Много съм объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм объркана
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1808 пъти
Здравейте, жена съм на 27. Отскоро, 6 месеца се виждам с много добро момче, две години по-малко от мен. Проблемът обаче е, че преди четири години срещнах любовта на живота си. За съжаление се оказа женкар и въпреки, че безумно го обичам и не съм спирала да мисля за секунда за него, го оставих. Той продължи да си хоцка с по няколко жени. Миналия месец изневиделица му се родиха близнаци от едното момиче, от тогава не мога да си намеря място, че тя въпреки всичко се е борила за любовта си и е с него, а аз подвих опашка и го зарязах. Знам, че съм луда, че искам да съм с такъв мъж, но не мога да спра да се обвинявам. Моля да не ме нападате, и без това се чувствам ужасно. Кажете как да гж преживея

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 835eaff307
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи ти е е тъжно, че си изпуснала един боклук, който евентуално е щял да си ходи по други жени след сватба с теб и 10 деца дори?! Жени, защо не разберете, че вие не може да промените такива мъже, само те избират кога могат да го направят, но обикновено са им слаби ангелите и си остават такива за цял живот. И при наличието на купища свестни, интелигентни и красиви свободни млади мъже, които биха ти били ВЕРНИ ДО ГРОБ, ти ще страдаш за твоя Дон Жуан, така ли? Ох Боже!

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8eb3ed41d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е какво бъдеще имаш с този човек не се ли замисляш. Какво обичащ, една твоя илюзия, че е много готин и до там. Замисляш ли се, как се гледат близнаци, докато той си хойка с поредната а тази жена се смачка и сигурно, ако не са близките й да се е сринала.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 11284a7d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В крайна сметка няма как да си сигурна, че този мъж няма да изневерява на майката на близнаците му. А и колкото и да го обичаш, как ще имаш доверие на човек, който си ходи с по няколко жени. Не си малка, разсъждавай трезво - не наранявай доброто момче до теб.

Поздрави

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5d7cd70a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   С времето всичко се забравя, просто време и се опитай да не мислиш за него.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 963d387427
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами просто го преживяваш. Няма такова нещо, като "любовта на живота си, ама вече не сме заедно". Това са пълни глупости, ако е любовта на живота ти, то просто щяхте да сте заедно, не мисли ли? Друг е въпроса, че огромна част от хората не разбират как работи ума им и в крайна сметка го оставят да ги контролира. Както и да е... Любов... Извинявай, че ти го казвам, но съм чувал много такива истории за подобен вид обсебване и нито в една не виждам "любовта". Както и да е, докато си повтаряш колко "безумно" го "обичаш" и "не можеш" да спреш да мислиш за него, то няма как нещата да се променят. Взела си правилно решение, крайно време е да спреш да живееш в миналото. Спри да мислиш за него, когато ти изскочи нежелана мисъл я игнорирай. Не се бори с нея, не се концентриран върху нея, просто не ѝ обръщай внимание и мисли за нещо друго, така мисълта ще изчезне. В началото ще е трудно, но с времето ще става все по - лесно, докато в един момент мислите ще изчезнат напълно и ще спрат да се появяват. Освен това си се разделила с този тип преди 4 години, а явно си наясно какви ги вършил миналия месец, може би дори и тази седмица. Не мислиш ли, че е крайно време да спреш да следиш живота му и да се концертираш върху собственото си настояще и бъдеще? Докато сама не се спреш и не сложиш край на това, няма как да се получи. Безсмислено е да живееш в миналото. Предполагам, че някой ден и сама ще го разбереш, проблемът е в това колко точно време ще изгубиш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1fe72d0c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Да се бориш за любов която несъществува? - няма как да стане, наранената щеше да си само ти.
Искаш да беше забременяла и докъто дондуркаш бебета той да хойка по други, да останеш самотна майка?
Позната забременя с мисълта, че като види детето ще остане само с нея е резултата беше такъв, че той си остана с любовницата направиха си дете и дори непожела да види другото си дете.
Ти това ли искаш да беше станало и с теб?
Разбирам те прекрасно, но просто ще ти кажа моя метод да се справям и да продължавам напред.
Когато мислиш за него си мисли че той не е държал на теб достатъчно, не те е отценил и не те е заслужавал, той те е наранявал и не е бил до теб когато си имала нужда затова няма място и сега и никога в живота ти, защото ти нямаш нужда от такива хора които те искат на 50%.
Нямаш нужда да бъдеш съсипвана и наранявана от един боклук докъто щастието те очаква.
Просто си помисли, че ти си била сама когато си имала нужда от подкрера и сега когато си силна нямаш нужда от хора който не са те отценили навреме.
Той е загубил а не ти, защото на теб не ти трябва човек, който не е сигурен, че иска само теб или иска теб и всички други а на теб ти трябва човек който да иска само и единственно теб.
Такаче не съжалявай за боклуци!
Бъде щастлива, непоглеждай назад бъдещето е пред теб а щом е останал в миналото значи не е искал да е в настоящето, такива хора не са ти нужни те просто недържат на теб а си запълват времето.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6a2e79faef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке имам приятелка в твоето положение. Момичето е прекрасно, а той е започнал с изневерите от 2рия им месец заедно. И въпреки, че той изневерява я побъркваше от ревност, проверяваше и телефона, не и даваше да комуникира с момчета, а тя сляпо го слушаше и изпълняваше каквото искаше той. А той и изневерява простака. Какво да му кажеш на това - и кралица да им дойде в ръцете курварите си остават курвари винаги ще искат да са с нови и различни. Затова не съжалявай. Онова момиче много ще си пати и ще страда, а децата и от него според теб в каква среда ще израснат - на вечни скандали. Така че не си загубила нищо. За да го забравиш на първо време спри да се интересуваш какво става с него, с живота му. Не го следи в социалните мрежи и помоли познатите ти да не ти говорят за него- Така постепенно ще спреш да се сещаш за него. Съсредоточи се върху новото момче, сама казваш, че е много добро, не го наранявай или игнорирай заради миналото ти. Можеш да бъдеш щастлива и без него. Повярвай в това и ще видиш резултата. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 07f4b420c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ти вместо да викаш "ура"и да дадеш банкет, че си се оттървала, завиждаш на момичето родило близнаците. Извини ме, но в ред ли си? Дали мислиш, че ще го задържи, че ще го върже с тия деца? Такива като този тип са непоправими. Някой ден ще го проумееш и сама...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ccd70520ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   А после казват че мъжете мислели с.... си. Вижда се, че жените повече!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8f38bad5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката: Знам, че сте прави, номер 15 само твоят коментар е неуместен. Не мисля с... а със сърцето си и то години наред. Чудя се дали ако се бях борила, той е щял да се промени, да улегне. Все пак може с това момиче да е бил сериозен, аз не го знам колко време е бил с нея, понеже той не показва връзките си. Примерно във фейсбук нямат една снимка заедно, дори не са и приятели. Знам, че всичко минава, но боли. Разберете, когато обичаш си със замъглен разум. Исках да споделя...

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 88e47e430f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   15 е прав, но никоя жена не е способна да си го признае. Иначе без проблеми обобщава че всички мъже мислят с онази си част... Това ако не е двуличие, не знам кое е... Иначе не, конкретно теб нищо не те обвинявам, познавам женската природа, и не описваш нищо странно и нетипично, че и начинът ти на мислене така...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker