Мисля, че съм много влюбена и това ме побърква - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че съм много влюбена и това ме побърква
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2197 пъти
Здравейте! Наясно съм, че никой не може да ми помогне след като споделя историята си в Интернет, но нали казват - споделената мъка, половин мъка. Просто искам да ми олекне малко, защото няма с кого в обкръжението си да споделя как се чувствам.
Накратко - с приятеля ми живеем щастливо повече от 8 години вече, много го обичам, той мен също. Никога не сме се лъгали и изневерявали, имаме си пълно доверие. Наскоро бях в чужбина и там се срещнах със стар приятел, към когото изпитвах така да се каже леки романтични чувства преди години, само че той замина да живее в чужбина и не бяхме се виждали отдавна. Бях позабравила и потиснала сравнително успешно емоциите, докато не се видяхме отново и искрата от моя страна пламна с пълна сила! Почти съм убедена, че той не изпитва същото към мен. Може и да греша, защото той е много затворен и не би споделил, но така или иначе това няма значение. Прекарахме няколко дни заедно, през които ми се искаше да ме докосва, целува и да гледаме звездите цяла нощ, но всичко това си остана само в моите мечти. Почувствах се отвратително спрямо приятеля ми, защото наистина го обичам и не ми е минавало през ум, че ще пожелая друг мъж. След като се разделихме с въпросния човек, чувствата ми дори станаха по-силни, непрекъснато мисля за него, когато ми пише за мен е празник, а като не ми пише ден-два, започва да ми се плаче. Мисля, че съм се влюбила до уши и дори мисълта затова ме побърква, защото усещам, че нямам пълен контрол над емоциите си и сякаш всеки момент ще избухна и направя някоя глупост. Зная също, че трябва да намеря сили възможно най-скоро да кажа на приятеля ми за тези чувства, защото не мога и не искам да живея в лъжи и тайни от него. Лошото е, че това ужасно ще го нарани, но може би заедно ще намерим начин да преодолеем проблема. Опитвам се да не мисля за чувствата си към другия човек, но засега не се справям. Не съм се сблъсквала с подобно нещо досега и не съм вярвала, че може едновременно да съм влюбена в двама. Ако някой ми беше казал, че ще се случи на мен, никога нямаше да му повярвам.
Благодаря за вниманието, ако някой иска да ме посъветва нещо, да пише, всякакви съвети са добре дошли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7470be5d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спешно трябва да прекъснеш всички контакти с този мъж. Несигурните чувства нямат бъдеще. Ако не прекъснеш връзка с него ще изгубиш човек който 8 години е държал на теб, а това доверие по между ви е много по-ценно от някакво увлечение.
Помисли дали и твоят приятел не се е чувствал като теб през тези години, но е избрал да остане до теб нали. Във почти всяка дълготрайна връзка има такъв период. Не бива да пренабрегваш така човека който те обича и ти знаеш това. Успех от мен!!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e14d6712f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Визуализирай как с този човек те свързва връзка на емоции подобна на ластик, след това си представи как хващаш големи ножици и срязваш тази връзка, ластика се връща и те шибва силно в гърдите от което много те заболява, но болката скоро отшумява и ти вече не изпитваш нищо към този човек.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6c16a6dcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Заглавието ти трябва да е не знам какво е любов! Ти никога не си обичала или си била влюбена! Агрументирам: Човек,който казва "Аз обичам приятеля си" обаче се влюбих в друг това не е обич! Човек,който позволява да хлътва,значи не е обичал и не е бил влюбен! Човек,който е влюбен и обича никога ама никога няма да може да хлътне по някой друг! Любовта не идва ей така за един ден! За това децата обичат истински,а не като възрастните дето си казват обичам те обаче е фалшиво! Когато не го чувстваш просто не казвай вълшебната думичка Обичам те,защото по този начин ставаш лъжец.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fdc0c28191
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Човек не може ЕДНОВРЕМЕННО да е ВЛЮБЕН в двама и ти много добре го знаеш.
Ж

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3e030b127a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз пък смятам (не твърдя, че е така при всички), че дори и да си влюбен, пак може да изпиташ леки чувства към някого. Обаче, точно защото сме влюбени, не даваме свобода на тези чувства. Това се случва често при двойките, които са били заедно в продължение на дълги години. Влюбени са, изпитват обич по между си, разбират се, допълват се и т. н, но все пак си знаят всичките кусури, всичките позитиви и негативи. Знаят си реакциите, държанието и общо взето нищо не ги изненадва повече. И тогава съвсем ненадейно се появява някой обект, който им се струва интересен. А пък в хората е заложено да се интересуват от новото, различно, да са любопитни и т. н. И може да възникнат някакви по-особени чувства, но повечето хора не искаме да застрашаваме нещо истинско и силно, доказало се във времето, заради нещо мимолетно. Някои си изживяват "новата любов", други я загърбват с лекота, защото другият е много по-важен. Трети, пък, се разделят и това може да означава само, че двамата не са били един за друг. Избери ти от кой тип хора си. Щом обичаш приятеля си, и всичко между вас е наред, няма смисъл да таиш чувства към това момче, още повече, че сте от различни държави. Такава връзка, би ли имала смисъл? Струва ли си да загърбиш 8 години с най-любимия човек на света за теб, заради нещо, което дори може да се окаже невъзможно напред във времето? Ти си отговори на този въпрос, и действай така, както го чувстваш. Също така, искам да ви поздравя, че може да си имате такова доверие, че да можеш да му споделиш тези неща. Аз съм на мнение, че в една връзка проблемите се обсъждат. А ти, определено имаш проблем. Ако твоят човек е разбран, и си имате такова доверие, сподели му. Направи всичко възможно, за да се откъснеш от този човек. Не застрашавай връзката си по никакъв начин, и не прави това, което не искаш да ти се прави на теб. Само това мога да те посъветвам. Успех!

Depravity

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 886880b7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви много за мненията и съветите. Искам да уточня, че не съм си помисляла да се разделям с приятеля ми, не мога да си представя и ден от живота си без него и много добре зная, че другото е просто увлечение и няма никакво бъдеще. Проблемът ми е как да се отърва от тези чувства и мисли за другия човек, които не ми дават покой. По принцип съм много импулсивна, но никога не бих загърбила връзката си, още повече че се обичаме и разбираме идеално.
Номер 3, категорично твърдя, че знам какво е да обичаш и обичам приятеля си, точно затова тези чувства ме измъчват, защото не искам по никакъв начин да го нараня. Наясно съм, че това е някакво увлечение, може би по-скоро физическо и вярвам, че в някакъв момент ще го надвия. Не съм момиче за много мъже, това е първия път когато имам каквито и да са емоции към друг мъж и дано да е последния.
Номер 6, много добре ме разбираш, а за доверието - да, споделяме си всичко и съм сигурна, че след като му кажа, дори няма да си помисли да ме напусне, а ще започне да мисли какво да направи, за да се освободя от тези мисли и чувства. Зная, че ще се справим с това, просто ми е тъжно, че се случва, не го очаквах от себе си, мислех си че когато човек обича колкото аз го обичам, няма начин да хлътне по друг. Той досега никога не е залитал, чувствам се много виновна пред него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ab997fcd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти не обичаш нито един от двамата, а удобството на първия и начина, по който те кара да се чувстваш втория. Емоционална инвалидност - II степен. Как пък на такива все им върви да имат връзки, а не ги заслужават и грам...
Ако си наистина тъпа, признай му чувствата си към втория и ти гарантирам самотен живот с пет котки.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: aa3a5dd950
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След като си знаеш, че си изпитвала романтични чувства към този човек, това трябваше да ти запали червена лампичка и да не се срещаш с него в чужбина. Така щеше да избегнеш усложненията, ксоито сега те измъчват.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a4a9805ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Моят съвет е да изясниш чувствата си с това момче, защото рискуваш да мислиш цял живот дали си направила правилен избор. Аз съм в подобна ситуация. От 2 години не мога да престана да мисля за момчето, в което без да искам се влюбих. Много съм объркана Бих искала да разбера какво мисли той сега, но вече е прекалено късно и сложно, тъй като той си има приятелка, а аз съм омъжена и имаме дете. Така че те съветвам да поговориш с него и да разбереш какво изпитва той към теб. Не чакай, защото това не минава ( поне на мен не ми мина)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bbd4a3200d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Цялата работа се свежда до ,,оная,, работа.Друга на твое място би я свършила без много угризения,още повече в чужбина.Веднъж се живее.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker