перспектива за да си зареже човек брака? О да, ако е лош брак, тогава Автора няма какво да губи. Но ако брака му е добър, това е грешка за която скъпо ще плати по-късно.

Опознай момичето Авторе, но трябва да знаеш, че докато не заживеете заедно, докато не я видиш как реагира на разни случки, няма да разбереш напълно що за човек е. Ние жените трябва да призная, играем номера, тоесст в началото винаги се интересуваме от мъжа на нашите чувства, дори ходим на мачове, и водим разговори по теми, които го интересуват. Но по късно, примерно след година, две тръпката отминава. И спираме да ходим на мачове, и така нататък, ставаме майки и има нова любов в живота ни -децата. Или пък нов мъж.

Много хора си разбиха брака за някакви си емоции и пеперуди в стомаха. И после са отново самотни, даже осъзнават, че първата им жена или мъж не са били чак толкова лоши, и тези нови връзки много бързо се разсъхват при първите истински трудности. Имат още деца, които е въпрос на време да останат за отглеждане само от майките им.

Разбери какъв човек е това момиче, Авторе, щом си влюбен. Тогава действай.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 004ad65bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Влюбването е състояние, което след време минава. После пак ще се влюбиш. И после пак... Какви са тези съвети горе, да се разведеш. Защо да го правиш, като нямаш никакви семейни проблеми!
Е да, ама пеперудите в стомаха, ще ми кажеш ти. Тогава си го изживей това влюбване, консумирай го ако решиш. И пак ще си на изходна линия:)

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4f1531e38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ж29 Искам да ти кажа нещо. Приятеля ми ми изневери преди две години. Тъй, както ме обичаше и винаги се е грижил за мен. Просто беше много привлечен от друга жена и дори се премести да живее при нея. След няколко месеца, ми падна на колене и ме умоляваше да му простя. Оказало се, че не е било истинска любов, както си е мислил. Понякога е трудно да се определи кога са истински чувства и кога силен интерес, тръпка, влечение и т. н. Няма да обяснявам аз през какво преминах в този период. Но много добре си помисли, защото това въобще не е майтап работа. Не си 18 годишен, да си правиш експерименти!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f93545ce0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Правил съм тази грешка. Тези момичета те карат да се чувстваш, като желания рицар-защитник. Не бъди глупак. Гледай си жената и детето. Разумът винаги е прав. Тя не се е доказала с нищо към теб, просто те е замаяла.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f93545ce0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз съм дете на един такъв човек. Баща ми ни съсипа, след това и себе си. Жената го остави в един момент. Сега е сам, без цел, работа и семейство. Всичко му взе. Нас ни хвърли, като парцал при баба.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c398484943
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Забранения плод винаги е примамлив и сладък. Ако можеш да задържиш ситуацията такава, тайна и забранена, ще изпитваш дълго екстаз. Но разбере ли се, влезе ли в сила реалността, ще усетиш, че нещата не са така силни и възбуждащи.. Такива сме хората, тайното ни привлича, защото то ни дава шанс да бъдем най истинските себе си. Когато една двойка е пред погледа на обществото, прави така, че да му се хареса. Когато е тайно, там сте само вие двамата. И има страст до полуда...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b749c00bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Хаха колко универсална история.. щях да се учудя, ако беше се влюбил в 41-годишна. Аз лично бих те посъветвала да не проваляш брака си заради някакво увлечение. Сякаш мъжете като минат определена възраст (30 примерно) и им става нещо. Аз съм на 23 и наскоро човек на 40 и няколко ми предложи да сме се виждали по приятелски! Едва не повърнах! Абе хора, нека порастваме и остаряваме с достойнство. А колкото до това колко мъдра била за възрастта си, едва ли. Според мен не момичетата на 18-25 са мъдри за възрастта си, а мъжете на 35-50, че и нагоре, са недорасли и вдетинени, но както и да е.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 97cf93dfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Здравей,

имам въпрос. Ако си женен не носиш ли брачен пръстен? Ако да, как така тя не го е видяла и не е разбрала? Сигурно ще кажеш, че не носиш, което по-принцип не е странно, но все пак, ако имаш... малко ми намирисва да не е разбрала?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3d9c263cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   23 - Не всички сме джепчии, че да оглеждаме бижутата, а освен това не е добре да се зяпа.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 621d1aa8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Да виновен си, че допускаш това да се случи. Питаш виновен ли съм, че се влюбих? А как става това, нали знаеш, че имаш жена? Защо тогава общуваш с това момиче, защо като усещаш накъде отиват нещата не прекратяваш, защо продължаваш в тази посока?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fb6e970679
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Да ви разкажа как се развиха нещата. Опитах се да се отдалеча от нея, но безуспешно. Имахме кратка връзка, тя така и не разбра, че съм семеен. Но идеята ми беше да се разведа. Но какво стана по-късно? Излязохте прави, че това тежко детство ще ми излезе през носа.

Тя просто се е вторачила в това и нищо друго не я интересува и не може да продължи живота си. Озлобила се е към всички, включително и към добронамерените към нея. Ако да речем искаш да я утешиш, те контрира, че говориш глупости и не можеш да и помогнеш. Ако искаш да и помогнеш, започва да се съмнява, че нямаш задни мисли, понеже не е свикнала някой да се грижи за нея. Не можеш да говориш и на други теми, понеже това не и излиза от ума. Отказва да посети психиатър, да се посвети на хоби, да се отпусне за някакво изживяване или да говори с някого.

Изобщо целия и живот е посветен на това колко са лоши всички. Сами разбирате, че с такъв човек трудно може да има някакви смислени отношения. В крайна сметка хубавото е, че поне оцених наново съпругата си и мисля друг път да не прав грешката да се забърквам с други жени. И всичко това подейства доста освежаващо за брака ми. Макар да съм направил грешка, всяко зло е за добро. И повече мисля да не я правя. За пръв път ми беше и смятам да е за последен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e42e80d5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Aвторе, радвам се, че нещата са се разплели при теб. Само не прави глупостта да кажеш на жена ти, за да изпросиш прошка. Недей. Станалото-станалото. Натрупал си важен опит в живота си.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b78b95d852
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Толкова за пламналите чувства и любовта. Изгоряха като бенгалски огън.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 899c88b887
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторе, ти си се подхлъзнал тук, но вярвам че няма да паднеш. Това се случва понякога - от добро сърце, опитваш да помогнеш на някого, който пък е от другия пол, съответно се стига до сексуално привличане. Но ситуацията не е такава каквато я мислиш. Момичето няма чувства към теб, такива каквито ти очевидно си поразвъдил. Тежко ще ти е, но направи си план да се оттеглиш от нея стъпка по стъпка и действай. Не си човек, който може да изневерява. Има ги всякакви, полигамни и какво ли н не. Осъзнай ти какъв си и действай според себе си. На всеки се случва, моят съвет също е да не казваш на жена си, както и на всеки друг чрез който може да се стигне и до нея накрая. дори в интернет да не даваш подробности. Имаш да изкупваш пред жена си това 'прегрешение', но ако се спре дотук, по някое време ще сте начисто с нея. Гледай да бъдеш начисто със себе си и със съвестта си, любовта е хубаво нещо, но понякога не е любов, а изкушение. Описано е ако щеш и по библейските истории. РАздели пътищата си с това момиче, не сте с едно бъдеще. Ти имаш по-хубаво. Нищо не е случайно на този свят.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d3b689c38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   И аз винаги съм си мислила що за хора са това, дето поставят пред семейството си едно награбване, 15 мин. забавление, а взе, че е на път да ми се случи.Никога не съм разбирала кръшкачите.Да!Света е пълен с красиви жени и мъже, свободни или не, но щом ти си семеен и щастлив в семейството си има една бариера от съвест, която не можеш да прескочиш, колкото и да си заслужава обекта на твоите нови чувства.Аз съм жена, на 37, семейна от близо 13 години.Задоволени сме с най-необходимото слава на Бога и имаме две прекрасни и умни деца.Последното нещо, което заслужава мъжа ми е да му сложа рогца, тъй като винаги се е грижил за нас колкото може, че и отгоре!Може би тук е грешката..при 12-14ч работа 6 дни в седмицата..може ли да не охладнее човек?Да, не ми достига внимание, но въпреки това ако го нараня убедена съм, че аз ще страдам повече от него и не бива да го правя.Има човек обаче, за който мисля постоянно и не ми дава мира нито денем, нито нощем.Ако го срещна ще го награбя със сигурност, тъй като това е една от многото Интернет любови от голямо разстояние.Дали?Дали пък съвестта ми няма да ме зашлеви щом посегна към него?Защо ми се случва това?Кръшкате ли?Как заспивате после?Предполагам,че ако му изтрия профила ще забравя..ще боли 2-3-4 седмици и ще забравя, но не мога.Имам нужда да видя усмивката му и да чуя колко ме желае..Кажете нещо!Това е една от много такива банални истории..какъв ли е изхода?Кажете нещо!!!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2fca0d8d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Авторе, следвай сърцето. Ако си обичал жена си, то момичето в никакъв случай не би се появило. Ако имаш възможност развеждай се и заживей с момичето, то не е виновно и иска само да се приюти при тебе.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d68028e512
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   33, какво сърце, бе човек? Виж, че още щум му се стегна леко въжето около врата и й би шута. Толкова за закрилническия инстинкт. По-скоро беше друг, доста по-първичен инстинкт, но както и да е.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ac29c9500f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   34, тя ми би шута, не аз. Дразнеше я, че искам да и помогна.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b4b35aaaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   32 забрави този от интернет. Той ти запълна някаква празнина. Попълния тази празнина със съпруга си, защото той е този, който работи като добиче, за да ви издържа, оня другия е сймо притурка, емоция, която никога няма да замести съпругата, ако го загубиш. Отговори си просто на въпроса: другият ще закгане ли до теб, ако се разведеш със съпруга си, ще бъде ли твоя опора и на децата ти?
Пише ти жена преживяла подобно нещо. Слава Богу навреме се усетих и прекратих връзката. Разбрах едно разбие ли се едно семейство, особено по вина на жената, всякаква емоция свършва - ти вече представаш да бъдеш тази жена за любовника си, която си била докато си омъжена! Сгаваш бреме с тревоги и проблеми! А сама жена разведена с две деца нищо добро не я чака. Отделните изключения, не изключват тази максима.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker