Бившият ми ме тормози. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми ме тормози.
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 3897 пъти
Здравейте,
Аз съм момиче на 19г. Имам сериозен приятел вече почти 1 година. С него всичко е чудесно.
Но имам един проблем бившият ми постоянно ме тормози с него бях 3 години. Последната година беше ужасна за мен. Карахме се от най-малкто нещо :скандали, напиваше се като куче (даже се е случвало и дс припада ) буйстваше.
Търсила съм го пиян из целия град, за да го прибера да не вземе да направи някоя глупост. Майкаму непрекъснато ни се бъркаше във връзката.
Накрая ми писна и реших да го зарежа. Той го прие много тежко.. майкаму ми пишеше по фейсбук :че ако той направи нещо (да се самоубие ) аз съм щяла да съм виновна. Причакваше ме пред училище, е разби ми профила във фейсбук и явно е чел с кой какво си пиша обаждаше ми се да ми държи сметка. Следи ме и вече започвам да се плаша това не е нормално. Приятелите ми казват, че им пише разпитва ги за мен. Даже една вечер се прибирах и той беше във входа на блока, започна да ме заплашва, стискаше ми ръцете, удари ми шамар. Аз го заплашил с полиция и той си тръгна.
Кротна се замалко , но отскоро забелязах, че пак обикаля около вкъщи, пише ми от различни профили във фейсбук, във вайбър даже и в Инстаграм. Със сегашния ми приятел се мразят, веднъж се стигна и до бой.
Не съм казала всичко на приятелят ми, не искам да го занимавам с това тъй като в момента си има достатъчно проблеми.
Ако някой е попадал в такава ситуация, моля да ми даде съвет, ходила съм и да подавам жалба в полицията, но дядото на бившия ми е с връзки в полицията и не ми помогнаха особено. Незнам вече какво да правя и как да се отърва от бившия.. Просто искам да спре с този тормоз...
Благодаря ви, предварително? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: cc68c16273
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Извади си ограничителна заповед, не могат да откажат! Ако не, кажи на твоя и изпратете няколко по-якички момчета да го "сплашат" леко, да видим дали ще се занимава с теб!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 700e0a8ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извади му очите и знай, че след това няма и да те погледне. Това заслужава, а пък майка му е психопат. Крушата не пада по-далече от дървото. Един въпрос: Бившият ти, да не е от Сливен? Малко лайнян град с много лайняни хора. Не могат да приказват български. Викат иба и въй.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e7c201db9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ограничителна заповед задължително!!!! Всичко, което ти пише било то от неговия профил и от други профили го принтираш, скрийншотваш,
питаш приятелите си да ти пратят чатовете, в които разпитва за теб и другия път като дойде при теб да си пуснеш на телефона запис/видео да запишеш всичко, ако много те е страх вземай спрей за самозащита или електрошок. Приятеля ти не трябва да го бие, защото няма да ти помогне с нищо в съда!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6ca7fa5c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разпечатай всички съобщение ,които ти е писал и отиди с тях прокуратурата или в съда ! Ако се докаже ,че те тормози ще му изкарат ограничителна заповед ,която наруши ли го прибират .

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6ca7fa5c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И още нещо след шамара веднага е трябвало да извадиш медицинско -нямаше да му се размине. Моя съученичка преди няколко години едвам се отърва от едно такова изчадие.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 29d2c8835e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Твоите родители, знаят ли? Кажи им непременно! Смени си номера, но запамети някъде, ако ти е пратил заплашителни писма. Трябва някой възрастен да го стресне този твоя бивш приятел. Хората превъртяха и някои си мислят, че са недосегаеми.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7b33179bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бухахха, даже и скапаната му майка, тръгнала да те заплашва.. Боже, прибери си вересиите. Прави са от горните коментари да си извадиш ограничителна заповед. Много мразя лепки-психота. Но и вие жените сте си виновни. Като го виждаш, че е ненормален, къде си тръгнала да правиш връзка с него? Чак 3 години изкарали заедно.. Ще си сърбаш това, което си надробила. Абе, защо не кажеш на баща ти и заедно с гаджето ти да го причакат и да му хвърлят един пердах? Мамчето му да не вземе после пак да те заплашва, че ще се самоубие хахахах....

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5d42323b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

8.   Чак сега видях историята ти. Преживях го, когато бях на 20. Въпросното същество беше на 25. Започна да ми посяга и го зарязах. Но също ме заплашваше, като накрая дори каза, че ще ми нареже лицето с нож, да не съм хубава. Изпаднах в депресия, не ядях, свалих 8 кг. Нашите се поболяха, не знаеха какво ми е. Искам да кажа, че въпрсния изрод не е нищо особено като физика, пълен мухльо, но аз съм 45 кг. и не можех да му окажа съпротива физическа.... Но да вметна, аз имам по-голям брат, 10 г. по-голям и за късмет - корав и на физика, и на дух. Не живееше с нас вече, но нашите и на него му казаха, че съм зле нещо. И веднъж му споделих какво става, вика само покажи ми го този още утре и чак очите му засвяткаха от злоба. И така на следващия ден ме чака пак онзи пред блока, дръпна ме за якето и батко го зарита като куче. Няма спри, няма стой - утрепа го от бой. Събори го, рита го, търкаля го, скъса му дрехите и гащите и го изрита гол да се прибира. Каза му, че ако го посмее да ме доближи или притеснява ще го убие на място. Горещо те съветвам, САМО ТОВА ПОМАГА! Аз съм тиха, кротка, но сега знам, че за изроди и тероризатори лекът е само този. Намери корав роднина - баща, брат, братовчед да се разберат като мъже. Уверявам те, че той е един мухльо, просто ти е взел страха, както и моя преди. Да знаех аз, да знаех да се обадя на батко, но питай патило, 1 година в ад живях, а като го видях преди месец-два тоя заби поглед в земята като насран...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker