От №95 в списъка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От №95 в списъка
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 3523 пъти
Ето какво имам да кажа...На 38 години съм, хубава, омъжена, с деца, с кариера. в личния живот - пълен хаос. Изводът е, ЧЕ ЛЮБОВТА НЕ СЪЩЕСТВУВА!!! Това сочи моят горчив опит. Омъжих се след училище...за изпепеляващата си любов, който се оказа алкохолик, а впоследствие и сексуално немощен. Иначе работи много и се грижи за децата. След години унижения и обиди потърсих любовта навън. Но...нищо...пусти души...хубави женени мъже, които кръшкат до скъсване, но иначе много държат на жените си...и ги обичат???? А колко страстни в леглото с чуждата жена??? - онази, дето не я обичат, или я обичат и нея....

Така започнах връзка с най-прекрасния, принца, пак женен, но ...кой знае...още вярвах в любовта и я търсех. Та той твърди, че обича и е обичал само 2 жени - мен и жена си. Но вчера ми призна, че аз съм № 95 в личната му статистика, а половината бройка е направена по време на брака...а жена му нищо не подозира горката. Ноооо сексът без любов въобще не се броял.

Така че реших - за мен любовта не съществува. Той ще трябва да си плати за всички тези жени, които са се надявали. Той беше моят копнеж и моята надежда, че има идеални мъже/твърдеше, че за първи път изневерява на жена си с мен след 22 години с нея/, а то какво било - спането с други не се брояло/. Не знам за вас, но за мен това е адски цинично. От тук нататък "край на чувствата"! Благодарих на Бог, че не е той мой съпруг! Все пак си предпочитам, моя мъж, който е лош, но поне не е .../сетете се какво/.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: c29a5a6460
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Омъжих се след училище..." Добре, че не си го направила преди това. Любовта си я има стига да я виждаш и преди това да не си се заблуждавала, че еди кой си е "изпепеляващата си любов," Жените постоянно пищите, че мъжете изневеряват. Ти какво направи? Как ще изневеряват мъжете без такива като теб? Ти какво искаше, да изместиш жена му ли? Защо не се запита как ще се чувстваш на нейно място или ако мъжа ти ти изневери. Тогава ще си от другата страна на барикадата и пак ще пищиш. Направи си извода дали знаеш какво искаш и как да го търсиш и тогава трърди, че няма любов. Ще изневериш ли на мъжа си пак?
До всички жени:

Как ще ви изневеряват мъжете без жените да изневеряват? Няма само мъжете или само жените!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: bc7f597bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е, какво стана с тези мъже не знам. Лошо е това, така да мамиш хората. Аз съм жена на 23 години и не съм намирала истинската любов до сега. Даже се съмнявам че някога ще я открия. Мислиш си че си единствената, а то какво се оказва... много е кофти.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 7087391b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А сигурна ли си че той не е...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 4abd8aacb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво стана с хората?! Защо всеки гледа чуждото?! защо никой не се радва на това, което има?!

Аз имам приятел от 2 години и нито веднъж не му изневерих, защото съм безкрайно щастлива с него и го обичам повече от всичко останало, виждам взаимност в него и само него ще обичам!

Защо просто не погледнете това, което имате и не се научите да виждате щастието в живота си?!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: a330d9a4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много е сложно всичко. Според мен живота в повечето случай е несправедлив и събира неподходящите хора! Трябва много да се внимава при всяко едно решение-защото то определя бъдещето ти!

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: f4225f37c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като не ти е кеф с твоя-разведи си и си намери някой свободен! Ама да си омъжена ти е по-изгодно и затова недей да се оплакваш тука, че моят бивш все с такива като теб се чукаше! И аз съм хубава, с кариера, 2 деца сама оггледах, ама не цивря като теб и не се чукам наляво-надясно с женени тъпаци. Просто го изритах от къщи и си реших проблема! А любов има-срещнах я чак на 41 години!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: be0aced3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   към №6 от авторката
Ами браво на теб!!!! Тц, тц, тц ...не се жалвам...констатирам ситуацията. А без секс нямам намерение да живея - моят като не иска, друг - иска. А любовта няколко пъти си мислех, че съм я намерила...ама не. Така че радвай се, а не злобей, щом си щастлива и влюбена!!! Ама да не се окаже измамна! Плюй си в пазвата и не парадирай.

А не се чукам наляво и надясно. Думите "обичам те" първо съм чувала. Ама двойствения мъжки морал на мъжкарите не понасям! Това е.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: c29a5a6460
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До авторката - предното изказване - номер 7
За какъв морал ще говориш ти ма? Твоя не е двойствен, а колкото са на брой мъжете.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 07ac427ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   А аз те подркепям напълно! Права си да търсиш любовта, макар и да не съществува, за жалост. Но все пак може и да съществува, знае ли човек. Колкото и да звучи наивно и романтично... И явно мъжете се възползват точно от това ни качество, за да ни използват както им харесва. Подкрепям те и явно съм единствената. Жена на 36 години съм . :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker