Притежание и самоличност - как да постигнем мир и любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Притежание и самоличност - как да постигнем мир и любов
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1044 пъти
На 23 години съм и живея със сериозен приятел, който обичам много и смятам, че това е човекът за мен. Той също казва и демонстрира любовта си към мен и също твърди, че аз съм неговата половинка и иска да градим семейство и бизнес заедно. Аз наскоро завършиха хубава специалност, но не мога да си намеря работа, защото нямам административен опит. Иначр работя от 15-годишна, образована и самостоятелна станах още тогава. Родителите ми се разделиха, там изживяхме около 15 години мъки, които ми оставиха значителни травми и е възможно да оказват влияние във връзките ми преди и сега.
Конкретно по въпроса - колкото повече време минава, толкова по-голямо желание за секс имам. По време на работа, като вървя на някъде, като стоя вкъщи или каквото и да е друго аз мисля и си представям нещо такова. Не мога да си обясня от къде идвам този нагон, защото има по-важни неща, за които ангажирам съзнанието си, но постоянно се улавям в мръсни помисли. С половинката ми живеем заедно от декември месец, като преди това бяхме гаджета няколко месеца несериозно и след това сериозно. Той обаче започна да заявява отношението си към мен малко по-твърдо - не иска да излизам с други мъже, които ми бяха приятели например. Напоследък имахме тежки спорове и много дни, в които се караме заради различията си, но аз го разбирам донякъде. Той е обикновено, добро работещо момче, което даяа всичко за мен и никога не ме е наранил ило нагрубил, аз дори се изненадах, че е такъв, не съм го виждала такъв в началото. Обичам го толкова много, че не си представям да се разделим и той го знае. Всеки ден работи и мисли повече за това как да изкарва пари, които да вложим я собствен бизнес и да работя главно аз, а той да стои на друго място, за да имаме стабилен доход (с който да плащаме заем, сметки и наеми). И двамата сме имали сериозни връзки, на него му е изневерила бившата му приятелка с най-добрите си приятели, а на мен ми изневеряваха просто така, защото си избирах боклуци. Бях решила да се забавлявам, да излизам и да работя, докато не ме спечели някой и той го направи. Изключително отдаден е и ми се е посветил и казва, че най-големият му страх е да не го изоставя някой ден..
Но няколко неща много ме нагрубиха - веднъж по време на секс ми го сложи анално без да ме предупреди и много ме заболя. Малко преди това се борих с ЧпВ, бъбречни проблеми и зъби. Разбра, че е сбъркал, като плака с мен цяла вечер на пода. Изяснихме се, че повече няма да се повтори и за мен не осъана травма на психическо ниво. След известно време време започнахме да правим веднъж - два пъти анален сека и започна много да ми харесва. Въя всяко порно търся това, доставя ми различно и силно удоволствие, като му го позволявам. Изглежда величествен и много доволен, когато го правим така и се старае да ме подготвим като по книга. И поради това, че от самото начало секса с него за мен е като наркотик и спирам само ако вече съм се претрила, имам нужда от още. Понякога той е изморен ило тъкмо сме вечеряли, или съм в цикъл и пропускаме. Но през всичкото останало време имам голям сърбел, който само той може да начеше.
Проблемът ми е, че понякога след анален секс имам разтройство, както и на следващия ден ходя веднъж или два пъти по голяма нужда, без промяна в храната и напитките. И двамата спортуваме и се храним здравословно, а откакто тренирам съм свалила и стегнала доста и имам още повече желание за любов или див секс с него.
Първо, в караниците ни чух няколко неща, които изваждам от контекста- аз съм родена жена и съм по-слабия пол, което не било лошо, но не трябвало да се правя на мъж, защото той е мъжа и той взема решенията. Той каза, че е глава на семейството, осигурява прехраната и прави всичко за нас и затова иска да уважавам мнението му и да не излизам с други мъже. окей, съгласявам се.
Второ, в два разговора спомена, че му писва да се караме и го изживява много тежко, защото много ме обича и иска да се разбираме и каза, че ако не мога или не искам да уважа само това негово желание (да не излизам с други), значи съм като всички останали и би ме зарязал. Каза го точно така, а за мен това беше голям тежък шамар. Когато се успокоихме по-късно каза, че това е било ужасно и не го е мислил и никога не би го направил. Истината е, че аз виждам колко много ме обича и искам да се съобразя с него. И аз не бих искала да излиза с други жени без мен.
Трето, той ми помага много и ме тласка към добро, помагаме си взаимно да растем. Никога не се притеснявам да говоря с него за всичко, но въпреки това не мога да повярвам, че ми каза, че би ме зарязал. За мен това означава, че не ме обича наистина. Казах му точно това, но останалото е история, Изяснихме се.
В крайна сметка от разбърканите ми опорни точки искам да разбера:
Дали се държи така собственически заради силните си чувства, има ли значение зодията му (стрелец), трябва ли да направя компромис и да зачета желанието му (и в дългосрочен план) и дали позволението за анален секс диктува това диктаторско поведение на психологическо ниво или друго?
Всички мои роднини и майка ми го познават и обожават, както и аз неговото семейство. Като цяло не ги оставяме да ни се бъркат в личния живот, защото и двамата сме били в трудни семейства. Аз съм много чувствителна на тема "баща", защото моят беше провал и ми причини много страдание. Приятелят ми знае за това и съм му казала, че ако ме накара да страдам още първия път ще си тръгна. Аз съм лъв и колкото много обичам, толкова и мога да нараня, въпреки че никоха не съм нагрубила мъж и никога не съм изневерявала.
Драги хора, които прочетохте изповедта ми-как да съхраня себе си и да бъда негова същевременно и как да опазя здравето си и да бъдем задоволен? Той не иска да ми подари вибратор, било унизително за него, анални играчки искам да си вземем, ако ще го практикуваме и така. Най-странното, което забравих да напиша е, че го попитах защо няма желание за любов с мен и се оказа, че е заради караниците ни. При мен обаче е обратното - дали това не се дължи на по-слабата ми женска природа или просто съм незадоволена и това излиза наяве още повече, когато съм тъжна и имам нужда от мъжкото му рамо? Директно със сълзи на очи провеждахме послрфноя разговор вчера, в който се изясниха всички тези въпросителни и когато каза "Да, нямам желание да правя любов с теб, защото се караме и ми писна" се почувствах сма-за-на. Дори днес на работа продължавам да се сещам за това, защото още ми кънти в главните. Въпреки че вкъщи всичко е нормално, почнахме си, правихме два пъти невероятен секс и третия път и анален... Исках още, за мен секса се превръща в нещо много важно, а преди ме беше така..
Ще очаквам мнения и съвети и благодаря за за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0ac15fd586
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много объркано си го написала. Нормално е да не иска да излизаш с други мъже. Приеми това негово изискване, стига да е единственото нещо, което ти забранява. Ако почне да ти забранява и други неща се замисли. Но не виждам какъв друг проблем имате.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0bd1178a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Проблемът, номер едно, е че авторката обича да прави драми. И как така се засега, че щял да я зареже, ако излизала с други мъже? Тя няма ли да го зареже, ако той ходи с чужди жени? Спирам дотук, че няма да ми публикуват коментара, ако кажа всичко, което си мисля.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker